Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 10:59
- Nahlásit

Strejda

Jeee, no tam by se Barneymu líbilo!!! My tu ve Vyškově takovou krásu nemáme. Ta je až o kousek dál...v okolí Krásenska, tam kde je kojál, okolí Macochy apod. Ale v okolí Vyškova ani ťuk.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:10
- Nahlásit

tam by se Barneymu líbilo!!!

našim hafákům taky, hlavně kdyby jim Strejdovy holky dělaly společnost. Ale v tom případě by se jim líbilo všude

LuckaM
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:22
- Nahlásit

Ahoj všichni. Teď si tak prohlížím fotky z berňáckého výstupu na Říp a dost mě to láká. Byl jste někdo? Letos už je třetí ročník. Ujde to i 4,5 měsíční štěně? A nechystáte se náhodou taky někdo?

LuckaM
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:31
- Nahlásit

přidávám odkaz na stránku, kde je o tom víc:

URL

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:32
- Nahlásit

LuckaM
Teď si tak prohlížím fotky z berňáckého výstupu na Říp a dost mě to láká. Byl jste někdo? Letos už je třetí ročník. Ujde to i 4,5 měsíční štěně?
Se psem jsem tam nebyl, bez psa ano. Záleží na tom, odkud se jde. Z Krabčic je to asi 9 až 10 km. Pod Řípem bývalo parkoviště a od něj k hospodě nahoře to bylo asi 3 km.
Z druhé strany z Vražkova nebo Ctiněvsi jsem nikdy nešel.

Michall
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:37
- Nahlásit

Já tam byl taky jenom bez psa taky nebylo s jakym. A šel jsem tou samou cestou co Strejda

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:38
- Nahlásit

Drakopes
hlavně kdyby jim Strejdovy holky dělaly společnost
No, nevím. Jsou dost temperamentní, aby tím pány nerozčilovaly.

Michall
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:43
- Nahlásit

Od nás je to 35 km vzdušnou čarou, ale Bára je zatim vystrašená z ostatních psů, tak ji nechci tlačit i když bude muset někam mezi psi. Když o tom tak přemýšlim tak ona se toho rotwailera vůbec nebála... vlastně žádného psa venku jen těch co jsou za plotem...a můžou to být třeba jen prckove

LuckaM
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:49
- Nahlásit

no otázkou teď je, kterou trasu chodí ten průvod s berňákama...musím to zjistit

Jinak náš Barney si asi zobnul nějakou pilulku (tipovala bych to na extázi) Už třetí den je jak splašenej, takhle ho vůbec neznám...pořád by jen běhal...včera jsme byli na výletě na Suškách (Suché skály), skoro 2 hodiny tam s námi blbnul, běhal do kopce, z kopce, tak jsme čekali, že s sebou doma praští a bude spát jak zabitej a ono nic. Seděl pod oknem a koukal na nás jakoby říkal: Tak co, ještě někam jdem, nééé

LuckaM
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:51
- Nahlásit

Michall
to Barney ne, ten se hrne zatím ke všemu živému

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:13
- Nahlásit

LuckaM
Barney si asi zobnul nějakou pilulku (tipovala bych to na extázi) - joooo, tak jestli se vám to běžně doma válí, tak to zobnul
Boj se boj, tak to vypadá, že máte doma hyperaktivku
To si asi užijete , my máme jednoho ,,flegmouše" a jednoho hyperaktivku - ještě, že tak
Jenom v kostce - musím letět makat, nestíhám
MartinaBarney
Včera jsme vezli auto do servisu do Olomouce, nějakou zkratkou Uherské Hradiště, Buchlovské hory, Prostějov, Olomouc - musím konstatovat, že kolem Vyškova to není nic moc ale Chřiby nejsou taky daleko a tam je to hezké. U nás to taky není taková krása jako u Strejdy, ale přece jen kopce už máme
Kdybych měla na tebe mobila, tak bych ti určo brnkla, ale bylo to strašně nakvap, zavolali jsme a oni, že ať ho hned přivezem

LuckaM
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:34
- Nahlásit

worick
estli se vám to běžně doma válí
z čeho nás to podezříváš my jsem dva mladí spořádaní lidé (Tom úplný abstinent, já si občas s někým výjimečně přiťuknu a oba nekuřáci o pilulkách nemluvě) ;)

Jdu na procházku, mladík se vzbudil

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:37
- Nahlásit

v parku posekali trávu a vzali při tom i ty žampiony (

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 14:39
- Nahlásit

Drakopes
vzali při tom i ty žampiony
A proč jste je nesebrali?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 15:07
- Nahlásit

worick

Kdybych měla na tebe mobila, tak bych ti určo brnkla
No, to je škoda. Tak třeba příště.

A jinak, my se té přírody nabažíme už brzy na Rejvíze (Jeseníky). Tam je to taky luxusní tak příroda.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 15:53
- Nahlásit

Strejda
Drakopes
vzali při tom i ty žampiony
- oni nevěděli, koho tedy jsou a aby se o ně neservali, tak je tam radši nechali
LuckaM
my jsem dva mladí, spořádaní lidé (Tom úplný abstinent, já si občas s někým výjimečně přiťuknu a oba nekuřáci o pilulkách nemluvě) ;) - čéče, když vynechám ty mladé, tak si nejsem jistá, jestli jsem to nepsala já

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 15:56
- Nahlásit

worick
když vynechám ty mladé
Zse s tím začínáš?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:18
- Nahlásit

takhle ve městě a ve venčícím parku? Na pohled krásné, ale obsahově bych tomu nevěřila ...

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:32
- Nahlásit

Drakopes
obsahově -

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:49
- Nahlásit

Byla jsem klukům v řeznictví na kosti a neměla jsem tam radši ani lozit protože jsem potkala paničku berňáka Goga - co občas chodili kolem našeho a co kdysi srovnal Worička, když mu skočil na paničku...No tak jsem dala řeč jak to, že už jsem je nejmíň měsíc na našem břehu neviděla a ona:,,Goga jsme museli před 14dny uspat - měl rakovinu v posledním stadiu! Zjistila jsem, že měl 7 let a nějaký měsíc (myslela jsem, že tak 4roky), přestal žrát - mysleli si, že taky horkem, ale když už to trvalo skoro týden a nechtěl ani piškoty, tak ho zavezli na veterinu, udělali mu rentgen a zjistili, že má napadený celý hrudní koš - plíce, hrtan, hltan a nevím co ještě. Nebyla žádná šance Ještě si ho vzali domů, ale za tři dny volali na veterinu, ať jim ho přijedou uspat, že už se strašně trápil. Teď na to budu myslet, kudy budu chodit Takovým fofrem od diagnózy přijít o psa.... Tohle bych asi nerozchodila.... Paní ví, vo co gou, ona prošla onkologickou léčbou před pár lety, je jí kolem 30ky Ani jsem se nechtěla ptát, jak na tom je, ale snad dobré, doufám. Je ale strašně vychrtlá Hned za 14dní si přivezli nového Goga, tak teď mají taky berňácké mimi a slíbila, že s ním brzo začnou chodit k našemu, už se těším

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 17:06
- Nahlásit

worick
čáááu, posílam ti fotku ve stylu - nechci se fotit, nebudu koukat !! chlupy už nám zase rostou tak budeme snad zase krásný jinak prostředí na focení je tady ted kolem na loukách nááááádherný, ale ayrin prostě nechce

a to válení se s vaší smečkou závidim, ale i s tou mojí zlobičkou se to válení užije

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:17
- Nahlásit

worick

děsivé ....já mám hrůzu u Alfréda a furt se utěšuju, že s chutí žera a běhá za ženskýma a pak nechá, jako včera, večeři a už kolem něj pobíhám ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 18:33
- Nahlásit

worick
měl rakovinu v posledním stadiu!
To je hrozný, ale podle toho, jak to popisuješ, netrpěl dlouho.

Drakopes
Na pohled krásné, ale obsahově bych tomu nevěřila ...
No jo, to jsou ty věčný pochyby, jestli je důležitější forma nebo obsah.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:29
- Nahlásit

ankaras
chlupy už nám zase rostou tak budeme snad zase krásný - tak já tam zatím vidím jen velkou hlavu a ubohé tělíčko

Kessie
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:29
- Nahlásit

Strejda

na podorlicku jsem nikdy nebyla teda... a to je velká chyba, fakt mě ta fotka nadchnula... aspoň mám tip na výlet nebo nějakou příští dovolenku... díky!

Drakopes
a tak to fakt byly žampiony... - asi bych tomu obsahu taky nevěřila... a když si představím to hnojivo, díky kterému vyrostly...

worick
... tak to je moc smutný příběh... Chudák Gogo... - ale aspoň se moc dlouho netrápil... tohle je vždycky moc smutný, nejen u lidí, ale i u zvířátek... bohužel je to ten život... co žijem... v podstatě náhoda... ale nebudu raději filozofovat... naštěstí se teď paní bude odreagovávat s novým berňáčkem a začne úplně od začátku zase...

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tak na agility za náma dneska zrovna přišel Gogo junior takže jsem si konečně pomuchlala plyšounkové štěníčko

Woriček byl moc hodný, Beruna mně nakrknul - ten se tedy moc nepředvedl - zrovna se porval s borderákem Tomem a to ještě otřesným způsobem: oni přirazili na kole, já je viděla přijíždět, tak jsem hned Worku připínala na vodítko a mezitím mi Berča zdrhnul směrem k nim, na povel nereagoval a normálně se s ním šel zrovna servat. Pán měl co dělat, aby je (než já jsem uzemnila Worku) odškubnul od sebe, protože měl psa na vodítku a ještě držel kolo Myslela jsem, že Berunu přerazím, jenže tam bylo to štěníčko a plno jiných pejsků, tak jsem nechtěla řvát jak satan Ale příště už budu muset být důslednější. Pořád dávám pozor na ,,výrypku" Worička a mezitím mi vlčí Berry Ale jinak to bylo dneska fajn

Kessie
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:40
- Nahlásit

worick

tak mě napadlo... v Uherským Hradišti mám babičku a bydlela jsem kousek od Olomouce (než jsem se vdala k Pálavě), v životě jsme nejeli tak složitou cestou - od babičky z Hradiště na Otrokovice, Přerov a Olomouc... cca 70km! 50 minut - jinak ale Chřiby jsou opravdu moc krásný! nějakou dobu jsme jezdívali na chatu do Koryčan!

Kessie
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:43
- Nahlásit

worick

Tak na agility za náma dneska zrovna přišel Gogo junior

worick
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 21:54 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
v životě jsme nejeli tak složitou cestou - s tím přišel Tom - že mu to vyhodil ,,plánovač tras"
z Hradiště na Otrokovice, Přerov a Olomouc... cca 70km! 50 minut - jo, to je klasika, ale tahle měla být kratší (nebo rychlejší) ani ti nevím jestli byla, ale bylo to vískama, o kterých jsem v životě neslyšela a ta silnice....japonská: ,,samajama"

v Uherským Hradišti mám babičku - a jezdíte tam občas? K nám už je to jen 25km!

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 22:37
- Nahlásit

worick
ty si zlá teta, kdyby stála tak to napíšeš obráceně páč vystříhání dredů udělalo svoje

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání