Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:22
- Nahlásit

Strejda
Jedu na dovču
jé, kam jedeš? A to nevíš, že tyhle věci se hlásí předem?
Za děckama nebo taky nějaký Egypt? A co teda ti vaši mlaďoši, kdypak se budou stěhovat?
Drakopes
Ájo, jak Eva vzpomínala, že dcerce ,,padnul" ten Singapur, tak Tom doma pak říká:,,ach jo, já nevím proč teď všichni začali mluvit o Singapuru....Roky o něm nikdo nic nevěděl a ve chvíli, kdy my jsme na něj se slzou v oku vzpomínali, tak tam najednou všichni mají cestu"

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:33
- Nahlásit

Tak v naší psí školičce se proháněl nějaký s dovolením ,,debil´´...všechny překážky zničené, zahradní stůl taky, cedule na bráně rozlámaná snad na pět kusů, dřevěná nástěnka převrácená a kladina chybí úplně. Kdyby se mi ten syčák dostal do ruky.....O co těm lidem proboha jde? To už mě cvičitelka jednou informovala, že měli vystřihlou díru v plotě.

Přitom se ta školka nachází před vesnicí, na samotě, dá se říct v poli. Takže nikoho pobíhající a štěkající psi neruší. Já to prostě nechápu.

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 06:22 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

worick
jé, kam jedeš? A to nevíš, že tyhle věci se hlásí předem?
Za děckama nebo taky nějaký Egypt? A co teda ti vaši mlaďoši, kdypak se budou stěhovat?

Jedu k móóři. A hlásím to dost včas. Krom toho na dovču jede moje žena a jen ji doprovázím. Já už jsem na dovolené byl na psím táboře. (Žena mě doprovázela.)

Mlaďoši už jsou v Singapuru. Zatím bydlí v hotelu, ale už vybrali nějaký byt. Kontejner z Irska je ještě někde na lodi. Zatím přišly do ČR jen věci, které do Singapuru nesmí nebo je tam nechtěli brát.

MartinaBarney
Tak v naší psí školičce se proháněl nějaký s dovolením ,,debil´´...

To bude asi brácha debila, co škodí u nás. Kdyby ho tam někdy zastihl někdo se psem, který cvičí obranu, tak bychom měli nového figuranta na jedno použití a Nova téma na celý týden.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 07:11
- Nahlásit

Strejda
Jedu k móóři - k moři, bože a zase nenapíše kam bojíš se, že tě budou fotit paparazzi do Blesku To nenůžeš dovolenou alespoň ,,sdílet" s chuděrkou, co cestuje ráda, ale už má docestované Ha a kdo bude vlastně s holkama?? Vy bydlíte v baráku s jedněma rodičema? jsi tuším kdysi vzpomínal
Mlaďoši už jsou v Singapuru - jééé, tak to šlo rychle Na dojmy je asi ještě brzo, nebo už něco psali? Co horko, zvládají?
MartinaBarney
Tak v naší psí školičce se proháněl nějaký s dovolením ,,debil´´...všechny překážky zničené, zahradní stůl taky, cedule na bráně rozlámaná snad na pět kusů...To bude asi brácha debila, co škodí u nás -
To bych viděla na bandu puberťáků ,,pod vlivem"
Nechci to zakřiknout, ale u nás v obci se vandalismus ve velkém rozsahu moc neobjevuje. Spíš takové jednotlivosti, jako třeba jedna převrácená popelnice a tak. Ukradený bankomat z minulého týdne do toho nepočítám - to byl nájezd ze Slovenska

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 08:04
- Nahlásit

worick
Ha a kdo bude vlastně s holkama?? Vy bydlíte v baráku s jedněma rodičema? jsi tuším kdysi vzpomína

Bydlíme s druhým zlosynem. O holky se bude starat snacha.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:43
- Nahlásit

Taky na příští rok chystáme moře. Asi vyhraje Balt, protože tam není takový vedro a Barnouška budeme moct vzít s sebou. Prý tam jsou i psí pláže - úplně mě to nadchlo. Doufám, že na jaře přijde Barney vodě na chuť a v móři bude plavčit.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 09:46
- Nahlásit

Strejda
Bydlíme s druhým zlosynem - ahááá, to jsou ti, co jsi kdysi vzpomínal, že bydlí v patře? Já to blbě pochopila
A nikdy jsi nevzpomínal vnoučata, ještě nemáte?
Tak to mají holky dobré, když jste v jednom baráku, tak to pro ně až taková změna nebude, jsou na ně zvyklé. A synátor tedy má některého z těch pejsků, co jsi tu taky občas nadhodil?

Včera jsme byli agilitit Vyjímečně se to obešlo bez blbých výstupů vedoucí. Akorát kluci to mírně řečeno bojkotují Woriček prostě nechce skákat - to vypadá tak, že panička se s jásotem rozběhne: hopinky, hopinky Wori, ohlédne.....a Woriček se šourá co noha nohu mine kolem první překážky Já si snad od švagra vemu nějakou andulku a budu ji tahat s sebou na provázku jako nafukovací balónek - už nevím, čím ho navnadit aby ho to trochu bavilo Berunka zase čumí po mně a drtí to hlava nehlava přes ty stojany

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 10:50
- Nahlásit

To mě nabídl táta, ať jedu k moři s ním, jeho přítelkyní a mou sestrou. No nechtělo se mi! Kvůli složení společnosti, kvůli tomu, že budu týden bez Barneyho. Jsem bez něj nebyla ani 2 dny za dobu co ho mám. Jenže po tom, co mi táta řekl, že by mě tam měl rád a že to bude taková poslední společná dovolená, tak mi bylo blbý odmítnout. Naštěstí tam bude připojení k netu, tak budu mámě (bude hlídat) vypisovat a kontrolovat na dálku

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 11:00
- Nahlásit

worick
Woriček se šourá co noha nohu mine kolem první překážky Berunka zase čumí po mně a drtí to hlava nehlava přes ty stojany
Vidím, že si tam užíváte plno zábavy. Myslím, že Barney by na tom byl stejně jako Berry.

Včera mi Barney neudělal ostudu! Na procházce, u jedné ze zahrádek, jsme potkali 2,5 měsíční štěňě bullmastifa Sáru. Takže se Barney přes plot zakecal s ní a já s majitelama. A pak, že vypustí Sáru za náma ven. Tak jsem pustila Barneyho ze šňůry. Ten chvíli poskakoval kolem Sáry, oběhl si pár koleček, pohráli si velice zlehka, protože Barney je podle té malé hromotluk. No a pak si šel Barney po svých. Původně jsem chtěla Barneyho odchytit, až přijde zase k nám, jenže v dáli se objevil pes a tak jsem byla nucena přivolat - a Barney přišel, okamžitě a s radostí!!! Tak nakonec ta šňůra přece jen k něčemu bude.

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 13:58
- Nahlásit

worick
ahááá, to jsou ti, co jsi kdysi vzpomínal, že bydlí v patře?
Ano

A nikdy jsi nevzpomínal vnoučata, ještě nemáte?
Ne. Alespoň v evidenčním počtu ne.

A synátor tedy má některého z těch pejsků, co jsi tu taky občas nadhodil?
Chodil na cvičák s nebožkou ovčandou.

MartinaBarney
a Barney přišel, okamžitě a s radostí!!!
To mi dělá radost i s pětiletou Salinou. Ale někdy se té radosti nedočkám.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:22
- Nahlásit

MartinaBarney
Strejda
a Barney přišel, okamžitě a s radostí!!!
jo, jo, my taky nemáme 100% přivolání Berry prostě 99x přijde - nechá se odvolat i od pejska, ale jednou prostě nechce, chce pokecat a nepřijde

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 14:40
- Nahlásit

Berry prostě 99x přijde
To u nás to ani tak úspěšné není. A odvolat od psa...to musíme ještě hodně trénovat. Takže proto mám radost z toho, že jsme se posunuli alespoň do fáze, kdy vůbec přijde.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:25
- Nahlásit

Volám psi v momentě, kdy vidím, že stejně už jdou. Máme radost všichni. Oni, že se na ně těším, já, že jdou )

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 15:35
- Nahlásit

Volám psi v momentě, kdy vidím, že stejně už jdou
No, jo, ale jsou situace, kdy si potřebuju zavolat psa a nemůžu čekat na to, až se rozhodne sám jít ke mně.

Michall
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:00
- Nahlásit

Musím taky napsat zprávu.Dneska jsme byli na veterině a Bára váží 19,5 kg. Už má poslední očkování takže až za rok. A několik z fotek které sem vám sem taky určitě dával ji zajistilo 4. místo v soutěži pořádanou asi 6 veterinami po Brandýse nad Labem,Staré Boleslavi a v Čelákovicích. Jednalo se o soutěž ve které se psi ani nepotkali.Šlo o fotky kterými se po soutěži vyzdobila ordinace a čekárna.My jsme hned na dveřích Bára vyhrála pískací hračku

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:18
- Nahlásit

Michall
Jeee, gratulujeme ke krásnému 4-mu místu

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 16:28
- Nahlásit

ale jsou situace, kdy si potřebuju zavolat psa

jasně, to jsou ty situace, kdy se občas předvádí, jak jsou skvělí a davy šílí
nebo na mě kašlou a šílím já

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 17:20
- Nahlásit

Drakopes
jasně, to jsou ty situace, kdy se občas předvádí, jak jsou skvělí a davy šílí
nebo na mě kašlou a šílím já

Přesně vystiženo

Jinak se Barney stal opět obětí útoku. Napadl ho ten černý ovčák (jednou jsem se už zmiňovala, že jsme ho potkali bez pána). Tentokrát byl ovšem pán nablízku a tak milý čerňoch nestačil ani kousnout. Naštěstí!!!
Nejspíš tou cestou přestanu chodit, protože ten majitel tam dělá příjezdovou cestu k domu, bránu otevřenou a psa tam má u sebe. Jenže ten chlap nestačí pracovat a současně být na pozoru, kdyby šel náhodou někdo okolo se psem, že jo.
To už prý napadl i Benjiho z naší ulice (i když Benjamin taky není zrovna svatoušek). To Barney je pořád takový telátko, co se chce se všema hrozně kamarádit. Dokonce i s Benjaminem, což nechápu, protože spolu měli taky tenkrát potyčku.

Kessie
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 20:00
- Nahlásit

Michall

Tak to je paráda!!! Moc gratuluju fotografovi i Báře...

My jsme včera měli přesně tři měsíce a dneska jsme po očkování... Kessie roste jako z vody... už to v žádným případě není ta maličká chundelatá kulička, ale velikej "nohál" ale to vůbec nevadí, má to svoje výhody... lecčemu už rozumí a dělá nám jen radost! jak už před měsícem říkal pan vet... Kessie nebude moc veliká... zatím váží v půlce 13. týdne 11,5kg...
Jinak všechny moc zdravím... bohužel nějak moc nestíhám psát, ale slibuju, že se polepším... každý třetí - čtvrtý den dočítám vaše novinky... ale už nikdy nemám sílu odepsat...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 00:12
- Nahlásit

Michall
Gratujuju Barušce!

Kessie
To je dobře, že se Vám daří. Zrovna jsem koukala, kolik vážil Barney...tak přesně o kilo víc než Kessička, takže to asi taky žádný obr nebude, ale to vůbec nevadí, já jsem taky prcek, takže si nebudem mít co vyčítat

Zítra jedeme na sraz Berňáků na Říp (teda už dnes, jak tak koukám na hodiny), neobjeví se tam z Vás taky někdo?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2010 19:05
- Nahlásit

LuckaM
Zítra jedeme na sraz Berňáků na Říp
Hned bych jela, jen škoda, že to máme tak daleko.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 08:01 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Hned bych jela
víš, jakej je to šílený kopec? A jak je to daleko od civilizace?

Michall
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 09:16
- Nahlásit

Všem děkujem;)vyřídím.

LuckaM
Pro vás je to asi daleko ne? My to máme asi jen 20km.Já bych taky jel ale nechci ji přetěžovat, možná za rok

LuckaM
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 10:44
- Nahlásit

Tak hlásím zprávy z výstupu na Říp.
Bylo to perfektní, takovejch pejsků - Barney byl jak v Ráji
Sešlo se asi tak 30 psů, jeden chlupáč vedle druhýho. Myslím, že žádný přetěžování neproběhlo. Od parkoviště je to na kopec asi kilometr a to s Barneym chodíme i víc a pravidelně (i na doporučení veterináře, radši delší procházky na vodítku a v klidu než krátký a jančení). Báli jsem se, že se tam Barney samou radostí zblázní, ale asi vycítil, že psů je dost a nic mu neuteče, tak ani nejančil a v klidu se seznamoval. Na louce pod kopcem jsme ho pustili z vodítka a mile mě překvapilo, že i přes ten počet psů reagoval na povely. Na "ke mně" přišel vždy, ale úplně bylo vidět, co si myslí. Přiběhl s výrazem TAK TADY MĚ MÁTE A MOC NEZDRŽUJTE UŽ ZAS MUSÍM JÍT

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 10:56
- Nahlásit

tak ani nejančil a v klidu se seznamoval.
Tiše závidím

i přes ten počet psů reagoval na povely.
Taky tiše závidím.

A co nějaké fota? Máte? Jsem zvědavá.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 11:19
- Nahlásit

MartinaBarney
Máme 3 a všechny jsou dost mázlý, ale fotila ještě Tomova ségra, tak snad se k nám ty fotky dostanou a pak nějakou s námi vložím.
Ještě jsou fotky na rajčeti:
http://rajpsu.rajce.idnes.cz/18.9.2010_RIP/

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 11:33
- Nahlásit

LuckaM
Dík za odkaz. Uvařím si kafčo a jdu prohlížet.=)

worick
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 11:58
- Nahlásit

Čau ve spolek Tak jak jsem psala onehdá, že jsem nebyla cca 5let nemocná, tak jsem to pochopitelně zakřiknula a jsem nachcípaná až hrůza Asi vím i okud,,vítr vane"....jak jsem byla u té zubařky, tak přede mnou byla děsně nachlazená holka. Nevím jestli záměrně, nebo si sestra myslela, že pohárek nepoužila, ale ho nevyměnila - jenom asi pootočila - protože jsem na protější straně viděla trochu rtěnky Zkrátka od včera ležím jak Lazar, mám teplotu, bolí mně v krku, smrkám, kašlu, kýchám a jsem z toho pěkně znechucená
LuckaM
Teda taková parádní akce, jak já závidím, hned bych s klukama šla....Koukla jsem i na fotky a jsem asi slepá jak krtek, ale nikoho se štěníkem jsem tam neobjevila, kdepak jste??
To mi připomnělo, že nemám ani čich a chuť..

LuckaM
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 12:06
- Nahlásit

worick
Byli jsme tam dva prťavci. Barney 4,5 měsíce a psí holčička 4 měsíce. Pak asi 3 půlroční a pak už dospěláci. Jsme hned na první fotce. Já tam vystrkuju zadek (asi štrachám v batohu nebo nevim), Tom drží psa a ten se mu tam škrtí na vodítku, protože hned po příjezdu zmerčil psa a chtěl se jít kámošit

a pak ještě:
http://rajpsu.rajce.idnes.cz/18.9.2010_RIP/#DSC_23 40.JPG

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 12:08
- Nahlásit

worick
Já jsem taky nachcípaná. Teplotu jsem měla ale jen první den, to se mi střídaly návaly horka a zimy, smrkám pořád a naštěstí mě v krku nebolí. Tak ať se brzy uzdravíte

le nikoho se štěníkem jsem tam neobjevila, kdepak jste??
Já tam Lucku se štěníkem zahlédla jen na jedné fotce. Pak na dalších pár fotkách jsem tam viděla jen Lucku, Barník nebyl přes toho většího psa vidět nejspíš.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání