Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Michall
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:02
- Nahlásit

a přece zapoměl jestli chcete tak se můžete podivat na URL a řekl bych nevim to na 100% ale asi to bude fenka číslo 4 má jedinou vadu na zbarvení a to je že levá přední packa je bělejší výš

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:56
- Nahlásit

Když jsme byli včera venku, tak si Neli spletla pastvinu s kosmetickým salonem a v mžiku měla make up, pleťovou masku a hovenní zábal. Při mytí hadicí potom hystericky řvala, jako kdyby jí šlo o život. Kolem se motala Salina, protože ona vždycky pije z hadice, tak se k ní chtěla dostat. Smekám před učitelkami z mateřské školy. Ty venčí na volno dvacet dětí, které mají stejné nápady jak naši psi, ale tohle se jim nestává.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 16:41
- Nahlásit

Smekám před učitelkami

no, není to vždy tak jednoduché a dnes jsem se o pozdvižení postarala já - a prásknu to na sebe:
Šli sme s dětmi do kina (jak vycvičit draka 3D - kdo neviděl, vřele doporučuju, projevy draků snad dělali podle našeho Nílouška
Protože jim nefungovala technika, vypsali jsme na papír počty dětí, já těch 5 dvojciferných čísel sečetla, vynásobila 119 a to jsme zaplatili. Pro každého z těch pěti tříd jsem pak vynásobila počet dětí x 119, sesypalo se to dohromady a zaplatilo. Jenže tenhle součet jsem už nekontrolovala a při vydávání brýlí se vydalo o pět kusů více. A nikdo se nepřiznal, že by si vzal dvoje brýle, takže jsme všechny děti vyhnaly ze sálu, prohledal se sál, každý si spočítal, že mu sedí počet dětí ... takže kde je chyba? .. no v tom, že já sice umím bez chyby vynásobit 119, ale neumím sečíst 14+10+23+20+18...

ale zpátky do školy jsem dovezla všechny děti a v pořádku, nikdo se cestou v ničem nevyválel

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 16:51
- Nahlásit

Drakopes
sice umím bez chyby vynásobit 119
Já už bych selhal tady.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:07
- Nahlásit

Drakopes
Strejda
sice umím bez chyby vynásobit 119
Já už bych selhal tady.
- já bych vynásobila tak maximálně 119 x 1 Dobře, chvilku by mi to trvalo, ale možná bych zvládla i x2
Když jsme byli včera venku, tak si Neli spletla pastvinu s kosmetickým salonem a v mžiku měla make up, pleťovou masku a hovenní zábal to ti škodolibě přeju já to roky měla s Alfíkem. Shodou okolností teďka k večeru přijdem pro něho, že jdeme k bábě a on zmalovaný jak indián (či Rambo ) na válečném tažení - takové ty khaki šmouhy po ksichtě a krku. Říkám mu:,,Alfons, ty čuně, co to zas máš na té hubě?!!!" Máznu prstíkem, ooooopatrně přičichnu - no, byl to nějaký hnůj od králíků, už vyčpělý, naštěstí
Omlouvám se, že jsem ti nereagovala na tu ,,fakturu" - nějak nestíhám - se moc nesměj, já tedy ne fakturu, ale pokladní doklady byly vyvedené ve stejném stylu

Michall
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 22:12
- Nahlásit

no pěknej make up ježiš tak tohle neni věc na kterou se těšim ale stejně za to se pes odmění radosí nám způsobenou

worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 00:59
- Nahlásit

Psala jsem už na akity:
Dneska jsme přišli na náš ,,cvičák" (v uvozovkách, neboť už cca 20let nefunguje) - protože jsme dostali echo, že se tam začne s agility, tak že mrknem a zkusíme. Hlásím že je tuším konec s našima ,,mírumilovnýma pejskama" neboť k nám přiběhnul šeltiák - já držím kluky, snažící se dostat očichat jednu fenku, mrknu okem po Berrym a mezitím uslyším jen vrrr (a tuším to byl Worick jako první :smirk a hned byli s šeltiákem v sobě a Berry okamžitě vystartil věrně svému druhu na pomoc - tak byla na dvě sekundy mela
Pak se Woriček ještě snažil obskočit šeltku paní cvičitelky....
Fakt jsme se ,,pěkně" předvedli
Woričkovi narůstá hřebínek a potřeboval by od nějakého pořádného psiska ,,na budku". Berry mu to toleruje a nesrovná ho Tak byl poslední dobou hodný a teďka dva dny zase vrčí jako motorová pila
Ale jinak byli kluci celkem šikovní, Woriček přeskákal překážky a zvládnul i tunel a když jsem ho pustila z vodítka, tak se na něj zase poslušně vracel a nezdrhnul Berry skáče doma moc hezky - ale tady byly překážky nastavené pro jorkšíra, tak o ně spíš zakopával a nakonec chudák nevlezl (velikostně nevlezl ) do tunelu. Plížením by to zvládnul, ale to on neumí

worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 01:03
- Nahlásit

Ivisek77
Písni nám prosím, že je to dobré....?
Je, že jo? Určitě, musí!!!

rogersova
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 08:26
- Nahlásit

no pěknej make up ježiš tak tohle neni věc na kterou se těšim ale stejně za to se pes odmění radosí nám způsobenou
neboj, holky tohle moc nedělají. Abora, ta obchází i louže. A jediný, do čeho si kdy ehla byl slimák.

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 08:39
- Nahlásit

worick
hovenní zábal to ti škodolibě přeju
Věděl jsem, že to někomu udělá radost. Proto jsem to sem napsal.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 10:19
- Nahlásit

Strejda

Tak jsem si myslela, že už veškerou potřebnou výbavu pro psa máme, ale vypadá to, že budeme muset zřídit ještě nějakou mycí stanici pro podobné voňavé příhody Je fakt, že zahradní hadici nemáme

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 10:30
- Nahlásit

LuckaM
budeme muset zřídit ještě nějakou mycí stanici
Docela vážně uvažuju o tom, že bych zřídil sprchový kout pro psa a člověka, jak má worick.

Michall
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 15:44
- Nahlásit

neboj, holky tohle moc nedělají. Abora, ta obchází i louže. A jediný, do čeho si kdy ehla byl slimák.

tak snad zatim ti věřim

LuckaM
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 15:53 - Změnil/a: LuckaM
- Nahlásit

Michall
no tak já přihodím příhodu, která tohle trochu vyvrací....to abys nebyl tak klidnej
Jak jsem chodila venčit ty psy z útulku, tak se mi tam taky jedna slečna vyválela v hovně ...i holky mají potřebu se navonět Sice to nebyla berňačka ale ovčanda ale na tom asi tak nesejde...

Jestli jsem to dobře pochopola, tak jste si nakonec nevybrali tu Debí....Jak se bude papírově jmenovat tahle?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 15:57
- Nahlásit

rogersova
neboj, holky tohle moc nedělají.
já bych jen vyzdvihla naší Rozinku, která od tý doby, co se bahnem poprvé skutálela do potoka a zjistila, jak je to bezva, jezdí celotělně bahnem neustále....líbí se jí, když je špinavá. )))

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 16:00
- Nahlásit

Gerda
líbí se jí, když je špinavá.
Odkud je Rozinka? Třeba jsou čistotné jen velkoměstské fifleny.

Michall
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 16:01
- Nahlásit

no asi si to pochopila blbě my jsme si vybrali jméno Debí a ve středu jsme si ukázali na to štěňátko které se tak bude jmenovat a které budem mít asi jsem to napsal hodně zmatečně jinak jsem fakt nadšenej že si mě tak "uklidnila"

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 16:20
- Nahlásit

Strejda
Odkud je Rozinka? Třeba jsou čistotné jen velkoměstské fifleny.
...z prahéééé....)))))

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 16:37
- Nahlásit

Třeba jsou čistotné jen velkoměstské fifleny

Tak naši psi i kaluž obejdou a v holubích tentonc se v parku valí jen holky jako třeba Ája, Brita, Terka a tak ...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 16:50
- Nahlásit

Michall
když můžu, tak pomůžu
Je fakt, že tohle je taky jediná věc, na kterou se netěšim. Omývat prapodivně zapáchající a rozkládající se cosi z uňatýho medvěda, to musí být něco

no asi si to pochopila blbě
ahááá, takhle to je...já právě jak jsem koukala na ty webovky, tak tam byla Debbie psaná jako první a štěňata očíslovaný, tak sem si pořadí jména přiřadila k fence...

Jinak tady se zas rozpršelo...už jsme to tu dlouho neměli a začíná i hřmít...tak snad to nedorazí i za klukama do Prahy...

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 16:52
- Nahlásit

Drakopes
v holubích tentonc se v parku valí jen holky
Takhle ono to asi bude. Parfémují se holky. Jen ta z Budějic ne. To je vyjímka.

Michall
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 16:55
- Nahlásit

ahááá, takhle to je...já právě jak jsem koukala na ty webovky, tak tam byla Debbie psaná jako první a štěňata očíslovaný, tak sem si pořadí jména přiřadila k fence...

já sem to taky nejdřívě nechápal prostě Debie je fenka 4asi

Michall
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 17:00
- Nahlásit

tak škoda jsem poblíž Prahy a déšť už dorazil

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 17:51
- Nahlásit

koukám ven a sucho a Alfréd v klidu ... doufám, že to vydrží ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 18:19 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

Drakopes
koukám ven a sucho a Alfréd v klidu ...
Tady leje a je bouřka. Kdyby Alfrédovi pomáhala hlasitá hudba, tak bych mohl něco poslat.

rogersova
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 21:46
- Nahlásit

Takhle ono to asi bude. Parfémují se holky. Jen ta z Budějic ne. To je vyjímka.
ta z Budějic asi tuší, že kdyby se parfémovala, tak tráví noci pod širým nebem a ne v obýváku

worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 21:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Čau všichni, tady dneska nebe bez mráčku a 27st! Na mně už vedro, ale konečně neleje, tak to ve stínu vydržím. Tcháni posekali louku, tak to nějaká ouřka jistě přijde, to je jasné Já dnes celý den s bráchou monťasila plechový zahradní domek, co si objednali tuším v OBI. Nekecám, 6hodin jsme v kuse šroubovali a šroubovali snad milion šroubků a až jsme finišovali se střechou - ne a ne nám to na sebe pasovat Zkoušeli jsme různě tlačit jinde zase roztahovat a nic Nakonec mně napadlo vzít návod a otočit ho na první stranu a tam byl celý.....a tam bylo také vidět, že jsme hned zkraje otočili jedny díly a tím všechno blbě Pat a Mat hadr Ale já jsem v tom nevinně. On mi tu první stranu neukázal a já přijela, když už byl na třetí...Nad těma výstuhama - co jsme otočili jsme dlouho dumali, ale připadlo nám to takhle jako jediná možnost - no, nebyla Brácha musel odjet, tak jsme to nemohli tři hodiny zase demontovat a další tři skládat znovu Pokračujem v neděli

rogersova
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 21:52
- Nahlásit

Jinak dnes jsme vezli Terezku na canisterapeutický víkendový pobyt a Borču vzali s sebou. byli tam ještě 2 berňáčci, kluci. Jeden 1.5 starý ,ještě trochu trdlo a pak 3letý, kterého známe,patří kamarádce a ten pořád Aboru obtěžoval, až ho musela několikrát ostře umravnit. Ač hárala v březnu, asi mu pořád voněla..

Možná proto se nemusí parfémovat..voní, i když nemá své dny

rogersova
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 21:54
- Nahlásit

worick

worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 22:07
- Nahlásit

LuckaM
Michall
Co se týče válení se v různých sr..... tak co se bavím s kde kým - je to jedno či pes nebo fenka (i odkud je )co pes to individualita. Naši dva se neválejí v ničem, Alfík - ten absolutně ve všem a to může člověk stát nad ním a šup a už to maluje na krk O jeho vyválení se v polorozložené ovci jsem tu už psala.....naši ho museli vrazit do igelitového pytle a zavázat mu ho kolem krku - že mu jen kebule čouhala......a než ho dovezli těch 5km domů, tak se málem oba v autě poblili. Pak ho drhli rejžákem v potoce a ještě šamponem pod hadicí a když jsem na druhý den přijela, tak se k němu v zahradě nedalo ještě na tři metry přiblížit. Bylo to cítit ještě dobrých 14dnů. Tak tohle bych ale fakt nikomu (Strejda
) nepřála
rogersova
ta z Budějic asi tuší, že kdyby se parfémovala, tak tráví noci pod širým nebem a ne v obýváku -

Dneska jsme si s bráchou všimnuli, že Alf začíná nějak tahat zadní nohy a vyhazuje s nima do boku, jako by mu už nešla dobře ohýbat kolena Ve čtvrtek mu bude 15let. Je i strašně vychrtlý, asi už mu blbě fungují ledviny. Ani nechci domyslet, ach jo

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání