| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 06:17
- Nahlásit
LuckaM
Je to fešák.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 07:12
- Nahlásit
Ten je nádhernej ten je asi starší viď než naše Debbie?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:21
- Nahlásit
LuckaM
Ten je roztomilej, takovej puclíček=)
Škoda, že už můj Barney není tak maličkej.
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:21
- Nahlásit
Drakopes
a jeho páníček byl z nás strašně nadšený, že není blb, když si hodlá pořídit druhého
copak jsme tu samý blb ? od pořízení Máši,jsem za druhého psa strašně vděčná,hlavně kvůli Báře
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:32
- Nahlásit
Michall
LuckaM
obě Vaše štěňátka jsou k sežrání )))Škoda,že tak rychle rostou.Malá Piraňa úspěšně dohání Báru a to jí koncem června bude teprva 5 měsíců
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:03
- Nahlásit
Ivisek77
ty máš mailíka
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:25
- Nahlásit
Strejda
Bóže, sokoli na rockovém koncertu? A není to týrání zvířat? Drakopes
Tohle byl chlápek, který choval i krkavce, co hrál mimo jiné v Rumburakovi - s tím jsem četla velký článek v nějakém časopise. Psal tam o chování zvířat zajímavé věci, bohužel já skleróza, už si nevzpomenu ani na jednu
LuckaM
Tak jsme doma a nedá mi to se nepochlubit - to je krásný veselý klučík Kdy už pro něj jedete? Tak za týden, ne?
Ven se nedá vystrčit rypák Přes 30st ve stínu, kolik na tom pražáku ani snad nechci vědět. Včera jsem na vřesovišti zastavila zpráce z důvodu horka Když už mi úplně žhnuli tváře a pot se mi po nich nezadržitelně řinul i s pracně zhotoveným make-upem - jsem to zabalila. Radši jsem dneska vstala v 5h a do 8 jsem to dodělala. To byla paráda, jak se pracovalo, úplně jsem výskala nadšením. Schválně jsem nebudila kluky, chrnící spokojeně z boku na cestě a vyplížila se dozadu, aby mne nezdržovali Myslela jsem, že stejně vzadu budou otravkovat kočky a ty potvory ne, že tam nebyly, ale za celou dobu se taky neukázaly Už jsem o ně začínala mít strach. Ale jakmile jsem vlezla do baráku, že už se převleču do něčeho lehčího a jdu za nima, v momentě tam byli všichni naklusaní
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:35
- Nahlásit
Michall
je mu teď šest týdnů, narodil se 27.4.
worick
Odběr jsme domluvili na 23. 6 to bude akorát 8 týdnů a 1 den a já budu mít už po zkouškách (tedy aspoň doufám) a budu se moct věnovat jen a jen jemu
Jinak ta návštěva byla úžasná....když se k nám ty kuličky přiřítili (teď nevim, jestli to měkké i je správně, ale snad jo, když jedna z těch kuliček je kluk ). Vůbec se nám nechtělo odejít. Barney je prý velký éro a ségry umí dát pěkně do latě...tak snad na něj budeme stačit...jéééé už aby to bylo!
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:50
- Nahlásit
no tak to já si budu muset počkat déle my si ji odeberem tušim okolo 6. tydne a ted jim jsou 4 zkrátka přesně na prázdniny
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:07
- Nahlásit
worick
Bóže, sokoli na rockovém koncertu? A není to týrání zvířat?
Mně se zdálo, že ti ptáci to dělají rádi. Myslím, že sokol ve vzduch se nedá k ničemu přinutit. Zdálo se mi, že jsou v pohodě.
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:18
- Nahlásit
To mi připomíná, že zrovna včera hlásili u nás místním rozhlasem, že ve vedlejší vesnici ulétl sokolníkovi orel skalní, tak že si mají lii zavřít drůbež Shodou okolností je onen sokolník můj bývalý spolužák a když jsme se spolu jednou bavili, tak říkal, že ho ten orel stál 100 tisíc, takže docela potěšující, když si udělá takovjhle výlet
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:19
- Nahlásit
deberem tušim okolo 6. tydne
není to je strašně brzo?? My jsme si brali Nielse v 8 týdnech, o týden dřív než Alfína a bylo to znát - v návycích, udržování čistoty. Jo, srovnalo se to, ale příště bych stejně pod 8 týdnů nešla. Takhle jsme je rovnou brali do smečky ...
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:25
- Nahlásit
Drakopes
tak já du počítat kolik jim bude
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:27
- Nahlásit
už to mam bude jim 7 týdnů a 3 dny
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:32
- Nahlásit
no ale teď si uvědomuju že my si ho vemem až a konci týdne ne hned 1. (asi) takže jim těch 8 bude
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:48
- Nahlásit
ale příště bych stejně pod 8 týdnů nešla
Je na to strašně složitá teorie, kdy se má štěně odebrat. Neznám ji, ale jeden známý myslivec si vzal čtrnáct dní dovolenou a pro štěně přišel na hodinu přesně. Dva týdny o štěně dojemně pečoval. Potom už jen odbíhal z práce domů krmit.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 21:24
- Nahlásit
LuckaM
Barney je prý velký éro
Tak kromě jména budou mít naši Bárníci další věc společnou
Jestli bude takový éro jako ten můj, tak si pěkně užiješ.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 21:35
- Nahlásit
MartinaBarney
nestraš
no necháme se překvapit
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 07:31
- Nahlásit
Ivisek77
jo jo rostou rychle stačí půl roku a je v dospělácké podobě
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 15:32
- Nahlásit
Ivisek77
Malá Piraňa úspěšně dohání Báru a to jí koncem června bude teprva 5 měsíců
tak až budeš mít chvilku, dodej fotky - to už musí být nohatá dáma
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 16:02
- Nahlásit
Michall
Tak jsem koukala na nový fotečky jaká ti z Debči roste krasavica Plánujete zkusit i nějakou výstavku nebo to bude ,,jen" miláček domácí?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 17:22
- Nahlásit
no vidim to tak ze nejdrive budem vychovavat a kdyz ji to hezky pude tak ji uchovnime a dal se uvidi
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 17:23 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
No ale ne výstavy bude mít talent viděla si ja k zapózovala na té fotce jak jsem sem dával?(teď už je i na webu) jen doufám že to nebude modelka která se bude vonět pro nás lidi už né tak vonavými věcmi....;)
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:47
- Nahlásit
Michall
my si nakonec budeme brát přeci jen tu fenečku, jak jsme měli domluvenou dřív, takže příbuzní nebudem
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:48
- Nahlásit
aha no to je škoda ale i tak gratuluju k šťasnému vybrání
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 22:17
- Nahlásit
Taky gratuluju a možná se potkáme třeba na klubovce.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 11:52
- Nahlásit
Tak to se jeste uvidí na to je zatim času dost
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 13:55
- Nahlásit
a nemáš nějakou fotečku?nebo něco třeba web
jak snášejí vaši medvídci ty vedra?
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:48
- Nahlásit
Michall
To byla otázka pro mě? Jestl ano, tak můžeš mrknout na www.zmilevskychlesu.wbs.cz ,ale ber to trošku s rezervou, protože máme nějakej línej počítač, tak se mi fotky vkládají strašně pomalu a někdy to vůbec nejde, tak to je pořád takový rozdělaný
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:29
- Nahlásit
jj otázka byla na tebe super webík
|