Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 10:38
- Nahlásit

ahoj všem,
nějak nic nestíhám, ale aspoň vás tu občas pročítám ...
LuckaM
tyjo Barney roste jako z vody? ještě jste v klidovém režimu? já že v neděli jedem tam k vám do končin a bereme naši holčičku

LuckaM
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:31
- Nahlásit

Janiii
Ahoooj, no snažíme se ho moc nepřetěžovat, hlídáme blbnutí, ale úplný klidový režim už ne Tento víkend je něco psího v Držkově, tak uvažujeme, že se asi pojedeme v neděli podívat - nějaké psí závody či co, jsou tam i dnes. Tak kdyby se Vám chtělo, tak se tam můžeme třeba srazit

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 14:59
- Nahlásit

LuckaM
hlídáme blbnutí
no tak to je na setkání s naší střelou ještě brzy
se asi pojedeme v neděli podívat
my pojedem k taťkovi až v neděli někdy odpoledne a zůstáváme do úterý. doufám, že nebude uplně moc hnusně

LuckaM
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 15:05
- Nahlásit

Janiii
no nic moc hezky nehlásí
Člověk by řekl, že v 5ti letech to už bude dáma

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 15:14
- Nahlásit

LuckaM
dáma
hmmm, už skoro 6! let čekám, až dospěje
Míra řiká, že prej je po paničce
uvidíme, v neděli zase uvidí o něco odrostlejší Barušku (to štěndo retrivří, ale už má 11kg) tak uvidím, jak se na ni bude tvářit, jestli ji bude ignorovat, nebo jestli se i nechá strhnout ke hře

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 21:56
- Nahlásit

LuckaM
Zdálo se mi, že si nám přivezla Bárníka na hlídání a vznikaly z toho v tom snu dost vtipný situace, jak jsem měla najednou Bárnouše dva :-D

To věřím, že vznikaly dost vtipný situace. Však někdy uděláme sraz a to bude teprve sranda!

Jinak v Řecku nám celý den dost prší. Do nejbližší vesnice to máme 10 km, jsme tu na samotě, takže nuda. A jak mi je smutno po Bárníkovi ani nebudu povídat...

worick
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 00:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

MartinaBarney
Tady začalo pršet až teďka večer. Celý den bylo hezky, poměrně teplo, jenom zase větrno, což se k večeru hezky utišilo, no a začalo pršet.
S klukama jsme vyšli na prochajdu tady do blízkého rekreačního střediska a našli jsme novou cestu přes hory. Tedy ne ani tak novou, ona lesní tam byla vždy, ale teď je tam nejspíš za nemalý peníz, budovaná ,,transibiřská magistrála" Nějak jsem nepochopila proč Pochopila bych cyklostezku, či trošku vylepšenou pěšinu na cyklostezku, ale pomalu normální silnici přes hory tam, kde ,,lišky dávají dobrou noc"....potažmo z místa, kde je cca kilometr zákaz vjezdu motorových vozidel Čekám, co z toho vyleze Tom nám říkal:,,budu hrát tenis, vy s klukama někam běžte a já vás pak někde vyzvednu" Tak jsme šlapali, ušli jsme skoro 8km a přes ty hory (takže do kopce) Berča toho měl dost. Že by se to zokruhovalo to ne, spíš jsme se pořád vzdalovali, kdyby jsme chtěli pokračovat zpátky domů, museli by jsme šlapat po silnici z té vesnice, dalších 11km - jiná cesta není. Takže až jsme se vynořili z lesa a viděla jsem ,,město veliké" a vyhodnotila kam směřujem, volala jsem Tomovi, ať tam pro nás jede. Už jsme scházeli jen po takových lukách dolů k vesnici a ozvali se dva výstřely. Šli jsme po polňačce, stmívalo se, tak jsem nevěděla, jestli nás vidí, nebo jestli mám křičet, že tam jdeme. Dole jsme potkali dva myslivce u auta, kteří kouleli očima, co tam skoro potmě šlapu jestli se nebojím se takhle vydat sama. Tak jsem jim řekla, že mám dva velké psy, tak nebojím Na Toma jsme čekali o kousek dál, u hlavní cesty, na kopečku u ,,božích muk" čtvrt hodiny. Trochu už i prskalo. Ten už přijel úplně potmě, stmívá se už brzo a moc rychle Prošli jsme se hezky

worick
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 00:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Noemi
Kocourek se nenašel?
Mám foto s mobilu od naší báby z kuchyně (tak se nelekejte ) jak naše mamča, která kočky ,,nikdy nemusela" má teďka koťátko Mikinku (jo, je to holka ) místo vnoučátka Protože u báby musí být prakticky ve dne v noci, má ji na klíně nasáčkovanou pořád. Zrovna jsem jí vynadala, že ji má jak ,,mončičáka" - na fotce: kočka jí takhle usne v klíně a ona kecá se mnou a tetou a nevědomky jí cvičí pacinkama, jak plyšákovi Omluvte kvalitu obrazu, je to z mobilu a ruší to lustr
to pruhované je teta

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 13:29
- Nahlásit

worick
Tvůj táta je Strejda????
Nestraš to děvče.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 14:00
- Nahlásit

Strejda
Nestraš to děvče -
Ty jsi ještě nejel, nebo už jsi doma? Neříkej, že to tak rychle uteklo

LuckaM
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 14:05
- Nahlásit

Tak Barney má dnes přesně 5 měsíců a váží 24 kg...je to už kus chlapa

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 15:16
- Nahlásit

worick
Ty jsi ještě nejel, nebo už jsi doma? Neříkej, že to tak rychle uteklo
Uteklo to.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 15:24
- Nahlásit

Strejda
Uteklo to. - z tebe to fakt leze jak z chlupaté deky Tak poreferuju ne?! Kde jste byli, jak bylo, co hotel, strava, okolí, dojmy........ co holky doma.....nežalovaly?

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 15:49
- Nahlásit

worick
Tak poreferuju ne?!
Byli jsme zde
Pršelo 1. a poslední den. Ostatní dny bylo pro mně ideální počasí. Hotel, strava, dojmy ... odpovídají hodnocení v linku.
Navzdory přesvědčivé německé teorii nemám Urlaub stress.

Holky se asi měly dobře. Jdeme do lesa.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 16:27
- Nahlásit

Strejda
jééé, děkujeme
Byli jste i na nějakém výšlapu po okolí? Ty skály nad tím jsou impozantní Hotel klasický, all inclusic je dobré A moře - to je tam krásné, to se ví Akorát ty oblázky My byli jedinkrát na kraji Chorvatska v Cerkvenici jen na prodloužený víkend a na oblázcích před tím nikdy. Všichni radili:,,no jo, to musíte mít boty do vody..." A já si říkala:,,proboha na co? Vždyť jsou to oblázky, ne kamení z lomu..., proč bych po tom nemohla přejít do hloubky???" Ty jo, to byla síla! Po tom se vážně nějak nedá moc chodit, zavýjela jsem jak šakal, než jsem do té hloubky dopajdala
U vás neprší? Tady dneska od rána smoklí, jsem ráda, že jsem se včera na tu prochajdu dotlačila

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 16:49
- Nahlásit

worick
,,no jo, to musíte mít boty do vody..."
Bez bot to nejde. A ještě je dobré najít ve vodě místo, na přezutí do ploutví.

U vás neprší?
Prší, ale stejně půjdeme do lesa. Před odjezdem jsme nechali s děťátkem rozdělanou práci v kuchyni, tak to ještě doděláme, aby se mohlo nastěhovat zpátky aspoň nádobí.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 09:25
- Nahlásit

koukám, že Worick pečlivě sleduje, jak se smečka vrací zpět Takže poslušně hlásím, že jsme přežili a přivezli z 6.mistrovství Berlína v Zatre juniorů čtvrté místo ....

V pátek večer jsem balila kabelu a psi ostražitě sledovali, co dělám, až se nakonec pohádali, kdo se mnou pojede. Pomalu to vypadalo na rvačku, své si vybojoval Alfréd, který se od mých pat nevzdálil na 3 cm a sledoval mě po přecházení po bytě z nebezpečné blízkosti.
Včera večer mě Jirka vyzvedl u tramvaje, já rozdala zbytek dětí a hurá domů. Už o patra níž bylo slyšet přešlapování, strkání a kňučení..... no po uvítání je nejvíc zajímalo, co jsem jim přivezla

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 09:52
- Nahlásit

Drakopes
6.mistrovství Berlína v Zatre juniorů čtvrté místo ....

Jste fakt dobrý.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 10:27
- Nahlásit

Drakopes
koukám, že Worick pečlivě sleduje, jak se smečka vrací zpět - tak Woriček určitě - tomu neunikne v zahradě nic A tady to necháš chvíli ladem a rozuteče se to někam na Facebook a můžu si tu pak vypisovat tak maximálně sama pro sebe (jako bych to doteď nedělala )
a psi ostražitě sledovali, co dělám, až se nakonec pohádali, kdo se mnou pojede - my vezly v pátek ze zahrady s mamkou na káře jetel, kluci nám šli v patách, ale protože jsem jim nic neříkala, tak tušili, že oni stejně nepůjdou... Otevřela jsem bránu, projely jsme a Woriček stál v bráně - co kdyby?? Tak mu říkám:,,kluci, já to vezu s mamkou pryč, tak tady hlídačkujte a já se za chvíli vrátím" a mamka kouká a:,,jak to, že za tebou neletí ven?" ,,No neletí, protože jsem jim snad říkala, že nejdou ne...?" A ona:,, a to takto poslechnou? To je teda nějaké divné...."
a přivezli z 6.mistrovství Berlína v Zatre juniorů čtvrté místo - uf, medaile jenom o vlásek...
Koukám, že děcka máš vycepované škoda, že nebydlíš blíž, třeba by jsi mi tu kebuli nějak ,,restartovala" taky
Strejda
Zmokli jste včera? Koukala jsem na radar, že ten velký ,,zelený" flek (srážky) se táhnul od nás skoro až ku PrazeTady vůbec pršet nepřestalo, tudíž za celý den přešli kluci jednou s Tomem do zahradního domku pro brambory a pak byli chvíli s náma večer v obýváku. Jenže tam je jim horko, tak vydrží maximálně čtvrt hodiny a cpou se do dveří. No a dělat se v obýváku stejně nic nedá a naležení byli za celý den až až

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 11:06
- Nahlásit

worick
Zmokli jste včera?
Včera jsme nakonec nikam nešli. Práce nám nejde tak rychle, jak si plánujeme.
Dnes jen drobně mrholí, ale stejně byly holky ráno jak hastrmanky. Dvakrát proběhly vysokou trávou a přišly se ke mně oklepat, abych z toho taky něco měl. Kočka je znechucená, protože vždycky leží na psích ručnících a ty se teď suší. Nabídl jsem ji karimatku, ale nepřijala to.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 11:19
- Nahlásit

Tady taky už od soboty od večera nepřetržitě prší. Teda abych nekecala, včera na večer asi hodinu nepršelo . Je to pěkná otrava. Zítra, pokud se počasí alespoň trochu umoudří, vyrážíme na ten náš "odložený" cvičák. Chtěla jsem ještě něco trochu potrénovat, ať tam nejsme úplně jaloví, ale copak to v tomhle jde. Trénujeme přivolání na chodbě Jinak prý se na cvičákách bazíruje na preciznosti provedení - no to až uvidí naše lehni alá prostitutka, to se jim asi moc líbit nebude

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:15
- Nahlásit

LuckaM
naše lehni alá prostitutka
Te není kynologicky odborný výraz. Správně to je "hodit Palermo".

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:23
- Nahlásit

http://www.ifauna.cz/psi/forum/r/detail/677149/urg entni-pomoc-pro-bernacku

LuckaM
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:43
- Nahlásit

Strejda
Správně to je "hodit Palermo"
a pro jaké účely se tenhle povel využívá?

LuckaM
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:49
- Nahlásit

Evey
nechápu, jak se může takhle bezohledně někdo zachovat zkusim rozhodit sítě, ale nejsou tam zatím skoro žádné informace...

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:51
- Nahlásit

LuckaM
to jsme si teda pro výlet na sever vybrali super počasí
holky ještě ani neběhaly pohromadě, protože leje a leje, už takhle jsou jak čuňata, už bysme je asi nedosušili snad se to odpoledne nebo zítra vylepší!!!
kam jdeš na cvičák?

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:53
- Nahlásit

LuckaM
Taktéž nepochopím.
Snad se tam ještě nějaké doplňující info objeví...

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:55
- Nahlásit

LuckaM
a pro jaké účely se tenhle povel využívá?
To vědí jen psi. Nikdo to po nich nechce, ale všichni to umí.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:58
- Nahlásit

Janiii
no počasí je čím dál horší
Vybrali jsme cvičák v Jablonci v Lukášově, tak snad dobrá volba, vede to tam paní Susková a první hodina (u mě bohužel bez psa) na mě docela dobře zapůsobila. Tak uvidíme, přivolání je čím dál horší, tak už abychom tam byli

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:01 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

luci nám šli v patách, ale protože jsem jim nic neříkala, tak tušili, že oni stejně nepůjdou... Otevřela jsem bránu, projely jsme a Woriček stál v bráně - co kdyby?? Tak mu říkám:,,kluci, já to vezu s mamkou pryč, tak tady hlídačkujte a já se za chvíli vrátím" a mamka kouká a:,,jak to, že za tebou neletí ven?" ,,No neletí, protože jsem jim snad říkala, že nejdou ne...?" A ona:,, a to takto poslechnou? To je teda nějaké divné...

jasně, úplně normální - odcházím z Kapsy a říkám:"Kluci, buďte tu hodní, žádné lumpačení!" a mohu nechat dveře dokořán, žádné cpaní do dveří, protlačování na chodník .. vědí, že se mnou nejdou, vlastně se ani neobtěžují vstát

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání