| Autor |
Zpráva |
Noemi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 19:54
- Nahlásit
to jsou stranky chovatelky od které budem mít Barču ona je jak to říct "dealerka" toho krmiva a ještě prodává bezprašné pyliny
Tam ale vůbec není složení (nebo jsem slepá, i to je možné ), jen poměr živin...
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 20:33 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Žanetka
DEBBIE, DASHA má zálomek na ocasu a menší bílej ostrůvek na krku
http://img180.imageshack.us/i/p6010059.jpg/
tady to je kotec respektive bude sice meší ale stejně asi nebude moc používanej ale už chybí jen dvířka
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 20:42
- Nahlásit
Nebyli jste někdo na KV Brno Zetor?
Chtěla bych tam jet na první výstavu. Mám z toho docela obavy - jako celkově z výstav, že nebudu vědět, co a jak.
Ale tak každej nějak musel začít a každej měl asi podobné pocity před první výstavou jako já
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 20:42
- Nahlásit
Michall
tak holt budu hledat dál.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 21:04 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
jo tak no ale kdybych věděl že se rozhoduješ tak bych se nad tim asi trochu víc zamyslel tak teď jsem se zeptal a DASHA má nepatrný zálomek ocásku to je vše ale pokuď váháš tak doporučuji super prostředí vlídná chovatelka na vše odpoví a má bohaté zkušenost DOREEN jsme vyloučili protože měla o trošku užší tu "čárku mezi očima
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 21:07
- Nahlásit
jinak je úžasná ale tak za návštěvu nic nedáš ne ? tak se dojď přesvědčit my tam ještě minimálně jednou taky pojedem
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 21:12
- Nahlásit
Takhle, já mám už fenku vyhlédnutou, ale ve jsme jako zájemci na výběr až čtvrtí v pořadí a hledám pesinu do chovu a na výstavy, ale z toho vyhlédnutého vrhu se mi líbí jen 2, ostatní nemají moc bíle dotažené čumáčky, tak se spíš tak poohlížím po nějaké jiném štěndu, kdyby na nás ty vyhlédnuté nezbyly.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 21:23
- Nahlásit
myslím že návštěvou nic nezkazíš takže co sem se já ptal tak do chovu můžou zbarvením všichni v dannou chvíli jsou to nepatrné vady takže určitě by jsi si vybrala
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 21:26
- Nahlásit
Já jsem stejně potom zkoumala rodokmeny a zjistila jsem, že jsou příbuzní s naším pesanem.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 21:28
- Nahlásit
Noemi
nebyla jsi blondýna?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 21:37
- Nahlásit
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 21:38
- Nahlásit
nebyla jsi blondýna?
Možná v minulém živptě, jinak už pár let kopu za zrzavé :-D
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 22:02
- Nahlásit
Noemi
aha tak to jsem si tě asi s někým spletla...ale přišlo mi, že někdo sem vkládal fotku s berňákem a byl mladej a blond, tak sem to omylem asi přisoudila tobě....ostatní nic ve zlým
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 23:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Možná v minulém živptě, jinak už pár let kopu za zrzavé :-D - tak nevím co se divíš, že ti Médi rezne? On chce být zrovinka jako panička a po nocích se šmolí o rezavý jekl Pěkné fotky, moc vám to tam sluší A na té v kruhu jak na tebe čučí a tlemí se s výrazem:,,dělám to dobře, že jo, že mi to jdééé?!"
Žanetka
a hledám pesinu do chovu a na výstavy
Tak si vem od naší - měla ještě dvě volné - okamžitě k odběru!
http://www.codeligirls.cz/vrh_E.htm
Michall
tady to je kotec respektive bude sice meší ale stejně asi nebude moc používanej ale už chybí jen dvířka - nóóó pěkný a dokonce i záclonky na okýnkách tam má a menší se mi nezdá
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 06:44
- Nahlásit
worick
- sím, sím, já vím! To počasí to bude..... Mě už tři dny reziví v zahradě zapomenutý rýč a dneska od rána chčije a chčije do plných....
Takhle zjistíme o reznutí psů leda prd. A kup si nerezový rýč, nastala doba dešťová.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 07:04
- Nahlásit
worick no třeba to tak dopadne my vystěhujem chatičku nacpeme sekačku at. do kotce a bude bydlet v komfortu
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 07:06
- Nahlásit
worick
Děkuju za tip, také jsem na ně koukala, ale ty jsou hned k odběru a já chci přeci jen počkat jak to dopadne s těma našima vytipovanýma. Možná si nakonec přeci jen povezu domů tu, která mi padla do oka hned na fotce z prvního dne po narození, to se mi ještě nestalo ...Ale asi jen zbytečně plaším a honem honem vybírám nového a třeba úplně zbytečně
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 19:03
- Nahlásit
nastala doba dešťová.
že si to pršení nenecháte ... do dnešního dopoledne tu nepršelo ... Alfréd počkal, až bude dostatečně mokrý, a pak se vyválel pod stromem v ještě suchém prachu. Pucovala jsem ho na chodníku pod lešením, neb dělají fasádu, takže si ještě sedl do cementové drti. A pak nasupeně napochodoval dovnitř a pohádal se s Nílouškem.
Slíbila jsem jim útulek!!!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:10
- Nahlásit
Drakopes
Buďte ráda, že v suchém prachu...Barney se válí zásadně jen ve velmi voňavých věcech!!! Ale už dlouho se nic takového nestalo. Musím to zaklepat.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 06:15
- Nahlásit
MartinaBarney
Barney se válí zásadně jen ve velmi voňavých věcech!!!
No konečně se někdo přizná. Do teď to vypadalo, že to dělají jen naše holky.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 06:18
- Nahlásit
Drakopes
že si to pršení nenecháte ...
Za sebe prohlašuju, že bych se na nějakou dobu rád deště zřekl. Chodíme ven dvakrát denně a strojení mezi tím neuschne. Holky se povalují v kotci nebo v boudě. Ani díry na zahradě nehrabou, tak jsou z počasí otrávené.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 09:16
- Nahlásit
worick
Co je, co je? Proč si řádně neplníš svoji oznamovací povinnost? Proč nepíšeš?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 11:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Proč nepíšeš? - ále, právě se mi už zdálo, že ani není co, když jsme úplně stejně jako u vás - byli všichni pozalézaní před deštěm. Ve úterý pršelo úplně bez přestávky, v noci na středu kolem 3.h začal na hodinu ale fakt už šupák, jako při bouřce a psiska spustili povyk, tak jsem lítala s baterkou od okna k oknu a i přes svou hluchotu jsem slyšela, že potok zlověstně hučí (u našeho je splav) Štěkali tím směrem myslím, že se začali bát Na protějším břehu na pile se rozsvítila hala, asi šli taky kontrolovat vodu. Potoka se nebojím, k nám je tam ještě dost převýšení a rozléval by se právě na opačný břeh - tam taky před regulací tekl. Jenom kvůli mamce, ta tam právě bydlí a má zahrádku 3m od potoka. Ráno hlásila, že přetekl jen kousek
Včera kolem 10h konečně přestalo pršet a my byli odpoledne s psiskama i chvilku po zahradě a hlavně jsme i přes ty proudy vody všude kolem vyrazili k večeru na ,,musherka" po silnici přes vedlejší obec do dalšího údolí, kam máme trasu i přes les, ale ta se teď nedala použít, tak jsme to museli zokruhovat kus po silnici - naštěstí ne moc frekventované (ony tam už lišky dávají ,,dobrou noc" ) Tam to bylo dobré (dokonce už opadla voda i ze zaplavené silnice, jak jsem zjistila ), kus lesem zpátky pořád po cestě - taky dobré, až poslední kilometr byl po travnaté polňačce z hory dolů a ta byla celá pod vodou (sem nechápala - cca 10st. klesání a všude 5cm vody ) Vlezu vedle do mokré trávy do půl stehen a tam taky čvachtám....nemělo cenu se snažit to obejít - tak jsme dočvachtali domů Ostatně, pár posledních vycházek se neslo v tomto duchu. Oblečení jsem hodila zrovna do pračky - kalhoty mokré a od bláta po kolena Boty se suší venku do teď - ty už mi smrdí za těch několik dní dešťů stuchlinou
Jelikož byl potok ,,divoká voda" - už dva dny k nám zase chodil na večeři ledňáček - i přes riziko střetu s kočkama (nevěděl, že jsou v dešti zalezlé ) Chtěla jsem ho vyfotit se střevlí v zobáku, ale už byla moc tma - blesk se mi odrážel do okna Ale mám malespoň mizerné fotky zajonca (taky večer a za deště) který si to klidně hopkal kolem jezera a dopředu k bráně.....a kluci chrápali pod sklem a ani si nevšimnuli, že hopká 20m od nich
Stačí?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 11:12
- Nahlásit
worick
Stačí?
Pro dnešek ano.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 11:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Alfréd počkal, až bude dostatečně mokrý, a pak se vyválel pod stromem v ještě suchém prachu. Pucovala jsem ho na chodníku pod lešením, neb dělají fasádu, takže si ještě sedl do cementové drti. A pak nasupeně napochodoval dovnitř a pohádal se s Nílouškem.
Slíbila jsem jim útulek!!! -
Tom taky po včerejším ,,musherku" nadával, že to není pes, ale prase (ten bílý, na tom černém to není vidět - říkal ) ale jsou v zahradě, tak je to úplně jedno. Brát ho do bytu - tak to musí být něco Za dvě hoďky si Berry jenom sednul do předsíně a zůstal po něm černý flek a vysypaný písek z chlupů Na sedačce, koberci, posteli!! - bych to tedy mít nechtěla
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 11:18
- Nahlásit
Strejda
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:13
- Nahlásit
worick
Vy máte ale krásný medvídky=) Ten bílej, to je jaké plemeno?
Jsem včera potkala berňáka s jedním takovým bílým pesanem. Nebyli jste to náhodou vy?
Jsem z Vyškova.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:42
- Nahlásit
MartinaBarney
Ten bílej, to je jaké plemeno? - samojed - pěkné éro to je Ale jinak je to přesně jak píšeš - náš rozmazlený míšenka
Jsem včera potkala berňáka s jedním takovým bílým pesanem. Nebyli jste to náhodou vy? - ne-e, nebyli my jsme od Veselí nad Moravou Ale když jsem fotku našich dvou poslala chovatelce berňáka - do fotogalerie, pátrala jsem cca za půl roku na samojedech po předcích Woricka a u někoho (jenže jsem si nezapamatovala odkud a už jsem to nikdy nenašla) mi vyskočila nachlup stejná fotka berňáka se samojedem - jako naši kluci Normálně jsem to musela fakt dlouho studovat, než jsem přišla na to, že kousek trávníkové obruby, co tam v rohu čouhá, my nikde doma nemáme a tudíž to naše fotka není!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:57
- Nahlásit
worick
Jééé, vám to sluší, odpísnu ti tady . Já tam vůbec letět nechci. Letadel se bojim jak čert kříže a jestli to přežiju, tak už nejspíš nikdy nepoletim. Ona to dostala mamka v práci za odměnu, tak nás jede od nich snad 30 , tak to jsem na to zvědavá ! Vůbec nevim, co pobalit, nic mi neni, do ničeho už se nenarvu. Teď beruška moje tady bude s tátou samotná ,to jako nepřežiju, mně se bude stýýýýýýýskááááát. Napsala jsem mu instrukce na ledničku a že jich je ! , tak snad to tady přežijou. Zrovna, když má Ayrina takovou mazlící. Jináč klíšťata mě pěkně serou ! Letos fakt jo. Nějak nám tady v končinách zagresivněli nebo co. Tak až přiletim, vracíme se v pondělí večer, tak hned písnu. ahojky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 16:23
- Nahlásit
ankaras
Už jsem ,,párkrát" letěla, ale u každého letu se šííííleně bojím, fakt a myslím, že je jistě můj poslední..... Jediný let, kdy jsem se nebála (blbec, teď vidím viz. polské vládní letadlo, že to rozhodně není záruka ) byl let z Malajsie do Frankfurtu - to bylo po Velké ceně Malajsie F1 a v letadle s náma seděl Michael Schumacher, Niki Lauda a Mika Hakinen, tak jsem si právě říkala, že s takovýma hvězdama, to snad spadnout nemůže. Kór, když Lauda je taky pilot
Ale na takovou krátkou jak letíš ty, jsem se ani moc nebála, to je chvilka
|