| Autor |
Zpráva |
Michall
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 13:06
- Nahlásit
vsim sem si celkem dobre veci pro horke letni dny
URL
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 13:18 - Změnil/a: rogersova
- Nahlásit
Michall
nic pro nás, u nás se nákup různých hraček minul účinkem. Jediné co jí zabaví je plastová láhev. Takže když se proděraví 0.5l plastovka, mohlo by to posloužit stejně..
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 13:24
- Nahlásit
na tom neco bude
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 13:30
- Nahlásit
ještě k tomu cestování. Máme passata v kombíku.Máme síť, kterou ale nepoužíváme. Takže ji vozíme v kufru, nebo je mezi dětmi na sedačce,tam si lehne, hlavu položí na klín. je to hezké, ale ne moc bezpečné.Pořád si říkám, že jí koupím zádržný systém, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostala..Musím to napravit.Policajti by byli asi nesmlouvavý.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 13:34
- Nahlásit
maleho psa de vozit jste u spolujezce u nohou ale bernaka bych tam asi nenarval takze minimalne sit
mrkni sem tady sem neco shanel neni to spatny:
URL
http://www.baron.cz/pes/pes-v-aute/i-0
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 13:46
- Nahlásit
testované autopásy...to je ranec.
Musím pořídit nějaké kšíry.Jezdíme dost, Borča je ukázněná, cestuje ráda. Když zaváhám, sedí nejradši na místě spolujezdce, ale tam ji pouštím vyjiměčně, v sedě blbě drží balanc a na ležení to je taky malé.Navíc je to o hubu..
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 16:41
- Nahlásit
no nejlepsi je kufr nebo zadni sedacky znam lidi ktary psa nalozej na sedacky pes spi za 3 hodky pak si stekne zastavej pes vykona potrebu napije se a znova
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 16:43
- Nahlásit
ty auto pasy ochranujou i zivot psa ostatni jen ochranuje vas zivot
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 17:51 - Změnil/a: rogersova
- Nahlásit
jistě je toho na trhu víc
co tohle..
http://www.e-prodej.com/p221-bezpecnostni-autopas- velikost-l-velka-plemena/
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 17:59
- Nahlásit
Michall
mám dotaz je tu někdo z okolí Brandýsa nad Labem? praha - východ
od nás je to do Brandýsa cca 5km.Zrovinka dneska jsem tam byla na trhu Až pořídíš štěňátko,můžeme domluvit společnou procházku A nebo můžu přivést ukázat 2měsíční štěňátko (aby rodina povolila) jedeme si pro něj příští neděli
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 18:02
- Nahlásit
rogersova
něco podobného doma mám,bylo to super Doporučuji.Teď už máme combi,tak má místo v kufru.Ale bylo to super a účel to plnilo na 100%
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:06
- Nahlásit
Ivisek77
tak to je parada ze vahas o spolecnejch prochazkach kde bydlis drevcice? kdyby ses stavil tak to by bylo bezva
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:58
- Nahlásit
mas nakej napad kam se tady da jit?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 16:07
- Nahlásit
jeste dotaz nikde sem nenasel jak naucit povel "stekej" pochybuju ze moje stekani pochopi
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:38
- Nahlásit
Michall
jeste dotaz nikde sem nenasel jak naucit povel "stekej"
Třeba tady
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 18:57
- Nahlásit
diky to sem potreboval
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:15
- Nahlásit
my nemáme povel štěkej, ale pozdrav..už ani nevím, jak jsem jí to naučila, ale všechno nám šlo skoro samo.
Na povel "pozdrav", tedy zaštěká..naučila jsem jí to i beze slov, kdy palcem ruky 2x zaklepu na zbývající 4 prsty, ve výšce očí.
za podstatné také považuji naučit psa neskákat, zvlášť, když jsou v rodině děti.To jsme odnaučili tak, že při pokusu o skok, jsme jen pokrčili koleno.Takže došlo ke slabému úderu psa do hrudníku.Nekopat, pouze skrčit!
Dnes to dost oceňuji, zvlášť když je bláto.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 20:09
- Nahlásit
tak ono de jen o to ze se chce pes privitat oliznutim brady takze by mozna mohlo stacit nesmis a drepniut si k nemu nemam zkusenost
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2010 22:05
- Nahlásit
Michall
to jsem vyčetla, to nemám z vlastní hlavy
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 06:41
- Nahlásit
Bouřka !!!!
v polovině března a v jedenáct v noci ...
Alfréd je přeci jen už pán v letech a taková záludnost - řachy snad přímo nad barákem. Chudák se klepal, až jsme měli o něj fakt strach. Chvíli pobyl ve vaně a pak se dal vylákat ke mně do postele, kde vydržel s hlavou pod polštářem až hodně dlouho přes půlnoc. Takže jdu mezi ty puberťáky odpočaté a plné elánu dost mátožně
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 06:51
- Nahlásit
rogersova
naučit psa neskákat...To jsme odnaučili tak, že při pokusu o skok, jsme jen pokrčili koleno.
Když skočí padesátikilové tele s rozběhem, tak to je pecka. Vyzkoušeli jsme všechny možné rady, ale fungovalo jen pokrčené koleno. Spolu s Tebou to taky doporučuju.
Drakopes
Bouřka !!!!
No jo, vy pražáci holt musíte mít furt něco extra. Tady jen mrzne a (bohužel) sněží.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:38
- Nahlásit
Drakopes
Bouřka jo a z čeho?? Tady bylo včera hnusně, zamračíno a ledový vichr. Psa by nevyhnal Ale sleduju a toužebně očekávám tu teplotu 18st - nahlášenou meteorology na příští víkend Teďka ráno to moc nevypadá, sněhový poprašek a fučí pořád jako kráva......
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 07:54
- Nahlásit
Strejda
Jsem ti ještě tuším nepísla díkas za to ,,instruktážní video" - ty jseš ale hračička jsem se pěkně nasmála, hned jak jsem viděla nadpis Čekala jsem ještě na Toma - až na to mrkne - koukal teprve včera. A komentoval to: ,,no jenže ony chlemstají, protože to mají nějaké pomeje, či co - to by kluci nežrali A hele, malá se v tom taky trochu topí!"
Ty vaše holky to očividně pojaly jako závody
Já bych ti tedy taky natočila naše krmení jenže:
za a) nebyli jsme zatím schopni si pořídit kameru, i když o tom mluvíme už 10let
b) kdybych u toho ještě něco dělala, tedy dělala něco jiného než obvykle, tak by to nejspíš tuplem nestálo za nic
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:38
- Nahlásit
worick
,,no jenže ony chlemstají, protože to mají nějaké pomeje, či co - to by kluci nežrali A hele, malá se v tom taky trochu topí!"
To jsou granule s vodou, žádné pomeje. Pravda, Neli měla vody moc.
nebyli jsme zatím schopni si pořídit kameru, i když o tom mluvíme už 10let
Taky nemáme kameru a taky o tom mluvíme 10 let. Tohle bylo z foťáku.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 09:32
- Nahlásit
worick
toužebně očekávám tu teplotu 18st
V květnu jdeme se Sally na stopařské zkoušky FPr3. Od listopadu jsme byli čuchat dvakrát. A to nemluvím o tom, že se nedostaneme do psích hospod. Pivní dogtrekking upadá. Tento způsob zimy zdá se mi býti poněkud nešťastným. 18 st. už mělo být aspoň měsíc.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 10:37
- Nahlásit
rogersova
Ahoj, koukám že tu řešíte postroje do auta - Ty Greendog vypadají dobře, a jsou testované - jen je veřejným tajemstvím, že pro ně to šije firme VK brašnářství, který je ale taky na svých stránkách prodává podstatně levněji.
Takže pokud nejsi vysazená na značky, a zkousneš, že místo Greendog bude na nášivce VK, tak koukni na www.vkbrasnarstvi.cz
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 11:53
- Nahlásit
Michall
mas nakej napad kam se tady da jit?
včera jsem byla na krásný procházce v Káraném.Barča se vylítala a bylo tam nádherně.Vzal mě tam kamarád co bydlí v Brandejse a zná to tu líp než já.Jsme tu teprva rok a zatím se hlavně makalo okolo baráku,čas na procházky po okolí začíná letos Jsme ze Svémyslic.A Ty?
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 11:58 - Změnil/a: Ivisek77
- Nahlásit
Drakopes
Bouřka !!!!
v polovině března a v jedenáct v noci ...
taky jsem koukala jak blázen.Barča poprvé za bouřky venku...a super Sláva!!Nebojí se Chodila jsem pořád koukat,Tomáš se mi už smál ....no to se dá pochopit,když mám miláčka venku
Včera mi dovezla známá slámu,tak jsem jí přistlala v boudičce,chvilku se ozývalo hrabání,ale pak padla a chrápala Jsem zvědavá jestli jí nevytahá po zahradě,ale zatím to vypadá nadějně a hezky po ní voní
Už se nemůžu dočkat neděle až si přivezeme Mášu
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:19
- Nahlásit
Ivisek77
Už se nemůžu dočkat neděle až si přivezeme Mášu
Potřebujeme fotky od první chvíle, co přijede.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 12:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ivisek77
Už se nemůžu dočkat neděle až si přivezeme Mášu - se vám to krátí...uteklo to fakt rychle a budete ji mít doma A k tomu hlásí hezké počasí, tak snad nám to konečně vyjde a vaše holky budou moct být v pohodě venku. Jsem celkem zvědavá, jak bude Baru reagovat
Michall
to skákání se u nás vyřešilo tak nějak samo časem. Návštěvy co přijdou - tak to jdou jen s nima jako doprovod. Když ovšem návštěva projeví nadšení - někdy se i skočí
Na nás nesmí skákat, pokud nemáme oblečení ,,do zahrady" - sem tam se nepovede rozlišit
Když jsme v zahradě - tak se dělají blbiny a tam patří i skákání
|