| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 22:25
- Nahlásit
worick
O jeho vyválení se v polorozložené ovci jsem tu už psala.....naši ho museli vrazit do igelitového pytle a zavázat mu ho kolem krku - že mu jen kebule čouhala......a než ho dovezli těch 5km domů, tak se málem oba v autě poblili.
Na tohle byl expert náš pudlík když jsem byla malá - taky se vyválel v lecčems a prostě to z něj nešlo dolů ten smrad.
Naštěstí ti co mám teď jsou vzorný, a tyhle hnusný smradlavý humusy žerou místo aby se v nich váleli
Jo, a jdu se pochlubit - všera jsem úplně, ale úúplně sama a poprvé v životě ostříhala svýho hafíka
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 23:25
- Nahlásit
Dines
Jo, a jdu se pochlubit - všera jsem úplně, ale úúplně sama a poprvé v životě ostříhala svýho hafíka - ježíši, jak on umí pózovat, jako by věděl, že je teďka za krasavce.... A příště už mu naděláš i různé bambule
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 08:11
- Nahlásit
worick
Bambule nebudou - ale snad vyladím ten střih
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 08:13
- Nahlásit
Kdyby Alfrédovi pomáhala hlasitá hudba
ano, pri bouřce u nás duní klasika, maximálně Simon a Garfunkel ....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 10:37
- Nahlásit
Drakopes
pri bouřce u nás duní klasika, maximálně Simon a Garfunkel ....
Simona a Garfunkela nemám, ale vážné hudby, nejen klasiky, mnoho. Kdyby to Alfrédovu vkusu vyhovovalo, mohu nabídnout i opery a dokonce i nějakou operetu.
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 11:56
- Nahlásit
worick
Písni nám prosím, že je to dobré....?
jsem tu jen na skok,pendluji mezi prací,nemocnicí a holkama.Zatím ještě holka nenaskočila,ale vše vypadá dobře.Věřím tomu,že to dopadne,MUSÍ!!!! Teď jsem vymazlila holky a ženu zas do nemocnice.Jak bude chvilka,hodím fotky Máši,šíleně vyrostla,ale je moc hodná.Ještě,že oni jsou tak bezproblémové,využívám jejich mazlící síly na dobití baterek.Tomášovi se po nich stejská,pořád se na ně ptá,je to závislost!
Michall
já sem to taky nejdřívě nechápal prostě Debie je fenka 4asi
gratuluji,je moc krásná!!!Už se na ní těšíme!!!
Lidičky díky všem za podporu!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 16:06
- Nahlásit
Zdravím Vás po velmi dlouhé době.
Nevím, jestli si na mě pamatujete ještě Ale asi na 78. straně této diskuze jsem Vám ukazovala fotky malýho Bárníka. Pak jsem se na dlouhou dobu odmlčela. Zkrátka mi ta ,,berňákovská´´ diskuze začala chybět.
A jak jsme vyrostli? To se můžete podívat na tomto odkazu, jestli chcete.
http://www.hafici.cz/profily/detail/37068/
Zrovna využiju toho, že jsem se mezi Vás zase nacpala a napíšu Vám ve zkratce, jak se máme.
Taaakže, z Barneyho je už velkej kluk (příští týden bude mít už rok). Jeho ,,kousavé´´ období jsem přežila ve zdraví. Někdy v říjnu jsme začali chodit na cvičák, ale to nám vydrželo jen do doby, než začly mrazy (přiznám se, nechtělo se mi v 8 ráno do té zimy). Od té doby se snažím Barneyho cvičit sama. Trochu nás ale začlo zlobit přivolání a co nás trápí dál je skákání. Teda mě ne, na mě už neskáče....spíš návštěvy to mají horší. Ale pracujeme na tom, aby se návštěvy necítili být obtěžovány. No a co dál...dál, Bárník začal kulhat na přední levou, takže se v pondělí chystám k vetovi a zrovna si chci domluvit rentgeny na dysplazku, taky pořád dokola bojujeme s průjmíkem, takže přecházíme z Brit Care na Acanu a v poslední řadě, rozhodla jsem se, že zkusíme výstavy...Chtěla bych na říjnovou klubovku a rovnou svod mladých, ale bylo mi doporučeno nejprve zajet na např. krajskou výstavu. Takže jsme začali (trochu pozděj) trénovat běh v kruhu, postoj a zuby - zuby, to je pěkný oříšek teda!!!
Takže to bylo tak ve zkratce... zatím se mějte krásně všichni. Zdraví Martina z Vyškova
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 16:21
- Nahlásit
tak teď už to budeš mít jednoduší URL
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 16:28
- Nahlásit
Michall
tak teď už to budeš mít jednoduší URL
Super - doufám že z ní vyroste hafina přesně podle tvých představ
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 16:49
- Nahlásit
MartinaBarney
Jééé taky Barney
Je to krasavec, hned jsem vám tam dala plný počet kostiček!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 17:00
- Nahlásit
LuckaM
Ty máš taky Barneyho?=) To jméno na takový medvědy uplně sedí Barnabáš je ještě lepší =D Jak jste staří?
A děkujem za kostičky.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 17:04
- Nahlásit
MartinaBarney
no my jsme ještě úplní prďolové...máme Bárnýska terpv zamluveného a k odběru je až koncem června..teď mu táhne na 5.týden
Když zalistuješ asi o 3 strany zpět, vkládala jsem tam fotku...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 17:10
- Nahlásit
LuckaM
Už jsem vás našla na hafíkách. Krásný miminečko. Úplně se rozplývám pohledem=) Škoda, že už můj Barney není takovej mimoušek=)
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 17:15
- Nahlásit
MartinaBarney
škoda, že už můj Barney není takovej mimoušek=)
tak ale má to i svoje výhody, už můžete vyrážet na dlouhé túry...na to my si budeme muset ještě počkat No a nebo můžeš následovat většinu zde přítomných a pořídit si druhýho mimíška
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 17:44
- Nahlásit
LuckaM
No, možná jednou, až budu bydlet sama a budu vydělávat, tak si druhýho pořídím. Teď mi ale bohatě stačí i ten jeden A navíc, jsem ráda, že se zahrada dáva konečně trochu dokupy...komplet zničené zahradní světla, bambusová stěna na plotě a stromek kočiček mluví za vše
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 18:09
- Nahlásit
MartinaBarney
no vidíš, to jsou dobrý tipy, čemu se na zahradě u štěněte vyhnout...bambusovou stěnu jsme chtěli dávat k zahradnímu posezení....tak to možná ještě zvážíme Jinak u nás není co ničit, zatím je zahrada holá, jen dvě stoletý jabloně a jedna hruška no a pak ten zahradní nábytek...tak budeme doufat, že se do něj nepustí ...i když vyhledávala jsem si ve slovníku, co znamená překlad slova Barney a docela z toho jde strach
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 18:19
- Nahlásit
LuckaM
Tak to mě teda zajímá, co to znamená?
Jinak ještě k té zahradě. Já jsem si taky napřed myslela, že u nás nebude co ničit. To byl ovšem omyl. Zahradní nábytek nám taky trochu ohlodal, dokonce i sloup od pergoly, zábradlí od bazénu, zničil kabely od závlahy, urval pletivo, které bylo přidělané na plotě, aby do zahrady nemohl prolízt žádnej ratlík (to ještě když jsme měli Cindy, tak pro její ochranu) . Přitom hraček měl dost - než je teda všechny postuplně zničil, procházky i společné dovádění. Ale asi se bohužel nudil, když jsem byla ve škole nebo přes noc. Naštěstí to nejhorší ,,zahrad-ničení´´ už je pryč
Ale já myslím, že takovej expert na zahrady je jenom ten můj. Protože teta má mladýho retvrívra i sousedi z ulice mají mlaďocha a takový napáchaný škody neměli=)
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 18:29
- Nahlásit
MartinaBarney
Barney = nepoctivá hra, švindl
No uvidíme, jakej to bude divoch - budu vás tu všechny průběžně informovat
Přemýšlím, že se za tím pojedeme příští týden zas podívat...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 18:33
- Nahlásit
LuckaM
Jojo, už se těším, jak budeš psát zážitky=)
Já tu prozatím končím, odjíždím pryč. Tak se zatím měj pěkně
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2010 23:42
- Nahlásit
myslim že od prázdnin to tady s Luckou trochu přetížíme
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:06
- Nahlásit
du schutí do boje dneska jdu postavit kotec a trošku opravit boudu (neni nová je po našem vlčákovi)
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:20
- Nahlásit
Michall
LuckaM
Hej mládeži - c budete s berňákama podnikat?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:26
- Nahlásit
Bojuju s nějakou chorobou a tak ráno se do vstávání nijak nehrnu. Líbí se mi názor našich psů, že není nad to si přispat taky
Já vylezu z pelechu v půl šesté. kdy normálně vstáváme, ale oni nějak poznají, že jdu se jen napít, takže se ani neukážou. Takže já se propotácím bytem a padnu zpátky a klidně ještě hodinku dvě spíme.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 10:07
- Nahlásit
Drakopes
Bojuju s nějakou chorobou - nachlazená? Myslím jsi zmoknula při tom soutěžním klání Ještě, že psiska mají takové ohledy A nebo by to vstávání měli takhle pozdě nejraděj pořád
Michall
du schutí do boje dneska jdu postavit kotec a trošku opravit boudu - tak doufám, že nedopadneš jako my s tím zahradním domkem A dneska nevím, jestli ho teda doděláme - začalo pršet
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 10:11
- Nahlásit
Tyjo lidi - normálně mam radost - jsem jako každej pejskař vysazená na štěňata - a tak sem fakt ráda, že se v mém blízkém okolí pořád nějaký vyskytujou - známí, příbuzní, kamarádi - si všichni pořizujou štěňata - s odstupem cca půl roku, takže sotva to u někoho odroste, můžu hned muchlovat zase maličký štěňátko někde jinde
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 14:46
- Nahlásit
Dines
No to záleží podle toho, jak nám to spolu půjde. Začneme v září psí školkou, nějaký ten základní výcvik a pak se asi uvidí. Vybrali jsme cvičák, kde je možnost pozdější "specializace"... agility * dogfrisbee * flyball * dogdancing * sportovní kynologie...tak kdyby nás to chytlo...ale to je ještě hudba budoucnosti
Michall
jj taky si myslim, budu se muset trochu krotit a nepsat sem každou kravinu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 14:48
- Nahlásit
Dines
sotva to u někoho odroste, můžu hned muchlovat zase maličký štěňátko někde jinde - u nás nikde nic, od doby, kdy byli kluci malí - žádné štěndo
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 15:36
- Nahlásit
worick
no tak my dopadli lépe už sme vyměnili střechu boudy a ož máme i kotec jen dvírka chybí
Dines
stejně jako LuckaM
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2010 16:56
- Nahlásit
Michall
Hlásím ve 14.00h hotovo, domek stojí a nic mu nechybí, hééééč
|
Michall
Člen |