Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 13:50
- Nahlásit

Dines
Moje agiholka - a jaká je u toho ,,vystajlovaná"

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 13:53
- Nahlásit

worick
a oni tam měli ježka
Měli jsme ježky na zahradě. Když jsme meli ovčandu, tak bydleli pod psí boudou a žrali ze psí misky. Sally je vypudila z kotce a byli na zahradě pod skalníkem. Nelina na ně řvala tak dlouho, až se odstěhovali o dvě zahrady dál.

Už u vás vylezli slimáci hnusáci?

Michall
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 15:01 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Dines
šiikulka

Nesnažili se ani do něj šťouchat, ani kousat, ani na něj neštěkali....prostě jen kouknuli, ukázali mi, že je tam něco zajímavého a v klidu šli dál

no jen jestli ho nenechali být jen aby ze sebe svalily podezření že snědli králíka

tak jsem jim řekla:,,jé, je tam ježík? Tak ho necháme, jo?"

teda vy si snima fakt povídáte jak s lidma

no jen aby to nebral jako provokaci rozbil si koleno a ty mu dáš vepřový a ještě vykoštěný
přesně tak, taky mě to napadlo a ještě, že jako,,náhradní" mu vykostěné nepomůže

no vida stejný pochod myšlenek to mi připomíná že když jsme vybírali papírové jméno tak mamka napsala seznam jmen a druhej den jsem to čet a vyškrtával když jsem dorazil ke jménu Divuška (tohle jméno mě trochu zaskočilo) a přečetl ho tak mamka řiká ,,Jé teď mě napadá že by se mohla jmenovat Divuška-Baruška" no a hádejte co tam napsala včera úplně to samé Nakonec jsme zvolili papírové jméno Debí (byl vrh D take nebylo snadné najít vhodné jméno) a přivolávací Bára (netradyčně)

Dines
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 15:32
- Nahlásit

Michall
Debí je hezký - a děkuju za pochvalu
worick
Jetě aby nebyla vystajlovaná tři hodiny po návštěvě salóoonu

worick
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 15:47
- Nahlásit

Michall
no jen jestli ho nenechali být jen aby ze sebe svalily podezření že snědli králíka -
Nakonec jsme zvolili papírové jméno Debí (byl vrh D take nebylo snadné najít vhodné jméno) a přivolávací Bára (netradyčně) - nooo, Báru má Ivísek Já bych klíďo zůstala u té Debinky, to je taky hezké
Nas.....mě strejda. Tedy můj příbuzný, co má Emu Mamce dnes říkal: ,,Určitě ty králíky Worick sežral" a mamka:,,myslíš, že jo? A celé?" A on: ,,jo, Worick klidně" Jako by byl nějaká krvelačná bestie. Vždyť krom té jedné slepice nikdy nikomu (ničemu) neublížil. A to, že rozškubal tu babčinu slepici nikdo krom Toma (a půl republiky, co to tu čte ) neví
Hlavně, že jeho Emice, je děsně vychovaná. Já jsem jediná z rodiny, kdo se jí nebojí a akceptuje ji. Ona lítá jako čamrda po kuchyni, skáče na všechny kolem, ohání se u toho tou svou krokodýlí tlamou, vyžere kočce misku a ještě u toho vrčí na kluky To že je ošklivá jen konstatuju...

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 16:06
- Nahlásit

worick
Nas.....mě strejda. Tedy můj příbuzný
Jo jo. Příbuzný a myslivci ...

Michall
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit

nooo, Báru má Ivísek Já bych klíďo zůstala u té Debinky, to je taky hezké

no já vim ale bylo to takové skryté přání mamky a je fakt že se tím dobře oslovuje ta Debinka mě taky napadla ale tak trochu to zní jako Debilka tak jsem to radši vypustil to by lidi asi koukaly kdybych ji cvičil v parku a chálil ji:,,no ty si hodná Debilka" ono zas takovej rozdíl tam neni

Dines
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 16:45
- Nahlásit

Michall
Myslím že tu Debilku taky využiješ - a teda né na chválení

worick
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 17:15
- Nahlásit

Michall
ale tak trochu to zní jako Debilka tak jsem to radši vypustil to by lidi asi koukaly kdybych ji cvičil v parku a chálil ji:,,no ty si hodná Debilka" ono zas takovej rozdíl tam neni -
Ty jsi hodná Debíííííí...

Strejda
Už u vás vylezli slimáci hnusáci? - tak ti už vylezli dávno Už jsem zahradu nejmíň třikrát obcházela s granulema a nějak jich neubívá, teď po těch deštích nás nejspíš sežerou, bo mi došly granule
Ještě před tím mi tchýně říká:,,ježíš, co ty kedlubny? Něco je žere, dej mi postřik na dřepčíky" Druhý den jdu kolem, hodím tedy okem na kedlubny a ty všude kolem celé oslizlé - slepá jak patrona Tak jí to říkám, letěla to hned posypat granulema a další den mi hlásí:,,viděla jsi to, všude milion mrtvých slimejšů!"

worick
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 17:16
- Nahlásit

Dines

Drakopes
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 17:46
- Nahlásit

Ráno jsem vstávala v 3:27 (teda napsané to vyhlíží skoro stejně jako to vypadalo ráno ). Protože jsem měla na 4:45 přistavený odvoz na nádraží, musela jsem přivstat a venčnout psy. Když jsem oblečena sundala obojky z věšáku, Alfréd nakláněl hlavu na stranu, co blbnu a Níloušek rovnou odmítl slézt z postele.
Nakonec jsme se ale do parku dostali. Jenže Alfréd vycítil, že dneska zas tak časově volně nejsem, takže když jsem zabočila kolem plotu domů, ohlédl se přes rameno a rychlým poklusem vyrazil na další kolečko. Tak jsme s Nílouškem (stálým přitulováním zdůrazňoval, že ON je ten hodný) čekali, až se vrátí. Pak jsem neriskovala a šel na vodítko

Michall
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:05
- Nahlásit

worick
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 20:02
- Nahlásit

Drakopes
Tak jsme s Nílouškem (stálým přitulováním zdůrazňoval, že ON je ten hodný) -

Já chodím ráno v 8 - 8.30 a nevím co tedy dělají nad ránem, ale Woriček se většinou přišourá se zavřenýma očima v polospánku a se strašným zíváním

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 20:48
- Nahlásit

Jen si tak na týden vypadnu a dvě hodiny dočítám co se stalo

Michall
Nakonec jsme zvolili papírové jméno Debí (byl vrh D take nebylo snadné najít vhodné jméno) a přivolávací Bára (netradyčně
tak to budeme chodit na prochajdu s dvěma Bárama)

a tady jsem se z plna hrdla nasmála ,občas je i naše Bára Debilka

Michall
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:32
- Nahlásit

Ivisek77

pakliže jsou inteligentní tak poznaj kdo je Bára kdo je Bára

worick
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 00:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Michall
pakliže jsou inteligentní tak poznaj kdo je Bára kdo je Bára - tak to bych zase nepřeceňovala já mám dojem, že naši kluci nepoznají ani, kdo je Berry a kdo Woriček

Dneska jdem na prochajdu kolem bývalého cvičáku, jelikož mi sestřenka právě říkala, že by se tam mělo rozjet agility, tak jsme šli kouknout, v jakém je to tam stavu. Je tam taková ta lavice - vyběhneš, přeběhneš, seběhneš Jak mám Worička na flexině, tak jsem ho dala na krátko a vysvětluju mu, že tam má vyběhnout. Dvakrát i našlápnul, ale v polovině se zasekl (že mu to jede dolu a kdesi cosi ) tak jsem ho odtahovala dál, že si musí dát větší rozeběh. A jak mu to tak vysvětluju a ať běží - vleze nám před nos Berry - vyběhne, přeběhne, seběhne s výrazem: ,,prostě takhle jako, normálka ne?!" Dostal kokíno, velkou pochvalu a že teď zase Woriček....a Berry hop a šup zpátky:,,klidně ti to zvopáknu kolikrát chceš - naval kokíno!"
Napotřetí už jsem ho musela uzemnit ,,zůstaň, teďka půjde Woriček".....a ten to konečně proběhnul taky Chválím Worička, cpe se Berrynek:,,já to taky prošel, já taky, já jsem taky šikovný!" ,,No jasně Berrynku, ty jsi úplně nejšikovnější pejsek na celém světě...." a mezitím mi zase zpátky nahoru vybíhá Woriček, málem jsem ho tou flexinou stáhnula chudáka z půlky dolu, jak jsem na něj nekoukala a mluvila s Berrym. Tak jsem jim radši řekla, že všechno zvládnuli a už můžeme jít zase dál
Tom se mi smál, že neví, proč pořád s agility otravuju Worička, když vlohy na to vyloženě má Berry

Michall
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 07:12
- Nahlásit

worick

kluci šikovný víceméně ho to naučil Berry ne?Dal mu motivaci a woriček se rozhodl že nebude zaostávat.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 08:16
- Nahlásit

Já nechci vypadat jako věčný brbla, ale z toho počasí mě fakt asi klepne Tom už mi dva dny tvrdí, že má být hezky....no není Sedmý den nevyšlo sluníčko a je totálně zataženo. Včera sice celý den nepršelo, jen trochu poprskalo, ale k večeru bylo cítit, že se otepluje a teplota vyskočila o čtyři stupně - tedy na 14st. Myslela jsem, že už je to za náma. Dneska ráno vstanu, venku očividně po dešti, oblačnost sedí málem na zemi, pustím domů totálně mokrou Guccinu (nevím, kde lozila po mokré trávě ) a teď, když mám jít za psiskama ven, se parádně rozprší To je snad už zlý sen, tohle....!!

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 08:44
- Nahlásit

worick
Já nechci vypadat jako věčný brbla, ale z toho počasí mě fakt asi klepne
Přidávám se k Tobě. Počasí mi vůbec nevyhovuje. Trochu, ale opravdu jen trochu svítí slunce a do toho prší. Buď drobně a nebo tak nějak divně, řídce, asi 1 kapka/metr čtvereční. Fouká vítr a jsem z toho na smrt nemocen. Možná mám dokonce rýmu, která, jak známo, chlapy zabíjí. Za zpěvu písně "Loučím se s vámi, milí kamarádi" jdu vařit čaj.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 15:21
- Nahlásit

Strejda
Možná mám dokonce rýmu, která, jak známo, chlapy zabíjí. Za zpěvu písně "Loučím se s vámi, milí kamarádi" jdu vařit čaj. -

Tak u nás pokrok Cca jednou za dvě hodiny u nás s apokalyptických mraků vykoukne na 5 minut sluníčko - to znamená, že ještě je! Už jsem začínala pochybovat Byla jsem na houby, našla jsem houby Zůstalo tam moře červivých a nové ještě nelezou, sem byla moc rychlá (nedočkavá) Z toho svahu (pastviny) nad náma se valí moře vody, které jsem se zprvu snažila i nějak přeskákat, jenže pak jsem zjistila, že ta cestička křovím, po které dál chodíme, je momentálně malým potůčkem, jsem to vzdala a čvachtala si to hrdě středem. Stejně i na loukách nahoře stály všude 2cm vody. Domů jsem mokré tepláky nad kolena nacucané jako houba už ledva vlekla, v botech mi dělalo čvachty, čvacht. Ale se oteplilo, takže mi to nevadilo, bylo mi z toho výšlapu vedro. Tomáš nás vítal ve dveřích, že prý co máme? Tak jsem mu popsala situaci a ukázala mu těch pět chudáčků v taštičce. A on se smál, že myslel, že vlečeme nůši, poněvadž se Berry táhne, jako že je z toho sbírání nadřený jako hovado
Když jsem mu hlásila, co nad náma valí vody, tak jen konstatoval, že by byl nerad, aby se to začalo trhat jako na severu a koně nám skončili v obýváku

Drakopes
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 16:31 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Nutně potřebuju na úterý nepršení - máme šifrovačku s cca 200 dětmi z celé republiky v hostivařském lesoparku. A navíc nesmí být bouřka, budu tam mít s sebou hafáky. Vloni kolem našeho stanoviště projížděli koně. Oba psi se mohli pominout rozhořčením, co za velké psy se tu motá

Včera v Olomouci jsem potkala berňáka. Je tu ještě další magor, který se vrhá k lidem s berňáky a nadšeně hlásí, že má doma taky jednoho či dva?? Berňák byl očividně venkovní, chlupatý, statný ... a bázlivý. Nebylo žádné pozdravení, ani pohladit se nenechal. Já když vezmu našeho hafany, kteří se nechávají pořád někým muchlovat.... Jo, a jmenoval je Jamie.

Jinak jejich ranní povrčávání už přechází ve fackování, zatím nerozhodně, takže po snídaní šoupnu Nielse do dolejní místnost, abych se v klidu nasnídala, a dveře otevírám, až když jdu do práce. Ať si pak vrčí. Po zbytek dne je klid

Žanetka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 19:31
- Nahlásit

Drakopes
Ahojky,
pracuju na benzínce a zrovna nedávno tam byli lidi s krásnou feňulí, měli německou SPZ, tak jsem chvíli otálela jestli se jít na psici vrhnout. Pak mi to nedalo, tak jsem přišla k paní a svojí dokonalou němčinou jsem spustila ,,ich habe auch bernesse sennenhund" a ona na mě chvíli tak koukala a pak mi česky povídá ...a máte psa nebo fenu? A já se tak snažila

LuckaM
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 21:02
- Nahlásit

Žanetka

tak hlavně, že jste se domluvily

U nás dnes konečně taky vysvitlo slunko, tak doufám, že to chvilku vydrží, abychom mohli dodělat ten plot. Teď je obloha téměř bez mraků a když, tak to jsou ty světlý...aspoň jsem stihla posekat louku, už to potřebovala jako sůl.

Jinak to čekání na štěně je děsný, aspoň že bude teď to zkouškový a budu muset myslet taky na něco jinýho

Michall
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 22:06 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Žanetka

xD si my připoměla dovolenou v Rakousku byli jsme na sjezdovce v hospodě a mamka německy obednávala capucino a číšník se slovensky zeptal: ,,se šlehačkou?"

LuckaM

ty zkousky ti moc nezávidim bratr má teď taky zkouškový tak nějak z doslechu vim jaký to je

LuckaM
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 23:03
- Nahlásit

Michall
no hnusný to je, ale pak je zase půl roku klid, takže to si pak užívám

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 07:10
- Nahlásit

Naši pánové se ráno vyjádřili, že jim koloběžky vadí obecně, ne jen ta moje. Na chudáka kluka s labradorem, který projížděl parkem, spustili velice zhurta. Zajímavé je, že děti na malých koloběžkách tolerují)

Žanetka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 08:39
- Nahlásit

LuckaM
Tak zkouškujícím držím palce Já to vzdala po prvním semestru a teď toho lituju

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 08:50
- Nahlásit

Drakopes
Naši pánové se ráno vyjádřili, že jim koloběžky vadí obecně
Našim holkám nevadí žádné dopravní prostředky, ale co je opravdu rozčiluje, to je elektrická sekačka. Asi nechápou, proč máme na vodítku něco cizího, když ony jsou stále připraveny.

Michall
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 10:33
- Nahlásit

LuckaM

tak také držím palce jaký si ročník?a jakou děláš školu?

Našim holkám nevadí žádné dopravní prostředky, ale co je opravdu rozčiluje, to je elektrická sekačka. Asi nechápou, proč máme na vodítku něco cizího, když ony jsou stále připraveny.

njn si myslí že ji vodíte po zahradě a když se k ní přiblíží začne vrčet

LuckaM
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 10:56
- Nahlásit

Michall
Žanetka

Tak já se zatím držím Bakaláře jsem zdárně zvládla na Sportovním managementu - to mě bavilo a moc...supr lidi, docela dobrý předměty.... a teď jsem v navazujícím na Ing. Podniková ekonomika a to už tak supr není :-D no ale snad se s tím nějak poperu...

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání