| Autor |
Zpráva |
Michall
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 14:41
- Nahlásit
Ivisek77
ja sem primo z Brandysa Karanej je peknej jezdime tam na kole ale co je pekny taky je brandys - popovice - prezletice a zpet jinou cestu je tam doste cest a hlavne v prirode
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 14:44
- Nahlásit
Nevim jestli je to dobrej napad ale prodavaj uklidnujici prasky vsestrane proti stresu i z fobie z verejny dopravy nevolnosti pri jizde atd. sice chemie no..
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 14:46
- Nahlásit
Ivisek77
bydlim hned na kraji kdyz jedes z Svemyslic pres Drevcice
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 15:58
- Nahlásit
Dines
díky za tip, na značky zatížená nejsem vůbec, tak snad to L bude akorát
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:06
- Nahlásit
rogersova
Já zkoušela na psa M ko a bylo malý - jen tak tak.... změř to, ale myslím že to L ko by vám být mohlo
Vypadají fakt bytelně a kvalitně
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:08
- Nahlásit
worick
Na nás nesmí skákat, pokud nemáme oblečení ,,do zahrady" - sem tam se nepovede rozlišit
u nás je skok povolen při poklepání ukazovákem a prostředníkem na hrudník. Jinak si to dovolí taky jen když se na zahradě příliš rozdovádí.
Ráda, při vítání, probíhá mezi nohama.Když byla menší, podbíhala i dceru.Jenže jednou už to nějak nešlo a jak to vzala z gruntu, dcera přes ni přepadla a od té doby, i kdyby ji Terezka lákala, tak Abora prostě nejde..Určitě si to pamatuje.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:28
- Nahlásit
rogersova
Nemáš doma dnešní jihočendu?
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:34
- Nahlásit
bohužel, co tam je?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 16:35
- Nahlásit
rogersova
Já
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 17:11
- Nahlásit
pouzivate nekdo pricviceni dvoutonovou pistalku???
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:01
- Nahlásit
Strejda
worick
Potřebujeme fotky od první chvíle, co přijede.
už mám všechny foťáky v pohotovosti a výjma čtvrtka,to s nima bude Tomáš ,mám od neděle do neděle volno jenom pro ně A snad i to počasí výjde.Baru,ta už je venku ve svým živlu a já mám konečně domácnost bez chlupů Dokoupila jsem nové hračky,dobrůtky,Gelacan...jsem zvědavá na baru,jak to ustojí,ale věřím jí ))
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:04
- Nahlásit
Michall
ale co je pekny taky je brandys - popovice - prezletice a zpet jinou cestu je tam doste cest a hlavne v prirode
tak tam to neznám vůbec.Všude okolo je hodně polí,je to na procházky bída,musíme popojíždět autem.Jinak máme kousek od nás louku kam chodíme se sousedovic psi a holky si tam nádherně vyblbnou a patří to zemědělskýmu fondu.
bydlim hned na kraji kdyz jedes z Svemyslic pres Drevcice
tak to je co by kamenem dohodil
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 20:34
- Nahlásit
tak aspon mam co kamenem by dohodil chovatele kterej poradi
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 21:36
- Nahlásit
Salinka navštívila horní patro. Protože ji nic nenabídli, tak se obsloužila sama. Na každém talíři byly tři moravské koláče.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 21:42
- Nahlásit
tak to je pekny zejtra vyluxuje lednici
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 06:30
- Nahlásit
Strejda
kdybys jí dal normálně nažrat, nemusela se obsluhovat sama
Níloušek leží u nás v obyváku do posledního sousta večeře. Pak se zvedne (nevím, jak pozná, že jsme definitivně dojedli, že se nezvednu pro nic dalšího) a odkráčí spát
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 07:01
- Nahlásit
Drakopes
kdybys jí dal normálně nažrat, nemusela se obsluhovat sama
Ona je dost žravá a má jiné měřítko na normálně nažrat. Doma nic nesežere, ale byla na návštěvě. Sice ji nepozvali, ale ona si to tak nebere.
Nevím jestli to je možné, ale zdá se mně, že doma ji Neli hlídá, aby nekradla. Když očuchává stůl nebo kuchyňsku linku, tak na ni Neli přijde štěknout. Sally se řídí tím, že máme všechno společné a bere si z našeho.
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 13:48
- Nahlásit
Drakopes
Níloušek leží u nás v obyváku do posledního sousta večeře. Pak se zvedne (nevím, jak pozná, že jsme definitivně dojedli, že se nezvednu pro nic dalšího) a odkráčí spát
to mají asi rodové. Borča to dělá taky
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 06:40 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Začli jsme dávat sirup (Aptus AptoFlex) - 15 ml na hafana. Jejich názor - co nám to zase cpeš za hnusnotu! Předevčírem jsem z čerstvě umytých vlasů znova vymývala a vyčesávala stopy po sirupu, včera Niels bral roha, jen viděl, že jsem vzala sirupek do ruky.
Pořád věřím, že se se sirupem smíří - Nutradyl jsme jim taky první dny cpali do krku a pak ho žrali z ruky jak bonbony.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 13:52
- Nahlásit
Drakopes
Začli jsme dávat sirup (Aptus AptoFlex)
Cena tak trochu připomíná drahotu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:10
- Nahlásit
Drakopes
Strejda
Cena tak trochu připomíná drahotu - no to jo, já se taky koukala na co to je, pak cenu versus velikost a množství psů a protáčely se mi panenky Jenomže, když to kluci potřebují.. Niels na poléčení a Alfréd už je senior
Počkej, za chvíli začnem kupovat Geriavit a ten taky leze pěkně do peněz
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:35
- Nahlásit
worick
Počkej, za chvíli začnem kupovat Geriavit
Už jsem přestal, už nepůsobí.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 15:01
- Nahlásit
Strejdaworick
je levnější než Nutradyl a je na stejné období (na 30 dní pro jednoho psa). A v tuto chvíli nám to odsouvá Bonharen, což by bylo mnohem dražší.
A asi to význam má, protože před dvěma lety Nielsovi moc šance na normální život nedávali....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 15:47
- Nahlásit
Drakopes
A asi to význam má, protože před dvěma lety Nielsovi moc šance na normální život nedávali....
Sally dostává trvale Gelacan nebo Chondrocan. Prognózy na normální život měla stejné jak Niels.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 16:42
- Nahlásit
Strejda
jojo, máme to na krku závazek ... zlatíčka naše
|
rogersova
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:55
- Nahlásit
Dines
Nemáš doma dnešní jihočendu?
tak mám doma tu jihočendu a řekla bych, že jsi na té fotce se psem, ve výchovném centru...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 17:10
- Nahlásit
Ten lump Alfréd mi dneska vytáhnul rohlík z kapsy (hodila jsem bundu přes opěradlo a šla dál) .... ano, byly tam dva rohlíky, každému jeden, ale má počkat, až je dostane a ne se samoobsloužit
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 17:21
- Nahlásit
Drakopes
Ten lump Alfréd mi dneska vytáhnul rohlík z kapsy
To jsem rád, že nekrade jen Salina.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 15:03
- Nahlásit
rogersova
tak mám doma tu jihočendu a řekla bych, že jsi na té fotce se psem, ve výchovném centru...
JJ, jsem, není tam o mě ani slovo, ale mojí fotku tam nacpat musí - jen mě teda nakrklo, že nejenže jí tam dali bez mého vědomí, ale autorem tý fotky na 1000% není slečna za skovem "foto:"
Strejda
Taky jsme dávali ChondroCan a pesanovi hrozně pomohl. Vhlídky měl taky katastrofické.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 15:27
- Nahlásit
Dines
Taky jsme dávali ChondroCan a pesanovi hrozně pomohl. Vhlídky měl taky katastrofické.
U Neli už jsem ani nečekal na rtg a pohřební řeči a Galacan dostává od prvního dne u nás.
|