Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 11:30
- Nahlásit

Teda, tak, že je to morče jsem vůbec taky netipovala. Ale pěkný zvířátko Až na to, že já moc nemusím neosrstěný zvířata.

Potřebuju radu: Proč pes vyje??? Barney vyje občas v noci a třeba i ted ho slyším. Napřed jsem myslela, že vyl proto, že jsem tehdy nebyla 3 dny doma. Ale ted doma jsem, před chvílí jsem ho byla pozdravit a stejně vyje. Co jsme měli Cindy, tak ta vyla jenom, když houkala sanitka.

Mám to nějak řešit nebo nechat být?

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 12:14
- Nahlásit

MartinaBarney
Proč pes vyje???
Sally vyje, když hárá a svolává nápadníky. Potom vyje na cvičáku s jedním instruktorem, který ji nudí svými předlouhými historkami ze života. Ale Barney bude mít jiný důvod.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 12:16
- Nahlásit

vyje na cvičáku s jedním instruktorem

A nemůže třeba Barney svolávat nápadnice???
No, budu to muset vykoumat, co za tím vězí.

Kessie
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 12:38
- Nahlásit

Dines

Teda, taky mi dalo zabrat, než jsem hned tu první fotku pochopila, ale zvířátko jsem stejně nepoznala... je mi ale jasný, že se neosrstěný zvířátka prodávají kvůli alergiím na roztoče v chlupech chundeláčků... ovšem morče s chlupama je přirozenější... je mi ho chudáčka úplně líto... my máme doma pana činčiláka Štefánka a ten je taky krásně chundelatej... ovšem hrozím se situace, kdy se setkají s Kessie tváří v tvář (on je zatím mrštnější a rychlejší), ona ho chytne, on se lekne a slezou mu chlupy... to prý ze stresu může nastat!!!

worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 12:49
- Nahlásit

Kessie
my máme doma pana činčiláka Štefánka - moje drahá polovička mně zabije, ale mě už to nedá nezareagovat: když jsem viděla v minulém odkazu Štefánka koukám proč je tam Tomovo příjmení Honem jsem hltala věty, kde jsi k tomu přišla a on že se tak jmenuje činčilák Chápu, jako ,,malý Štefan"

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 12:51
- Nahlásit

MartinaBarney
A nemůže třeba Barney svolávat nápadnice???
A není na to, nemrava, moc mladý?
Ovčanda vyla, kydž si chtěla s námi pokecat. Seděli jsme proti sobě, já jsem na ni mluvil, ona odpovídala vytím.

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 13:00
- Nahlásit

Je to drahy,je i pro alergiky,ale ja alergik nejsem,jen se mi libi
Pry je to stejna mutace jako u psu nahacu. A protoze se pomerne casto krizi s chlupacema,tak jsou i zdravy - skoro jako normalni morce,jen toho teda vic sezere-ma rychlejsi metabolismus, aby se zahralo. A je teda citlivejsi na teplotu.
Jo, a na dotyk je jak detska prdelka

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 13:02
- Nahlásit

Strejda

Já právě nevím, kdy se to ,,shánění nápadnic´´ projevuje u psů...
My měli před tím fenku salašnici, takže všechno chování, které souvisí se psem je pro mě nové.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 13:06
- Nahlásit

MartinaBarney
Já jsem si všimnula, že naši psi vyjou, když právě v okolí hárá nějaká fenka Strejda - možná, že vyje taky, jenže to já hlušec neslyším
Pravidelně Woriček vyje na měsíc v úplňku - no jo, on má k těm vlkům strašně blízko

Fotky ze včera (fotila jsem kytky a oni se mi tam motali - Béja víc )

worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 13:12
- Nahlásit

MartinaBarney
Myslím, že hoši začali výt někdy po roce, roce a půl. Já zas moc nerozumím fenkám. I když si hrajem pravidelně se strejdovou Emou, to je ale děsný prdlous Včera mi otřela packama o bok parádní slepičinec, smrděla jsem jako prase, respektive jako slepice Já si pořád říkala:,,proboha, já ten slepičinec už cítím všude!" Až doma jsem zjistila, že ho mám na boku políčený

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 13:24
- Nahlásit

MartinaBarney
Já právě nevím, kdy se to ,,shánění nápadnic´´ projevuje u psů...
Je to různé. Většina psů má o fenu sexuální zájem, když fena hárá. Někteří jen když je největší naděje na oplodnění a někteří nikdy. Potom jsou chorobní šukatéři, kteří jsou do akce vždy. Takže jako u lidí.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 13:50
- Nahlásit

Strejda
kteří jsou do akce vždy

hele, nemusíš vždycky popisovat našeho Alfréda ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 13:58
- Nahlásit

Drakopes
hele, nemusíš vždycky popisovat našeho Alfréda ...
Ty si taky nikdy neodpustíš kritiku chovatelů fen.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:05
- Nahlásit

worick

Barneymu je ted 14 měsíců a začal výt...no po tom roce.

Včera mi otřela packama o bok parádní slepičinec

Mě se stala taky taková pěkná věc. Byli jsme s Barneym venku, Barney měl průjem a zrovna dokonal svoje dílo, po jehož dokončení se hned otřepal!!! A protože jsem stála v blízkosti, tak mi krásně nahodil nohu! Ještěže mě nikdo neviděl, jak si omývám nohu v kaluži a ještěže tam ta kaluž byla.

Strejda

No konec konců, mě by to vytí ani tak nevadilo. Horší to bude se sousedama, jestli to bude tak pokračovat. Jak jsem se sama přesvědčila...Barney umí zpívat fakt dobře a jak ty tóny pěkně natahuje

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:23
- Nahlásit

MartinaBarney
No konec konců, mě by to vytí ani tak nevadilo. Horší to bude se sousedama, jestli to bude tak pokračovat.
Někdy dřív jsem tady popisoval, jak Salina začne výt a hned se k ní přidají sousedovi psi a že nám to na oblibě nepřidá. Nepřidalo, ale žádný konflikt jsme neměli.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:48
- Nahlásit

Strejda

Jo, tak vy to berete tak sborově Ale tak Barney zavyje tak 3-4 krát a je ticho. Aspon, že tak.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 14:53
- Nahlásit

dáme to dohromady ... víte, jaký to bude trhák? Pěvecký sbor jenom z berňáků!
na začátku nějakou sirénu (nejlépe sanitku), aby se osmělili (třeba náš Níloušek potřebuje povzbuzení) a pak už to půjde jeden (jedna) za druhým

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 15:11
- Nahlásit

Drakopes

Ještě vymyslet nějakej poutavej název sboru a to by bylo, aby jsme s tím neudělali ,,díru do světa´´

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 17:27
- Nahlásit

MartinaBarney
Proč pes vyje???
Zapoměl jsem dodat, že když se mě na to ptá tchán, tak odpovídám: "Protože neumí zpívat."

Kessie
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:31
- Nahlásit

worick

Jééé, tak ať doma není peklo... můj Honzík taky nemá rád popularitu... ani vidět, ani slyšet... spíš je to takovej kutil - samotář ... takže chápu... Štefánek opravdu znamená "malý Štefan"... - to jsou právě Honzíkovy nápady... činčilákovi dal jméno on... naše Kessie se měla jmenovat původně Květa... ale to už jsem nedovolila... při představě, že na procházce volám: Květo, ke mně!... tak nakonec přistoupil na Kessie
Myslím, ale, že mě spíš jen tajně provokoval...

Kessie
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:38
- Nahlásit

worick

máte krásnou zahradu!!! a krásný domeček... - taky mám v hlavě plán, jak změnit tady tu naši zděděnou novou zahrádku!!! ale to ještě bude trvat, než budu spokojená!

Michall
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 21:52
- Nahlásit

Když Báru jdem zavřít, tak taky hezky vyje a jak to natahuje. Takže ji podávám přihlášku do sboru.

Dnes jsme na procházce potkali rotwailera na volno. Na štěstí se jen očuchali.

Kessie
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 22:32
- Nahlásit

Michall

Když jde Kessie večer do domečku, tak se taky snaží zpívat... Ve sboru bych jí asi doporučila nějakou vyšší polohu vytí... dnešní siréna ve 12h byla něco podobného (mimochodem jsme ji zvládly spolu dobře, ale Kessie se to moc nelíbilo, vypadala nervózně - možná se mi to jen zdálo) Já ji moc pozoruju... Dneska se na ni přijeli podívat mí rodiče a bráška s přítelkou od nás, ze střední Moravy... Malá byla pěkně rozdováděná z takovýho počtu obdivovatelů...

Michall
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2010 22:36
- Nahlásit

Kessie

dnes u nás byla první zkouška sirén a ani muk

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 07:03
- Nahlásit

Michall

Barneyho taky nechávají sirény chladným.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 07:44 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

u nás to musí být sanitka a Níloušek musí být na chodníku co nejblíž. Pak se přodá. Včerejší zkouška sirém u obou nezájem.

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 07:55
- Nahlásit

Drakopes
Včerejší zkouška sirém u obou nazájem.
MartinaBarney
Barneyho taky nechávají sirény chladným.
Michall
Švagrův ovčoun se přidá, když přijede Family Frost. Už mu ta jejich vlezlá znělka docela jde.

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 08:44
- Nahlásit

Oblíbený kosmetický salon naší Nelinky.
Dodavatelky kosmetických přípravků odpočívají po dobře vykonané práci.

Kessie
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 09:16
- Nahlásit

Strejda

Jééé to je krásný okolí!!! Který kus naší krásné vlasti to tak zhruba je?

Strejda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 09:24
- Nahlásit

Kessie
Který kus naší krásné vlasti to tak zhruba je?
Je to tak zhruba podorlicko.

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání