Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Šiba Inu
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 .
Autor Zpráva
Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:41
- Nahlásit

vlk
Teda to ja se ted vratila z venku se vsema trema a vsechny byly v pohode. Petardy litaly kolem nas a holky si toho nevsimaly a dal si krasne hraly.

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:42
- Nahlásit

Kairo
Takovej byl nebožtík vlčák. Kdyby mu za zadkem vybuchla atomovka, tak jemu to bylo srdečně fuk. Holky prostě petardy nemusejí. Když práskne sem tam jedna, tak to ještě de ale jak je toho víc tak jdou do amoku.

Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:03
- Nahlásit

vlk
No Kairo je zase takova ze se jde jeste podivat coze to vlastne bouchlo. Co kdyby to byla nejaka nova hracka kterou jeste doma nema

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:05
- Nahlásit

Kairo
Hihi tak jí kup pod stromeček balíček petard.... a co holčičky ???

Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:16
- Nahlásit

vlk
No holky jsou uz uzasne sikovny. Dneska mi za cely den doma udelaly jen jednu louzi a to jen kvuli tomu ze baba ze shora sla v nasem case ven. Uz mi krasne hlasi kdy chteji jit ven. Vzdy jdou ke dverim a tam knuci tak dlouho nez jdeme. A taky uz maji obe pres kilo a pul.

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:18
- Nahlásit

Kairo
Páni, to jsou kuličky. Tak hoď nějaké nové fotečky do tý jejich knížky...se ti bude tězko loučit s Raniou, co ?

Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:22
- Nahlásit

vlk
ted jsem je fotila ale uz je to tezky je fotit porad jsou v pohybu. Zrovna vcera mi s Kairo strhly svetla s futer

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:23
- Nahlásit

Kairo
To znám, Quia mi už 3x položila vánoční stromek, ještě že mám nerozbitný baňky.

Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:26
- Nahlásit

vlk
tak holky jeste stromek nevidely protoze kdyz by se do toho pustily vsechny tri tak mi rozmlati i ty nerozbitny banky. To pak je jako kdyz se mi bytem prozene tornado

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:30
- Nahlásit

Kairo
Tornádo stihne Quia udělat sama, a co jí stojí v cestě tak letí...Nedávno jsem dělala pořádek v knihách a měla jsem je vyrovnaný na takovém menším stolku, Sněhule se přiřítila, zabrzdila o stolík a zahučelo na ni asi osm knížek. Ta se tak lekla, že vystartovala na druhou stranu a zastavila se o sušák prádla, kterej na ni spadnul celej. A myslíš, že to pro ni bylo ponaučení ?? Ani náhodou.

Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:32
- Nahlásit

vlk
takze se taky nenudis. Kacka ted nasla novou zalibu a to ze se svali na zem a necha po sobe litat stenata a strasne se ji libi kdyz ji kousou do brady

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:35
- Nahlásit

Kairo
Už mají zuby ? Kdy vlastně štěníkům začínají růst zoubky ?

Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:42
- Nahlásit

vlk
oni uz basti granule. Jinak zoubky jim zacaly rust na 4 tydnech to mi Kairinka ztratila po prozitem soku mliko takze jsme museli zacit namacet granule

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:45
- Nahlásit

Kairo
Jo, to jak na ni vletěl ten čokl , že ? A jak to nesly holky, že už není mlíčko ?

Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:48
- Nahlásit

vlk
jo jo kvuli tomu. Jako ona to mliko mela ale asi nejak tim sokem zhorklo protoze holky odmitaly pit. Uklidnila se asi po trech hodinach a to jeste se napily a pak uz moc nechtely. Za cely den pribraly jen deko a pak uz nepribiraly vubec tak jsme jim zacali namacet granule. Spis liska to nesla tezce a chvili to i vypadalo ze se ji udela zanet

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:51
- Nahlásit

Kairo
Uf, samé starosti, já vím proč nechcu štěňata. Ale na druhou stranu jsou zase tak roztomilí. Jó tak kdyby bylo jen jedno, to bych si nechala a dost.

Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:54
- Nahlásit

vlk
no nejhorsi bude Raniu dat pryc

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:56
- Nahlásit

Kairo
Ale tak když víš, že se bude mít skvěle, tak to bude dobrý. Ale já bych to teda obrečela....

Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 22:59
- Nahlásit

vlk
Jako taky to obrecim ale dobre se mit bude touz vim. Hlavne nebude omezena tim ze v urcitou dobu nesmi ven i kdyz by treba zrovna nutne potrebovala tak jak je to ted. Ted se venci hlavne v noci aby jsme meli jistotu ze se jim nic nestane

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 23:02
- Nahlásit

Kairo
tak se měj a zítra krásný štědrý den. Pa

Kairo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 23:04
- Nahlásit

vlk
dobrou a bohateho Jezucha

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání