| Autor |
Zpráva |
rogersova
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 17:40
- Nahlásit
koukám, že tu všichni někam lítáte...já tak maximálně do krámu, pro rohlíky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 17:56
- Nahlásit
worick
Jo? HAHA, hádej co? Přesedáme prosím v Zurüchu
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 21:07
- Nahlásit
Zdravim vás vracím se k mému předchozímu příspěvku a upřesňuji.
1. takže v prvé řadě se omlouvám za nedorozumění tak trochu se mi spletlo háčkování a zálomek u fenky DASHA. Nejedná se o zálomek ale háčkování , což je velký rozdíl.
2. se omlouvám za překlep kde sem uved že doporučené množství vitamínu A je 5000 jednotek na místo 15 000.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 21:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
rogersova
koukám, že tu všichni někam lítáte...já tak maximálně do krámu, pro rohlíky - buď v klidu, já už taky Se psama nevytáhnu paty z domu, respektive bez nich
ankaras
HAHA, hádej co? Přesedáme prosím v Zurüchu - si děláš prdel ne?? Vždyť je to za rohem, proč tak složitě? Aháááá, ty si to chceš užít se vším všudy - i přestupy
A víš co?! Podobné to měla mamka. Poprvé v životě letěla letadlem, letěla s bráchou a jeho holkou na Krétu a ona jen na týden, tak ji po tom týdnu pak vypravili samotnou domů a v poho - nikdy jsem ji neviděla tak happy, že něco sama v pohodě zvládnula
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:18
- Nahlásit
Michall
Já se také omlouvám tobě. Volala jsem paní chovatelce
, protože mě Dascha zaujala a narovinu jsem se jí zeptala s vysvětlením, kde jsem ,,ten zálomek" vzala, takže pokud jsem způsobila nějaké nepříjemnosti, tak ti patří velké omluvy
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:25
- Nahlásit
Michall
A já se zeptám - co to to "háčkování" je?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:30
- Nahlásit
Žanetka
Ne to je v pořádku já to pomotal.
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:30
- Nahlásit
Dines
Bylo mi vysvětleno, že háčkování je, že ocásek se v poslední třetině zakrucuje, nicméně to není vada vylučující z chovu.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:33
- Nahlásit
Dines
vzhledem k tomu že jsem to nevěděl na 100% tak sem ti to našel na netu a cituju :
,,V pohybu a při vzrušení nese pes ocas jako šavli, na konci výrazně zatočený (háčkující), ale nikdy není zahnutý v celé své délce, ani zcela vytočený nahoru nebo ležící na hřbetě.""
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 14:27
- Nahlásit
Je vedro, nahoře u Kafárničky byl zvýšený výskyt vonících fen (a nepříjemných páníčků) a navíc neměli venku vodu. Tak jsme se poměrně brzo s funícími hafáky vraceli. A na rohu nad námi se projevili jak štamgasti - zašli si dovnitř, svalili se na dlažky, nechali si přinést pití a obsloužit se piškoty. A když jsem vytáhla mobil, že to malebné rozložení cvaknu, Alfréd se nedůklivě zvedl a odkráčel ven na chodník Tak jsme šli.
Pěkný den a užívejte si sluníčka, dokud tak svítí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 16:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Nepokrytě závidím........
Já si včera nakoupila milion skalniček (asi 50ks ) ale na rozestavění po torzu skalky, vyškubání zas....! přesličky podosýpat zeminu, kamení, písek - je toho až, až, asi brzo zdechnu a nemám z toho ani polovinu Ale kdo chce kam......
A když jsem vytáhla mobil, že to malebné rozložení cvaknu, Alfréd se nedůklivě zvedl a odkráčel - něco na tom ti indiáni asi měli - že jim foťák sebere duši - naše psiska zrovinka tak. Jak sáhnu pro foťák či mobil, okamžitě rozpouští formaci
Pěkný den a užívejte si sluníčka, dokud tak svítí - jsem na totálním úpalu, kdybych nebyla zahalená jak Usámova manželka, tak už jsem černá jak viks (kurňa, jakové je tam vlastně i-y? ) Jo a fakt nekecám, že makám jako blázen, teprve teď jsem si zašla alespoň poobědvat! tuňákový salát
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 22:00 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Drakopes
Pěkný den a užívejte si sluníčka, dokud tak svítí
worick
sem na totálním úpalu
Kdyby ta policie za něco stála, tak by útvar pro potírání extremismu zakročil. Ve čtvrtek bylo 10 st. a dnes 25. To by si k lidem neměli dovolit, todleto.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 23:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Zdarec Nás dva tady vyhlásí za ,,brbly" roku Když je zima nadáváme, pak na horko, na sucho-na mokro Ale je to tak, děsné extrémy, snad muselo být i víc jak 25 - měla jsem tričko a kratasy a málem jsem se u toho upekla Jdu spát, jsem totálně groggy, mám sotva polovinu - ne snad skalky, ale naplánované práce, co jsem chtěla stihnout za víkend
No, nevypadá to....
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 12:14 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
z toho počasí se zbláznim přesně ještě před včerejškem jsme si stěžovali na zimu a dnes jede větrák na plno asi 5 minut jsem byl venku a leje ze mě jak z konve
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 15:56
- Nahlásit
Vy se máte,já měla volno když lilo a teď je krásně a jsem celý víkend od devíti do devíti zavřená v práci ((Taky chcííííí sluníčko!!!!
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:02 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Ivisek77
no ale zavřená nejsi sama my píšem teď samé pololetky takže já jsme na tom stejně zavřenej a rvu si do hlavy češtinu
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:58
- Nahlásit
píšem teď samé pololetk
si stěžuj! my je musíme vymýšlet a pak ještě opravovat
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:08
- Nahlásit
no to taky nechápu ta škola prudí všechny kdo do ni vstoupěj od učitelů přes děti k rodičům
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:48 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
Tak jsem dnes věnovala asi hodinku hledání nových granulí a všechny rozmumně stojící granule s výborným poměrem cena/složení mají kolem 20 000 jednotek vit. A... To je Acana s 18 000 jednotek ještě zlatá
Tak asi budeme mít zrzavého psa, protože šrotem ho krmit fakt nechci.... Začínám mít pocit, že kvalitní granule se poznají ne podle vysokého podílu masa, ale podle vysokého obsahu vit. A...
Samozřejmě ty, které mají vit. A už jsme v minulosti zkoušeli a bez úspěchu... Vidím to koupi vitamínů na podporu černého pigmentu, jinak už nevím. V celku se mi líbí Pro Pac, ale Acana má složení lepší
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 22:11
- Nahlásit
posílam zas nějakou fotečku
http://img218.imageshack.us/i/debbie.jpg/
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 22:54
- Nahlásit
Michall
no ta je k sežrání...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 23:19
- Nahlásit
Michall
fešanda
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 07:06
- Nahlásit
Žanetka
Hele tak jak jsi dopadla vybrala jsi si toho psíka jakého jsi měla vyhlédnutého?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 07:11
- Nahlásit
LuckaM
rogersova
jo jo já si taky řikal už se těšim na prázky
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 10:32
- Nahlásit
Michall
Takovej drobeček - je krásná, uplně se zas rozplývám Má pěknou pravidelnou lysinku, takovou ji měla i naše Cindy. Za to Barney už takový štěstí neměl
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 11:49
- Nahlásit
Michall
Byli jsme se podívat na Daschu, ale chceme ještě počkat jak se vyvrbí ta štěňátka, jak jsme měli vyhlédnutá dříve, tak jsme se s paní domluvili tak, že kdyby se jí přihlásil nějaký zájemce o Daschu, tak mi zavolá a řeknu jí jesli ano nebo ne.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 13:59
- Nahlásit
Taky vám Vaši hafani, tak moc línají? Češu každý den a pořád se uvolňují chomáčky chlupů. Na zadních nohách - na bocích by to už jako stačilo. Na dotek a zblízka na pohled, tam má už jen krátkou srst
Doufám, že se nemusím strachovat, že je se srstí něco v nepořádku a je to zkrátka jen ,,normální línání´´.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 14:14
- Nahlásit
MartinaBarney
Taky vám Vaši hafani, tak moc línají?
Sally ne, protože ta líná při hárání. Hárá v zimě a to vypadá jak bezdomovec. Teď líná minimálně.
Neli líná strašně. Na ni se furminátor vyplatí. Každý den z ní vyčešu 1/2 kbelíku chlupů.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 14:28
- Nahlásit
MartinaBarney
Za to Barney už takový štěstí neměl
to nevadí, aspoň je něčím zajímavej Náš Bárnoušek bude taky trochu nakřivo Ve středu za ním jedeme na druhou návštěvu - už se nemůžu dočkat
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 14:32
- Nahlásit
Strejda
Tak to jsme na tom stejně. Taky vyčešu toho 1/2 kbelíku. Ale jak říkám, vzadu na bocích by to stačilo Vepředu na hřbetě může línání pokračovat, tam je chlupů dostatečně.
Je to lepší ten furminátor na česání než kovový hřebínek? Já totiž češu tady tím, který mám ještě po Cindy.
http://www.promazliky.cz/obchod/detail/2355/hreben _salon_proffesional_kombinovany
Tak že bych třeba rozšířila výbavičku
|