| Autor |
Zpráva |
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 18:50
- Nahlásit
vlk
jo pro me je Kairo porad princezna. Ona nemuze za to, ze se tomu rozhodcimu libi jini pesani.
|
vlk
|
# Zasláno: 18 Dub 2005 19:01
- Nahlásit
cerny Rex
Áča je taky moje sluníčko,kaštánek,hrozinka a tak všelijak podobně a co si myslí nějaký rozhodčí je mi fuk.
|
Katy
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2005 20:18
- Nahlásit
My jsme tu výstavu měly s malou Daris, jako "otrkávací". Byla jsem zvědavá, co bude říkat na tolik šib a lidí a ona se chovala jako doma! Docela jsem zírala! V parku je na psy opatrná, ale tady se hrnula ke všem šibám, jako by to byli příbuzní a dobří známí. Měla jsem z ní radost hned dvakrát, vyhrála nejlepší štěně. Ale pro mě by byla nejkrásnější, ikdyby byla poslední, protože ty moje holky miluju!
|
Katy
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2005 00:06
- Nahlásit
Nenašel by se tu sportovní nadšenec, který by chtěl se svojí šibou zkusit coursing? Naše šibiny to hrozně baví.
|
Fan
|
# Zasláno: 6 Kvě 2005 12:10
- Nahlásit
Šimáka baví běhat, nejvíc ho teda baví když ho někdo honí, opačně je to horší, ale jde to
Jenže tady nikde coursing není (myslím okolí Olomika) jediné co tady je aglity, s tím už pomalu začínáme.
|
vlk
|
# Zasláno: 6 Kvě 2005 15:28
- Nahlásit
Katy
A co to ten coursing vlastně je ??? Ale tady u nás v Ostravě asi nic takovýho není.
|
Katy
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2005 23:53
- Nahlásit
vlk
můžeš se kouknout na http://coursingcz.info/index.php
Pro psa je to napodobení štvaní kořisti ve volné přírodě. Jde o to, že pes běhá v přirozeném terénu za umělou návnadou. Honí igelitový střapec, vlečený na lanku, které je na motorovém navijáku. Záleží na pořadatelích, kde se rozhodnou trať postavit. (ráno se připraví, večer sbalí a nikdo by nepoznal, že se konaly závody) Většinou to bývá na louce. Rychlost návnady se přizpůsobí psovi. Běhají chrtí i nechrtí plemena i voříšci. Takže můžete vidět všechny možné rasy, od ridžbeků, přes pudly, až po westíky a basenži. Mojí šibu to moc baví. Myslela jsem, že se mi vyprdne běhat za igelitem, ale když ten igelit sviští po trávě, touží ho pronásledovat.
|
Fan
|
# Zasláno: 12 Kvě 2005 06:43
- Nahlásit
už jsem zjistila, že 17,7 je v otrokovicích trénink na coursing, tak se tam pojedem mrknout, trénovat nás asi nenechaj, nemáme ještě rok
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 07:26
- Nahlásit
Tak koukam, ze by ten coursing Kairo mohl bavit. Ona rada porad neco lovi a je ji jedno jestli to jsou listy nebo kachny . Ja bych to s ni klidne zkusila, aspon by se poradne vyblbla.
|
Fan
|
# Zasláno: 12 Kvě 2005 08:08
- Nahlásit
černý rex
můžeš s náma prubnout ty otrokovice, to je blízko
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Kvě 2005 14:25
- Nahlásit
Katy
Asi by ji to mohlo bavit, ale nevím jak by se chovala k ostatním psům. Naše Áča je totiž k cizím psům poměrně hodně nesnášenlivá a potom se taky musím přiznat že nemáme stoprocentní přivolání takže počítám že po doběhnutí by se nejspíš vydala prozkoumávat přilehlé okolí a na mě by se vyprdla.
|
vlk
|
# Zasláno: 12 Kvě 2005 17:55
- Nahlásit
To je ode mě
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2005 18:14
- Nahlásit
Fan
jeste uvidime co bude, ale rada bych neco zkusila.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Kvě 2005 17:59
- Nahlásit
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Kvě 2005 18:00
- Nahlásit
sarpej kdyz je stene tak ma vice vrasek nez kdeyz je dospely ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fan
|
# Zasláno: 3 Čen 2005 11:02
- Nahlásit
šibí vlastnost (řev při zahánění, nebo zastrašení nepřítele) je fakt děsná Před chvilkou jsem byla doma se šimákem vytahovat klíště, které měl opět na zadní slabině, takže šimákova pozice při vytahování je vleže na zádech (pozice jako dělaná pro něj)
Táta u posledního vytahování nebyl, takže se hrozně divil, proč jedu s takovou blbostí až dom, proč to neudělám sama, za 1 minutu pochopil, proč u toho musí být minimálně 2 až 3 lidi
To zase bylo divadlo, já jsem na šimákovi ležela na horní polovině těla a táta se mu snažil udržet zadní nohy, do toho samozřejmě řev, jako kdyby jsme ho zaživa stahovali z kůže...
Mám pocit, že se dnes budeme těšit z návštěvy ochranářů zvířat...
(je to přesně jak maly děcko se kterym jdete k doktorce na injekci a ono histericky řve, ještě než se ho ta jehla vůbec dotkne)
ten řev je fakt šíííílenej, příště to musím nahrát nebo natočit na kameru...
no a teď budu mít doma zase 2 dny tichou domácnost...
šimák by se hodil do dalšího prokračování jak dostat tatínka do polepšovny, akorát název by byl jak dostat pánečka do blázince
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2005 11:08
- Nahlásit
Fan
tak ja si tohle taky dneska rano o pul sedme vyslechla, ale to byl na patre zlodej. Nastesti ho Kairo zahnala a tak se k nikomu nedostal. Ale taky to byl sileny rev. Ona malem proskocila prosklenyma dverma jen aby se dostala k tem hlavnim. Jeste ze jsem se vcas probudila a ji se nic nestalo
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2005 15:37
- Nahlásit
cerny Rex
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2005 20:28
- Nahlásit
shiba
jo je to proste nae odvazna princezna.Ani jsem netusila jaky zvuky muze vydavat kdyz je rozcilena .Jinak sousedi jsou z ni nadseni ted jeste vic
|
Katy
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2005 19:21
- Nahlásit
cerny rex
To muselo být fakt dobrý! Škoda, že to nebylo třeba v pět ráno, sousedi mohli mít budíček šokem. Mě takhle jednou Kimča vzbudila ve tři ráno, když se nám pověsil na branku ožrala. Začala řvát jak tarzan, málem jsem z roho měla infarkt, jak jsem se lekla!
|
vlk
|
# Zasláno: 5 Čen 2005 20:02
- Nahlásit
Katy
Tak o ožralcích můžu dlouze vyprávět. Přímo před barákem máme hospodu a hernu a když ve tři ráno zavírají a pijousi se rozcházejí domů vyletí Áča na balkón a vyřvává na ně svou nenávist. Ono vůbec když se někdo chová hlučně tak se Arča hned přidá a vřeští taky. Naštěstí u nás na sídlišti je pořád takový kravál že jedna malá uječená šiba se tam hravě ztratí.
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2005 20:40
- Nahlásit
No tady zase je to odhlucnene a tak ji slysi jen tlumene a to opravdu musi delat velky kraval. Takze si nastesti nikdo nestezuje
|
babča
|
# Zasláno: 9 Čen 2005 15:08
- Nahlásit
Ráda bych se zeptala Vás chovatelů šibiček zdali se šiba hodí i pro ženu v letech v dobré fyzické i psychické kondici. Nejsem žádný začátečník, ale doteďka jsem mívala vždy jen německé ovčáky. S věkem přece jen ubývá sil a tak bych ráda něco menšího aby to mělo ušiska nahoru a ocas který se umí vrtět. A z těch malých mě ohromně zaujala šiba. Hodí se pro aktivní důchodkyni ?
|
Katy
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2005 19:34
- Nahlásit
babča
Já myslím, že jo. Šiba je dost přizpůsobivá. Někdo s ní sportuje a šibička podává ohromné výkony, uběhne 30 km u kola a někdo jí má v bytě, párkrát za den s ní jen obejde blok a co si budeme povídat, když ten pes odmala nic jiného nezná, tak mu nic neschází. Šiba, která zleniví, po pohybu neprahne. Moje šiby, když jsem s nimi byla v Praze, moc pohybu neměly a když jsem je chtěla vytáhnout na delší procházku, byly z toho ještě otrávené. A když jsem se přestěhovala na vesnici, zvykly si na jiný režim a když jdeme na louku, běhají jak kulové blesky. Občas, aby měly změnu, je naložím do auta a jedeme na výlet někam, kde to neznáme, třeba kouknout na nějakou zříceninu. To je hrozně baví, tolik nových neočuchaných věcí!
|
ceny Rex
|
# Zasláno: 9 Čen 2005 20:58
- Nahlásit
babca
ja taky z No presla na shibu a vubec nelituju. Jinak kdyz s ni vyjimecne nemuzu jit na delsi prochazku tak se vyblbne doma. Coz znamena ze si udela z bytu zavodni drahu a my ji jdem z cesty aby jeste do neceho nenabourala
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2005 23:14
- Nahlásit
babča
Souhlasím s Katy i Rexem. Taky jsem měla dříve NO, od nich jsem přešla k akitě a to už byl jen kousíček k šibám, které jsem si zamilovala na celý život. Šiba je opravdu velmi přispůsobivá, takže naše štěňátka žijí v opravdu různých prostředích, mají páníčky s různými zájmy a všichni mají takového pejska, který se k ním hodí. Takže bych se toho ani ve vašem případě nebála
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2005 11:41
- Nahlásit
shiba
nejak se mi nezobrazuje na Tvych strankach ten panel jak je tam to rozcesti a prihlaseni na chat
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2005 22:17
- Nahlásit
cerny Rex
Mělo by se to zobrazit, někdy se to ukáže třeba až po chvilce, co naskočí "hotovo". Když ne, zkus dát pravým tlačítkem do těch míst "aktualizovat".
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2005 22:51
- Nahlásit
shiba
uz to nastesti funguje. Bylo to pocitacem. Ten muj tam mel nainstalovany jiny Windousy a proto to pry blbnulo
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:21
- Nahlásit
ja by sem ho chcel Vojta 11 let
:
|