Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:06
- Nahlásit

MartinaBarney

díky,
tenkrát jsem se zapřísahala, že je to naposledy, protože se Alfíček probíral z narkozy dlouho a byl takový chudinkovský Teď už jsme mazáci.

přeju vám, abyste byli velké nuly!!

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 18:45
- Nahlásit

Drakopes
Děkujeme. Snad to bude ten nejlepší možný výsledek. Oba dva rodiče mají nuly, tak snad se to poštěstí i Barneymu. Barney se probral tak po hodině, co jsem ho dovezla domů, ale otočil se a spal dál. Ale pak ten pohled na psíka, když se snaží vstát a chodit a motá se, skoro padá....to není nic moc.

Teď jsem zase Barneyho otravovala se zubama. Neukáže a neukáže. Ale tak třeba ta komise na Svodu bude mít nějaký trik na to nebo se stane zázrak třeba a Barney bude držet

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 16:37
- Nahlásit

Tak jsem si opět koupila další číslo Psích kusů. Tak si jím tak listuju, částečně jsem vyluštila křížovku a postupně jsem se dostala až k fotogalerii...momentálně mám učiněné Vánoce, protože nám tam otiskli fotku Teda Barneymu a je největší!!! Jádadýýýý, jádadýýý.

Michall
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 17:08
- Nahlásit

MartinaBarney
Vy jste jim asi posílali nějaký psí kus co?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:39
- Nahlásit

Michall
No, jestli se psí zasněný pohled počítá jako psí kus, tak by se to tak dalo říct

Michall
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:32
- Nahlásit

MartinaBarney

LuckaM
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:41
- Nahlásit

MartinaBarney
Jééé Marti, hoď to foto i sem, ať víme, co Vás proslavilo

worick
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 19:47
- Nahlásit

MartinaBarney
To mě pos....!!! Já jsem dneska s bábou v nemocnici na kontrolách a jak tak hodiny sedím a čekám, zajdu si koupit ,,nějaký" psí časák. Koupím si Psí kusy, koukám na fotogalerii a hele Barney Říkám si:,,ty jo, to by ale fakt mohl být Martiny Barney, i věkově by pejsek odpovídal....musím se jí zeptat, jestli tam nemají fotku" Dobrý!!!!

Nakonec jsem jorka hlídala jen včera - tedy jeden den a oni už v noci přijeli. I tak dobře, nechtěl nic papat. Vzala jsem ho k večeru autem k nám (vracela jsem se z kopání brambor u tety) doma jsem ho jen předhodila klukům no byl to mazec Ti se na něj vrhnuli a lízali a lízali - byl chudák celý ožužlaný. První se i trošku bál, ale pak s ním Woriček začal lítat, tak lítal jak tryskomyš já si jen přehodila boty, vzala tašku a vodítka a šlapali jsme zase zpátky - Duffyho dát domů a já za bráchou - vrátil se z dovolené (Egypta) a jen na odpoledne a ráno zase valil do práce, tak aby mi poreferoval, jak bylo

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 06:51
- Nahlásit

Včera jsme měli k večeři smaženici. Níloušek si sedl mezi mě a televizi a sledoval mou večeři. Já přes jeho hlavu z té televize moc neměla

A do toho volali z veteriny, konečně dorazily výsledky z histologie (mu v přesvědčení, že je to blbé, se raději neptali):
Nádor je nezhoubný, dobře ohraničený, pokud tam zůstala nějaká molekulka, může se objevit znova, ale nemetastazuje.
Jupí aspoň něco

worick
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 07:29
- Nahlásit

Drakopes
Nádor je nezhoubný, dobře ohraničený, pokud tam zůstala nějaká molekulka, může se objevit znova, ale nemetastazuje -
Takový měla i mamka před dvaceti rokama na spánku. Byl to bazaliom a ona si do něj cca rok rýpala a rýpala, protože si myslela, že je to nějaký blbý vřídek zase... Až z tečky byly skoro dva centimetry hnusného, hnisavého cosi Vybrali jí to moc, museli jí tam dávat plastiku spoza ucha a tam zase ze zadku 10let jezdila na kontroly a už se neobjevil, tak už dobrý

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 07:43
- Nahlásit

Všichni
Nádor je nezhoubný, dobře ohraničený, pokud tam zůstala nějaká molekulka, může se objevit znova, ale nemetastazuje.

Vemte si příklad a podávejte pouze zprávy jako Drakopes.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 08:02
- Nahlásit

Strejda
Vemte si příklad a podávejte pouze zprávy jako Drakopes.
To bylo na mně?
Já taky měla s dobrým koncem Mám v záloze ještě jednu příhodu z kopání těch brambor, ale neveselou Teď musím spěchat k zubařce

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 08:37
- Nahlásit

worick
To bylo na mně?

No, někdy si taky nerozumím.
To bylo spíš na všechny psy, kteří potřebují lékařskou péči. Ať se teda nechají vyšetřit, to jim neupírám, ale ať jsou jen dobré výsledky.
Ale pokud vaši psi něco vyvedli, tak to sem pište podrobně. To čtu rád.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 12:24
- Nahlásit

Drakopes

Gratulujeme Alfrédovi k dobrému výsledku!

Taky je u Vás tak hnusně? Tady už druhý den soustavně prší...Ráno jsme šli na hodinovou procházku a oba jsme se vrátili promoklí na kost
Jinak se v Barneym probudila houbařská vášeň - jen se tedy bojím, že nepozná jedovatou houbu od jedlé, takže teď chodím po lese s očima na stopkách, jestli něco nežere No jo, můžu si za to sama, viděl jak panička houby sbírá, tak začal taky

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 12:44
- Nahlásit

LuckaM
Taky je u Vás tak hnusně?

Tady ne. Tady je superhnusně.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 13:15
- Nahlásit

Taky je u Vás tak hnusně?
To my máme dneska štěstí. Sice je oblačno, fouká, ale naštěstí neprší.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 13:50
- Nahlásit

Tady drobně a vytrvale prší - na zítra máme s dětmi objednaný sportovní areál - plážový volejbal, lezecké stěny .... už jsme to kvůli počasí dvakrát rušili, takže zítra se JDE!
Asi by nebylo nejvýchovnější, kdybych zítra hodila áčko ...

Kessie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:28
- Nahlásit

Drakopes

jsem moc ráda za dobré zprávy!!! myslela jsem na vás...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 06:32
- Nahlásit

Kessie a všichni ostatní

děkujume za podporu. Moc. Vážíme si toho - celá smečka

worick
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 07:31
- Nahlásit

Tak jsem včera byla ve Zlíně u té zubařky. Než mi to rozrýpala, tak mně zub nebolel Teď pobolívá, snad se uklidní Přijeli jsme domů v 17h, já vybalila nákup a Tom měl právě na pět domluvený tenis, tak letěl hrát. Celý den bylo fajn počasí, tak akorát. Oblačno, ale teplo na rifle a triko s dlouhým a to mi bylo i teplo. Přesně u baráku začalo kapkat a Tom ječel, že jistě ve chvíli, kdy ukecá někoho na tenis, začne pršet. Ale nepršelo, jen sem tam trochu poprskalo. Až někdy v 22h pršelo víc. Takhle je u nás minimálně týden. Vzala jsem kluky a šli jsme okruhem přes les k babči. Bylo vidět, že celý den jen leželi, Worka byl nevylítaný - jak z divokých vajec U babči je pořád ještě to koťátko (nestratilo se, ani nevlezlo pod auto ) a je to kočička (mohla jsem ji blejsknout alespoň na mobil ) Je tříbarevná, milá, ochočená a ani kluků se moc nebojí - prskne a sekne až když tu tlamici strčí až k ní. Jinak si hraje klidně s kuličkou kolem, v kuchyni.

Teď ty brambory. Teta má pole u bývalé celnice, teď opuštěné. Je tam na druhé straně bývalý domek kde odbavovali zboží, myslím. A ten koupila nějaká Slovena, holka mezi 25-35, tuším šlapala v Itálii. Přišla za náma do těch brambor somrat u tety, jestli by neprodala a z její řeči jsem poznala, že je trochu ,,slabého ducha" Má tam uvázaného na řetězu vořecha (už to mi vadí )ale ze sestřenky pak vylezlo, že ta koza tam nebydlí, že tam jezdí třeba jen dvakrát týdně a ten pes tam byl i v těch děsných vedrech bez možnosti se kamkoliv schovat a bez jídla či kapky vody! Já jsem si po příjezdu všimnula, že mlátí prázdnou miskou, ale myslela jsem, že to patřilo k tomu, jak zběsile na nás štěkal. Mezitím baba odjela a začalo trochu pršet, takový rychlý deštík. My se na chvilku schovali do aut a když jsem vylezli a začali zase sbírat, tak pán, co nám to vyorával říká:,,koukněte na toho chudáka pejska, jak se snaží nachytat trochu vody a olizuje ten foliják!" Tak to už jsem vyletěla, přes to, že mi sestřenka říkala, že je vzteklý a minule, když mu donesla trochu vody, tak ji hryznul do ruky - opatrně jsem mu šlohnula jednu misku (nedosáhl na mně) a letěla jsem tam zazvonit (ona totiž madam tvrdila, že jede pryč, ale chlap tam bude) - neotevřel hajzlík Tak jsem vzala tetě i když bublinkovou, ale vodu a nalila jsem mu plnou misku a opatrně zase šoupnula. Chudák, pil jak velbloud. Jenomže jak jsem ho pak ještě chvíli pozorovala, zbytek on si stejně jak tam lítá, tím řetězem vylije Přemýšlím, že napíšu na nějakou slovenskou veterinární správu, ať to řeší. Problém je ten, že ta kráva tam stejně dotáhne jiného chudáka Je mi z toho na nic a pořád na něho musím myslet. Co asi chudák dělal v těch 40 na slunci a pak v těch šílených bouřkách, když je tam uprostřed vydupaného místa jako na Sahaře, jen z jedné strany je něco jako foliové pařeniště.....

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:52
- Nahlásit

worick
Je mi z toho na nic a pořád na něho musím myslet
Měla bych to uplně stejně. A nejspíš bych taky přemýšlela, co podniknout na záchranu pejska. Ale nejspíš je možné, že ta kráva tam stejně dotáhne jiného chudáka

Já takový případy čtu dnes a denně, na facebooku jsem v různých skupinách a na zdi se mi objevují pořád takový případy. Takže mívám pořád pěkný rána, kdy akorát nadávám na lidi a na to, že za týrání zvířat nejsou pořádný tresty. Ale to je prd platné, že jo.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:43
- Nahlásit

MartinaBarney
worick

Je to hnus. Nevím, jestli to něčemu pomůže, ale asi bych to nahlásila. Alespoň pro lepší pocit, že se něco podniklo.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 13:11
- Nahlásit

Onehdá jsme se s mamkou na toto téma bavily a přemýšlely, jaké zavést tresty. Protože finanční pokuty by byly k ničemu a tak jsme se shodly na tělesných trestech Třeba za tento případ, co uváděla worick bych dala, já nevím, 50 ran bičem (příklad). Tak si myslím, že by si to ti lidi 2x rozmysleli, jestli si pořídit zvíře a jak se k němu chovat.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 13:42
- Nahlásit

MartinaBarney
nebo oko za oko...prostě bych ji tam uvázala místo toho psa.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 14:02
- Nahlásit

.prostě bych ji tam uvázala místo toho psa

jo, v největším vedru a jen s malou miskou na vodu, ať si do ní nalapá ...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 14:37
- Nahlásit

LuckaM
Drakopes
Ale jo, přesně tak. Protože podle mě, nic jiného na takový lidi platit nebude. A mohl by si zkusit někdo namítat, že to je drsný pro člověka apod. Pro to zvíře je to taky drsný.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:22
- Nahlásit

Konečně máme foto do očkovacího průkazu

[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:50
- Nahlásit

MartinaBarney

ukecali jste mě, koupila jsem po mnoha letech zas nějaký časopis - Psí kusy s vaším Barney ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:01
- Nahlásit

Jedu na dovču. Asi si ty kusy taky koupím.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:21
- Nahlásit

Drakopes
Z těch všech psích časopisů je to konečně skvělej časopis. Přemýšlím i o předplatným. Člověk se tam dozví, dobře si počte, vyluští křížovečku, sem tam i ukápne slza....to zrovna u toho článku ,,Když psi trpí za své majitele´´ na straně 70. To bylo moc smutný.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání