| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 14:54
- Nahlásit
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
Posílám Vám fotku Bárníka. Na fotce zrovna dostal jeden z jeho dárků k 1. narozkám
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2010 15:03
- Nahlásit
MartinaBarney
Je to lepší ten furminátor na česání než kovový hřebínek?
Furminátor jsem koupil na Sally a protože má v tom línání zmatek, tak jsem byl zklamaný.
Neli líná poprvé a rozdíl mezi hřebenem a furminátorem je obrovský. Ale nedokážu dát jednoznačné doporučení. Furminátor se vyplatí na psa, která nelíná lajdácky a mimo sezónu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 00:49 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Michall
Jejda, to je broučínek Debbinka Já si chci taky pomuchlat štěníčko, alespoň ňuchnout Vybarvená je stejně jako náš Berunka
MartinaBarney
Tak přesně tuhle kost dostal Berry na žužlání. Aby si odíral zubní kámen. Jsem zvědavá jak dlouho Barneymu vydrží - Beruna už ji žužlá měsíc a kost je skoro celá ovšem ten smrad co už se z ní line a pak Berrymu z papule Ale brát mu ji nebudu. Jen jednou jsem ji dala nahoru na okno, aby se o ni neservali s kámošem Argoškem a chudák Berry celý nesvůj pořád lítal, jestli už bych mu ji nevrátila Aha, fotku ti sem nehodím, nějak mi dneska nefachčenko. Tak snad zítra
Dneska jsem po týdnu konečně zase česala a tudíž jsem vyčesala dost, ale nějaké překotné línání to není, Berry je pořád jako medvěd a teďka v těch vedrech příšerně funí Dneska Tom konstatoval, že od loňska asi fakt vyrostl, že už se spolu nemůžou srovnat na lehátku a oběd vypadal tak, že mu Berry seděl s hlavou nad talířkem a slintal mu na tuňákový salát (tomu tak úplně nevěřím, poněvadž Tom je hodně cimprlich ) Pořád lepší než já, u mne oběd ani nebyl, místo něho jsem byla s mamkou na hřbitově vysazovat dědův hrob. 2 hodiny To, že jsem byla bez oběda, to mi rozhodně neuškodí ale pak jsem ještě musela pozalévat skalku, rozsypat posečenou trávu a pak jsme ještě honem byli zajetí v 19h v lese s pesama nakopat hrabanku na vřesoviště, abych to zítra mohla konečně vysadit. A kopala jsem já a Tom s klukama se šli projít - jelikož ho bolí ruka, tak jsme to spolu akorát naložili
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 09:58
- Nahlásit
worick
Beruna už ji žužlá měsíc a kost je skoro celá
Já jsem Barneymu říkala, že ji má aspoň na 3 měsíce Na Vánoce dostal nohu z krávy i s kopytem a s tou zápasil taky dlouho.
Dnes mi konečně došly granule Acana, tak jsem je honem rozbalila a protože jsem kdesi na diskuzi četla, že celkem voní, tak jsem k nim přičichla taky. No, dá se říct, že i voní a na porovnání jsem hned musela přičichnout k těm Brit Carerkám - málem mi upadl frňák z toho smradu
Jsem ráda, že přecházím na Acanu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 10:36
- Nahlásit
MartinaBarney
No, dá se říct, že i voní - to, že voní tobě bych za měřítko nebrala Berrynkovi taky ta stará kost voní a mě se z toho zvedá kufr Kopyto měl taky, ale absolutně ho nebyl schopen zpracovat, až nás málem ,,vystěhovalo" ze zahrady, tak jsem ho v nestřežené chvíli vyhodila
Aha, už mi fotky jdou
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:38
- Nahlásit
worick
Zabranej do činnosti, jak ten můj A máte pěknou číču. My máme u nás taky jednu, konkrétně perskýho kocoura. Barney mu kolikrát dává pěkně zabrat Ale jinak jsou kamarádi.
[imgs][URL=http://img707.imageshack.us[/imgs]
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:40
- Nahlásit
Tak už snad
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 11:42
- Nahlásit
Omlouvám se za tu mega fotku. Radši už nic posílat nebudu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 12:28
- Nahlásit
MartinaBarney
Omlouvám se za tu mega fotku. Radši už nic posílat nebudu. - já žádnou nevidím ale jen posílej, jenom se snaž
My máme dva briťáky kocoura a kočku
Gucci
A Leon
Já to vkládání taky neuměla, museli mně to tu učit. Vložíš si fotku, nahraješ a až se ti tam objeví, tak jen pod ní zkopíruješ řádek ,,Forum Thumbnail" a vložíš sem
Akorát, že mi to už druhý den nějak nejede
Doteď mi vozili od koníků hnůj, 7 fůr - musela jsem to tam koordinovat A letím tvořit to vřesoviště Ráno bylo teplo a hezky pod mrakem - pro mně ideální počasí bohužel se vyjasnilo a Oskar už zase peče, to zas bude na té skalce děs
A co vy všichni, co u vás nového?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 13:44
- Nahlásit
Tak jsme se včera při venčení potkali s jiným berňákem. Je mu rok, jmenuje se Ryan a jeho páníček byl z nás strašně nadšený, že není blb, když si hodlá pořídit druhého
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 13:59
- Nahlásit
worick
já žádnou nevidím
To je dobře, že žádnou nevidíš
Vkládání fotky už umím jenom jsem ji před vložením zapomněla zmenšit a tak se mi sem nahrála v mega velikosti.
Jinak já jsem se včera pustila do čištění bazénu. Máme z něho zelený brčál a udělat z toho modrou vodu bude zas fuška. To mi připomíná, že pujdu zkontrolovat PH vody.
Taky bych měla posekat trávu, ale vůbec se mi nechce. A opalovat se nemůžu, protože k sousedům přijeli na zahradu dělníci
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:01
- Nahlásit
Kašlu na to, zase ta fotka je velká jak nikdy. To jsem ji dala zkomprimovat.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 14:27
- Nahlásit
worick
Co u nás nového? Vypadá to, že dnes už konečně doděláme zbytek plotu - tudíž zahrada bude kompletní. Dnes se mi povedla krásně zkouška z finančního řízení podniku (to jen tak bokem, protože z toho mám velkou radost)
A jak už jsem psala, zítra jedeme za Bárníkem na druhou návštěvu a domluvíme finální termín odběru. Zatím to vypadá na 23. června.
Jen se zeptám, někde jsem četla, že je lepší brát si štěňátko už ráno, aby se do večera stihlo co nejvíc rozkoukat. Jak jste na tom byli vy, když jste si pejsky brali? Vzhledem k tomu, že 23. je všední den, tak si nejsem úplně jistá, zda to hned ráno půjde...
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 15:15
- Nahlásit
no tak to jsem neslyšel ale vím ej je dobré si ho brát na lačno přece jenom je to jeho první cesta autem
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 15:21
- Nahlásit
tak my ještě jednu fotku, když je tak vedro ....
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 15:22
- Nahlásit
LuckaM
Michall
Tohle jsme nijak neřešili. Vzali jsme štěně na klín, nasedli do auta a jeli. Ani jednou nebyly nijaké problémy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 15:53
- Nahlásit
Je mu rok, jmenuje se Ryan a jeho páníček byl z nás strašně nadšený - no aby ne!
....že zmrzlina - a mně to trvalo hodnou chvíli na tom malém obrázku rozluštit, co to tam ty tlamice mají sem si musela kliknout na větší
LuckaM
Dnes se mi povedla krásně zkouška z finančního řízení podniku - šikovná, gratuluju!
No, my jeli z jednání co mě Tom v Praze, kolem 13h jsme vyzvednuli v Hradci Berrynka, jel v přepravce v zadu, jelikož je to bezpečnější - já bych pejska na klíně nevezla stejně, jako děcko ne. Já s ním vzadu taky nebyla, protože by mi bylo blbě Jeli jsme do Ostravy pro kocourka a s celkem několika čůracíma zastávkama jsme domů dorazili někdy kolem 19h. Byl to záhul pro všechny zúčastněné, doma seznámit spolu - tím, že jsme je šoupli spolu do boudy narvané senem (každý si našel svůj koutek) a všichni byli tak unavení, že pěkně chrněli až do rána
MartinaBarney
A opalovat se nemůžu, protože k sousedům přijeli na zahradu dělníci - tak opalování ti ani nedoporučuju, za pár let budeš vypadat jako stará rašple mluvím z vlastní zkušenosti.... Ale jinak si myslím, že oni by to chlapi přijali s velkým povděkem Nám jak hrknula za těch dešťů do jezírka kalná voda, tak je to brčálník Ono to až tak nevadí, ale aby jsme za chvíli viděli ještě vůbec ryby...
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 16:33
- Nahlásit
MartinaBarney
hezké fotečky díky tobě teď vidím každé očko detailně
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2010 19:42
- Nahlásit
worick
opalování ti ani nedoporučuju, za pár let budeš vypadat jako stará rašple
Já to zas s tím opalováním nepřeháním. Nijak extra mě to nebaví a když mě to chytne, tak tam stejně vydržím max. hodinu. Spíš práce na zahradě...to aspon člověk něco dělá, utíká mu to a zrovna se i opálí.
Michall
No jo, není nad pořádnou fotku Nevím, jaktože se mi sem nevložila v normální velikosti jako ta, kde je Barney s tou kostí.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 07:00
- Nahlásit
worick
no já ještě nevim jak to s nim udělat mmáme to asi 30 km. a žádnou přepravku pro zzvířectvo nemáme
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 08:21
- Nahlásit
Michall
no my to máme taky cca 30 km...to je ujetý do půl hodinky...asi to nakonec taky skončí jen tím klínem...autopostroj teda už koupený je...ale XXL na dospěláka a nevim, jestli ho tím hned takhle stresovat. Prostě jednou to tak zvládnem...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 08:22
- Nahlásit
Michall
Tak 30km není žádná hrůza, to by snad štěník mohl přežít i na tom klíně. Je to samozřejmě rozdíl, jak když s ním valíš 150 po dálnici My jsme navíc kalkulovali s tím, že ji budeme dál využívat - ještě svoz dalšího pejsa a kočičky, pak na prohlídku na veterinu (kdy už jsem s nima jela už sama) a teď v ní na veterinu jezdí kočky
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 10:51
- Nahlásit
Byl jsem na rockovém koncertu. Během produkce si sokolník se svými pomocnicemi posílal nad hlavami lidí sokola. Kam se na toho dravce hrabou s přivoláním naši pejsci.
Fotky jsou z mobilu, případná kritika není na místě.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:53
- Nahlásit
Strejda
jo, měli jsme minulý týden ve škole ukázky s kavkami.
Od našich hafanů bych si nedovolila chtít ani desetinu
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:09
- Nahlásit
Drakopes
Všechno bylo docela nahlas. Kapela i lidi. Na náměstí bylo několik tisíc lidí. Když pták spolehlivě neviděl svého příjemce, tak usedl někam jinam. Na stánek s pivem, na kandelábr, na rampu s bednama, ... Sokolník nezmatkoval a ptáka přivolal. Měl na to posunkové povely, skoro jako podle ZVV3.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:52
- Nahlásit
Strejda
Tohle byl chlápek, který choval i krkavce, co hrál mimo jiné v Rumburakovi. Bral ho venčit do lesa a pták hulákal:"Viktore! kde jsi?"
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 15:01 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
LuckaM worick
taky to vidim tak že jednou to přežije
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 15:10 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Michall
taky to vidim tak že jednou to přežije
Když jsme vezli domů naše princezny, tak obě usnuly.
Sally se vzbudila až doma. To už si ji všechny sousedky prohlédly.
Neli se vzbudila po cestě, ale ničemu se nedivila, byla klidná a všechno dobře snášela.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:35 - Změnil/a: LuckaM
- Nahlásit
Tak jsme doma a nedá mi to se nepochlubit
http://barney2010.rajce.idnes.cz/Barney_jeste_u_ma minky/#DSC09577.JPG
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:52
- Nahlásit