| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:03
- Nahlásit
worick
To by mně ve snu nenapadlo....vztahovat to na tebe
To doufám. Jen jsem preventivně žádal o včasné upozornění.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:07
- Nahlásit
Ahoj, dneska jsem venčila moje holčičky
http://www.youtube.com/watch?v=rzs1NtWvA4c
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 06:33
- Nahlásit
worick
nevím co by tam dělal, leda ,,klamal tělem" on je totiž Leonek kastrát
Nu což, užil si chvilku péče něžnějšího pohlaví... do té doby než se to provalilo.
Anebo jestli to má stejně jako sousedovic voříšek Broček ... ten je kastrát též. Vůbec mu to ale nevadí. O fenky se pokouší bez ohledu na to jestli hárají či nikoliv. Tento zákrok měl u něj jediný efekt, strašlivě přibral. Hlava zůstala původní, jen to tělo se změnilo v kouli tuku, chudák už se nemůže ani moc proběhnout, hned začne chroptět. Ale podle sousedky tlustý prostě není.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 06:57 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Hlava zůstala původní, jen to tělo se změnilo v kouli tuku, chudák už se nemůže ani moc proběhnout, hned začne chroptět. Ale podle sousedky tlustý prostě není - já bych je kopala do zadku! Sama ať si baba žere, ale ať tím nezabíjí chudáka psa Zrovna o víkendu jsem vynadala sestřenkám, co mají labradorku. Bez PP a nekastrovanou. Když jsem si tam šla pro něco za brankou a otevřela jsem, přišmrdolilo se ke mně něco s děsně širokýma zádama na krátkých nožkách. Silně mi tedy připomínala nějakého bulla (tak bych tipla, že otec není labrador ) To bylo jako poplácat vykrmeného pašíka.... A holky mi na to v neděli řekly, že jí sice dají odměrku granclí, ale pak přijde teta z práce a vykydne jí kyblík omáčky s těstovinama....na což teta s nechápavým výrazem na mně kouká a :,,vždyť pes přece může jíst těstoviny, to mu neškodí ne?" Ježíš neškodí, ale pokud má nadváhu jako prase, tak mu přílohy nedávám vůbec, vždyť ty jsou u něj, tak maximálně na zaplácnutí žaludku A holky se žehtaly, že Orinka teď vypadá jako brontosaurus - malá hlava a pak velké tělo...no, to teda vypadá
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 11:20
- Nahlásit
Evey
worick
Tak to já byla včera s Barneym a mamkou venku. Vzali jsme to kolem jedněch bytovek a jako vždy tam byla ta fenka zlatého retrívra (Jessy, a je jí asi 5-6 let tipuju). Tak si ji šla mamka pohladit, pak došla za mnou a říká mi, že by ti majitele normálně udala za týrání psa a at se jdu podívat, jak ta fenka vypadá.
Fenka tlustá jak prase na retrívra teda. Tělesně bych ji přirovnala k našemu Barneymu a ten je berňák a pes-samec, takže ta mohutnost se očekává. Jessy se pomalu nemůže ani zvednout - zvedne se, ale fakt jen minimálně. A její denní režim - celé dny tráví na plácku mezi těma dvěma bytovkama a pak na noc ji jen vezmou domů. Další den nanovo. Pamatuju si, že dřív tam s ní ta baba seděla a kouřila, ted je tam Jessy uplně sama. A taky co víc: fenka je plachá, sice se nechá pohladit, má radost, když k ní člověk přijde, ale sama od sebe (třeba jako můj pes) k nikomu nejde. Spíš se přijde podívat, kdo prochází okolo, ale vše sleduje z bepečné vzdálenosti. A ty její smutný očenka včera! Mě jí bylo tak líto!
Mamka mi říkala, že ta baba měla před touto fenkou buldočka a že ten se nemohl ani hnout. A i veterinář ji prej upozornoval na to, že ten pes je tlustej. A ta baba na to: Když on si vždycky donese misečku a tak se dívá, tak já mu nasypu!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 19:12
- Nahlásit
http://www.facebook.com/video/video.php?v=45285951 3321
Tak tohle je masakr
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:30
- Nahlásit
Tak tohle je masakr
Tak toho chci domů! Fakt borec!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:53
- Nahlásit
MartinaBarney
tak jak dopadlo játroví? Já se chystám na přípravu teď
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:03
- Nahlásit
Dines
pěknýýý jak hrošíci tak tenhle mrož
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:09
- Nahlásit
Dines
když jsem si to pustila, tak jsem myslela, že to má návaznost na ty obtloustlý labradory
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:57
- Nahlásit
Tak játroví dopečeno a vyzkoušeno. Barney vypadal, že se zblázní, takhle hekticky a rychle povely ještě nikdy neplnil Tak uvidíme v sobotu na cvičáku, jestli budu zajímavější já s játrovou sušenkou nebo ostatní psi ;) Samozřejmě mě Tom posílal spát do boudy, když psovi vyvářím víc než jemu, takže jsem to musela napravit ještě buchtou pro něj ;)
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 13:06
- Nahlásit
LuckaM
takže jsem to musela napravit ještě buchtou pro něj ;)
Buchta bude asi jako kompenzace dobrá. Ale pečená vepřová krkovice by byl silnější argument.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 13:34
- Nahlásit
Strejda
jj to souhlasím, ale nebyl materiál - buchta musí pro tentokrát stačit
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 14:42
- Nahlásit
LuckaM
tak jak dopadlo játroví? Já se chystám na přípravu teď
Játrový dopadlo velice dobře. Barneymu chutná, tak mám část v ledničce a část ještě v mražáku. Akorát ten smrad při té přípravě...nic moc
Samozřejmě mě Tom posílal spát do boudy, když psovi vyvářím víc než jemu,
Já jsem zvědavá, co mi řekne Míša (přítel) až mi přijde objednávka masa pro Barneyho Už si kolikrát stěžuje, že mám psa radši než jeho.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:40
- Nahlásit
LuckaM
MartinaBarney
Samozřejmě mě Tom posílal spát do boudy, když psovi vyvářím víc než jemu
Já jsem zvědavá, co mi řekne Míša (přítel) až mi přijde objednávka masa pro Barneyho Už si kolikrát stěžuje, že mám psa radši než jeho.
Holky mám postřeh
Tak za prvé - sice nám játroví bylo cítit lautr po celém baráku, ale vůni pečených jater můžu
A za druhé - když vařím psiskám a Tom maže rohlíky vždycky si neodpustí nějaké připomínky, to ne že ne , ale od té doby, co je víc doma a tím pádem s klukama, taky s nima častěji i chodí sám na prochajdy (a právě, že dokonce dobrovolně) pozoruju jak je na ně čím víc citově napojený, skoro jako já. Většinou jsem se s nima válela a olizovala víceméně jen já, teďka třeba já pleju a on s nima leží a muconí se půl hodiny v kuse Když byli štěňátka, tak se olíznout buďto vůbec nenechal a když se jim povedlo, hned se vehementně pucoval, teďka mu pusinky nevadí a naší mamce (když frflala, že smrdí v autě) řekl, že nesmrdí a Woriček rozhodně ne, protože ten voní
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:57 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Jo a na Dušičky to dopadlo nakonec tak, že jsme měli mít agility A poněvadž jsme tedy jít nemohli, když jsme měli domluvenou tu hřbitov-tour a kluci by psiska na cvičáku slyšeli a teď bez listí i viděli, jak jdou kolem, tak Tom řekl, že se jede jedině s klukama, aby neměli trauma Mamka ječela jak Viktorka, že jsme nadobro švihlí a co tam jako budou dělat?! Na našich hřbitovech čekali v autě a známá přišla za náma, že byli se synkem na ně koukat přes sklo a:,,jak jsme jim proboha vysvětlili, že tam mají takhle v klidu čekat a neskákat, nedrápat a neštěkat? A to ani na lidi, co tam na ně mluví kolem...?" Oni mají doma berňačku a velkou švýcarskou - tak jsem pak zase říkala já Tomovi, že nechápu, jak může mít člověk problém vychovat holku (fenku ) a ještě k tomu berňáckou holku?? (a hned jsem si vzpoměla na vás všechny, co máte holky a sem tam se nějaký ten výchovný problém vyskytne - ale to je snad normální, ten má snad každý a s každým psem vždyť to není robot!
A potom přes kopec u tety jsme my obcházeli hřbitov a Tom -jelikož taťkovi rodiče vůbec nezažil (mého taťky) šel s klukama na prochajdu po okolí a protože teta nebyli doma, tak jsme vynechali návštěvu a frčeli domů.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:43
- Nahlásit
MartinaBarney
worick
já na smrad vyzrála právě tou buchtou, protože smrad jater přebila vůně kokosu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:01
- Nahlásit
K té zubařce se nehodí chodit..... Tedy je skvělé, jak se od doby mého dětství ošetření změnilo na prakticky bezbolestné a místo aby mě tam taťka musel dofackovat - tam jdu se stejným klidem jako do krámu pro housky
Ovšem jednou se vrátím s příšernou chorobou, z poslední návštěvy jsem si odnesla 3! hnusné afty a bolí mně celá pusa To už jsem taky několik let neměla
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:17 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
Dodala pošta správný balík?
Edit: Dodala, už to vím.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 17:34
- Nahlásit
Tak jsem náhodou narazila na reportáže psech (a dalších zvířatech). Tak pokud jste stejně jako já nevěděli, že v Loskutákovi tyto reportáže jsou a rádi byste se koukli, tak přidávám odkaz
http://loskutak.nova.cz/archiv//chovatel/
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:05
- Nahlásit
MartinaBarney
jj zrovna tudle jsem koukala na kousek, kde byli u veterináře se starou ovčandou...díky za odkaz, projedu to
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 07:28
- Nahlásit
prší, prší, celý les
ve vodě je dnes
jeskyňky jdou lesem dál,
kdopak by jim otvíral ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 08:48
- Nahlásit
Drakopes
prší, prší - to vás lituju, u nás zatím ne, k nám je to daleko tak to přijde o něco pozděj, prý A zaspali jsme, musím letět za klukama
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:06
- Nahlásit
Ten můj pes si ze mě dělá fakt srandu!!! Já už jsem byla pevně rozhodnutá, že přejdu na to syrový maso. Všechno propočítaný, sepsaný seznam nákupu a domluvené, že ten nový pytel granulí prodám, objednaný už Fit Barf Sensitive (bylinky) a Roboran a domluvený mražák. A najednou Bárníčkovy zažívací problémy pryč, bobky přímo výstavní a ani jeden den průjem!!!
Takže situace plány zase změnila, zůstaneme na granulích Pro Pac a pokud nebude žádný zažívací problém, tak se asi maso konat nebude. Někdy si připadám jako v Kocourkově
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:27
- Nahlásit
přeju pěknou neděli všem,
došlo mi, že se zítra zaseknu v práci, takže musíme oslavu pro našeho 4-nohého oslavence udělat už dneska. musím dojet koupit alespoň nějakou konzervu a novou hračku, aby z toho Berni něco měla - kromě toho otravnýho focení
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
Tak nevím, jestli ta přehnaná žravost všeho ukončilo oteplení, ale kluci zničeho nic začali zase nimrat. Začalo to podáním syrového kuřete, kdy Berry stál a do kousku trupu šťouchal čumákem a asi zkoušel, jestli náhodou nekníkne. Woriček nevěřícně koukal do misky, proč mu cpu slepici do misky, když za poslední lov a úlovek dostal prutem po zadku Ať mi prostě nikdo netvrdí, že když ten pes už chytil a žral syrovou slepici, že si tu chuť masa nespojí Jo, možná ve městě, jelikož tam se s ní nikdy v životě nesetká....Nakonec po ukecávání a vysvětlování že:,,tohle je masinko, kůsajda", to pomalu snědli, ale vyloženě jak se u nás říká:,,na silu na moc". No a dnes dostali radši žebra, ale rozhodně nevypadali, že by žrali s chutí
A průjem opačně - skoro 14dní dobrý a teď už třetí den zase pokaděné gatě
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:42
- Nahlásit
Janiii
musíme oslavu pro našeho 4-nohého oslavence udělat už dneska.
Berni přejeme s Barneym všechno nejlepší
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:48
- Nahlásit
worick
No a dnes dostali radši žebra, ale rozhodně nevypadali, že by žrali s chutí
Mě by fakt zajímalo, jak by se tvářil Barney. Asi to budu muset na kousku masa vyzkoušet.
A průjem opačně - skoro 14dní dobrý a teď už třetí den zase pokaděné gatě
Taky čekám, kdy to přijde. Ale třeba budu příjemně překvapená.
Jo, narazila jsem na asi straně 124 na fotky, kde jsi koupala pesany. Prosím tě, jak si je dostala do toho sprchovýho koutu? Jsem jednou takhle chtěla vykoupat Barneyho a za boha jsem ho tam nemohla nalákat!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 11:56 - Změnil/a: LuckaM
- Nahlásit
Janiii
Přidávám se s gratulací. Hodně zdraví a energie jako doposavad ;-
Jinak u nás začalo pršet včera přesně ve chvíli, co jsme nasedli do auta a jeli směr cvičák. Takže hodinka cvičení v dešti byla eňoňuňo - oba mokří na kost A ještě k tomu to nebyla ledajaká hodina, ale hodina spojená s jiným kurzem (značně pokročilejším). Když jsem s Barneym přišla, byla tam zatím jen paní (slečna) s ovčounem, na kterýho mluvila německy a on poslouchal na slovíčko. Pak se začal scházet zbytek a mezi nimi už bylo pár lidí i z té naší party, tak mě to uklidnilo, protože zprvu jsem si myslela, že jsem asi přeslechla čas a jsem tam totálně špatně Dělali jsme kladinu (to se Barneymu teda moc nelíbí) a ještě jak byla mokrá, tak mu to dost klouzalo....přivolání - tam bylo dost vidět, kdo je z jaké skupiny a chůzi u nohy - za tu dostal Bájošek pochvalu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:19
- Nahlásit
LuckaM
MartinaBarney
děkujeme, gratulace i přání vyřídím, obzvlášť když jsou i od psích kluků, určitě sklidí úspěch
Hodně zdraví a energie jako doposavad
zrovna včera jsem jí šeptala do ouška, že už by mohla mít rozum ona se na svůj věk vážně nechová (jako panička )
Dělali jsme kladinu (to se Barneymu teda moc nelíbí) a ještě jak byla mokrá, tak mu to dost klouzalo....
teda, docela se divím, že vás na mokrou kladinu pustili u nás se kladina za mokra vypouštěla - obzvlášť u začátečníků
chůzi u nohy - za tu dostal Bájošek pochvalu
však je taky Bájošek šikovný kluk už se těším, až vás zase někdy uvidíme
|