Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
LuckaM
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 21:03
- Nahlásit

MartinaBarney
začaly dělat takový pěkně vzorovaný
jj ty přesně mam, jen mi přišlo líto dát 1500 za holiny, tak jsem hledala co nejlevnější a nakonec jsem sehnala asi za 350 na mimibazaru (nový)

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 21:13
- Nahlásit

LuckaM
No já jsem slyšela, že to stojí tolik. Právě ségra si vyhlídla v takové cenové kategorii jedny na netu. Ale já věřím, že seženu i levnější. Taky to vidím kolem těch 300 - 400.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 21:52
- Nahlásit

MartinaBarney
Dlouho jsem to neslyšela - - tak u nás se to v normální mluvě používá běžně a tady to zase používám jako výuku jazyků pro ,,čecháčky" akorát bych k tomu měla taky psát překlad, že jo Luci, Míšo, Ájo?!
Pardon, Ája se jezdí pravidelně doučovat do Hradiště - i když tam se mluví celkem spisovně, proti nám

worick
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 21:59
- Nahlásit

Barevné holiny se mi taky líbily, akorát mi nepřipadnou až tak praktické - vzhledem k materiálu - asi nebudou moc prodyšné. Vyloženě jen do toho deště. A v tom toho zase tolik nenachodím, to opravdu většinou čekám, až přejde, jelikož deštník nepoužvám, ani nevím jestli nějaký mám Spíš si je představím někde ve městě, kdo cestuje do práce městskou dopravou a ještě musí po nákupech...

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 22:14
- Nahlásit

worick
Worindoooo, mam prácu napíšu mejloše

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 22:38
- Nahlásit

worick
to opravdu většinou čekám, až přejde
To já taky. Ale když je mokro a jdu větší trávou, nebo polní cestou apod. tak se to hodí. Já bych si je zase nevzala do města nebo do školy třeba, právě, že jsou neprodyšné, no klasické gumáky no. A být v tom celý den, to bych se pak bála doma zout.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 23:17 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Worindoooo, mam prácu
Jééé, gratulujuuu
napíšu mejloše
se těším doufám, že bude stát za to Všechno vypiš!

worick
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 23:31
- Nahlásit

MartinaBarney
Ale když je mokro a jdu větší trávou, nebo polní cestou apod. tak se to hodí - to jo, na fest mokrou trávu, jsou i goretex botky slabé (alespoň ty poslední, co jsem si koupila od jiné značky určitě ) Stejně bych se ale bála podnikat v nich větší výšlapy (jako máme my) - nejsou to přeci jen asi moc orthopedicky vhodné boty - nechci si zmixat nohy. To mě štve u mamky Protože je vdova v důchodu, má málo peněz a šetří na oblečení a botech - nakupuje u Ťonga Už i já, protože ji tam vozím a občas neodolám a nějaké to triko ke psům sem tam taky koupím. Ale boty nikdy, k těm důvěru nemám. Nějaké na občasné nošení by se taky daly, ale na celodenní, či sport?? No, už to nese ,,ovoce" - bortí se jí klenba A to jsem ji na to upozorňovala několikrát a nabízela jí, že jí jakékoliv boty koupím, jen ať si vybere. Jenže ona je prostě ,,spořivá" a odmítá mít drahé boty, když existují tak levné....

Drakopes
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 06:45
- Nahlásit

ušila jsem si ze šusťákoviny návleky - takovou rouru nahoře i dole s gumou - dole stáhnu na botu, nahoře skoro pod kolena a sníh nemá šanci (nechte si těch poznámek, po ránu v parku se dá taky brodit). Pak stačí shrnout a můžu mezi lidi

LuckaM
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:40
- Nahlásit

worick
Náhodou, zatím se jazykově celkem chytám, význam slov domýšlím a většinou se trefím
S těma botama to mám asi podobně jako tvoje mamka, musím s nad sebou zamyslet. Nosím už asi 5 let jedny Salamony, který jsem dostala už použitý od ségry (taky je asi 5 let úspěšně nosila) a já nemám to srdce je vyhodit, protože pořád slouží

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:51
- Nahlásit

worick
nějaké to triko ke psům sem tam taky koupím. Ale boty nikdy, k těm důvěru nemám.
Já jsem u Ťongů kupovala dřív boty. Ono to ve Vyškově ani jinak nejde, protože nikdo jiný už tu obchod ani nevlastní!
Ale od doby, co jezdíme nakupovat do brněnské Olympie, tak kupuju boty tam.

Drakopes
ušila jsem si ze šusťákoviny návleky
Nemají něco podobnýho běžkaři? Ti taky nosí, tuším, takové návleky.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:59
- Nahlásit

Když už jsme u těch levných nákupů, tak to já radši než k Ťongům, vyrážím do sekáče. Tam se kolikrát dají sehnat úplné poklady ;) Můj nový úlovek jsou právě teď zateplené šusťákokalhoty, myslím že teď v zimě je s Barneym hodně upotřebím a stály do stovky, takže když mi je rozsápne, nebude to ani tak bolet

...no jo no, hold mi chudí studenti

worick
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:55
- Nahlásit

LuckaM
tak to já radši než k Ťongům, vyrážím do sekáče - nejsem nijak cimprlich, ale nějak nemám důvěru nosit něco, co už někdo nosil. Ale vím, že v sekkáči se dají najít i úplně nové věci, co prostě jen někomu nebyli, nevhodný dárek atp. Já mám pravdu strašně citlivý nos (možná mi to vynahrazuje, že špatně slyším )dokonce jsem přemýšlela, že bych to mohla zkusit někde uplatnit - no a jednou jsem neodolala a vlezla do sekáče a z toho puchu se mi tak ,,zvedal kufr", že jsem nezvládnula se v tom ještě přehrabovat U toho Ťonga to tedy smrdí podobně, to je pravda, ale přeci jen to je nové, jenom trochu zatuchlé z přepravy.
Drakopes
takovéhle návleky mi radili turisti do hor - dají se prý koupit i origoš, to jsem taky netušila, že existuje. Určitě si je trochu zručná švadlenka spíchne za pár kaček Sněhulky jsou dostačující do normálního 10cm sněhu, do těch přívalů si je možná taky spíchnu

Michall
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 13:49
- Nahlásit

tak mě už taky něco napadlo...

worick
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 13:56
- Nahlásit

Michall
jéé, ty myslíš bacil?!! A já čekala nějaký obrázek spíchnutých návleků až někam po krk....
Si marod, jo? Hrozné co?? Já jsem to úspěšně nasadila Tomovi, zatím jenom kýchá a smrká čekáme, jestli to bude mít i stejný vývoj, nebo třeba dostal menší dávku než já a vypořádá se mu s tím tělo líp...
Zatím jsme s klukama ještě nikde na prochajdě nebyli, chystám se vyrazit na delší dneska. Tak se ani nic neděje, je tu klid a pohodička rušená jenom mým a Tomovým chrchláním

Michall
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 16:33
- Nahlásit

[b]worick[/b

sem šel k Báře v županu.To lidi koukali.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:19
- Nahlásit

Dnes dostal Barney svoji první kost

Uploaded with ImageShack.us

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:36
- Nahlásit

Všem posílám pozdrav z Řecka, z Lefkady. Jsem tu se ségrou, tátou a jeho přítelkyní....díky bohu, že je tu internet.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:39
- Nahlásit

MartinaBarney
jééé no ty se máš! Tak užívejte teplíčka dokud to jde ;)

Michall
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:36
- Nahlásit

MartinaBarney
Hezky užívej a naber sil.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 18:03
- Nahlásit

LuckaM[/b
Teplo tu sice je, ale žádný vedra ne-e. Ale to jsem ráda, protože z nějakých tropů bych byla asi otrávená.

[b]Michall

Díky Budu nabírat síly na ten Svod mlaďochů...

Michall
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:29
- Nahlásit

No snad nám to vyjde a sjedem se na Vás podívat

worick
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 08:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Ahoj děcka Tak my jsme včera doletěli na agility sice pozdě (obracely jsme s mamkou jetel), ale byla tam jen panička s Gogem a moje sestřenky na čumendu a z vedoucích nepřišla ani jedna. Ani Dixinka, takže ty asi o tom něco věděly, ale nedal nikdo nic vědět. Tak jsme byly s Marťou nakrklé a budem požadovat klíče od boudy taky, aby bylo možné si překážky vytáhnout a zacvičit i samy. To jsem zvědavá na ty reakce Psiska tam měli holky a děcka, tak se pomuconili a šlo se domů. Sestřenka s malým Ondrou šli ještě k bábě na kočičku, tak jsme šli s nima, alespoň na chvilku. Kluci byli včera fakt hodní. Trochu i asi zmatení, že se tedy na cvičáku nic neděje
MartinaBarney
Všem posílám pozdrav z Řecka, z Lefkady - i ty Brute.....? Tvůj táta je Strejda???? (počkej, ten mi dá, až se vrátí - taky z nějaké té dovolené) Právě jsem chtěla písnout, jestli tam je ještě takové teplo (na koupání?) a už jsi nám to písla. No tak co....užiješ si ,,jiných krajů", odpočineš a budeš mít alespoň na co vzpomínat (pokud se tam nepozabíjíte )Asi jste letěli z Brna ne? (ale nevím, jestli to tam zrovna z Brna lítá) Tady je hezky, ale od včera začal dost vichr (no jo, jsou potřeba omlátit ořechy ) Brácha mi včera poslal z práce SMSku, že letadlo z Kosu mělo velké problémy při přistávání - kvůli poryvům větru to pilot napoprvé nezvládnul a musel to zvednout a zkusit ještě jednou Dva pasažéři se pozvraceli a dvě dámy s Ostravy odmítnuly už letět... Nezávidím jim to, já bych zhebnula strachy Zažila jsem velké zmítání se, málem jsme si štrajchnuli křídlem a měl co dělat, aby to nechytlo smyk, ale znovuvzlet nééé, brrr Ježíš, nechci tě strašit to jen jako ,,perličku", než se budete vracet, bude jiné počasí

Michall
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 08:35 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

worick
Tak my jsme včera doletěli na agility sice pozdě....

Začal jsem to číst a už jsem se lek že jste taky opustili ČR všichni teď dovolenkujou.Ne že bych jim to nepřál.No my jedem na ty 4 dny do nizozemska na výlet

LuckaM
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 12:01
- Nahlásit

MartinaBarney
To Ti musím říct, dnes se mi o Tobě a Tvé dovolené zdálo :-D
Zdálo se mi, že si nám přivezla Bárníka na hlídání a vznikaly z toho v tom snu dost vtipný situace, jak jsem měla najednou Bárnouše dva :-D

worick
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 13:13
- Nahlásit

Michall
No my jedem na ty 4 dny do nizozemska na výlet - jéé no vidíš, se máš ať vám vyjde počasí a hezky si to užij V Holandsku jsem ještě nebyla a bylo to v plánu, koukala jsem na možnosti cestování po Holandsku se psy a kámoška poslala fotky, jak si půjčili loď a pluli po kanálech - no bájo to bylo Hned jsem to teďka ,,omlátila" Tomovi o hlavu, že i vy jedete do Holandska a já měla letos v plánu tolik výletů......jenže má problémy s firmou tak holt nic Není každý den posvícení... snad se to urovná a ještě se dostanem

worick
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 13:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kluci přestali být ,,divní" kolem hárání a už je všechno při starém Bála jsem se, že ty jejich vzájemné hry a rituály už definitivně skončili, ale bylo to asi jen těma háravkama Má to ovšem i své mínusy Opět nejraděj blbnou po jídle, což u nás znamená po půlnoci a to my už jdeme spát - respektive rádi by jsme, jenže já hodinu lítám od okna k oknu a nervózně sleduju, jestli na Berrynkovi nejdou vidět příznaky torze Včera Tom konstatoval, že jsou děsně vyčůraní. On jim při odchodu nařídí klid a hlídání Jde domů, převlékne se, dáme jídlo Gucci a ta jde většinou spát do pracovny, zhasne venkovní osvětlení a jdeme nahoru do ložnice. No a jakmile se pozhasíná, do té doby v klidu ležící Woriček před garáží vyskočí a jde štěkat na Berryho ať s ním jde blbnout. Většinou ho ukecá (kdo by to jeho hlasité štěkání taky vydržel poslouchat ) a skončí to tím, že se Berry válí na zádech, Woriček ho ňafá tu za náprsenku, tu za zadní nohu - potom oba vyskočí a začnou se honit po trávníku a kolem tisových koulí Je to sranda, akorát já z toho šílím strachy, co bych si v noci počala, kdyby to vážně nastalo V tomto směru Pražákům závidím - máte tam určitě několik klinik, kde by vás i v noci zoperovali - u nás nejbližší 30minut autem a to jen kdyby se mi povedlo sehnat doktora, jinak snad někde v Brně(hodina jízdy) a to už jsem si říkala, že to musím zjistit a napsat si adresu a telefon na nějakou pohotovost - kdyby se to opravdu stalo a torzi by měl abych byla připravená... Zkusím hodit na fóra dotaz na Brňáky...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:18
- Nahlásit

worick
neplaš ....

a abyste si nemysleli, tak zítra jedu s hordou dětí na turnaj do Berlína. Ráno v půl páté vyvenčím hafany a šoupnu je zpátky dom Juráškovi, ať si užívají. Nevím, jestli budou větší nervy, jak to doma kluci sami zvládají nebo boj s těmi puberťáky (do vlaku beru Bílé historky)

worick
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 20:08
- Nahlásit

Drakopes
tak zítra jedu s hordou dětí na turnaj do Berlína - tož totok už teda neni možné!!!
Když už Ája Drakopes - zapřísáhlý nepřítel cestování vyrazí do světa - to už se tady vážně něco děje Nějaký novodobý exodus, či co, děje se tu snad něco o čem nevím?
Hele a neměli by jste vy žáci a učitelský sbore náhodou čučet ve škole, když vám teprve začala a ne všichni hnedka někde trajdat??! To za mých mladých let nebylo, my když měli volno, to už musela přinejmenším padat škola

LuckaM
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 21:15
- Nahlásit

worick
Hele a neměli by jste vy žáci a učitelský sbore náhodou čučet ve škole
mě ještě nezačala, až ve středu
...i když já ani nevím, jestli se za toho studenta můžu ještě považovat - tento semestr mám jen dva dny v týdnu a to ještě jen po dvou blocích Miluju vysokou školu, takovýho času jsem od školky neměla. Je ale pravda, že pád do pracovní reality bude asi dost tvrdý (po 6ti letech vysokoškolské morálky).

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání