Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Michall
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:51
- Nahlásit

Drakopes

ale tak to je samozřejmnost pokuď s tím má pejsek problémy a ještě mu to pomáhá...Ale pokuď hezky běhá a žádné potíže neměl tak nevim no

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:53
- Nahlásit

worick
Nevím, jak ten váš ekzém vypadá
Barney to má na lopatce na místě tak 10x10 cm. Přijde mi to jako takové stroupky, pupínky žádné. Vůbec ho to nesvědí, to místo vylysalé nemá, srst lesklá.
No uvidím, co nám řekne veterinář.

Michall
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:17
- Nahlásit

tak přeju hodně štěstí a kdy k němu jdete?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:58
- Nahlásit

Díky. No, chystám se k němu hned jak uklidím, umyju si hlavu a vysaju auto=) Takže to vidím tak na 15:00. Zrovna využiju že tam budem a nechám ho zvážit. To mě taky dost zajímá, kolik přesně má ten můj caloň

Jo a koukala jsem na fotečky, co jsi sem dal...krásná slečna. Barney by se určitě zamiloval

Michall
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 15:17
- Nahlásit

Barney by se určitě zamiloval

asi už jste u veterináře ale držim palce

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 18:40
- Nahlásit

Tak jsem se dostala zase k pc.

Jen se na ten exém vet podíval, hned mu to bylo jasné. Dal nám na to antibio., a že je to infekce způsobená nejspíš tím, že Barneyho štípl komár, Barney se škrábal a škrábal a infekce byla na světě.
Tak naštěstí to není nic vážnýho Prášky máme zatím na týden, v pátek na kontrolu a kdyby mu ty antibiot. neseděly, tak si máme přijít pro jiný. Teď jen doufat, že to zabere.

Koupila jsem si nějaký nový časopis o psech ,,Dogs magazín - moderní čtení o psech´´. Stojí 100,- skoro, tak vám pak dám vědět, jestli stojí za kup

Michall
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 18:43
- Nahlásit

tak to sem rád že to není ni vážnějšího

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:00
- Nahlásit

Jo a ještě jsem chtěla napsat konečně zjištěnou váhu...Barney má 42 kg, věk 1 rok a 11 dní

Michall
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:46
- Nahlásit

No tak to je pěknej kousek zpětně gratuluju k narozkám bohužel mu nemohu dát nic lepšího než podrbání na dálku ale ty mu to vyřídíš že jo?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 20:55
- Nahlásit

No tak to je pěknej kousek
A mě připadá pořád takovej malej oproti ostatním psům berňošům. Ale asi mi to fakt jen připadá, protože podle mého ,,hrubého´´ měření má v kohoutku + - 64-65 cm.
Podrbání mu vyřídím, to víš, že jo.

Kolik váží teďka to vaše mimi? Já když jsem si Bárňoša brala domů v 8. týdnech, tak měl 7 kg.

Michall
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:18
- Nahlásit

Prý okolo 3 kil (náš 15 leteý pes maltésák je na tom vaáhově údajně stejně, mě se ale nezdálo) tak uvidíme jakej žroutik to bude.Zuby na to má už je má pěkně špičatý jen co jsme ji začali hladit tak nás začla okusovat, takže už vidim první věc kterou budu odnaučovat.Mimochodem mezi jeji hlavni zaliby patří když sedim na bobku tak mě podlejzat.

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:27
- Nahlásit

zdravím po delší době a přidám vám sem aspoň jednu fotku z víkendu

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 21:31
- Nahlásit

Já když jsem si brala Barneyho, tak mě oblizoval, vypadal jako andílek a já jsem si říkala, jakej bude hodňoučkej. Jak rostl a měl chuť všechno kousat, tak jsem rychle změnila názor Víc než hračka se mu líbila moje ruka nebo moje noha a to byly mezi námi boje!!! Kolikrát jsem si už nevěděla rady, jak zakročit...protože veškerá napomenutí, plesknutí přes zadek, vytahání za kůži...ho víc rozparádili a dorážel ještě víc. Naštěstí to období je pryč.

Za to, když jsme měli Cindy (taky BSP), tak to byla procházka růžovým sadem. Stačilo říct ,,fuj´´ a okamžitě pustila.

Ale třeba teta má zl. retrívra a v jeho štěněcím věku takovej divočák jak ten můj nebyl. Vždyť už to, že nám Barney zrychtoval zahradu - zahradní světla, bambusové zástěny na plotě, závlahovou hadici, venkovní zásuvky atd. mluví za vše

Michall
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 07:30
- Nahlásit

Tak to je teda čertik.Největší hračka ji posložila moje ruka tak snad se ty to teď vybere a pak už bude kousat jen do granulí

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 08:22
- Nahlásit

Janiii
přidám vám sem aspoň jednu fotku z víkendu
Paní, nerozčilujte mně s tou fotkou. Ovčouni (a kolie) jsou moje slabost. Ještě by se k nám dobře vešli.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:35
- Nahlásit

Strejda
Á žije, no sláva! Já už myslela, že tady po tobě taky vyhlásíme pátrání, jako po ztracených pejskách. Ztracený pejskař.....to tu tuším ještě nebylo
Janiii
Co to máte za kámoše?

Včera jsme byli v Brně - Tom tam měl nějaké vyřizování. Já si předtím našla na stránkách nějaké zahradnictví, kde mají i hodně vodních a ne příliš známých rostlin a taky německé a anglické růže. Tam jsem aní neměla lozit Ztrávili jsme tam dvě hodiny, nakoupila jsem zase za pět tisíc kytek Tom už skučel:,,už pojeď, panebože mně už je zima!" A já:,,mně ne, já jsem v extázi, to je krása, ty růže!" Růži jsem nakonec koupila jen jednu pnoucí, ale kdyby mně neodtáhl, nevím, jak by to dopadlo...

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 10:47
- Nahlásit

worick
Já si předtím našla na stránkách nějaké zahradnictví, kde mají i hodně vodních a ne příliš známých rostlin
Udělali jsme pejskům takové napajedlo. Docela by se tam hodil leknín. Není pro psy leknín jedovatý nebo jinak nevhodný? Nebo je jiná vodní rostlina vhodná ke psům a nenáročná na péči?

Růži jsem nakonec koupila jen jednu pnoucí
Růži si taky koupím.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 14:09
- Nahlásit

Strejda
Obávám se, že v tom vašem napajedle bude buďto pro pejsanky teplá voda a nebo naopak studená a tudíž pro lekníny nevhodná Nevím, jak to máte velké a hluboké, ale zkusila bych nějaké ty mini lekníny. Květy jsou tedy menší, ale zase nemají tak velké listy - nároky na prostor. Také stulík je hezký (takový mini-mini leknín) tady - http://www.puskvorec.cz/zahrada/eshop/10-1-Okyslic ujici-rostliny/0/5/166-Nuphar-japonica-Rubraticum - mají hezký do oranžova, asi si ho objednám. Koukám sem, ten modrofialový mini leknín - to je nádhera! Jenže já to mám všechno vysazené v kačírku. Kdyby jsi to nechával jen v košíkách, není problém ho vyzvednout a doma přezimovat. Snad nad ním ještě pouvažuju K tomu nějakou vodní trávu - hezké jsou přesličky a pak chundelatý čistič versus okysličovač vody v podobě prustky či růžkatce. Co se týká jedovatosti vodních rostlin - myslím, že většina jedovatá není. Já to ale neřeším, mám tu i jedovatý pryskyřník - naše psiska ani nenapadne, aby to žrali či okusovali Počkej, růžičku ti vyfotím a šoupnu sem večer

LuckaM
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 14:28
- Nahlásit

worick
K tomu nějakou vodní trávu - hezké jsou přesličky a pak chundelatý čistič versus okysličovač vody v podobě prustky či růžkatce

tak tomuhle příspěvku jsem tedy vůbec nerozuměla bylo to vůbec česky asi se budu muset začít vzdělávat v botanice...stydím se

Právě nám dorazily granulky...náš historicky první pytel

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 14:34
- Nahlásit

worick
Nevím, jak to máte velké a hluboké
Máme skruž o průměru 100 cm. Hluboké to je asi 40 cm. Do skruže je svedená dešťová voda. Holky mají na dvou místech nerezové misky s vodou, ale dávají přednost vodě ve skruži. Asi by se nám hodil čistič versus okysličovač vody v podobě prustky či růžkatce. Něco si o tom přečtu.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 14:50
- Nahlásit

Teď mě napadlo, jak se tu bavíte o vodních trávách a leknínech, že bych to mohla šupnout do našeho bazénu...nějak se mu nechce modrat a stále si drží barvu spíš do zelena. Tak z toho udělám zahradní jezírko a bude pokoj

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 15:42
- Nahlásit

Včera večer byl venčit Jurášek (mám omluvenku - byly jsme s dětmi ve Státní opeře na baletu a pak v restauraci na večeři) - udělali velký okruh a někde v Grébovce se potkali s mladým párem, který občas nějaké paní hlídá berňáka. Takže se k němu přidali a venčili s ním. A líčili, že potkali jednou holku a ten její pes na toho jejich berňáka ostře vystartoval. A ta slečna se omlouvala, že pes nemá rád berňáky a že bydlí v baráku, kde nějaká ženská má rovnou dva. A byli jsme doma - náš "přítel" Atar

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 15:54
- Nahlásit

Drakopes
byly jsme s dětmi ve Státní opeře na baletu
To je strašný, jak ta nebožátka týráte.

pes nemá rád berňáky
To ještě nezná Salinku.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 16:58
- Nahlásit

To je strašný, jak ta nebožátka týráte.
šlo jich 36 a když ráno jedno dítko odpadlo chorobou, tak na ten volný lístek bylo 6 zájemců

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 17:04
- Nahlásit

Drakopes
šlo jich 36 a když ráno jedno dítko odpadlo chorobou, tak na ten volný lístek bylo 6 zájemců
Tak to byl asi balet místo písemky z matematiky. Nebo šly jen holky.

Michall
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 17:14
- Nahlásit

já jim rozumim já bych šel kamkoliv místo školy

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 17:16
- Nahlásit

já jim rozumim já bych šel kamkoliv místo školy

omyl, večer od šesti)

Michall
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 17:30
- Nahlásit

Ani párem volů v době vlastního volna??? kolikátá třída je to?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 17:39
- Nahlásit

Michall

to je samozřejmě tvoje volba ... ale proč něco odsuzovat předem, jestliže je příležitost, ať se jdou podívat, kdy se člověk dostane do Státní opery, aniž by si musel brát hypotéku na lístky? Na podzim jsme byli ve Stavovském divadle na Sněhové královně (Iva Janžurová neskutečný výkon) a i kdybychom měli dvakrát tolik lístku, tak se udají. A to bylo v pátek večer!

Michall
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 17:47
- Nahlásit

no nevim ale tak možná bych šel podle tvého popisu

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání