| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:27
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
Noo, tento, fešák. To ,,Jamamba" mi něco připomíná. Buďto jsem tam poptávala štěně a nebo má nějaké tituly z výstav. Omar.
druhak autoportrét za jízdy na koloběžce fakt ještě nezvládám - to radši ani nezkoušej, aby jste se nevymázly . Myslela jsem prostě vrazit někomu foťák, ať vás vyfotí, přece...
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:29
- Nahlásit
worick
že seš to ty, tak jsem ti vyhrabala jednu z České Kanady od Psa Jíry
Myslela jsem prostě vrazit někomu foťák, ať vás vyfotí, přece...
takovejch mám dost, to bylo jen vysvětlení absence mého portrétu v galerii mých fotek
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:32
- Nahlásit
Dines
Jasně!! A poraď co má ráda, pošleme to s Woričkem jako poděkování, za všechny jeho nešťastné příbuzné! Fakt, toto vyjímečně není můj sarkasmus..
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:33 - Změnil/a: janakou
- Nahlásit
Dines
Chceš adresu na Wami, ať jí může poslat to kokino?
Hlavně ji nikdo nedávejte Lněničkovi nebo místo kokina pošle bombu. (Nevím jak kde, ale u nás se kokino říká psímu hov.u)
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:33
- Nahlásit
worick
Hele nevím, my si dopisujeme občas přes mail a posíláme balíky (ona prodává, já vracím :lol
Tak ti můžu teoreticky poslat kontakt mailovej, telefonní, i adresu, ale na mail, určitě né sem
Nebo můžu vyhrabat starý téma "pro wami" (nebo taknějak), a můžeš se jí zeptat tam
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:35
- Nahlásit
janakou
Nevím jak kde, ale u nás se kokino říká psímu hov.u)
U nás se tak říká sladkostem
Hlavně ji nikdo nedávejte Lněničkovi nebo místo kokina pošle bombu
Tak to se neboj!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:44
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
To je fakt, já jsem doma taky málokdy vyfocená (ono škoda kazit hezké fotky pejsků, že...)
Teda fakt nadšenci..., Dinuš je statná, to se nedivým, že v poho utáhne tu koloběžku a ještě vyhrajete! To Woriček je takové vyžle, že nechci ani aby moc zabíral, když tasí do kopce mně. Pořád vypadá jako by mu na těch kostech chybělo maso! Nožky jak srnka, ještě že jak je chlupatý to není až tak vidět. Tom včera sýčkoval: ,,počkej až teď vylíná, to bude...."
Ha, ha, proč ,,nestraš"? To je snad jen dočasně ne? Pochybuju, že je na světě ještě jedna baba s takovým ,,necitem" k dětem...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:47
- Nahlásit
janakou
My psímu říkáme ,,fajník", protože říkám fajn kluci, hezky jste se vys....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:49
- Nahlásit
Dines
To jsme na tom stejně, já tu taky zveřejněného maila nemám, je to Tomův. Má ho jen ankaras - posílala jsem jí tam fotky, ale zase nevím jestli vy se znáte?
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:00
- Nahlásit
worick
To Woriček je takové vyžle, že nechci ani aby moc zabíral, když tasí do kopce mně. Pořád vypadá jako by mu na těch kostech chybělo maso! Nožky jak srnka, ještě že jak je chlupatý to není až tak vidět.
Právě když ho necháš pořádně zabírat, tak se ti nasvalí. Dinule nabrala na mase a při tahu kolobky.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:18
- Nahlásit
worick
Máš to na mailu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:24
- Nahlásit
worick
adresu na mejlíka jsem Dines poslala známe se přes papouška
Gwen a Dinulka
80 km tak to už neni žádnej kousíček jak dlouho to tak cupete?
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:29
- Nahlásit
ankaras
80 km tak to už neni žádnej kousíček jak dlouho to tak cupete?
Podle nálady, počasí a počtu osvěžoven na trati. Zhruba tak 16 - 40 hodin
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:44
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
kdy jste vyrazily na první dogtrekking? chtěla bych to taky někdy určitě vyzkoušet ale nevim, od kdy to tak může pejsan šlapat, třeba těch 35 km, je jasný že to neni čekat než nastane čas a pak jí vytáhnout na štreku to ne chodíme pravidelně a postupně přidáváme, ted jsem to spíš myslela ohledně kloubíků a tak , víš co myslim asi ne?
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:51
- Nahlásit
ankaras
Dinule šla první trek ve 13 měsících (na treky pes může od roku), byl to 1. ročník Krušnohorského dogtrekkingu, měl kolem 90 km a byla to premiéra pro nás obě. Ktrátké trasy tenkrát ještě nebyly.
A fakt si nemyslím, že by to na ni bylo tenkrát brzo, jasně sice má DKK, ale rentgenovaná byla před trekem a výsledky jsem ještě neměla, ale stejně by mě to asi neovlivnilo. Teď je jí 6 a tu stovku ujde, ani nemrkne.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:00
- Nahlásit
Daruji 9 samojedů, od 1 do 9 let....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:09
- Nahlásit
impact
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:35
- Nahlásit
Dines
Mě tu nebreč, já to našla na bazoši, když jsem hledala nějakýho darovacího jacka.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 03:48
- Nahlásit
impact
To je fakt pravda? To není vtip? To je Lněnička? Ten spadá tuším do Pardubického kraje. No to snad ne????
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 11:31
- Nahlásit
worick
Hej netuším. Naprosto se o tuty medvídky nezajímám, ae tak když jsem to našla při brouzdání po bazoši, tak jsem si řekla, že by tu někdo mohl mít zájem...
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 19:42
- Nahlásit
worick
To je fakt pravda? To není vtip? To je Lněnička? Ten spadá tuším do Pardubického kraje. No to snad ne????
nespekuluj.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 21:46
- Nahlásit
Dinule šla první trek ve 13 měsících (na treky pes může od roku), byl to 1. ročník Krušnohorského dogtrekkingu, měl kolem 90 km a byla to premiéra pro nás obě. Ktrátké trasy tenkrát ještě nebyly.
A fakt si nemyslím, že by to na ni bylo tenkrát brzo, jasně sice má DKK, ale rentgenovaná byla před trekem a výsledky jsem ještě neměla, ale stejně by mě to asi neovlivnilo. Teď je jí 6 a tu stovku ujde, ani nemrkne.
jste dobrý tak já se po tom začnu taky poohlížet další akci máte naplánovanou jakou? celý rok se nenudíte, co?
Daruji,9 samojedu od 1 do 9 let.
a jé, tak to zase pejskové asi dopadnou, no, nevim, ale nějakej chovatel to být musí, má jich totiž docela dost
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 16:44
- Nahlásit
ankaras
jste dobrý
až někam dorazíš, tak zjistíš, že podobně "dobrejch" je tam plno
tak já se po tom začnu taky poohlížet
to bys teda měla
další akci máte naplánovanou jakou? celý rok se nenudíte, co?
příští týden Chřiby a pak v Květnu Jednooký vlk. A dál se uvidí
mezitím máme ještě coursingy, takže se fakt nenudíme
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 21:34
- Nahlásit
Ahojky,
dlouho sem tu nebyla a nepsala, jak se nám se samíkem vede. Bydlíme víceméně v centru Prahy, kde je velká koncentrace psů resp. fenek. No a na jaře, jak je známo, fenky hárají. To s našim "plyšákem" úúúplně otřáslo. Stal se z něj největší sexuální maniak v okolí. Jak vidí fenu, třese se mu čelist, slintá, celý se klepe je v tranzu(a to ta fena nemusí vůbec hárat, může být klidně kastrovaná). Několikrát nám utekl v okamžiku, když sme se na něj zrovna nekoukali(např. jsme právě sbírali jeho hovínko). O nějakém přivolání v tento okamžik nemůže být ani řeč. Jelikož se bojím, že ho porazí auto, nebo způsobí dopravní nehodu, rozhodla jsem se pro kastraci. Ve středu ho "to" čeká. Jsou vaši samíci taky takové sexualní uchylové?
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 21:46
- Nahlásit
kaba
Ne, že bych chtěla až tak rejpat, ale nebylo by jednodušší vzít ho na ne zrovna bezpečných místech na vodítko?
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 21:50
- Nahlásit
kaba
Tuhle se mi manžel otočil za nějakou slečnou, nemám mu taky preventivně nechat ufiknout koule?
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 22:31
- Nahlásit
No víte, ono je něco jiného když psovi fenule proběhne před čumáke a on šílí, a něco jiného je, pokus se hraje na loutce v parku s pejskama, 200 m od nás de na vodítku pes(jak se později zjiste, je to fena), on všeho nechá a utíká za ní silnice nesilnice, auta neauta... Bezpečnější místo v centru Prahy(bez aut a fen)? Tak o žádném takovém bohužel nevím. Připadá mi lepší ho vykastrovat, než ho mít celý život na vodítku(samojed celý život na vodítku? to je hodně rafinované týraní).
Janakou
kdyby Ti manžel "vojel" KAŽDOU osobu ženského pohlaví bez ohledu na věk a akraktivitu na potkání, tak si myslím, že mu ty koule usekneš sama během jeho spánku.
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 22:37
- Nahlásit
kaba
tvoje volba.... já jen, že kastrace výchovu nenahradí....
a ještě jeden drzý dotaz: proč máš samojeda? (ale jestli proto, že "se mi líbí", tak to radši nechcu vědět nic)
|
janakou
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 22:40
- Nahlásit
Samojed ti bude zdrhat (nebo nebude mít 100% přivolání) i kastrovanej.
|
kaba
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 22:53
- Nahlásit
janakou
Kastrovaný pes mi těžko bude zdrhat za fenami že? Jinak problém nemáme.
Gwen a Dinulka
Proč bych nemohla mít samojeda proboha? A ještě jednou, nepotřebujeme nahradit výchovu, až na tu nezkroutnou vášeň je v pohodě.
|