| Autor |
Zpráva |
Noemi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 12:55
- Nahlásit
To zase dnes bylo ráno, nemohla jsem dospat, tak jsme vyrazili na brzy na dlouhou prochajdu. Cestou zpátky jsem si řekla, že byl
Médi celou dobu na vodítku, tak jsme se stavili ještě na Dlouhovině (pole, tak 5 minut od baráku), aby se ještě navolno proběhl.Někdo tam včera evidentně vyvezl močuvku, ve ktése Médi sice nevyválel, ale kompletně jí protáhl stopovačku . Tak jsme alespoň trénovali chůzi u nohy, protože až domů jsem ho vadla za těch zbývajících voňavých 20 cm šňůry těsně u krku. Doma jsem namočila šňůru, dála Méďovi snídaní (mimochodem kombinace tučné Acany a lososového oleje evidentně zabírá, protože má během tří minut sežráno a chce přidat ) a šla jsem se mrknout do výběhu. Tam na zemi ležely dvě spojené stoličky včetně kořenů. Úplně jsem se zděsila, co se mu mohlo stát, že přišel o zuby , protože ani nedostal včera kost, jen sušenou chrupku... Během dvou minut Médi přileteľ za mnou do výběhu (kam se hrabe půlhodinové krmení - teď má fakt během tří minut sněděno), já tam pořád stála jak opařená, zuby v ruce Tak jsem mu okamžitě mrkla do tlamy a zuby kompletní (uuuuuuf). Miláček totiž prý minulý týden dostal čelist z prasete, o čemž mi samozřejmě nikdo neřekl (protože všichni vědí, že vepřové se syrové nedává a vařené kosti nesmí žádné ).
Jen pořád bohužel zdrhá... Už začínám i přemýšlet o elektrickém obojku, ale nemyslím si, že bych byla schopná ho vážně použít, ale padesátikilový medvěd se prostě nemůže sám potulovat po vsi
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 19:20 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Dovoluji si upozornit P.T. podnikatele, živnostníky a účetní, že termín podání daňového přiznání se blíží. Berňák už je vám na stopě.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:42
- Nahlásit
Strejda
Ani mi to nepřipomínej, většina našich klientů si teprve teď vzpoměla, že by měla nastalou situaci řešit a to jsme je všechny včas informovali.... Lidi jsou prostě nepoučitelní
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2010 21:51
- Nahlásit
Čau ve spolek
Jaro je tady přesně jak jsm předpokládala - zima a pak šupem skoro léto , takže pochopitelně v zahradě nestíhám, kytky jsou rychlejší než já
Kluci v pohodě, týden bez průjmů, ovšem ráno jsem dala žebra a oba se mi odpoledne posr....
Dnes jsme byli na vychajdě, jen tak kolem vesnice a po tom, co čtu, co se stalo Bilušce, jsem šla strašně nervnutá a skoro přesvědčená, že jakmile Worču na oblíbených místech za pejskama pustím, tak mi místo toho zdrhne do lesa. Mám pocit, že s jarem je jak z divokých vajec, lítá a ječí jako pominutý Fakt jsem se málem klepala....Naštěstí klep, klep - byl 4x puštěný a 4x poslechnul a šel v klidu na vodítko. Byla jsem nakonec tak šťastná, že jsem na něj ani nebyla naštvaná, že mně na tom vodítku smýká sem a tam Zato Berry dostal vodítkem přes zadek (vím, že se to nemá, ale neměla jsem nic po ruce) protože tam, kde běžně zastavují a čekají u cesty na mně, uviděl na druhé straně za plotem jezevčíka a klidně přeběhnul! Je to jen boční cesta, kde sem tam a pomalu něco jede, ale přesto - pěkně mně nakrknul
Jak píšeš Noemi, že nemůže přeci tak velký pes bloumat po vesnici - toho já bych se vůbec nebála - Berča si nevšímá lidí a ani nijak nelítá za pejskama, to by bylo v pohodě (jen bych se bála, že vleze pod auto ) horší, kdyby zdrhnul do vsi Woriček - to bych platila slepice a bůhví co ještě, celé vesnici
Zrovna v týdnu jsem Tomovi říkala, že když vidím ten jeho amok při spatření slípky, tak pomalu opouštím myšlenku, že by se to mohlo nějak zlepšit či dokonce ho to přejít....zatím se to spíše stupňuje. Tom mi na to řekl, že on už se ani nesnaží s tím něco dělat
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:13
- Nahlásit
Ahojky tak Vás zdravím a hlásím se do klubu lidiček se smečkou Tak máme Mášu doma!Včera jsme jí přivezli a ještě jsem se nezastavila Musím pochválit Barču,měla jsem vítr,ale dopadlo to fajn!Na to jaká to je žárlivka,tak na Mášu zavrčela jen když jí lezla do misky a když si šla vzít její hračku.Ale to bylo první den!Dneska se už o hračky dělila a dokonce se nechala odšoupnout od mladý od misky Je s nima strašná legrace )Ale já mám pořád oči na šťopkách,ale myslím,že to bude ok Máša se stala hned miláčkem sousedů a všichni si jí chodí pořád mazlit Uf,vím,že starosti a velká práce přede mnou,ale záříme s Tomášem jak měsíček Pokusím se sem hodit nějakou fotku,snad se zadaří!
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 20:43
- Nahlásit
mám nějak zpomalenej net,nejde mi to zkusím zítra...jdu venčit a mazlit se
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 21:15
- Nahlásit
Jak píšeš Noemi, že nemůže přeci tak velký pes bloumat po vesnici - toho já bych se vůbec nebála - Berča si nevšímá lidí a ani nijak nelítá za pejskama, to by bylo v pohodě (jen bych se bála, že vleze pod auto )
Mě spíš bylo teď o víkendu fakt trapně... Ve čtvrtek odpoledne (Médi ten den ráno proběhl kolem Dědy, chvíli se potloukal kolem auta "tak půjdem už konečně" a když Děda nevypadal, že půjde, tak vyrazil do ulic sám...) jsem se vracela z Prahy a od té doby pořád slyším, jestli nám neutekl pes, že ho tenhle viděl támhle a druhý zase tuhle. Během víkendu jsem slyšela osm variací na téma "viděl jsem Vašeho psa" (nejlepší verze byla, že na tom ještě nejsme tak špatně, protože tuhle u nich byl "Filípkův" pes i se šetimetrovým kovovým řetězem kolem krku). Já mám největší hrůzu, že někde sežere něco blbýho nebo že někde potká někoho s malým psem, protože páníčkové okamžitě berou psa do ruky a Médi po nich skáče (normálně to nedělá) a nedá si to vymluvit
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 18:11
- Nahlásit
Ivisek77
Moc vám přeju nového pejska a Barče kámošku.
Noemi
když Děda nevypadal, že půjde, tak vyrazil do ulic sám...
Asi Tě to neuklidní, ale tohle nám dělala kolie. Když se nic doma nedělo a nikdo s ní nešel do polí, tak se vydala na tůru sama. Vracela se přesně k večeři.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:59
- Nahlásit
Asi Tě to neuklidní
To jsi mě potěšil.... On je tedy většinou do hodiny zpátky, ale i tám jsme všichni doma hrůzou mrtví.
Do toho všeho nám pošel kocour Kupodivu umřel doma, ale asi neměl na výběr, protože v tom stavu, co byl nikam odejít nemohl Tak jsem z toho špatná
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 06:12
- Nahlásit
Noemi
Do toho všeho nám pošel kocour
To je mi líto.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 08:06
- Nahlásit
Už jsem zase tady. Já se krom té Bilušky, nemohla jinak na nic soustředit
Noemi
Teď jsi mi to nadšení trochu utlumila Co bylo kocourovi? Tuším už jsi psala, že je nějaký marod. Akorát...neměli jste vy nového, mladého? To je mi líto Já když se mi ztratil kocour (ještě nebyli kluci) tak jsem bulela půl roku a pořád ho všude hledala. Stejně jako u Bilušky - nejhorší je ta bezmoc, že nevíš, jestli ještě žije, jestli ještě máš hledat a hledáš a hledáš....Takhle aspoň víš, kde je......
Ivisek77
Ahooojky, četla jsem, že už jste velká, šťastná rodina ale neměla jsem myšlenky psát. U fenek si myslím, že je to úplně v pohodě a i když bývají žárlivky, zvítězí mateřské pudy
Doufám, že ti, co se chodí muckat s malou, do toho zapojují i Baru
Woriček je větší mazel a lízajda a vtěrka a když se muconím s ním, tak hned se zase vrhám na Berynka a chválím ho za to, že Worička hezky hlídá a usměrňuje
Když přijde brácha, skáče na něj víc Berry, Woriček se taky snaží protlačit, pak Woriček seřve Berču ten si sedne a Worick se muconí, lízá a plácne s sebou na záda a tím si vynutí další muconě. A já pak na bráchu:,,hele a Berrynek co?!" A musí se chvíli pohrát i s ním
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 13:59
- Nahlásit
worick
Doufám, že ti, co se chodí muckat s malou, do toho zapojují i Baru
jasně,všichni mají nakázáno,nejdříve přivítat s Barčou a za žádnou cenu neodstrkovat!Ale myslím,že to je ok Máša je uplně jiná nežli Barča,je vidět,že je každá jná osobnost.Bára si drží odstup,hlídá...kdežto Máša bude vítačka a ničeho se nebojí.Taky se moc rychle učí.Rychle si osvovuje pravidla naší domácnosti.Barča je z ní uplně hotová Barča je strašnej mazel a Mášu chvilku muchlujeme a pak chce pustit a lehá si k nohám.Už se malá otrkala a začínají si spolu hezky hrát.Zatím nic doma nezničila,protože je tak utahaná,že lehne a spí Je to miláček a dohromady jsou super dvojka Včera jsem byla na veterině a nechala jsem ji očipovat a domluvila na očkování.Jedeme s Baru na tu Pecku,tak to krásně výjde a bude mít i Máša všechna očkování za sebou
Noemi
s tou číčou mi je líto
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 15:46 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ivisek77
Strejda
Včera jsem byla na veterině
Když takhle přijdete na veterinu s těma svýma holkama - velkou a malou - to musí být celkem pozdvižení Já bych se na vás taky vrhala Když tam přijdu s klukama, tak taky máme hned plno známých všichni by chtěli hladit a tak...
kdežto Máša bude vítačka a ničeho se nebojí - Woriček je taky mazel a lidi má rád, ale všimla jdem si, že velkých vousatých chlapů se bojí. K nám takových moc nechodí, ani vlastně na ulici jich člověk moc nepotká, ale tuhle jsem měla takového servisáka na sporák a Woriček mu šel z cesty se staženým ocasem Tuším i odkud to pramení - chovatel tak taky vypadal Když jsme ho přivezli, dost se bál chlapů všeobecně, ale zedníci si s nima hráli a strkali jim rohlíky, tak se to upravilo. Až teď ten vousatý..
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 15:58
- Nahlásit
worick
Když takhle přijdete na veterinu s těma svýma holkama - velkou a malou - to musí být celkem pozdvižení
Do ordinace jde jen jedna. Druhá čeká v autě.
Když jsme byli vytahovat stehy, tak jsem ještě musel mít závozníka a pomocníka. S vetem bychom sami dva Nelinku nepřeprali.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 03:34
- Nahlásit
Ivisek77
Moc díky za fotky holek, už jsem si včera říkala, že na tebe houknu , kde jsou nějaké fotky?? To je fakt nádhera, krásné fotky a holkýýý krásňučkéééé, to je něco, že jo?! My vždycky měli jenom jednoho psa a připadlo mi to normální, ale teď, když mám dva tak si říkám, že je trochu sobecké vytrhnout psa z jeho psího světa a dělat mu střed vesmíru, když nám chudák ani pořádně nerozumí a někdy zase my jemu. Takhle má prostě někoho, s kým má stejné myšlení a s kým si pokecají po svém. Musím tě, ale upozornit na úskalí, že Woričkův střed vesmíru je nejspíš Berry, na hry s náma celkem kašle. Není to pes, který pro tebe udělá první-poslední a ještě s nadšením. Ale zase nemůžu s určitostí říct, že je to tím, že jsou dva. Může to být i špatnou výchovou, či prostě typem psa. To by mohli posoudit spíš ostatní, co mají dva - dva berňáky - Strejda a Drakopsová.
Já bych taky kluky vydržela pozorovat (i když už jsou velcí), jak se spolu muconí a zajímá mě, jak spolu komunikují a jakové hry spolu hrajou. Mají i určité rituály, které se pořád opakují. Třeba když je čas her, tak Worka na Berryho jistým způsobem štěkne, Berry k němu přiběhne, teď proběhne komunikace ve stylu:,,jdeme si hrát? Jo, jdeme." A jdou bok po boku na přední trávník. A tam Worka začne Berrymu snášet hračky a láká ho k honění s nima. Když Berča chce běhat, tak se s nima honí, pokud ne, Woriček mu ji strčí pod nos, lehne k němu a okusujou se navzájem. Včera večer jsem se ptala obligátně Toma, jak večeřeli a říkal:,,nic moc, ale teď tam spolu postávají a na něčem se domlouvají, něco kujou" A ráno mi Berry s nadšením ukazoval, že kutali v mateřídoušce myš. Sice jsem ho trochu zchladila , že v kytkách se myši nekopou, ale na druhou stranu dělali alespoň něco užitečného Musím je pochválit (a tím to nejspíš skončí ) - už pár týdnů nic okousané!
To je výborné Tak já si měsíce lámu hlavu s jejich průjmama a včera zjistím, že minimálně Worka má tasemnici!!! Na zadku jsem našla zaschlé články a hned jsem na prochajdě zkoumala čerstvý hovňous.....a byla tam jedna malá!!!! Já myslela, že škrkavka, ale bylo to jen tak třícentimetrové, ploché s takovou rozdvojenou hlavou - koukala jsem na NET - je to vážně tasemnice. Tak to by vysvětlovalo Workovu páteř jako pila, nic moc srst i ty průjmy Bože já jsem debil, to se mi snad zdá Ale nechápu to, protože vloni jsme odčervovali snad 5x. No, naposled ovšem někdy v říjnu...
Na tabletách je napsané, že jsou i proti tasemnici. Máte někdo zkušenost, že to tak vážně je? Kupuju je v lékárně, na veterině bych to zjistila s jistotou, ale tam jedeme na přeočkování až tuším v červnu. Když měl cca před 6 rokama tasemnici náš Alf, tak jsem volala místnímu ,,Heriotovi" a ten mi říkal, že mu musí dát injekci, neboť tablety na tasemnici nejsou. Možná se to už od té doby změnilo, ale musím to vědět 100%, ať mu necpu tablety zbytečně a ta mrcha bude vegetit dál. Tasemnici myslím
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 03:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Divíte se co tu straším? Večer jsem zase zaspala v polovině kriminálky - teď nevím, která jde ve čtvrtek: Vegas? a teď nemůžu usnout Ty reklamy uprostřed jsou moje zhouba - já u toho vždycky zachrápu
A na víkend hlásí pršet a já toho potřebuju ještě strašně moc v zahradě stihnout - no, to bude zítra vypadat Mátoha v zahradě Doufám, že mi brácha neufikne křoviňákem nohu (jako v Mráčkovi ) pozvala jsem si ho na seříznutí některých keřů.
P.S. někteří nejspíš usnou u čtení toho románu, co jsem tu přes noc stvořila. Otráveným se omlouvám předem
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 06:12
- Nahlásit
worick
Otráveným se omlouvám předem
Piš dál.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 06:52
- Nahlásit
worick
piš dál, je to moje druhá zastávka při ranní kontrole netu, cože se přes noc stalo se světem. A zastávka milá
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 12:54
- Nahlásit
na tu naší háravku jdou milostné touhy, tak je "pod zámkem" a kňučí, že chce ven, zatímco se kolem domu producíruje hrubosrstá špageta, kterou její majitelé vesele pustí do ulice a on tu oblbuje tu naši holku.Naštěstí se nám sem nestahují psi z okolí, ale ty dva, co jsou v ulici věčně bezprizorní, bohatě stačí. Oba fešáci...vořech a jezevčík
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 15:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Teďka jsem přijela z lékárny, kupovala jsem odčervení pro svoje psiska, našich Alfíka, švagrova retrívra, babči Micku a naše dvě kočky: 800 něco jsem platila Ale musím vzít všechny ,,sakumprdum" aby si to pořád nepředávali dokola Kurňa, vynechala jsem strejdovu Emu
rogersova
zatímco se kolem domu producíruje hrubosrstá špageta -
To by jsi u nás na vesnici zblbla, tady takových pejsků pobíhá nejmíň 20 - taky všichni ,,krasavci" - proto je nejspíš doma nechtějí
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:00
- Nahlásit
je to tady naky mrtvi bud vam kleknul pocitac nebo ze by byli zlaty?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:35
- Nahlásit
Ahoj berňáci, mám na vás dotaz, zatím nemám fotku štěnda, na který se chci zeptat, dám až po víkendu - kamarádka má 2,5měsíční fenku (bez pp) berňáka, štěně je strašně kudrnatý, jak ovce, a hodně šedivý. Prostě když trošku odhrneme kudrny, je tam úplně šedá srst. Je normální, aby malej berňáček byl kudrnatej jako bobtail? Jinak má kresbu a vzhled berňáka, to jo...taková bernská ovce.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:33
- Nahlásit
To vezmu odzadu
Je normální, aby malej berňáček byl kudrnatej jako bobtail?
Když nemá papíry (no ono někdy ani s PP), tak nemůžeš nijak vystopovat předky... Třeba tam byl i bobtail (3 generace zpátky). Počkala bych na první přelínání, pak může ještě srst vypadat dramaticky jinak. Nemůže ta barva být zapříčiněná špatnou stravou? Třeba má něčeho málo nebo naopak moc?
nebo ze by byli zlaty?
Médiho asi taky trochu vzal odchod kocoura, takže se mu kupodivu podařilo celý týden neutéct...
K parazitům...
Když byl Médi ještě fááákt hoooodně malý, tak jsme ho odčervili a on asi týden nato vyzvracel plnou nádrž škrkavek Neměl nafouklé bříško, nic. Nejlepší samozřejmě je, že škrkavky kontaminují půdu na spoustu času dopředu, takže jejich likvidace byla docela oříšek.
Ke koucourovi
Asi měsíc a půl na tom byl fakt špatně, celou zimu byl vyžranej jak prase a pak najednou absolutně hrůzostrašně rychle zhubl a celý víkend se tvářil, že pojde. Než jsme v pondělí vyrazili k vetovi, tak už se zase tvářil, že to přežije, ale od té doby se živil výhradně mlékem. max. konzerva. Měli jsme podezření na otravu, ale těžko říct. Teď byl o víkendu ještě úplně fit a pak večer volala panička od Boba, že náš kocour leží uprostřed silnice (když ho někdo odnesl na kraj, zase se doplazil doprostřed), tak jsme ho naložili do krabice a vzali domů a do rána konečná
Kotě jsme měli, zřejmě ho má na svědomí náš milý soused (chlubil se tím v hospodě). Takže teď nevím, nakolik je moudré pořídit si nové kotě, aby nemělo stejný osud jako to předchozí
|
Renca
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 22:22
- Nahlásit
Dobrý večer, ráda bych se k vám všem připojila. Už dlouho si tady čtu o vašich berňáčcích, ale až teď jsem se registrovala. Na Vánoce jsem si nadělila dvouměsíční fenku berňáka. Papírově se jmenuje Heidi, ale my jsme ji přejmenovali na Máňu. Kupovala jsem ji pro svého postiženého syna,protože si myslím, že je to pejsek, který by mu mohl být dobrým kamarádem, což mi dokazují i vaše příspěvky.
Předevčírem měla 5 měsíců a jsme z ní nadšení čím dál víc. Je to prostě opravdu zlatíčko. Na jednu stranu rošťanda, ale když se přitulí-a to ona umí dokonale, tak jí musí člověk odpustit všechno.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 22:58
- Nahlásit
Gerda
Beruna je taky celkem dost vlnitý, jako bobtail snad ne, ale dost. Je s PP a kudrnatý byl taťka ze Švajcu (byli nakrývat ve Švýcarsku)Možná tam jsou berňáci kudrnatější
Noemi
Chudák kocour (a Médi ) - mohla by to být i leukemie, ale nevím, jak u ní to jde rychle. Normálně to kocour chtěl už na té cestě skončit?!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 00:50
- Nahlásit
Michall
Jááák mrtvo Já tu po nocích tvořím jako Dumas
Tom je střídavě na služebkách a nasáčkovaný na compu Obojí je pro mně na prd Když není doma tak nestíhám a když je, tak mě sem nepustí, protože pokud tu zrovna nesedí, tak mně žene makat ven
Dva dny jsem čistila jezero, protože už to bylo naknap, začaly se tam stěhovat žáby. Přítok a odtok už jsem nestihnula - potůčky jsou plné listí a staré trávy, ale dnes koukám, že už to bude dost problém, protože žáby už kladou
Sekání křoviňákem s bráchou jsme všichni přežili ve zdraví, ale je to oškubané jako samic budu muset vzít nůžky a doupravovat to. No a kluci chudáci jsou z toho otrávení, protože prochajdy jsou jenom krátké - panička nemá čas a sílu Tak jen polehávají, koukají na mně jak se lopotím a každou chvilku se jeden z nich zvedne a jde somrovat, jestli bych třeba neměla chvilku na blbinky K večeru jsem ještě posadila zeleninu, doufám, že si z těch uhrabaných záhonů neudělají do rána hřiště
Renca
ale my jsme ji přejmenovali na Máňu... holky, kde vy na ta jména chodíte?!! Tom chtěl taky, aby byl Berry Karel Ještě že měl být od B
Heidi je hezké , ale tak jí tedy budem říkat Máňo
Jak máš starého syna a postižení? Zkušenost s tím má myslím i rogersova
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 06:16
- Nahlásit
Gerda
Je normální, aby malej berňáček byl kudrnatej jako bobtail?
Není to normální u dospělého psa a považuje se to za vadu. Ale štěňata mají úplně jinou srst. Sally byla do prvního línání taky jak ovce.
když trošku odhrneme kudrny, je tam úplně šedá srst.
Nejsou to lupy?
Renca
Vítej
Kupovala jsem ji pro svého postiženého syna,protože si myslím, že je to pejsek, který by mu mohl být dobrým kamarádem
Vybrala sis dobře.
Michall
bud vam kleknul pocitac nebo ze by byli zlaty?
Vůbec nejsou zlatí (zlaté). Ale dostal jsem pokyn od worick
k autocenzuře, abych Tě neodradil od pořízení BSP.
Noemi
Kotě jsme měli, zřejmě ho má na svědomí náš milý soused
No jak to říct, soused je asi pěknej hajzl.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:02 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Včera byli po dlouhé době hafani se mnou pro maso. Bylo hezky, no a hlavně bych nestihla je vyvenčit a ještě dojít pro maso.
U druhé masny (U Vrábíka) jsem jim koupila za to vzorné čekání každému párek a prodavačka přihodila jako pozornost další. Kluci zajásali a já doufajíc, že rozliší mé prsty od párku, po částech zkrmovala. A najednou třetí tlama - menší černý pejsek s bílou náprsenkou, naši kluci bez protestů, tak jsem to podělila, pejsek se otočil a pelášil pryč. Než jsme došli na roh, nebylo po něm vidu. Tak si jen říkám, kam až dorazila informace, že před Vrábíkem se naši kluci cpou parky
le my jsme ji přejmenovali
no, když už jsme u těch jmen - Alfréd má v papírech Áron Edgard a Níloušek tam má Akim
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:33
- Nahlásit
Strejda
Vůbec nejsou zlatí (zlaté). Ale dostal jsem pokyn od worick
k autocenzuře, abych Tě neodradil od pořízení BSP
No jak to říct, soused je asi pěknej hajzl - to jsem Noemi
radši ani nekomentovala. Já to zjistit, tak ho pověsím za žebro na hák
Drakopes
Tak si jen říkám, kam až dorazila informace, že před Vrábíkem se naši kluci cpou parky - A chápu, proč chodíte k tomu Vrábíkovi - zřejmě tam budou párky opravdu z masa Naši kluci mi je nechtěli
A najednou třetí tlama - menší černý pejsek s bílou náprsenkou - - až na tu náprsenku, by to sedělo na strejdovu Emu - taky má tu tlamu pořád otevřenou, žere ja piraňa a cvaká zubiskama na všechny strany. Taky jí říkám Emice-tlamice
Worick je Vasi. Chovatel jen zamrmlal, že jméno už má zapsané a jaké - to jsme se dozvěděli až u převzetí s průkazem. Vasi je hezké, ale Tom už trval na Worickovi. U Berrynka jsme se mohli s chovatelkou předem domluvit a vybrat si jméno od ,,B" - je Blackberry
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:55
- Nahlásit
koukam ze hodne lidi ma pojmenovaneho psa od B
|