Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 21:18
- Nahlásit

Strejda
Drakopes
kdy já někdy takového řekla?? No přeci když jsme si s worick sdělovali kočičí příhody - tss, to já vůbec neřeším, že mé bláboly nikoho nezajímají....tak to prostě přeskočí
Kdyby jste řešili dokola dětičky, tak to nejspíš zase nečtu já
Strejda
Tak ve kterém státě zas budeš budovat?? Ty nevíš, že jsem ,,skřítek Rákosníček - zvědavý jako opička!"
Dyť jsem psala, že jsem docestovala, tak mi dopřej, ať se pokochám alespoň cestama druhých....

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:08
- Nahlásit

worick
Tak ve kterém státě zas budeš budovat??
Zní to to divně, stěhují se do Singapuru. Myslím, že tam se svépomocí nic nedělá.

worick
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 22:53 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Zní to to divně, stěhují se do Singapuru - ty jóóó, tak to jim moc přeju, malinko závidím To je bomba, fakt něco! Zrovna minulý týden bylo v telce něco ze Singapuru, tak jsme s Tomem vzpomínali a říkali si, že se tam snad ještě někdy podíváme...Singapur byla myslím moje první velká exotika, mám na něj moc hezké vzpomínky, snad vyhrabu nějakou fotku a hodím sem (většinu dovolených mám jen na videu ) Tak to přeju ať to tam mladým všechno funguje a budete se moct za nima vydat na tu dovču, třeba už příští léto! No, když se zamyslím, že jsi rodič, bude se vám asi hodně stýskat, je to daleko a nedá se tam přeletět na víkend, jako do Dublinu
P.S. je tam taky děsné vedro, fakt děsné... snad si zvyknou...

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 06:16
- Nahlásit

worick
No, když se zamyslím, že jsi rodič, bude se vám asi hodně stýskat, je to daleko a nedá se tam přeletět na víkend, jako do Dublinu
Do teď jsme se viděli docela často. Teď jim podle smlouvy firma zaplatí jednu letenku do Evropy za rok.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 07:52
- Nahlásit

Strejda
Do teď jsme se viděli docela často. - Hm, tak to bude těžké Pro rodiče. Mladí jsou už teďka takoví nezávislí, alespoň většina. Anebo to jen tvrdí? Já jsem děsný mamičák a bylo to stejné, i když žil ještě taťka. Když jsme žili nějakou dobu v Praze, musela jsem co 14dní jezdit na víkendy domů. A babča s dědou už tehdy měli kolem 70ky a já se pořád bála, že už je třeba neuvidím
Ty jo, rodiče dělají všechno proto, aby děti byly úspěšné a nakonec za to platí tím, že už je skoro neuvidí... Divně je to zařízené...
Drakopsová - ty jsi nikdy o dětech nepsala (nebo jsem to nějak nezachytila ) Jak je to u vás? Máš je? Máš je v Praze nebo taky po světě?

Kessie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 08:41
- Nahlásit

worick
Já jsem děsný mamičák
No, nevím, jestli patřím do kategorie mladých, nebo těch, co by měli řešit, že už je mládí v trapu... Je mi třicet, takže už bych měla být velká holka... od 20 do 28 jsem se nezastavila a byla jsem děsně nezávislá a pořád někde v tramtárii... (až do Singapuru jsem se teda nedostala - spíš tak celou Evropu - nesnáším lítání), možná to bylo i tím, že jsem byla v podstatě sama a tak nějak jsem si myslela, že to tak i zůstane... čím jsem ale byla starší, tím víc se mi stýskalo... a teď, když jsem tu na jihu a mamču s taťuldou mám asi sto kilometrů odtud, tak se mi hrozně moc stýská!!! Taky tam musím jezdit aspoň na víkend jednou za tři týdny... tady u Pálavy je krásně... ale tam u Hostýnských vrchů to úplně miluju... Takže úplně rozumím tomu, co píšeš.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 09:55
- Nahlásit

Kessie
Aha, já myslela, že jsi věková kategorie někde u Lucka a Míša Jo, to už tedy jsi ,,velká holka" A vlastně, jste manželata?
Já to tak měla vždycky, jako děcko jsem nikdy v životě nechtěla ani na žádný tábor, ani k příbuzným na prázdniny... Já měla ty svoje kámoše a dětský ráj kolem sebe S našima na dovče to jo, to jsme jezdili pravidelně a rádi, jen jednou jsme byli v Bulharsku, to už my bylo tuším 13, jinak po Československu - takové ty podnikové rekreace do chatek, stanů v rámci Stáního statku

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 11:58
- Nahlásit

worick
takové ty podnikové rekreace do chatek
- vždyť tam se užije nejvíc legrace , my jezdili s našima do Kovohuťských chatek na Hracholusky a stýská se mi po tom moc , pak jenom moře, moře, moře, je vidět, že jsem rozmazlenec, ale stejně bych po pár letech poslala k moři s našima nějakou kamarádku a jela do těch chatek . Ale jezdila jsem s našima ty jo dlouho, brácha už to zapích letos a zůstal se sestřičkou doma. Jestli jsem ho za těch 14 dní viděla mimo oběda 3x? . Já bych se tedy klidně sbalila a jela i ted s našima, jenže mam doma Ayrin

Kessie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 12:24
- Nahlásit

worick
A vlastně, jste manželata?
No, už jo... vzali jsme se letos v březnu... bydleli jsme dva roky v podnájmu v Brně a tak teď jsme se přesunuli už někam, kde si budeme pomalu, ale jistě budovat vlastní zázemí... do Brna budeme jezdit do práce, ale klidně bych to uspěchaný město časem vyměnila za něco klidnějšího a hlavně někde trochu blíž...
po Československu - takové ty podnikové rekreace do chatek, stanů - jj, my jsme s našima nikdy nebyli v zahraničí... jezdili jsme po Česku - spíš teda po Moravě... nejčastěji taky na podnikovou chatu do Velkých Losin v Jeseníkách... chata uprostřed lesa... paráda... trávili jsme tam v podstatě dovolený mýho dětství (třeba čtyři nebo pět rodin) - loni jsme se tam byli mrknout s Honzíkem, když jsme dělali výlet na Rejvíz a už to tam není ono... Koupil to nějakej majitel a předělal všechno k obrazu svému...

ankaras
pak jenom moře, moře, moře
mě moře moc neláká... nedokážu ležet na pláži víc než jedno odpoledne... pak se nudím... my vyrážíme na dovolenky vždycky spíš někam do hor... to mě moc baví...hlavně ty túry... kromě Orlicka a podorlicka, odkud poslal nedávno Strejda krásnou fotku, jsem prošla už asi všechny kopce u nás v ČR - nejvíc ale znám právě Jeseníky a Beskydy... to je srdeční záležitost

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 13:38
- Nahlásit

Kessie
mě moře moc neláká... nedokážu ležet na pláži víc než jedno odpoledne... pak se nudím...
Myslel jsem, že tuhle vadu mají jen chlapi a všechny ženský jsou grilovací klobásy.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 14:37
- Nahlásit

Strejda
Myslel jsem, že tuhle vadu mají jen chlapi

nesnáším plážové povalování
teda, já nesnáším i cestování

Kessie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 14:57
- Nahlásit

Strejda
ženský jsou grilovací klobásy
- asi je to o tom, jak si kdo představuje relax... někdo na pláži s knížkou, jiný na nějaké hlučné diskotéce a někdo v klidu někde na kopci... a ten pohled z toho vrchu do okolí... všechny "problémy" tam ztrácí svoji intenzitu, krásně se tam dýchá a vždycky mi připadá, že máme opravdu nádhernou zemičku... tak zase relaxuju já... S manželem procházky zbožňujeme... vlastně pořád někam chodíme... ale třeba s kolem je to se mnou už horší... klidně ujdu i třicet kilometrů denně, ale na kole skoro trpím...

Drakopes
- je to divný, ale v poslední době se mi taky už moc nechce nikam jezdit...cestuju čím dál míň a čím dál tím víc nerada...

Kessie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 14:59
- Nahlásit

Strejda
já třeba ani nechápu moc opalování na dvorku - když si někdo vytáhne opalovací lehátko a sluní se... přijde mi to jako ztráta času...

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 15:45
- Nahlásit

Strejda
a všechny ženský jsou grilovací klobásy -
Tak já se ani tak moc za ženskou nepovažuju i když tak vypadám, ale stejně mám pocit, že to příroda nějak popletla a dala mi mozek chlapa Jestli teď někoho z vás napadlo, že to může být fakt porucha a třeba jsem travestita (bože, ani nevím, jak se to vlastně správně píše ) tak vězte, že nad tímhle jsem taky uvažovala ale ne, s preferencema to nijak nesouvisí, ty mám v pořádku
Povalování na pláži bytostně nesnáším a vydržím někde vražená pod slunečníkem v koupací přestávce jen proto, že mám čtecí úchylku.....čtu pořád a všechno, co mi přijde pod ruku. Bohužel to nemá na moji inteligenci žádný vliv, většinu hned nějak pouštím ven Jde o to to prostě přečíst! A taky moc nečtu knížky (tam mám pocit, že se nic důležitého nedozvím ) spíš časopisy - 100+1, National Geografic, zahrádkářské, o zvířatech, různé magazíny z novin a ty noviny. Měla jsem období, kdy mi Tom nosil domů troje noviny a pokud některé nepřinesl, byla jsem z toho úplně mimo Teď mám tolik práce v zahradě a kolem baráku, že jsem ráda, když přečtu alespoň MF pondělní a čtvrteční (oblíbené magazíny ) a to klidně tři dny po..... Tom mi pořád říká, že škoda peněz a papíru, že si to mám přečíst na NETu, ale mě to nejde, já se nedonutím, mně to nebaví, já je snad musím držet v ruce, či co....jak říkám - úchylka to je
Naše dovolené s Tomem taky nebyli o tom povalování, chtěli jsme se vždycky o konkrétní zemi něco dozvědět a co nejvíc z ní poznat tím spíš, že to byla exotika o které tady sice člověk slyší, vidí v telce cestopisy, čte, ale když to zažije na vlastní kůži, tak to je něco Já se vždycky úplně zalykala nadšením. A taky mi to hodně změnilo pohled na život a lidi tady, u nás.
Kessie
já třeba ani nechápu moc opalování na dvorku - když si někdo vytáhne opalovací lehátko a sluní se... - tohle je naprosto mimo moje chápání Ale ne ta ztráta času, to já se budu v chládku chvíli povalovat klidně taky - ale to slunění Já když mám v zahradě makat na sluníčku, tak jsem marod jen z té představy jak mi tam bude u toho vedro....Brrr, ležet a snášet to pečení dobrovolně - strašná představa

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 15:46
- Nahlásit

Kessie
Mě to taky baví , proto s feňulí lezeme s turistama pořád na nějaké pochody , ale rodiče teda tak nalazeni nejsou , ti se tam válí 16 dní v kuse a vyhovuje jim to. Mně osobně už to taky nevadí, ale radši chci něco vidět. Je teda pravda, že už jsem nebyla asi 2-3 roky a pořád teda marodim a docela už mi to chybí, tak snad příští rok mi někdo Ayrin pohlídá a vyrazim na týden se někam svalit .

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 15:48
- Nahlásit

Drakopes
nesnáším plážové povalování
teda, já nesnáším i cestování
-
To je tuším ,,taťka Šmoula, ne?!"....nemám rád.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 15:49
- Nahlásit

worick
nééééééééé !!! GARGAMEL !

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 17:30
- Nahlásit

ankaras
nééééééééé !!! GARGAMEL ! - no jóóó, to bylo vlastně :,,nemám rád Šmouly!" To už je skleróza holčičko, to poznáš Já viděla šmouly naposled někdy před 25 rokama - tím by se to snad dalo omluvit, ne?

Kessie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 18:16
- Nahlásit

ankaras
worick
Děvčata, nebyl to spíš ten kocour? Azrael??? Vždycky ho Gargamel někam poslal a jemu se hrozně nechtělo... (to je jen moje matná vzpomínka... na dobu před dvaceti rokama... )

Kessie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 18:25
- Nahlásit

ankaras
proto s feňulí lezeme s turistama pořád na nějaké pochody

- ani nevíš, jak se na tohle hrozně moc těším... až budeme moci s Kessie konečně vytáhnout paty z domu, až nabere tolik síly, že nějakou delší procházku vydrží!!!

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 18:28
- Nahlásit

Pro velký úspěch ještě dvě fotky

Kessie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:47
- Nahlásit

Strejda
Prostě nádhera!!! Jsem se na závěr večera krásně pokochala...

Kessie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 19:51
- Nahlásit

Tak dneska bude Kessie poprvé spinkat na dvorku... Celej den se na to připravuju (ona teda taky... jí se naštěstí na dvorku celkem líbí... pořád jí tam něco zajímá) a teď na mě padla depka... tak nám oběma držte pěsti... nikdy jsem netušila, jak moc mi ta malá beruška přiroste k srdíčku...

Michall
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:01
- Nahlásit

Raději si vem prášek na spaní protože to bude velmi srdce rvoucí hlavně zezačátku držíme palce a drápky

Kessie
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:06
- Nahlásit

Michall
Už je tam necelou hodinku sama a zatím dobrý... do boudy ale nejde... našla si krásný místo pod lavečkou... - myslím ale, že to přijde jak se začne stmívat... musíme jí navyknout... za dva týdny budeme dva dny pryč, protože jedeme na svatbu... tak tu Kessie bude jen s babi a s dědou a ti nemají moc času se jí věnovat... důchodci... pořád nestíhají... - opět si myslím, že to odloučení hůř ponesu já, než Kessie...

Michall
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:13
- Nahlásit

opět si myslím, že to odloučení hůř ponesu já, než Kessie...

obvykle to tak bývá Já už Barču začal zvykat na to že tu s ní pořád nebudu takže jedem na nákup a přes den se ji na plno věnuju až po druhé hodině odpoledne.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:38
- Nahlásit

Michall
přes den se ji na plno věnuju až po druhé hodině odpoledne - víš co, kluci většinou celé dopoledne prospí a ožívají až kolem té jedné, druhé odpolední. I když já pracuju v zahradě, oni stejně poblíž spí (asi z nudy )
Kessie
Já byla večer s Berrynkem co nejdýl a jak už se stmývalo, tak jsem ho nalákala na hračku do boudičky (žužlali jsme ručníček, co dostal s sebou od maminky ) Pak jsem řekla:,,Berrynku jdeme spinkat, zůstaň v boudičce", otočila jsem se na podpadku a svižně odešla. Než mu to docvaklo, už jsem byla dost daleko, ještě vyběhnul před boudičku, já za sebou zabouchla dveře a nenápadně koukala co bude. Zjistil, že je tam sám a kolem skoro tma, tam kníknul a zalezl do boudy. Jednodušší to bylo o to, že tam měl v rohu schovaného kocourka Leona , který na tom byl stejně a ještě se trošku bál Berrynka. Ale lepší ,,velký" Berrynek a ,,divné cosi" (Leon ) než aby tam byl každý jeden sám. Já bych jí tam šoupla, jak už jsem mockrát radila, svoji ,,smradlavou" ponožku nebo triko, co se dá obětovat (neprané pochopitelně) ať se má k čemu tulit

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:42
- Nahlásit

Strejda
Móóóc pěkné to tam máte... To je krajina dle mého gusta: žádné velké město na dohled, kopce tak akorát louka, les...Krása
Úplně vidím Worička jak mi zdrhne a já jen sleduju, jak se vzdaluje: jeden kopeček, druhý, třetí....Polsko

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 20:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

A Noemi se tuším někde dovolenkuje.....

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 21:35
- Nahlásit

Ahoj všem Tak se zase hlásím po náročném hodovém víkendu...a konečně jsem dočetla, co se tu nového probíralo.

Tak už jsem vyřešila naši záhadu, proč Barney vyje. Tajně jsem ho sledovala z okna...seděl na zahradě, pohled upřený na balkonové dveře a zpíval o sto šest. Takže žádný svolávání nápadnic, ale zkrátka nechce být na zahradě sám. Tak jsem ho začala víc pouštět do chodby...tam má aspoň kocoura Ottise a je spokojenost na všech stranách.

No a v neděli se poprvé chystáme do Psí školky. Budeme ve skupině 3 - 6 psů stejné velikosti i věku, budem cvičit základní povely a budem si i hrát. Tak vám pak napíšu, jak to probíhalo.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání