| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:03
- Nahlásit
worick
- a teď chováš kravky, či co??
Opravím nepřesnou formulaci. Kravky nechováme. Chováme jen zvířata, která se nedají jíst a maso kupujeme u řezníka.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:05
- Nahlásit
Už aby byl větší a mohlo se pořádně vejletovat
Přesně na to se taky těšim.Teď už můžem bez rizika ven takže za chvíli asi vyrazim i když počasí nic moc možná až zítra
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 16:18
- Nahlásit
Ahoj lidi - byla jsem nějak mimo - uděláte mi někdo výcuc? Potřebovala bych zrekapitulovat "nováčky"
Michalla, Lucku a Kessie - co kdo má, jak to má starý a vůbec - holt už sem stará a skleróza se hlásí
Já vám sem pak za odměnu dám foto našeho nového člena smečky pokud budete chtít
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 17:10
- Nahlásit
tohle je foto dnes v poledne z našeho venčícího parčíku téměř v centru Prahy
Uploaded with ImageShack.us
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:43
- Nahlásit
Worick
jooo, králíci... bydlíme s manželovou babičkou a dědou... děda chová králíky ve staré králíkárně... králíci dostali mixomatozu... děda si nedá a nedá říct, že musí králíkárnu vyčistit (dle mého nejlépe zbourat a postavit novou) savem, nechat vymrznout a pak třeba koupit novýho samce a samici... takže krmí králíky, kteří mu postupně umírají - zbytečně sází a stará se o úrodu, kterou krmí to, co pak stejně nesní ... a já, která nejsem schopná zabít ani muchu, ani komára, se na to tady mám koukat...hrůza... ale děda si myslí, že jen on jediný má pravdu...
... a s tím vegetariánstvím tomu věřím... - já jsem před třemi lety přestala kouřit na dovolené na Šumavě, protože jsem tam měla pocit, že tím hnusným kouřem ničím tu krásu kolem... no a po návratu domů už jsem nezačala...
Dines
Kessie je naše sedmitýdenní mimi lady... dovezli jsme si ji s manželem teprve v sobotu... ) je úžasnáááá!!!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:44
- Nahlásit
Drakopes
Opravdu žampiony???
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 19:46
- Nahlásit
Kessie
Tak to gratuluju k miminku - je s PP?
Berňáčci jsou bombastický medvídci když jsou malí - ale jak to vyroste, tak je to spíš bomba (nebo neřízená raketová střela?) aspoň ta naše
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:23
- Nahlásit
Drakopes
tohle je foto dnes v poledne z našeho venčícího parčíku téměř v centru Prahy
A tohle jsme našli dnes na stopách.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:25
- Nahlásit
Drakopes
Strejda
Koukám, že je čas vyrazit na houby
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 20:25
- Nahlásit
Kessie
Tak s těma králikama je to u našeho dědy to samé ale s tim rozdílem že nevíme o žádné nemoci.Jinak to samé, stará králikárna plno práce a králici umíraj.Ale už se mu rozhlížim po nové samici s mladýma
Dines
Bára - BSP s PP přináší plno radosti 10.8. ji budou 3 měsíce váha 9,5 kg dnes první procházka.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:10
- Nahlásit
Strejda
tomu říkám úlovek!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:34
- Nahlásit
Dines
Doplním, aby info bylo kompletní:
Barney, narozen 27.5, aktuální váha 14 kg, též dělá jen samou radost.
Dnes jsme byli na procházce s dospělým Ridgebackem, schválně jsem Barneyho celé odpoledne šetřila, aby měl na velkého kámoše dost sil. Asi se už dostáváme z miminkovské lenosti, asi k tomu přispělo i počasí, ale Bárník byl absolutně k nezastavení. Bláznili spolu skoro hodinu, celou cestu z louky domů (už bez psího kámoše) lítal jak pominutej, stihnul ještě svůj rituál sousedovic písek - hromada popela - sousedovic písek - hromada popela a vůůbec to tedy nevypadalo, že by ho to nějak znavilo
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:51
- Nahlásit
Michall
Kessie
LuckaM
Děkuji
A tady ten slibovanej muj přírůstek
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:52
- Nahlásit
Strejda
A tohle jsme našli dnes na stopách. - no tak vida, přece jen jsou ty ,,stopy" k něčemu - holky umí vystopovat praváka Já se snažila ty naše dva trdelíny naučit hledat houby a tak leda houby. Worča čumí po srnách a Berry si mi tak maximálně lehne do ,,kola" tam, kde chci ještě hledat ve smyslu:,,já na to prdim a ty toho taky už nech"
Drakopes
Kurňa, fakt jsou to žampiony?(mi to nějak nejde zvětšit) A to je nikdo nesebere? No, Tom mi teď přinesl dva z obchůzky zahrady (tedy přísahal, že jsou to žampiony ) a já je přihodila k cuketě s těstovinama, co jsem zrovna dělala k večeři, takže vám svitne naděje, že zítra už nenapíšu....
Kessie
já jsem před třemi lety přestala kouřit na dovolené na Šumavě, protože jsem tam měla pocit, že tím hnusným kouřem ničím tu krásu kolem... no a po návratu domů už jsem nezačala - gratuluju, skvělé rozhodnutí!!! Budeš dlouho mladá a krásná
LuckaM
Jó, nechci ti brát iluze, ale psí mimina jsou celkem nezmaři
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 21:55
- Nahlásit
Dines
si děláš prdel či co??? Proboha, co to je??? Myslela jsem, že mně žádné zvíře nemůže překvapit, ale tohle jsem jaktěživ neviděla. Není to gumové náhodou. Děláš ošetřovatelku v ZOO? Čumím, čumím jak výr
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:00 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
worick
si děláš prdel či co??? Proboha, co to je??? Myslela jsem, že mně žádné zvíře nemůže překvapit, ale tohle jsem jaktěživ neviděla. Není to gumové náhodo
No dovol
To je můj Cipísek
A je to úplně živý
Takhle už to poznáš?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:07
- Nahlásit
Dines
Proboha svatého viděla jsi někdy Cipíska? To je roztomilý klučík (a to já děti nemusím)
Tohle je nějaké morče po ozařování nebo co vlastně?? A ty čudlíky na hlavě jsou co? Nám se podobným zapíná v bazénu protiproud, ale to to asi nebude, že jo?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:08
- Nahlásit
Dines
Ježíš, kdes vzala hrocha?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:14 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
worick
Ježíš, kdes vzala hrocha?
Koupila přes bazos.cz
Proboha svatého viděla jsi někdy Cipíska? To je roztomilý klučík (a to já děti nemusím)
Nene, Cipísek je přece ten hroch z toho filmu (akorát už nevím co to bylo za film - žeby Dva lidi v ZOO?)
A ty čudlíky na hlavě jsou co? Nám se podobným zapíná v bazénu protiproud, ale to to asi nebude, že jo?
Jaký čudlíky? Protiproud to nemá - možná kdybych mu zatlačila na bříško, že z něj nějakej proud dostanu, ale proti nepoteče
tohle je nějaké morče po ozařování nebo co vlastně??
No vidíš žes to poznala Akorát teda se už takhle narodil
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:15
- Nahlásit
Dines
Tak takhle jsme se s Tomem už dlouho nenařehtali
On mi taky tvrdil, že takové zvíře neexistuje a že ty čudlíky nahoře jsou asi oči, tak jsme zvětšili tu druhou, kde to už bylo vidět, že jsou to opravdu oči a když jsem mu dala přečíst, že jsem ti napsala, že je to hroch, tak jsme se řehtali, že jsem málem spadla ze židle
Ale co to je, stejně nevim
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:18
- Nahlásit
worick
Je to úplně normální skinny morče s krycím názvem "hroch Cipísek"
Celou fotogalerku má tady : http://picasaweb.google.com/Andrea.Lieblova/Collin ZDobreVodyCipisek#
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:19
- Nahlásit
Tohle je nějaké morče po ozařování nebo co vlastně?? A ty čudlíky na hlavě jsou co? Nám se podobným zapíná v bazénu protiproud, ale to to asi nebude, že jo?
tak to kulim voči tohle sem taky nečekal.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:20
- Nahlásit
Dines
No když se koukneš na tu fotku ze předu, tak pod ušima ty oči vypadají jak gumové čudlíky a nozdry vypadají jako oči Tobě už to asi neukáže, protože víš, co máš vidět
Hele, vy ostatní jste to normálně rozpoznali?(pokud už ho nemáte taky doma )
No to je dílo chuděrka malá, nahatá A co psiska na něj?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:22
- Nahlásit
worick
buď klidná já viděl úplně to samé co ty
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:23
- Nahlásit
Dines
tak ten je teda bomba :-D
O těhle morčatech bylo v Přemkoj Podlahoj...zvláštní tvor
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:23
- Nahlásit
worick
No když se koukneš na tu fotku ze předu, tak pod ušima ty oči vypadají jak gumové čudlíky a nozdry vypadají jako oči Tobě už to asi neukáže, protože víš, co máš vidět
Máš pravdu - když se teda soustředim jen na nozdry, tak mi to přijde jak hlava opice, ale nesmim kouknout vejš
A co psiska na něj?
Dafina mu žužlá zadek a uši, a on se jí snaží rafnout.
A Denny sedí a kňučí a slintá
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:31
- Nahlásit
Dines
Máš pravdu - když se teda soustředim jen na nozdry, tak mi to přijde jak hlava opice, ale nesmim kouknout vejš - no právě když jsem koukla vejš a narazila na ty gumové čudlíky pod ušima a taky divné uši, už jsem byla totálně dezorientovaná. Já myslela, že tam má nějaké zakrslé růžky či co A do toho ty ,,šikmé oči" a uzounká tlamička....mimozemšťan A na té z profilu zase capybara A ta další tomu taky nepřidala, tam zase vypadá jako krysák
A Denny sedí a kňučí a slintá - ten ho brzo sežere, jelikož vypadá jako jelito
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:34
- Nahlásit
Michall
buď klidná já viděl úplně to samé co ty - no, že jo?!
Hluchá jsem a už jsem měla podezření, že i pořádně slepá.....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 22:34
- Nahlásit
worick
A na té z profilu zase capybara
Tak to je aspoň příbuznej živočišnej druh ne?
en ho brzo sežere, jelikož vypadá jako jelito
To si může zkusit - mu předložim účet a myslím že si rozmyslí, jestli sežere jednohubku Cipíska, nebo bude mít granule na celej měsíc
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2010 23:13
- Nahlásit
Dines
No je skvělej, určitě se s ním minimálně pobavíte, my se tedy pobavili na měsíc dopředu Fakt jako, takhle jsem se už dlouho nenasmála Ty jo, to je takhle drahé, no nazdar. A nebylo by výhodnější sem tam si VENUSem oholit normální morče? A není to třeba zdravotně závadné, náhodou import z Černobylu? Nesvítí taky v noci? Je tam ,,výrobce"??
|