| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2010 23:46
- Nahlásit
A jeeeee, zase jsem si hrála s tím ,,resize´´. Když tam dám možnost 150x112 (thumbnail), tak se mi zdá fotka moc malá a když dám možnost pro websites and mail, tak zase moc velká. Kurnik, už.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 00:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
A jeeeee, zase jsem si hrála s tím ,,resize´´. -
Já ani nevím co to a kde to ,,resize´´ je
A za který klub ,,mladej" hraje?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 00:24
- Nahlásit
worick
No, když je ta základní stránka imageshack.com, tak je tam políčko pro UPLOAD, pak políčko pro EMAIL (OPTIONAL) a pak je pod tím modře Resizing a Image resize. Takže než nahraju fotku, tak ji zmenším (no v tomto případě se mi to nepovedlo zase).
A za který klub ,,mladej" hraje?
Naštěstí za žádnej. To bych ho hnala Fotbal nesnáším a hokej sleduju jen, když je mistrovství. Ale kamoška pořídila svýmu švýcarovi obojek HC Kometa.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 08:11
- Nahlásit
zase jsem si hrála s tím ,,resize´
opimální 640x480 a na nic jiného nesahat
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 08:22 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
Drakopes
opimální 640x480 a na nic jiného nesahat
Sice jen tuším, co to znamená ,,message boards´´, ale děkuju za radu.
A začala jsem včera číst tu knížku a je to moc pěkně napsané, dobře se to čte. Ale zatím jsem někde u toho, jak musela zkrátit záclony a ustřihnout střapce od koberce
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 09:12
- Nahlásit
MartinaBarney
worick
děkuju holky za fotky, Berrynek byl teda pořádnej pořízek
Barney vypadá spíš jako Barney (kdo by to byl řekl)
worick
vy ležíte v nějakém chráněném území, že Vám tam dělaj plůtky k mraveništím?
U nás je těhle obrovských mraveništ tak 5 do kilometru až dvou od domu, ale plůtek nikde.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 10:09
- Nahlásit
LuckaM
vy ležíte v nějakém chráněném území, že Vám tam dělaj plůtky k mraveništím? - přesně, CHKO Bílé Karpaty. Akorát se chrání spíš zájmy určitých lidí a určitých organizací....ale to je tak do Občanského joudy
No, to je taky zajímavé, že to nejspíš budou stejní ,,lesní mravenci", ale u vás se rozhrabávat můžou (to není kritika na Bárníka, ale zase těch organizací) a ti naši mají ochranku Možná je to právě tím, že je tu jen jedno
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:20
- Nahlásit
worick
A Noemi se tuším někde dovolenkuje.....
Kéž by.... Koncem předminulého týdne mi jaksi po jednom náročném dni v práci kompletně odešly záda.... Takže nemocnice, kapačky etc....
Dnes jsem poprvé v práci a moc nezvládám , teprve dnes jsem zpětně pročítala diskuzi (a že jste toho vyplodili.... ).
Jdu a no oběd (a doufám, že ho přežiju :rolleyes , pak možná i něco písnu
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:20
- Nahlásit
Koukněte na stránky www.vixey.cz
Měla jsem to jako odkaz na facebooku a ta lištička je naprosto kouzelná na těch videích. Ten pán, co ji má doma, ji zachránil z kožešinové farmy, jak tam píše.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:36 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Že bychom si k hafákům pořídili lišku? Jeji průzkum pračky je úžasný )
Dnes jsem zase byla blízko k vraždě ... Alfréda. Ať vidíte, že sice nedáví slepice, ale i velkoměstský život je plný nástrah.
Vraceli jsme se z poledního venčení. Prohnali se po parku, takže se docela jen tak vlekli. Přecházení od parku a hned na tom rohu je thajská restaurace (nechodíme tam, je tam šíleně pomalá obsluha a tuhle to, co vyhazovali do popelnice, úděsné páchlo). Mají zahrádku pod stromy, zvednutou tři schůdky nahoru a bambusový nábytek. A ten hnusný Alfréd tam občas vyráží to očmuchat. Většinou tam sedí jen dvě zaměstnankyně a nudí se. Dneska tam sedělo 5-6 lidí, kouknu a jdu. Jenže Alfréd má lepší postřeh než já a už tam vletěl. Což o to, dělá to 1-2 týdně a nic, omluvíme se, lidi se zasmějou a je to. Jenže dneska tam byla ta ženská s tím černým pudlem, ke kterému nesmí naši psi ani na deset metrů (plebs!) a já mám mít papíry na hlavu (mezi námi vyměněné nóty by daly na velmi tlustý slovník urážek ). No a ten náš blbec si šel čuchnout, pak bleskom zaregistroval, že jdu po něm, prolítl na druhou stranu, seskočil dolu a po chodníku se vracel, že nic. Čekala jsem na něj a on se v půli zastavil, že by skočil do zahrádky bokem. Tak jsem za ním oběhla kolem dokola celou zahrádku jak debil a fakt jsem viděla rudě. Ještě kdyby ta ženská pronesla slovo nahlas, tak mi píšete na Pankrác
Ještě že Níloušek se do toho nemotal a čekal na rohu znuděně, kde se flákáme.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:54
- Nahlásit
Drakopes
Že bychom si k hafákům pořídili lišku?
Lišky docela smrdí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 16:16
- Nahlásit
Drakopes
No a ten náš blbec si šel čuchnout, pak bleskom zaregistroval, že jdu po něm... - - no, vždyť se neservali, tak v pohodě Ale vím, co je to za nerva
Když mi tohle udělá Beruna, krom toho, že mu vynadám, jelikož nemá dělat, co se nemá jsem jinak v klidu, protože vím, že nikoho nesežere, ani snad škody nenapáchá. Přesně tak, omluvím se a zařeknu se, že příště si dám na něj pozor....
Předevčírem se vracíme od babči po silnici. Chtěla jsem to tam strounout ještě zadem, za humny, už jsem pustila Berču na volno a koukám, u posledního dvorku vzadu, stojí naše malá sousedka, co chce neustále chodit s náma a k nám Tak jsem se zavrtěla na patě a se slovy:,,hoši změna, tak jdem po cestě" jsem Worku stáhla spátky na hlavní. Berry už zůstal na volno, (kdyby tam teď nerajzovali kluci na kdejakých mopedech, tak tam projedou 3 auta za den) a už to bylo jen 5 domů a konec ulice - pole. U předposledního baráku se Berry zavrtí a šine si to cestou k jejich bráně, jelikož tam bydlí pejsek kámoš. Brána je celá plechová, prdlajz je vidět, jen slyšet. Tak jsem na něj houkla, co to jako má znamenat, lítat takhle po zahradách a šupal zpátky na cestu s proslovem, že jestli to míní opakovat, bude chodit jen na vodítku jako Worka. Přijdu domů, Tom vždycky:,,tak vyprávěj, co jste zažili " Tak mu líčím jak jsme potkali v lese labradora na volno a Berry v pohodě, jen se pozdravili (vlastně i Woriček, ale ten byl stejně na flexině) a pejsovi pak z lesa vylezl páník s houbama a za obojek ho provlekl kolem nás. A nakonec říkám: ,,a až sme skoro doma, tak mě nas..., protože si klidně mašíruje sousedům k bráně " a Tom na to:,,no, však to je normální, že chodí k plotům za pejskama, já ho tam normálně pouštím" Já taky, k zadním, kde není kolem zahrádka, přes kterou může náhodou prolézt a thůje, které musí nutně označkovat
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 16:25
- Nahlásit
A ještě k tématu návštěvy a pes.
Když k nám někdo přijde, psi ho poobcházejí přečichají a pokud dotyčný neprojeví o ně zájem, nijak se nevtírají, ani neprojevují nadšení (jim stačí ta paničky neustálá pozornost, za celý den toho mají nad hlavu ) Nemusí někdo mít rád psy, to chápu, co nechápu je, když jim čichne k ruce a jééé, ruce nahoru a já se bojím, nekousne mně?? Tak snad kdyby takhle kousali pro nic za nic lidi, tak jsou někde zavření a k lidem je nepustím, ne?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 16:36
- Nahlásit
Strejda
Lišky docela smrdí. - i lišky? Nebo jen lišáci?
Hlavně tedy ty na krku....Před asi 20 rokama si mamka koupila jednu v Polsku - byla to tehdy velká móda, přesně to: vozit si lišky na krk z Polska. Ani nevím, která dobrá duše ji na to nahuškala, jelikož mamka rozhodně není tenhle typ. Když s tím ,,límcem" dvakrát za rok na kabátu vyšla, tak jsem jí pokaždé nadávala, ať tu ohavnost dá pryč a že smrdí na sto honů...Vydržela snad pět roků a pak pronesla, že se ten smrad fakt nedá vydržet a skončila v popelnici
Když to vidím teď - ksicht z mrtvé lišky na límci, je mi na blití a otevírá se mi kudla v kapse. Pravý kožich bych si nevzala ani zadarmo....(kdo to máte, prosím, přede mnou nenosit )
Drakopsová, ne že přijedeš v kožichu!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:22
- Nahlásit
Drakopsová, ne že přijedeš v kožichu!
přijedu ve svých nejmíň orvaných džínách, tak aby ses ke mně hlásila :-D
Kožich nemám a jediný, který se v naší rodině kdy vyskytoval, byl pradědův bačovský beranní - požívali jsme ho na chatě jako druhé přikrytí
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:46
- Nahlásit
worick
Lišky docela smrdí. - i lišky? Nebo jen lišáci?
No to já vlastně nevím. Tady v okolí má občas někdo lišky a smrdí to hodně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 21:14
- Nahlásit
Strejda
Tady v okolí má občas někdo lišky - podle fotek to vypadá jako že: ,,u vás dávají lišky dobrou noc" - a ono doopravdy
Neber to ve zlém, to je pro mne ideální místo - bez lidí
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 21:23
- Nahlásit
worick
podle fotek to vypadá jako že: ,,u vás dávají lišky dobrou noc"
Jo, dávají. Mně to vyhovuje.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 08:16
- Nahlásit
Strejda
No jo... máte tam krásně!!! Trochu mě to inspirovalo a rozhodla jsem se, že taky pořídím pár foteček místního okolí... potom nějaké vyberu a taky přidám... tady je taky na co koukat...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 14:02
- Nahlásit
Tak co, taky se dnes chystáte se svýma pesanama pozorovat padání hvězd? Já teda přímo s Barneym ne, ale chystám se.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 14:19
- Nahlásit
MartinaBarney
Doufejme, že ještě bude jasno... Předpovídali nějaký mraky - tak uvidíme!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 16:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
mi jaksi po jednom náročném dni v práci kompletně odešly záda.... - jsi říkala, že maluješ, ale že i pokoje, jsi nevzpomínala... (bratránek je malíř pokojů a onehdá měl podobné potíže)
Pěkné Šmarjá, tak mladá, z čeho to máš? A já, že dovolenkujete na Mácháči... je alespoň Médi s bráchou a dědečkama?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 16:28
- Nahlásit
MartinaBarney
Tak co, taky se dnes chystáte se svýma pesanama pozorovat padání hvězd? Já teda přímo s Barneym ne, ale chystám se -
Tom ode mne minulý měsíc dostal k narozkám hvězdářský dalekohled. Kdysi o něm básnil, já už nevěděla co, tak ho má Já osobně jsem byla dost zklamaná tím co vidím, respektive nevidím já představovala, že toho bude vidět mnohem víc a líp - něco jako záběry z Hubblova teleskopu a ono prdlajz (to zase ne, ale že prostě mnohem líp než normálním klasickým dalekohledem.....a já nevidím rozdíl )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 18:26
- Nahlásit
jako obvykle bude zataženo a nic .. jako já bych někdy měla štěstí něco vidět ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 19:30
- Nahlásit
Sousedi byli dva týdny na dovolené. Jejich syn (20) byl doma. Uspořádal nějaký casting a během deseti dnů se tam vystřídalo mnoho slečen. Asi se jedná o nějakou muzikálovou roli, protože byl slyšet zpěv a po půlnoci byly bazénové zkoušky. Vybraná představitelka hlavní role poslední dva dny luxovala a viděl jsem ji i se sekačkou.
A teď psí pointa. Jejich tři psi využili nedostatečného dohledu, udělali díru do plotu a vyřídili si všechny záležitosti, ke kterým se jinak špatně dostanou.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 20:48
- Nahlásit
Strejda
Chi chi chi... Bezvadný, jak to bereš s humorem... Když já jsem byla hodně mladá, tak sousedi byli spíš nabručení, rodičům všechno vykecali a my jsme si to pak pěkně slízli s bráchou... Tak sousedovi hafíci využili situace stejně jako synáček... Ovšem tu díru v plotě asi mladík opravit nestihne, co?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 20:56 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick
přesně, CHKO Bílé Karpaty
- my jsme jezdívali na chatu na Lopeník... Skoro celá naše vesnice... - tedy ta bývalá, kde všechny znám... To už je kousek, ne? Taky je to skoro u hranic...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 23:04
- Nahlásit
Kessie
na chatu na Lopeník... To už je kousek, ne? - Čéče, já se musela kouknout, kde ten Lopeník vlastně je Znám to z vyprávění, všichni o něm mluví, Hradišťáci tam jezdí na chaty, ale já tam nikdy nebyla Koukám na mapu - od nás vzdušnou čarou cca 20km na sever
Dneska jsme byli na cvičáku, byl tam jen malý Gogo a cvičitelky bordery (nebyl tam úhlavní nepřítel Tom ) takže úplná pohodička, kluci mohli být na volno, dneska vážně dobrý, v klidu. Odtud jsme vyrazili autem kousek dál na houby (Tomáš nás vyzvednul) a nic moc jsme nenašli, ale to mi neva, já byla ráda, že jsme šli na prochajdu do lesa Ne tak Berrynek - tomu bylo horko a byl už takový dost dodělaný z toho cvičáku(ne, že by tak skákal ale tolik vzruchů tam... ), tak už chudák ani nemoh...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2010 23:11
- Nahlásit
Strejda
Sousedi byli dva týdny na dovolené. Jejich syn (20) byl doma. Uspořádal nějaký casting a během deseti dnů se tam vystřídalo mnoho slečen. Asi se jedná o nějakou muzikálovou roli, protože byl slyšet zpěv a po půlnoci byly bazénové zkoušky. Vybraná představitelka hlavní role poslední dva dny luxovala a viděl jsem ji i se sekačkou... -
Jejich tři psi využili nedostatečného dohledu, udělali díru do plotu a vyřídili si všechny záležitosti, ke kterým se jinak špatně dostanou. - - no to mají sousedé sestavu - jeden za osumnáct a druzí - bez dvou za dvacet
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2010 06:19
- Nahlásit
worick
byl tam jen malý Gogo a cvičitelky bordery (nebyl tam úhlavní nepřítel Tom ) takže úplná pohodička, kluci mohli být na volno, dneska vážně dobrý, v klidu.
Sally taky dlouhodobě usiluje o změnu stanov ZKO a vyloučení všech ostatních fen.
no to mají sousedé sestavu - jeden za osumnáct a druzí - bez dvou za dvacet
Mně to nijak nepohoršuje. Jednak se mi zdá, že se všichni chovají přirozeně a jednak nevím, co se u nás dělo, když jsme nebyli doma my.
|