| Autor |
Zpráva |
vlk
|
# Zasláno: 19 Srp 2005 14:37
- Nahlásit
Taky se těším, že se tam uvidíme. A hlavně na profesora z japonské univerzity.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2005 16:46
- Nahlásit
vlk
To si pokecáte, co?
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2005 16:47
- Nahlásit
Fan
Ale tohle je VELMI důležité. Nerozmyslíš si to? Je to pro dobro celé šibí populace.
|
vlk
|
# Zasláno: 19 Srp 2005 17:01
- Nahlásit
shiba
Tak o tom silně pochybuju, ledaže by uměl česky, v krajním případě slovensky nebo polsky. Ale nikdy jsem na vlastní oči neviděla japonského vědce.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2005 09:08
- Nahlásit
vlk
Chudák Japonec, ten si asi nepokecá
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Srp 2005 10:20
- Nahlásit
shiba
Možná bude umět anglicky nebo bude mít tlumočníka, přece nepřijede na šibí sraz aby tam držel hubu.
|
vlk
|
# Zasláno: 20 Srp 2005 10:22
- Nahlásit
tak todle je samozřejmě od mě.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2005 19:19
- Nahlásit
|
vlk
|
# Zasláno: 21 Srp 2005 18:30
- Nahlásit
Tak jsme dneska byli s Áčou na horách. Zatímco já sotva vleču nohama, ona nalítala třikrát víc než já a ještě tu řádí po bytě. Vesele hopsá po sedačce a mám pocit, že by si tu trasu proběhla klíďo ještě jednou. A taky budila obdiv protože ochočená liška se na horách nevidí každý den. Už jsem ani neměla sílu vysvětlovat, že je to šiba. Každý na mě koukal na jako na blbce co ani neví, že má doma místo psa lišku.
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2005 07:20
- Nahlásit
vlk
No co se tyka prochazek tak je Kairo k neutahani. Jinak se mi tez stalo, ze pri prochazce mestem mi nejaka zenska zacala nadavat, ze chodim po meste s liskou a pak malem skocila pod nakladak. Preci nepujde s liskou po stejnem chodniku.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2005 12:06
- Nahlásit
Liška... toť věčný problém šibařů. Někdo nadává, někdo je nedůvěřivý, někdo obdivuje, že se mnou v pohodě jezdí autem... Ale téměř nikoho nenechá chladným
|
vlk
|
# Zasláno: 22 Srp 2005 17:53
- Nahlásit
shiba
.....Ale téměř nikoho nenechá chladným
to je pravda i ten nejvědší odpůrce psů většinou roztaje a šišlavě žvatlá - to je klášná pušinta, pošééém ty tlaminko šladká, ty ši čačaná lištičta a podobné uslintané nesmysly na což Áča většinou reaguje hysterickým jekotem a obdivavatel se vyděšeně zvedá protože toho by se od čačané lištičty ani ve snu nenadál.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2005 18:29
- Nahlásit
vlk
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2005 22:17
- Nahlásit
ZNOVU PŘIPOMÍNÁM VŠEM MAJITELŮM SHIB - 10.9. Zbraslav u Brna
|
vlk
|
# Zasláno: 24 Srp 2005 17:54
- Nahlásit
shiba
Jasně v sobotu jsme tam jako na koňu. Hele Áča hárá, nestačily by japonskému profesorovi jako vzorek hárací kalhotky ??
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 18:46
- Nahlásit
vlk
No beztak. Na DNA stačí maličký vzoreček zaschlé krve (nebo třeba chlup s váčkem...). Ale vezmi Áču celou, nejen kalhotky
|
vlk
|
# Zasláno: 24 Srp 2005 21:37
- Nahlásit
shiba
To víš že ji vezmu, dyk si ji v neděli hrdě vystavím, a profesor ať ji hezky ďobne, musí si zvykat že život není peříčko.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 07:30
- Nahlásit
vlk
|
Katy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 11:53
- Nahlásit
Ahoj! My máme štěstí, že holky doháraly. Kdo jedete 4.9. do Ml. Boleslavi na mezinárodku? (na Zbraslav se neptám, tam snad jedou všichni )
|
vlk
|
# Zasláno: 28 Srp 2005 13:33
- Nahlásit
Katy
Tak naštěstí než bude Zbraslav, my budem taky doháraný. Do Boleslavi nejedem, je to pro nás daleko.
|
cerny Rex
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 14:04
- Nahlásit
Katy
Ahoj! My jsme sice do MB prihlaseny, ale kdo vi jestli tam pojedem. Nejak jsme doma vsichni nachcipani. Ale do Zbraslavi pojedem i kdyby trakare padaly.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 07:09
- Nahlásit
cerny Rex
VY DO TÉ BOLESLAVI PROSTĚ POJEDETE!!!
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 07:14
- Nahlásit
Katy
My máme tu smůlu, že holky ještě hárat nezačaly... Na druhou stranu zase stíháme více výstav, než jsem původně myslela, takže jsme byly včera v Polsku (BOB) a kromě Zbraslavi (na kterou jsem původně chtěla jet jen tak a nevystavovat) stihnem i Wroclaw koncem září. To vše tedy pouze s Kissy, protože Joy vypadá otřesně - vylínala a odmítá obrůst. I když už se to lepší, ale letos už to na žádnou výstavu nevypadá, čímž nestihneme dodělat českého juniora, což je mi ale úúúúúúúplně jedno Hlavně, že bude v pořádku.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 11:30
- Nahlásit
PŘÁTELÉ, PROTOŽE NA ŠIBÍM CHATU SE NĚJAK NEMŮŽEME SEJÍT, ZALOŽILA JSEM ŠIBÍ FÓRUM. NAJDETE HO NA NAŠICH STRÁNKÁCH, KTERÉ JISTĚ VŠICHNI ZNÁTE. A KDO NE, NAJDETE JE POD MÝM NICKEM
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Lis 2005 14:08
- Nahlásit
|
cvxv
|
# Zasláno: 28 Pro 2005 14:33
- Nahlásit
ahojky
|
cvxv
|
# Zasláno: 28 Pro 2005 14:34
- Nahlásit
mame stenata shiba inu
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 13:03
- Nahlásit
Pokud chcete tak tady mam fotky tech nasich shibatek http://kairo.pjsoft.net/index.htm a tady jsou i nejake videa http://kairo.pjsoft.net/movies/index.php
|
Kairo
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 16:50
- Nahlásit
vlk
Ahojky tak ctu ze ti shibice nesnasi petardy a ktera to je? Me Kairo petardy miluje. Jinak ji mam ted po steatech taky slusne vylinanou
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:19
- Nahlásit
Kairo
Vlastně ani jedna. Arčí na ně vřeští a Quia prchá a u toho strachy čůrá a kadí....
|