Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / "Plyšák" Samojed
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 07:27
- Nahlásit

worick
Dobrý ráno viď , jsou krásný, už jsem byla rozhodnutá, že o něm nebudu přemýšlet, protože ten pohyb bych mu asi nebyla schopná dát, ale nevim, už o něm zase přemýšlim , tak mi řekni jak moc pohybu potřebujete vy každej den.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 12:04
- Nahlásit

ankaras
Kolik pohybu - to ti fakt nevím. Třeba teď, co jsem začala makat v zahradě jsem procházky dost flákala a zatím se to moc neprojevilo. V pondělí jen kilák k babči, v úterý 4 lesem na ,,musherka", včera jsme měli do večera elektrikáře - tak ani prochajda, kluci byli s náma doma. Dnes je hnusně, od rána sněží, zima, mokro, no jestli do večera přestane, měli by jsme zase někam zaběhnout...Tipla bych to alespoň 3x týdně 3km větší námahy, mezitím běžná procházka 1-2km na vodítku - v rámci tréninku poslušnosti (když máte cvičák, tak něco klidně vynechat)V sobotu mají 2hodiny lítání s kámošem po zahradě a v neděli většinou nějaký výlet - procházku. Když je hezky, tak jsme s nima celý víkend na zahradě, ale to znamená, že my něco pracujeme a hoši chodí od jednoho k druhému a otravkujou nebo si hrajou spolu, leží nebo ukecají k honění s hračkama někoho z nás.
Spíš bych měla obavu s tím soužitím samojed - akita. Samojed je závislák a žárlivka. O akitách vím, že chtějí být ,,jediný pes v domě" - proto jsme taky do akity nešli. Fenka asi nebude tak dominantní, ale zase žárlivka...Dvě fenky...do toho bych já nešla vůbec - dvě baby nejsou schopné se spolu rozumně domluvit. A pes a fena - to je věčný problém s ,,nakrýváním" (Berča teď skáče po kočce, kocourovi, našich Alfíkovi a všem těmto chudákům to leze pěkně na nervy)
Ty máš mezi ,,akiťákama" plno známích, tak se spíš poptej u nich, jestli mají i víc pejsků a jak to funguje. Nechci tě zas úplně zrazovat, když sama mám dva psy a jsem opravdu ráda, že jsme je spolu koupili. I když Worick zdrhne a já jsem děsně naštvaná, tak už kvůli Berrynkovi mám strach, aby se mu něco nestalo, protože si vůbec neumím představit jak bych mu to vysvětlila a co by chudák bez něho dělal

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 12:10 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
Uvidíme jak se Ayrin změní nebo nezmění, ale zatim je to dobrý ona trošku i povahou vybočuje od těch akiťáků . Ale optam se. Oni mají většinou třeba matku a dceru a tak, takže kdyby ayrin neměla štěnda, tak bych šla do dalšího pejsana jako kámoše a snad by se to zvládlo je to všechno ještě moc daleko, ale zjišťovat už zjišťuju teď. A jak je to s tou špínou? máš ten typ, co je věčně čistej a nebo "prasoše"

Jinak s tim pohybem, tak to je dobrý , to jsem myslela, že je to třeba horší, ale je fakt, že my měli malamutku a naši s ní prostě nechodili nikam ! A byla v pohodě, chovatelka i veterinář jim totiž řekli, že když si ten pes od malička na ten pohyb nezvykne, tak že ho pak nevyžaduje, jenže od tý doby, co jsem se trochu do psíků ponořila bych už to brala jinak proto se optávam

worick
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 12:41
- Nahlásit

ankaras
Samojed je samočistící plemeno, takže i když se dokáže ,,zaprasit" pěkně, nejpozděj do dvou dnů už to nepoznáš. Včera jsem zjistila, že začíná línat (že by konečně to jaro!)tak už by potřebovali ,,vyprat" jako sůůůl. Koupali jsme naposled někdy v srpnu, tak už smrdí jako tchoři a Woriček už má opravdu i tu podsadu do šeda. A Berčan je ,,proprášený" až na kůži. Lehávají na cestě, což je taková prachová šotolina, takže ještě když k tomu zaprší....nabalí se se to na ně, potom uschne a jsou jak přepudrovaní - no paráda.
S tím pohybem to je tak jak říkáš, když bude od mala gaučák, nebude lítání po všech čertech nějak zvlášť vyžadovat, akorát asi z nedostatku zábavy zdemoluje zařízení. Tak že my hlavně lítáme kvůli tomu, aby nemyslel na blbiny. Což se úplně tak nedaří, protože mám dojem že zjistil, že to ,,musherkování" v lese je výborné na honění srnek. To ví, že stopro nějakou potkáme. Mám dojem, že si začal myslet, že tam běháme jenom vlastně kvůli tomu, jelikož čím dál častěji zastavuje a větří, místo aby pořádně utíkal -tahal.
matku a dceru
Ano, to jo, to funguje myslím dobře, na to jsem zapoměla, to má hodně lidí co znám, teda jiných plemen. Že by jsi jí toho samojedka podstrčila třeba až bude mít falešnou březost jako štěníka!!! Třeba by to vyšlo

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:26
- Nahlásit

worick
ono to vyjde, vy jste koukali taky po americký akitě a nebo akitě inu? já mam tu američanku

- my chodíme na vychajdy každej den tak 4 km, někdy i víc někdy i kratší jenom na vyvenčení, když je hnusný počasí a o víkendu taky vyrážíme někam dál

Koupali jsme naposled někdy v srpnu, tak už smrdí jako tchoři a Woriček už má opravdu i tu podsadu do šeda.

hlavně, že je spokojenej a jak jste se dostali k samojedovi? můžu se zeptat jestli je s PP a odkud kdyžtak? nějaká chovka?

worick
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:36
- Nahlásit

ankaras
asi inu, přesně toho co má inu a dala si fotky sem:
http://picasaweb.google.cz/gwellian/OriPrvniRok# - je to na fóru ,,nezařaditelné - kamarádi na venčení Brno".
Mají ho i jedni známí, stejmě starého jako Woriček, byla to náhoda. My se rozhodli pro samojeda a pak jsem se dozvěděla, že oni mají toho akitu.
To pořizování byly taky nervy, já jsem sháněla pejska poprvé a myslela si naivně, že na jaře je plno štěňátek, tak si v lednu jednoho zamluvím a hotovo. To jsem se ale těžce přepočítala! Chovných stanic - protože není ,,módní"(což je ale nakonec dobře) není moc a v těch ,,proslulých zrovna měli v plánu štěňátka na podzim nebo až příští rok. A my chtěli právě vzít ,,kluky" prakticky zároveň, aby byli na sebe zvyklí od mala a vyhnuli jsme se tak případné rivalitě mezi nima (tomu se asi úplně vyhnout nedá, ale myslím, že jsme to tím celkem dobře eliminovali)
A ještě jsem i pátrala po rodičích, aby měli všechna vyšetření v pořádku a vyloučili se tak případné potíže s klouby, očima atd.)
Vidíš a tady jsem tak vybírala až přebrala. Taky jsem naletěla Lněničkovi na to, že všude psal, že třeba vyšetření očí dělal svým psům jako první s ČR. Ale to, jak to dělal poctivě už je asi hodně dávno....Já mu po dohodě pořád volala, jestli už fenka hárala a bude to štěndo, jednou se mu nakrýt nepovedlo, potom nakryl úplně jinou fenu, taky za divných okolností. Má tam, že je jeho, ale na stránkách v chovných ani nebyla. Přesto potvrzené papíry nakonec přišly, ale celé se mi to zdálo podezřelé. Prostě jiní rodiče než měli původně být, nečitelné tetování a Worička manžel přivezl špinavého, smradlavého od kozy, strašně vychrtlého(začerveného) a hnědé kruhy kolem očí. No, tuto chovnou bych ti teda rozhodně nedoporučila. A neprospívá dobře pořád, zase se mi zdá hodně vychrtlý. Musím ho převážit, jestli nám nezhubnul nebo se jen vytahnul. Věhlas má slovenská Yoshi - je to tuším jedna z prvních u nás a poradkyně chovu má stanici Strážce severu, ale ti teď štěníky rozprodali.

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:52
- Nahlásit

worick
ty jo, tak to si nalítla trochu nějakýmu chovateli co?

No, jako má inu tak tu přesně já nemam já mam Americkou akitu a ona má Akitu inu
- akitu inu by jsem ve výchově asi nezvládla, s tou americkou bych řekla, že je to takový jednodušší. A ayrin se ještě vyvedla s povahou, že je to fakt mazlivka a tak

akitky inu jsou tři varianty

a americký akity jsou mohutnější, těžší a můžou mít naprosto všechny zabarvení
http://images.google.cz/images?hl=cs&lr=&um=1&sa=1 &q=americk%C3%A1+akita&btnG=Hledat+obr%C3%A1zky

- my měli předtim malamutku a to víš, to byl mazel a se všema kámoška i se zlodějema třeba ayrin je taky mazlík, ale víc si třeba už hlídá zahradu a kámoška se všema neni

worick
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 15:35
- Nahlásit

ankaras
no, nalítla pěkně. Ale je to známý musher, tak jsem brala, že svým psům rozumí a má je za parťáky. Teď už si to rozhodně nemyslím.
Jo, je to ten levý pejsek. Rozlišení povahové jsem ani nevěděla, ale všude je víceméně házeli do jednoho pytle, že jsou to ,,ostří" psi všechno. A jelikož je to plemeno šlechtěné k boji s jinými psi (to by fakt nikdo neřekl - s takovým ksichtem), tak jsem si ho jako druhého psa rychle rozmyslela. A pak taky někteří varovali, že nemá moc ráda děti, asi že se jí nelíbí být v hierarchii rodiny pod nějakým prckem (se ani nedivím) Tak kdyby jsme si přeci jen nějaké pořídili.. (ty děti myslím)
A nechtěla jsem se bát, že mi na někoho vyletí, když k nám vleze na zahradu i třeba děcko od sousedů. Tak to máš dobré, že tvoje je taková hodná holka, to se ti vydařilo.

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:39
- Nahlásit

worick
no, nalítla pěkně. Ale je to známý musher, tak jsem brala, že svým psům rozumí a má je za parťáky. Teď už si to rozhodně nemyslím.
Jo, je to ten levý pejsek. Rozlišení povahové jsem ani nevěděla, ale všude je víceméně házeli do jednoho pytle, že jsou to ,,ostří" psi všechno. A jelikož je to plemeno šlechtěné k boji s jinými psi (to by fakt nikdo neřekl - s takovým ksichtem), tak jsem si ho jako druhého psa rychle rozmyslela. A pak taky někteří varovali, že nemá moc ráda děti, asi že se jí nelíbí být v hierarchii rodiny pod nějakým prckem (se ani nedivím) Tak kdyby jsme si přeci jen nějaké pořídili.. (ty děti myslím)
A nechtěla jsem se bát, že mi na někoho vyletí, když k nám vleze na zahradu i třeba děcko od sousedů. Tak to máš dobré, že tvoje je taková hodná holka, to se ti vydařilo.

tak to je naprostá kravina to je ono no, to je to " CO SE ŘÍKÁ" někdy dáme spicha a já ti toho bojovníka ukážu
tady jsou fotky ze srazíku : http://www.americka-akita-ayrin.estranky.cz/clanky /vylety/__ jsou tam na ně odkazy ted jsme akorát se dovalili z vycházky

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:51
- Nahlásit

worick
jen pro tvé info, v ch.s. Strážce Severu byli před nějakou dobou i gróňáci, skončili tenkrát v poměrně špatném stavu v lanškrounském útulku. Tož tak....

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 17:02 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
takže chovka k pohledání, co?

- a jak žijete sportovkyně?

worick
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 17:15
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Tak to jsem netušila, jen jsem se dívala na pejsky poradkyně chovu (abych měla srovnání s Woričkem) a mají tam odkaz jen na chov akit. Aspoň tady vidíš, proč jsem skeptická k organizacím všeho druhu (a manžel ještě víc). Mě to totiž připadne (a to se nechci nijak dotknout vás, co máte nějaký ten ,,svůj" klub), že ti lidi pak utvoří takové společenství typu ,,sekta" a vyhraní se proti všem ostatním. Něco jako ,,my to děláme a víme nejlíp..." To si teda samozřejmě myslíme i my, neorganizovaní jednotlivci, že?
Ale chtěla jsem tím říct, že jestli to tak je, tak nechápu, jak může být potom paní schválenou poradkyní chovu?!! To už pak teda opravdu dám asi jen na svůj rozum a neptám se odborníků, jelikož poradkyně chovu má s ,,chovem" problémy, veterinář doporučuje jen granule a přípravky od svého sponzora....Nasr....na to! Díky za info a klidně se nám sem vlož i s vlastníma radostma a starostma. Nesponzorovanýma
Já teď přišla ze zahrady, že se jdu převléct na prochajdu - sem slíbila klukům a ono mi zas začalo pršet!

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 17:25
- Nahlásit

worick
já mam Ayrin 7 měsíců a už jsem stihla vidět a zjistit tolik hnusnejch věcí o chovatelích a jejich "nejlepších" chovech je jasný, že pro každýho je ten jeho miláček ten NEJ ale někdo to fakt přehání - "muj chov je nejlepší" - "ostatní jsou šity" fakt super přístup

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 02:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Čau, mrkla jsem na vaše štěněcí akiťácké fórum jak popisuješ tu anabázi s kaděním a: ještě že máme okolo zahrady vysoký stromy a neni sem vidět jak pícham klacíčkem a ayrin mi čumí přes rameno s výrazem : "no fuj, ty si teda prase ,co s tim děláš?" - hezké, to taky provádím každou chvíli, minimálně alespoň pohledem. Zatím se neúspěšně snažím, aby pesi chodili na jedno místo, ale metelí tam jen, když je vidím jak se někde motají ,,jako že už" a křiknu na ně. Jinak občas sleduju Berču oknem, jak se šourá někam tlačit, dřepne mi mrcha do kytek a sleduje bedlivě okna, jestli ho náhodou nevidím! Woriček, tak ten to má celkem na háku. A já si potom čistím kytky, šáhnu na suché, že to jako vyškubnu a v ruce drtím měsíc starý ,,hovňous", protože zapomenu, že jsem ho tam onehdá viděla! To pak pěkně nadávám do ,,čuňat psích"!
Tomu času kdy to píšu se nediv, o půlnoci nebyla kočka na večeři, tak jsme šli spát (já už byla u televize pěkně prospaná), tak jsem šla k počítači, kdyby přišla, aby mi zaškrábala na okno. Už je tu, jdeme chrnět.

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 07:19
- Nahlásit

worick
ahoj Zatím se neúspěšně snažím, aby pesi chodili na jedno místo - tak s tim nemáme problém, od malinkata chodí na jedno místo, malamutka ale taky chodila všude po zahradě, Ayrina jenom do jednoho rohu a když už tam náhodou nemá místo, protože já se flákám, tak je z toho nešťastná

šáhnu na suché, že to jako vyškubnu a v ruce drtím měsíc starý ,,hovňous
- tak tohle přesně se stalo několikrát tátovi, jenže to byl pokaždý kočičinec

Už je tu, jdeme chrnět.
ty jo má to pěkně zařízený , my včera vyrazily s Ayrin na delší vychajdu a pak spala jako dudek doma na dece a opět se nám nechtělo jít spát do kotce si připadam jak trubka, když stojim u vrátek a přemlouvam jí, nařizuju a nic já vim, že sousedi se baví

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 07:56
- Nahlásit

ankaras
jenže to byl pokaždý kočičinec - nóó, to je pak ta druhá možnost....
Teď vidím, je to v pořádku, kocour leží smotaný s klukama u dveří. Všichni chrní jak zabití. Šla jsem na ně mrknout z blízka přes sklo, jak jsou zase propletení a vidím, že kocour je nějak divně umolousaný, má mokrý krk. Doufám, že nebude zas celý dokousaný!!!
spala jako dudek doma na dece a opět se nám nechtělo jít spát do kotce - to se jí teda ani trochu nedivím...Snad kdyby jste jí to tak trochu nějak znepříjemnili (aby šla nakonec pryč ráda), třeba pustili hlasitou hudbu nebo vysavač (že jako musíš nutně vyluxovat Naše psiska se nacpou domů rádi, ale po čtvrt hodině se sami zbalí a jdou ke dveřím, protože nemůžou horkem vydržet. To bude asi v létě taky horší, v baráku asi bude i líp.

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 08:21 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
ona je taky radši venku, domu jí bereme navečer, aby byla s námi a pak jde spát ven, dělá fory ale kotec jí nevadí, přes den je celý den puštěná na zahradě a třeba se vyvaluje v boudě a nebo leží v tom otevřeném kotci. Takže to neni o tom, že by ho neměla ráda, ale nechce se jí vždycky teda když zrovna nenesu nášup když má jenom granulky, tak to se nehrne

Dneska je tady zase pěkně hnusně !! Prší, tak to určitě bude zase jako prase. Máme úplně nacucanou zahradu a nechce to vyschnout a počasí tomu moc nepřidává !

že kocour je nějak divně umolousaný, má mokrý krk. Doufám, že nebude zas celý dokousaný!!!
holt mu kluci potřebovali rychle stručně něco vysvětlit

tady je kříženec labradora a samojeda

janakou
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:12
- Nahlásit

worick
mrkni tady

a tady

Konečně udělali s Lněničkou pořádek

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 12:21
- Nahlásit

janakou
ty jo takže to začali řešit? koukám, že má zákaz závodů do příštího roku do dubna, teda tu první třídu tak hlavně aby se polepšil což se asi čekat nedá, co?

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:10
- Nahlásit

Wami
ankaras
janakou
Teda holky, díky moc vám všem, co jste byly schopné a ochotné s tím něco dělat! Hlavní zásluhu má asi Wami, že? Tak té děkuju za Lněničkovy samojedy především. Kdybych věděla kam, pošlu jí alespoň nějaké kokíno.
ankaras
Tak co se kocoura týče nevím, ale myslím, že naši psi to nejspíš opravdu nebyli. Vzadu v zakradě jsem našla na trávníku vyškubané nějaké chlupy, jedny asi Leona, ale ty druhé byly bílé s konečkama do šeda - možná cizí kočka? Fakt nevím. Kuna takovou barvu asi taky nemá.
Vidíš, u nás od rána svítí sluníčko a je celkem teplo. Takže to vypadá, že toto k nám od vás přijde zítra k večeru. Tomáš mi tvrdil, že hnusně bude až v neděli, tak pojedem konečně na nějaké nákupy. Od rána makám v zahradě (mokro tam je, to jo) a teď jsem přišla obědvat. Ten kříženec to je fakt sranda pes. Ze samojeda má stavbu těla, postoj, ocásek nahoru a samozřejmě tu bílou náprsenku. A vidím, že i tu ostražitost. Z labrouše mu zůstala akorát barva a delší čumák. A srst tuším. Je zajímavé, jak se to namíchaloMamka s taťkou chtěli původně vyrobit dalmatina a ono to nevyšlo, néé

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:11
- Nahlásit

janakou
Už jsem to taky četla. Ještě, že máme zvědavé slovenské přátele

worick
Tak to jsem netušila, jen jsem se dívala na pejsky poradkyně chovu (abych měla srovnání s Woričkem) a mají tam odkaz jen na chov akit. Aspoň tady vidíš, proč jsem skeptická k organizacím všeho druhu (a manžel ještě víc). Mě to totiž připadne (a to se nechci nijak dotknout vás, co máte nějaký ten ,,svůj" klub), že ti lidi pak utvoří takové společenství typu ,,sekta" a vyhraní se proti všem ostatním. Něco jako ,,my to děláme a víme nejlíp..." To si teda samozřejmě myslíme i my, neorganizovaní jednotlivci, že?
Ale chtěla jsem tím říct, že jestli to tak je, tak nechápu, jak může být potom paní schválenou poradkyní chovu?!! To už pak teda opravdu dám asi jen na svůj rozum a neptám se odborníků, jelikož poradkyně chovu má s ,,chovem" problémy, veterinář doporučuje jen granule a přípravky od svého sponzora....Nasr....na to! Díky za info a klidně se nám sem vlož i s vlastníma radostma a starostma. Nesponzorovanýma
Já teď přišla ze zahrady, že se jdu převléct na prochajdu - sem slíbila klukům a ono mi zas začalo pršet

Můžu tě ujistit, že s nikým žádnou sektu netvořím, jelikož mám jednu nechovnou fenu, tak je mi chovatelský klub k prdu
A jako i v jiných oborech, to že má někdo funkci, ještě neznamená, že je odborníkem.... no radši dále bez komentáře. Důvěřuj, ale prověřuj!

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:13
- Nahlásit

ankaras
- a jak žijete sportovkyně?
celkem spokojeně, děkuji za optání
Minulý víkend jsme zakončili musherskou sezónu a příští víkend zahajujeme dogtrekkingovou :P

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:33
- Nahlásit

Minulý víkend jsme zakončili musherskou sezónu
doufám, že to ten prcík přežil

- nevíš jaká je nejkratší vzdálenost při dogtrekkingu? nebo jsou někde nějaký stránky s infem?

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:49
- Nahlásit

ankaras
malá si ani neblízla, ale pivo ji velmi zajímalo

Dogtrekking jako takový je od 80 km, při většině závodů jsou i krátké trasy 35 - 50 km, kratší akce bývají i sólo, ale to už nemá s dogtrekkingem nic společného, je to spíš canicross.
Oficiální dogtrekkingové stránky

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:08
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Krásné fotečky. Týý jóo, vy ste teda nadšenci, máte můj obdiv. Já se do toho běhání musím tááák strašně nutit a ukecávat...A 80km?!!! To se mi nechce jet kolikrát ani autem. A ještě mi nevědoucí napiš, která jste Gwen a Dinulka? Zase jsem to nepoznala. Budeš muset zakoupit barevně výrazný dres a nosit. Něco jako ,,žlutý trikot" v cyklistice. A samojed jakový krásný (ne jako to naše vyžle). Akorát má nějaké zabarvené holeně, pustili mu štulpny, či co??

worick
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Já mám nechovného psa - založíme klub nechovných
To je tvoje holčička? Fakt roztomilá, děti nemusím, ale pěkňučké poznám...A mamka by z ní byla úplně na větvi. Kamarádky jí už před 20 lety předpovídali, že bude brzo bába, tak čeká a čeká......A brácha taky nic...

janakou
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:17
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
Už jsem to taky četla. Ještě, že máme zvědavé slovenské přátele

Naštěstí, protože naši pořadatelé jsou zřejmě slepí (nebo nechtějí vidět) a závodníci totéž.

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:18
- Nahlásit

worick
Na těchhle fotkách nejsu, jednak jsem tentokrát nezávodila, druhak autoportrét za jízdy na koloběžce fakt ještě nezvládám

Myslíš tohodle samojeda? Omar Jamamba, 12,5 roku

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:21
- Nahlásit

worick
Chceš adresu na Wami, ať jí může poslat to kokino?

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:24
- Nahlásit

worick
To je tvoje holčička?
nestraš!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání