| Autor |
Zpráva |
estip
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:53
- Nahlásit
no cestovat se psama samo sebou jde, ale my jsme dřív na dovolenou lítali a ještě směrem na jih a s tím už je teď konec, ale krásně je i u nás - před týdnem jsme byli v česko-saském švýcarsku a bylo to tam super...a domácí v penzionu měli kříženého BSP s jezevčíkem, bohužel sem neumím vkládat fotky, takže neukážu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Žanetka
my to zvládáme i s koníkama -
tak řekla bych, že s koníkama je to míň náročné jak s pesama. Vyložit a uvázat ke stromu na travičce Sledovala jsem teďka tady ty ,,naše" v deštích - my všichni zalezlí, ale koníci si vesele skotačili po pastvině, liják-neliják
Právě že, my stejně jako estip cestovali letadlem a hodně na jih(východ) hlavně do Asie a s tím máme tedy utrum
Drakopes
to já už právě taky (hlavně proto abych byla se psama ) No, ráda bych toho ještě hodně viděla a prošla,
než budu stará a šmatlavá
estip
O Česko-saském Švýcarsku (ani nevím, jak se to správně píše ) jsem poprvé slyšela teprve nedávno a pak tam byly lidi odsud z fór, tak jsem koukala na fotky a ani člověk netuší, co ta naše zemička skrývá za poklady když trajdá kdesi po světě Fakt, teprve poslední dobou objevuju, co je po Česku krásných míst
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:15
- Nahlásit
estip
kříženého BSP s jezevčíkem - a to ,,dělali" jak? V leže?
|
estip
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:16
- Nahlásit
matka BSP a otec jezevčík - tak asi vleže
|
estip
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:21 - Změnil/a: estip
- Nahlásit
zkusím dát odkaz
tak to nevyšlo
|
estip
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:22
- Nahlásit
tak nový pokus
http://jarst2.galerie.cz/4578236-dovolena-kveten-2 010#64837511
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:23
- Nahlásit
estip
ty fotky nacvič - (já to taky neuměla a všichni mě to museli učit. Jó, kdyby věděli, že je tu zahltím fotkama kluků, tak si to předem rozmysleli... ) - to bych fakt ráda viděla čapatý berňák??
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:30
- Nahlásit
estip
no vidíš vidím No ten je skvělý to je parádní miniatura berňáka
Pak kouknu zbytek venku zrovna nelije, musím jít za klukama a dostříhat keře
|
estip
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:38
- Nahlásit
Tady už taky dopršelo, za chvíli už pojedu z práce - miláčkové budou číhat u branky, vždycka se perou kdo bude první
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:52
- Nahlásit
matka BSP a otec jezevčík
lol ten je úžasnej
jako bych tu ráno neřikal něco o chatu co???
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:27 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
estip
prohlédla jsem všechny fotky úžasné
jo, už prší i u nás
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:15
- Nahlásit
jj dneska byl pěknej slejvanec u nás
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Michall
jako bych tu ráno neřikal něco o chatu co??? - alespoň máš co číst
Horší je, když sem dva dni koukám co hodina a kde nic-tu nic
Drakopes
jo, už prší i u nás - u nás je celý den zase počasí ,,za minutu spustí" A taky, že to tak i je, není liják, ale každou chvíli prská....a ta zima! Hnus fialový!
Dostříhala jsem keře, uvolňovala textilku kolem kořenů. Ruce v rukavicích mokré, kolena promáčená (to se člověk musí plazit po zemi ) a prdel mi mrznula přesto, že jsem si vzala teplé tepláky Nakonec jsem chtěla vyrvat kořen, mokrá hlína i s mulčem mi vyletěla přímo do ksichtu respektive do oka. První jsem to vyplivala z huby, pak se snažila to setřepat z vlasů a nakonec mě začalo pekelně řezat oko, protože jsem ho nějak nestihnula zavřít. S prskáním a za vyděšených pohledů kluků, jsem si odšmatlala oko vypláchnout do pracovny. Berry měl takovou starost, že zapomněl i kočkám vychlemstnout z misky mléko
Taky jsem obcházela zahradu s granulema na slimejše a našla jsem totálně rozšlápnutou hortenzii - z pěti větví jí zůstaly dvě Nevím, které ,,hovado" se přes to přehnalo , zřejmě někomu nevyšel krok
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:37
- Nahlásit
worick
My sebou konice neberem, já to myslela tak, že všichni si myslí, že s koňma musíme být uvázaní doma, ale když jsou kamarádi-nadšenci, kteří na ně dohlídnou, tak není problém. Mám je pořád venku, takže to je bez takovýho toho běžnýho lítání okolo
Jinak taky jsem se dřív ráda jezdila vyvalovat k morču, což samozřejmě berňáky zrovna dvakrát neláká tak poznáváme krásy české vlasti, dlouho jsem bydlela v jižních čechách, tam je krásně.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:01
- Nahlásit
dlouho jsem bydlela v jižních čechách, tam je krásně
to je fakt my tam jezdíme na dovču a paráda ten vzdoušek v lese po dešti (no vidíte tohle počasí mě už tak zblblo že hned myslím na déšť)
worick
alespoň máš co číst Horší je, když sem dva dni koukám co hodina a kde nic-tu nic
jo to mam a máš pravdu horší fakt je když tu sem a žadný příspěvky to je utrpení a jelikož jsem tu od 3. do noci tak je to pak pro mě utrpení kor pak o víkendech když sem tu celej den
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:04
- Nahlásit
těším se na prázdniny ... Praha se vylidní (tedy aspoň naše turisticky nezajímavá "vesnice") - žádné děti, žádné kolegyně, spousta předzahrádek ... courání po venku ...
(máme se stěhovat, takže to zas bude léto v trapu )
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:04
- Nahlásit
Michall
o to mam a máš pravdu horší fakt je když tu sem a žadný příspěvky to je utrpení a jelikož jsem tu od 3. do noci tak je to pak pro mě utrpení kor pak o víkendech když sem tu celej den
takovýho času volnýho - jen počkej až budeš mít štěně - hned ho ubyde
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:12 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
vždyť to bude účel vyměnit vysedávání u počítače a hlídání webu o BSP za skutčnýho medvídka no...to tady pak moc už asi nebudu večer sdělim příhody sem pak trochu zpevnim nervy a druhej den znova
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:28
- Nahlásit
takovýho času volnýho - jen počkej až budeš mít štěně - hned ho ubyde
Tak oni štěndové chodí spát se slepicema
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 19:55
- Nahlásit
Michall
a co vlastně vy? Už jste si fenečku někde vybrali? Jsem zvědavá, pošli pak fotku
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:36
- Nahlásit
LuckaM
ještě ne teprve jsme vybrali chovatele a volba asi padne na štěňata s pp akorát že teď jim je týden takže volba bude až na konci máje příští sobotu se jedem podívat a po příští si už vyberem takže fitku pošlu asi až si vyberem ale ten čas utiká hrozně pomalu a na druhou stranu rychle už jen 30 dní školy do konce a přitom ještě celej týden než uvidim štěnda
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 22:09
- Nahlásit
Médi má zase mega průšvih...
Včera razili s dědou odpoledne do hospody, Médiho na vodítku (jinak chodí na volno, ale do hospody zásadně na vodítku). Po cestě se přes plot děda s někým zakecal a přestal dávat na Médiho pozor a někde u sousedů vykoukl pes, tak se Médi šel kamarádit, ale jaksi mu nedošlo, že není na volno... Následně děda zse ryl obličejem po zemi (kromě totál rozmasakrovaného obličeje si ještě rozbil i koleno...). Naštěstí jsem až do pátku v Praze, ale předpokládám, že o víkendu si to několikráte vyslechnu
Kupodivu ale Máma referovala, že si děda nijak nestěžoval, oproti minulému týdnu, kdy mu Médi zdrhnul...
Tak jsem Dědovi dnes jako bolestné koupila vepřové uzené vykoštěné koleno
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 22:18
- Nahlásit
Noemi
no jen aby to nebral jako provokaci rozbil si koleno a ty mu dáš vepřový a ještě vykoštěný
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 22:58
- Nahlásit
Nějak to tu zase utichlo, tak se pochlubím
Moje agiholka - pilně trénujeme, abysme v budoucnu mohly závodit a vyhrávat
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 00:40
- Nahlásit
Noemi
Michall
no jen aby to nebral jako provokaci rozbil si koleno a ty mu dáš vepřový a ještě vykoštěný
-
přesně tak, taky mě to napadlo a ještě, že jako,,náhradní" mu vykostěné nepomůže
někde u sousedů vykoukl pes, tak se Médi šel kamarádit, ale jaksi mu nedošlo, že není na volno... Následně děda zse ryl obličejem po zemi - tak na tohle my máme pro změnu Worička Ten mně naštěstí nepřetáhne (kdyby jo, nejsem na tom líp jak děda ), ale vždycky mi málem vyrve ruku
Dines
Moje agiholka - pilně trénujeme, abysme v budoucnu mohly závodit a vyhrávat - ach jo, ta je šikulka Já to pořád chci zkusit s Woričkem, ale myslím, že by to dopadlo stejně, jak mi psali u basenji - možná by to i proběhl jednou, ale tím by byl úkol splněn a nevěděl by proč by to jako měl opakovat víckrát? Něco se u nás na vsi kolem agility rýsuje, tak uvidím
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 06:40
- Nahlásit
worick
možná by to i proběhl jednou, ale tím by byl úkol splněn a nevěděl by proč by to jako měl opakovat víckrát
No přece protože by ho to bavilo - pohyb, hraní s paičkou, žrááádlo,...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 10:39
- Nahlásit
Dines
No přece protože by ho to bavilo - pohyb, hraní s paičkou, žrááádlo,... - no právě, že myslím že těžko - pohyb ho baví jen ten, kde může něco honit a to zvíře, doslova. Paničky je za celý den nabažený až, až. A žrádlo rozhodně nepatří mězi jeho priority. Dneska ráno se už nechtěl ani tahat o gumovou kačenu a po druhém odhozu mi ji přinesl s předsednutím a položením packy na koleno - to u něj znamená, že už nechce. Myslela jsem, že má třeba hlad......no a s různýma lstěma (jako třeba zahrabáním kokinek pod granule :rolleyes snědl sotva polovinu misky Fakt je to ,,jaký pán, taký krám" - jak je prdlá panička, tak nemůže mít ani normální psiska - to dá rozum
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 10:47
- Nahlásit
Babka má v králíkárně díru a včera mamka našla (když jsme tam byli my) po zemi běhat malého králíčka - psiska byla tou dobou v kuchyni. Tak to šly s tetou přepočítat a zjistili, že krom tohohle tam chybí další dva. Ty se nenašli. V podezření je Woriček. Prý, jestli si myslím, že by byl schopný je sežrat, bezezbytku. Co já vím? Třeba myšáka sežere, toho jsem byla párkrát svědkem. Ne vždycky, ale většinou jo. Králíčci jsou teda trochu větší, ale možné to je. Tom mi večer hlásil, že určitě ty králíky nesežral, protože byl hladový tak, že sežral svoji misku a půl Berrynkové No fakt nevím, reakci na volně pobíhajícího králíčka neznám a radši to zkoušet nebudu, mohli by jsme přijít o dalšího
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 10:58
- Nahlásit
worick
V podezření je Woriček.
Opravdu mu nechceš vypůjčit kozu? Podrobnosti zde.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 13:47
- Nahlásit
Strejda
Opravdu mu nechceš vypůjčit kozu? Podrobnosti zde. - - leda tak, že by mu nakopala a byl klid
Ale králíky mu nezazlívám, copak ví, že je to králík a že ho lovit nesmí, když se s ním nikdy zoči-voči nesetkal a njednou se tam cosi malé šmrdolí po dvorku? Tedy se zajíci jo, ti u nás bydleli celkem dlouho, když byli kluci mimina a dokonce stihli i dospět Teď už k nám nevlezou
Shodou okolností jsme po cestě od babči domů narazili na ježka. Worka na flexině vletěl do křoví a než jsem mu stihnula vynadat, že se tam zase zamotá, byl tam i Berry.To už mi tedy bylo divné, tak jsem se tam šla kouknout (myslela jsem, že tam naši ,,ohleduplní" sousedé vyhodili zase nějakou zdechlinu ) a oni tam měli ježka. Jenom koukali, tak jsem jim řekla:,,jé, je tam ježík? Tak ho necháme, jo?" A normálně šli dál. Žádný tartas jako kolem slepic Nesnažili se ani do něj šťouchat, ani kousat, ani na něj neštěkali....prostě jen kouknuli, ukázali mi, že je tam něco zajímavého a v klidu šli dál
|