| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 21:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tak ještě já Sem písnu, co už jsem sice psala jinam, ale možná jiná fóra ani nečtete. Přesto že my děti nemáme a ani se tu nějak často nevyskytují, kluci se k nim vždycky chovají něžně. Nevím jak dlouho - po Berryho víkendové zkušenosti V pátek se tu zastavila kámoška se spícím miminem ve sporťáku kočáru (ani nevím, jak se to teďka nazývá ) a Woriček kouknul co v tom je, našel ručičku a lízal a lízal A ona:,,ježíš, nehryzne ho? Fakt, ne? Jsi si jistá, vážně věříš, že ho nekousne??! Jo, jsem si 100% jistá ......proč by ho měl kousat? Jako, že k němu přijde, koukne a pro nic za nic ho hryzne? Tak to ne, proč by ho měl hryzat....Jenom mu umyj tu ručku, než si ji strčí do pusy
V sobotu se za bráchou na tenis zastaví kámoš s manželkou a cca roční dcerkou. Všichni tam spolu stojí a kecají a on najednou veme malou za ručičky a shora zezadu ji spustí nic netušícímu Berrymu na záda Berry se leknul odskočil a prý nebylo daleko k tomu, aby na ně ,,vyletěl". Já to neviděla, jen mi to rekapituloval totálně naštvaný Tom. Opravdu, někteří rodičové si o průser vyloženě koledují a odnese to děcko a chudák pes Ani nebudu psát Tomův komentář....
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:23
- Nahlásit
worick
některé rodiny si to neuvědomují možná že kdyby ho na něj spouštěli ze předu tak by to mělo lepší dopadek
jinak dnes jsme dospěli k důležitému rozhodnutí a to k věci ohledně toho od jakých chovatelů vzít štěně no a pro radost všech vyznavačů psů s pp mám dobrou zprávu bereme s pp na středu máme návštěvu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 23:00
- Nahlásit
Michall
koukala jsem na stránkách Berrynkovy chovatelky, že mají ještě dvě feňulky volné Akorát nevím, jestli má cenu pořád tak vysoko, jako u Berryho a nebo ta byla ,,speciální" pro nás Kdyby vám to nevyšlo, mohli by jste kouknout sem: http://www.codeligirls.cz/index.htm
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 06:19
- Nahlásit
worick
on najednou veme malou za ručičky a shora zezadu ji spustí nic netušícímu Berrymu na záda
Člověče, mohli jste být na Nově. Kdyby u toho byl rozhovor s chovatelem, tak by se to vysílalo až po 22:00 a ještě by to museli vystříhat.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 07:07
- Nahlásit
worick
díky za info ....
vyrážíme na finále Technoplanety celý den v Hostivaři, beru s sebou nakonec jen Nielse, po včerejších hafo bouřkách nechám raději Alfína dom...
Pokud přežiju, ozvu se večer
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 07:19
- Nahlásit
děkuji za nbídku ale už mají 6 týdnů a ja potřebuju odběr začátkem prázdnin
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 07:51
- Nahlásit
K té veterině jsem zapoměla písnout, že Tom nás v ordinaci sledoval okýnem a jak vet zkoušel Woričkovi tu nohu, různě mu ji ohýbal a kroutil, bylo vidět, že ho to i bolí.....tak včera Tom až do večera nadával, že Woriček už zase kulhá a to se není čemu divit.....a co tak asi zjistí když při takovém děsném kroucení by řval každý i se zdravou nohou
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 07:55
- Nahlásit
Strejda
Kdyby u toho byl rozhovor s chovatelem, tak by se to vysílalo až po 22:00 a ještě by to museli vystříhat.
A to jsem prakticky vynechala všechny nadávky, jelikož by jste se v tom ztratili
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 08:00
- Nahlásit
Koukám na všechny meteorologické radary, co mám k dispozici a Drakopsové by dneska to počasí mělo snad vyjít - na Prahu se nežene nic. Tak budem držet palce i za počasí i za dobrý výsledek
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 10:52
- Nahlásit
Ahojky,tak se musím podělit o radost!!!Nově příchozí asi ne,ale Worick ví,že manžel je nemocný a včera před šestou ráno nám volali,že mají pro Toma ledvinu.Šílená honička a hurá do nemocnice a potom hned houkačkou do IKEMU a ve 3 hodiny odpoledne měl transplantovabou novou ledvinu.SLÁVA!! Večer ještě nastaly komplikace,tak ještě jedna revizní operace o půlnoci,ale jsou to machři!!!Tak teď už jen čekáme jestli se rozchodí!!! Jsem vyklepaná jako startka,bude to ještě chvilku trvat,ale snad se na nás usmálo štěstí.Konečně budeme moct chodit na dlouhé výlety s holkama oba ))
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:05
- Nahlásit
Ivisek77
Tak to je supr zpráva! Budu na Vás myslet, aby se vše vyvedlo
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 11:37
- Nahlásit
Ivisek77
Držím palce.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:30
- Nahlásit
Ivisek77
To je výborná zpráva
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 12:38
- Nahlásit
Ivisek77
Přidávám se ke gratulacím. Hodně štěstí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 13:12
- Nahlásit
Ivisek77
Ježíš, jsem z toho úplně vedle co se týká zdraví rodiny a známých, tak to se hroutím, fakt že jo...vidíš co se mnou dělá blbá kontrola na veterině....Takovéhle nervy, já nevím, jestli bych to ve tvé kůži vůbec zvládla. Tedy asi jo, ale pak bych se sesypala - uzlíček nervů. Stačí, že to tady čtu a už bulím jak želva. Strašně moc na vás budu myslet, ať už je všechno v pořádku a za váma To je skvělá zpráva já na to myslela zrovna tuším minulý týden, když jsem někde četla, že na ledvinu se čeká cca dva roky, tak jsem si říkala, že už by to mohlo brzo být
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:34
- Nahlásit
Ivisek77
taky držim palce
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:53
- Nahlásit
Děkuji všem za podporu
worick
když jsem někde četla, že na ledvinu se čeká cca dva roky
měli jsme strašný štěstí,pro Toma se našel dárce po necelém měsíci,co ho zařadili do registru.Pravda,že zařazení a všechna vyšetření trvala víc jak rok
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 17:26
- Nahlásit
worick
dvakrát se přes nás dopoledne přehnala průtrž, ale jinak to šlo. Děkuji za morální podporu, přežili jsme. Máme zas jeden ročník za sebou.
Ivisek77
úžasné :-D, držíme všechny palce
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 18:07
- Nahlásit
Ivisek77
tak držím palce, a přeju jen to dobré.
Ledviny..vím, jak umí potrápit, také s nimi marodím od 10let.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 20:13
- Nahlásit
tak sem zase nakukuji po delší době
Ivisek77
přeju, aby byl manžel co nejdříve v pořádku!
Strejda
gratuluju Sallynce ke zkoušce! co malá, půjde ve stopách starší kámošky?
worick
vy máte Berryho od Martiny??? to jsem vůbec netušila svět je malej
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 20:50 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Janiii
co malá, půjde ve stopách starší kámošky?
Letos asi uděláme FPr1. Když zvládneme aport, tak i ZZO.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 21:23
- Nahlásit
Janiii
vy máte Berryho od Martiny??? - jo, máme ale jinak je nějak blíž neznáme - jenom jsme tam dvakrát byli mrknout na Berrynka a vyzvednout si ho. Příjemní lidi A taky ji teď vidíme každou chvíli v Receptáři
Vy se znáte odkud?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 14:43
- Nahlásit
Vůbec nemám odvahu sem teď tlápat ty svoje blbosti Jenom čekám na zprávy od Ivíska77
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 14:50
- Nahlásit
tak prosím dnes mi držte palce dnes ukážu na psa který mi změní komplet dení režim at.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:28
- Nahlásit
worick
Vy se znáte odkud?
z psích akcí, táborů, a navíc bydlí kousek od mojí maminy, tak se vídávají na jejich současný štěnda se byli taky podívat, jsou úžasný - jako ostatně každý prcek
Michall
tak vybráno???
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 22:02
- Nahlásit
Janiii a všichni ostatní
jo mám z těch 4 fenek se nám od začátku líbili 2 teprve teď jsme přijeli no a na konec když sme se pro jedno rozhodli tak druhý začalo kňučet a usnulo mi na noze těžký výběr když jsme začali váhat mezi těmi 2 tak jak když to vytušily tak ostatní se odvalili a unás zůstali jen 2 takže teď už vybráno hurááá
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 07:42
- Nahlásit
Michall
Tak máš nakonec tu co jste si vybrali, nebo tu co kňučela, že jde s váma rovnou? Jsem asi natvrdlá..... A odběr ke kterému datu? Kdy už pro ni frčíte?
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 10:19
- Nahlásit
Michall
takže berete obě?
my to měli tak.. .fenky byly volné taky už jen 2. Borinka šla hned k nám, mě se líbila jiná holčička.Manželovi Borča. Slyšela jsem, že pejsek si vybírá majitele, tak jsme se rozhodly pro Borinku a pokaždé, když jsme se na ni přijeli podívat, k nám letěla jako první. I v den odběru. Tak věřím, že na tom něco je.
každopádně jsme si vybrali dobře.
tak ať ti dělá vybrané štěndo taky jen radost.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:41
- Nahlásit
worick rogersova
natvrdlá nejsi opravdu se diskutovalo o obou ale to by taťka asi nepřežil kdybychom bydleli na chalupě tak proč ne tam je mnohem větší pozemek ale na konec jsem poprosil asistenta ten mi je podržel a podíval jsem se jim do očí a vzali jsme tu druhou to jest ta jak ke mě NEŠLA ta původní.Protože ji berem na prázky tak jedem na dovolenou poslední týden v červnu.jenže 1.7. je čtvrtek takže asi až to ponďelí (5.7.) Ale když jsme jeli na zpátek a radovali se z počátku nového života štěňátek tak nám mezi vesnicemi a ještě za deště se pokusil přejít zajíc bohužel to taťka neubrzdil a teď máme díru v nárazníku
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:56
- Nahlásit
Slyšela jsem, že pejsek si vybírá majitele, tak jsme se rozhodly pro Borinku a pokaždé, když jsme se na ni přijeli podívat, k nám letěla jako první. I v den odběru. Tak věřím, že na tom něco je.
každopádně jsme si vybrali dobře.
tak ať ti dělá vybrané štěndo taky jen radost.
díky určitě radost dělat bude ale od července se to tady pěkně zaplní asi si koupim sešit a budu dělat poznámky jejího života kdy se co naučila atd. asi je pravda že si pes vybírá ale v našem asi spíš ne teprve začali chodit a trochu koukat takže bych se chtěl asi ještě tak za 2 týdny na ně podívat a pak už tradá pro ní tuhle sobotu jedu ještě oprášit boudu a asi uděláme i kotec dneska večer se podivam na ty fotky a když tak sem něco zkusim dát, ten kotec..jak to popsat prostě skvělí místo samozřejme využivaný bude jen při návštěvách a když bude hárat a nikdo nebude doma ale v zádu na zahradě máme zahradní domek na nářadí atd a k němu jsme si protáhli střechu na dříví takže tam dáme boudu míst dřeva a doděláme tam stěny dvířka ještě jsem vám asi neřek jak jsem včera zjistil tak ta taťkova kamarádka ze školy má berňáka to sem sice věděl ale nevěděl jsem že má stejnou mámu jako naše fenka takže máme blízko sourozence a kamaráda teda krom báry Ivíska77 ;) takže odpadá jako možnost do budoucna jako krycí pes ale to neva tak sem snad na nic nezapoměl
|