Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Šiba Inu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
cerny Rex
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2005 06:42
- Nahlásit

Katy
no ja ji ty piskoty uz dlouho nedavam. Ma je zakazane celkove od veterinare. Jinak ma docela prisnou dietu, ale to se da zvladnout. Jen porad hledam pamlsky, ktere by nezatizili to jeji zazivani

vlk
# Zasláno: 30 Bře 2005 07:42
- Nahlásit

Tak to naše šibina asi ví že piškotky nejsou zdravé protože se jich ani nedotkne a na mě pokud ji teda piškot nabízím, kouká jako na zločince a hazardéra s jejím zdravím.

Katy
tak nikdy šibu jsem si říkala ze začátku, i když mě chovatelé varovali co je to číslo, nedala jsem jinak než že ji chci. A člověk zmlsaný oddaností, poslušností a dobrou cvičitelností NO musí být zpočátku ze šiby zoufalej, teda aspoň já jsem byla. Než jsme zjistili co si nesmíme dovolit my k ní a posléze i ona k nám nějakou dobu trvalo, hodně věcí jsme asi mohli od začátku dělat jinak ale přesto nelitujem,že ji máme. a dneska už víme že každý další pes v naší rodině bude už jenom šiba.

Katy
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2005 23:06
- Nahlásit

cerny rex
Zkoušelas něco od firmy Mapes? Já kupuju našim šibám sušené hovězí plíce. Jsou sice smradlavé, ale holky se po nich můžou utlouct. Je to křehké a dobře se to láme na malé kousky, takže je dostávají jako odměny, když cvičíme. Nedoporučuju sušené ledvinky, ty jim nesedly (asi jsou mastnější) a měla jsem co uklízet.... Ale plícema odměňuju často a zatím jim nemůžu nic vytknout. Samozřejmě to chce dávat po malých dávkách, ne tím nakrmit. A ještě se mi osvedčili Frolic. Kolečka nakrájím na čtvrtinky a taky používám jako odměny při výcviku. Když jim chci dát pamlsek jen tak, tak dostanou buď celé kolečko Frolic nebo třeba sušené střívko (taky od Mapes) . Jestli po něčem zvracely, tak po vepřový nožičce (jedno jestli syrové nebo sušené). Sežraly ty kůstky a ty jim seděly v žaludku, dokud je nevyklopily.

vlk
To jo, šiba je osobnost kočkopsí, nejblíž k ní má asi basenji. My jsme naštěstí před šibou měli akorát kočku, takže ten přechod z kočky na psa byl u nás doma plynulý.

Kdo se přijedete podívat 16.4. do Mladé Boleslavi na šibí klubovku?

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2005 05:24
- Nahlásit

Katy
no susene maso jako celek mame tez zakazane. Ma totiz diky spatne lecbe znicene zazivani. Jeste ze ted jsme natrefili na odborniky a ty nam dokazi poradit. Jinak nesmi ani syry a ani kureci maso, takze ten vyber u nas neni zrovna jednoduchy.

Na klubovku jedu tu svoji malou potvurku predvest .

Jinak je to sikovna psi slecna a dokaze dat jasne na jevo, ze neco chce. Hlavne, kdyz je hodna u veterinare a nebo ziska oceneni na vystave. To s ni pak nesmim do zverimexu, protoze tam krade hracky .

Fan
# Zasláno: 31 Bře 2005 06:16
- Nahlásit

ahoj my taky jedem na MB bude to Šimákova premiéra, takže prohlížení zubů a ochytávání od cizího bude asi sranda, obzvlášť pokud mu nepadne do oka

vlk
# Zasláno: 31 Bře 2005 08:07
- Nahlásit

My pojedem až do Zbraslavi. Naše Áča prece jen není až tak výstavní kousek a MB je pro nás přece jen trochu z ruky.

Katy
k té povaze se mi zdá že k ní má velice blízko čau čau, je stejně důležitej, taky není moc mazlící a je velice paličatej. Máme ho v rodině tak vím o čem mluvím.

vlk
# Zasláno: 31 Bře 2005 10:21
- Nahlásit

Katy
jste ta co máte tak nádherně vycvičenou šibinku ???

Fan
# Zasláno: 4 Dub 2005 06:06
- Nahlásit

tak jsem konečně udělala šimákovi galerii, tak pokud chcete kouknout tak
http://www.3tecky.cz/simi/index.html
v explorelu to neni jeste vychytany, je to dělany v opeře, tak nám to trochu pozměnilo barvu a posunuly se nám tlačítka

vlk
# Zasláno: 4 Dub 2005 09:55
- Nahlásit

Fan
tak jsem se koukla, moc pěkný fotečky a šimák je fešák. Ta fotka s Golemem je super.

Katy
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2005 20:27
- Nahlásit

My jedem do Boleslavi a měli bysme přijet i do Zbraslavi.

vlk
No, asi jsem to já. Možná je nás víc, každá vychovaná šiba nemusí být hned ta moje, že. Nevím od koho máš informace. Povahu čau čau neznám, tak nemůžu posoudit. My máme tři feny a jsou celkem mazlivé a společenské, basenji trochu znám, tak asi proto mi je připomínají.

vlk
# Zasláno: 5 Dub 2005 21:31
- Nahlásit

Katy nemám informace, byla jsem už 3x ve Zbraslavi a tak mě to napadlo, loni jsi vyhrála hrnek za nejlepší šibí ptákovinu, teda aspoň si to myslím.
A já zase znám čaua a to je povahově celá šiba.

Katy
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2005 11:53
- Nahlásit

vlk
Tak to jo, to jsem já. Jak tak o tom píšeš, docela mě začínají čauové zajímat. Oni jsou to takoví zavalitější pejsci, já si je nikdy se šibami do spojitosti nedávala, ale teď se o nich zkusím dozvědět víc. To jsou holt ty asijské povahy

Anonymní
# Zasláno: 10 Dub 2005 14:43
- Nahlásit

Katy
Nevím jestli si vzpomeneš na mě já mám takovou tu hubeňoučkou šibu co nechce žrát. Jinak, mě by taky nenapadlo nikdy spojovat čaua se šibou ale co jsem měla možnost ho poznat blíž tak jo. Aspoň ten náš se chová úplne stejně jako Arči.

vlk
# Zasláno: 10 Dub 2005 14:56
- Nahlásit

ten anonym su já.

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2005 09:12
- Nahlásit

Fan
Tak jsem se koukla na tu galerii a ty stranky jsou super a simak se mi moc libi . Uz se tesim do MB, az se pozname. Tedy pokud mi mistr da na patek volno .

Jinak net mi uz jde, ale na chat se dostanu asi az pristi tyden protoze ted mam odpoledni a navic mi net nejde na mym pocitaci.

Fan
# Zasláno: 12 Dub 2005 06:30
- Nahlásit

Nazdar Rex
No doufám, že dá Jedete tam už v pátek?

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2005 08:13
- Nahlásit

Fan
ja mam v MB rodinu a tak tam jezdime dost pravidelne a nejak si myslime ze by se nam nevyplatilo tam jet jen na tu sobotu. To by mamka byla dost zklamana. Jinak se Kairo strasne moc v novem libi. Ted je sice trosku nastvana ze jsme dali do obyvaku koberec a tak se uz nemuze tolik klouzat.

Fan
# Zasláno: 12 Dub 2005 09:15
- Nahlásit

ty jsi z mlad. bol. to jsi teda utekla daleko od domova kudy jezdíte do MB? Dívala jsem se na atlas, nejrychleší je po dálnici do prahy a potom do MB, ale to je 300 km a nebo nejkratší je 216 km ale to mě žene přes všechny možné i nemožné mini cestičky a vesnice, takže to bude o nápravu po letošní zimě A jak se dostanu na to výstaviště?

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2005 11:14
- Nahlásit

Fan
no my jezdime na Hradec a pak na MB. Jinak founa na e mas tak pak neni problem se domluvit ja nevim odkud prijedes a tak nevim jak ti to vysvetlit.

Fan
# Zasláno: 12 Dub 2005 11:55
- Nahlásit

asi pojedu taky tak, myslela jsem Moravská třebová, nebo přes svitavy, na litomyšl vysoké mýto, holice, hradec, a z hradce je to lepší přes jičín, nebo poděbrady?

Katy
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2005 07:53
- Nahlásit

vlk
Vybavuju si ze Zbraslavi dvě takové drobné, hubené šibinky. (ne že by ta moje byla nějaká vazba ) V Boleslavi jdu s malou do třídy štěňat a s druhou do třídy rodičů, měly by tam přijet dva synáčci. Hrozně se na ně těším!!!!! To zas bude fotek...

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2005 08:18
- Nahlásit

Fan
No rozhodne je to pak lepsi vzit pres Jicin. Potom v MB u Hypernovy sjet na dalnici na prumyslovou zonu a na svetlech do leva a pak porad rovne smerem na Kaufland a pak uz bych te nasmerovala. Jinak te muzu cekat i u te Hypernovy pokud nepojedes moc pozde.

Fan
# Zasláno: 13 Dub 2005 10:55
- Nahlásit

černý rex
to by bylo super, byla by jsi moc hodná no budu vyjíždět v 5 z PV, tak v 8 bych tam snad nejpozděj mohla být ne? 3 hoďky, to bych mohla zvládnout, nebo tam mám být dřív? klidně si řekni

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2005 12:10
- Nahlásit

Fan
ja si myslim, ze za ty tri hodky bys to mohla zvladnout pokud tedy nebudes delat moc dlouhe prestavky na venceni. Nam to z Roznova trva 4h, ale taky se delaj kurpauzyspojene s vencenim. Ja si tedy zjistim v kolik by mi jel bus k te Hypernove nebo jestli bude nekdo z ridicu vzhuru. Jinak od nas je to potom i pekna prochazka a pesani se muzou i probehnout, ale to se uvidi za jak dlouho bys dorazila

Anonymní
# Zasláno: 16 Dub 2005 07:50
- Nahlásit

Proč jste všichni v Boleslavi a já neeeeeeeeeeeeeee

Katy
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2005 21:22
- Nahlásit

Teda! V Boleslavi to bylo úžasný!!! Sešlo se tam jak spousta šibinek, tak spousta bezvadnejch lidí, takže dneska jsem si pokecala, jako už dlouho ne! A potěšilo mě, že chodí čím dál víc nováčků se štěňatama a mladýma pejskama, takže si rozšiřuju i okruh známých o nové tváře. Doufám, že většina se jich objeví i v září ve Zbraslavi u Brna na dvoudenní akci Shiba klubu. Už teď se tam těším!

vlk
# Zasláno: 17 Dub 2005 10:54
- Nahlásit

Tak se chlubte všichni. Jak jste dopadli na klubovce ????? Ve Zraslavi se určitě objevím.

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2005 04:59
- Nahlásit

vlk
my moc dobre nedopadly. Kairo se rozhodcimu vubec nelibila a tak nas rovnou dal mimo, ale i tak dostala VN.

Fan
# Zasláno: 18 Dub 2005 06:57
- Nahlásit

my zase vystartovali po rozhodčím ale já byla spokojená vzhledem k tomu, že ostatní dorosti šly po svých páničcích při ukazování zubů, tak u nás je to pokrok potom co jsme si se šimákem užila v začátcích,takže rozhodčího ať si klidně sežere Jinak jsem všichni dostali nadany před nastoupenou jednotkou......
K další výstavě...musím říct, že kdybych na tuhle nešla a raději šla s kámoškou na drahanský výšlap, tak by z toho měl šimi větší radost, tak nevím jestli budem ještě nějakou výstavu zkoušet, jestli ho mám mučit, tím, že ho budu na výstavu trénovat, že ho budu třeba na cvičáku stavět na stůl a nechávat ho ochytávat od cizích lidí, když to nemá tak rád

vlk
# Zasláno: 18 Dub 2005 14:52
- Nahlásit

cerny Rex
taky záleží hodně na rozhodčím co se nelíbí jednomu to se líbí druhému, na jedné výstvě psa ohodnotí skvělě a na jiné od dalšího rozhodčího dostane s bídou VD pro mě je moje šibina nejkrásnější na světě a dost.

Fan
proto nejezdím na výstavy jen na dvoudenní klubovku do Zbraslavi.Tam si vždycky dobře pokecám s ostatními šibomilci a je tam super. Áča taky výstavy nějak nezbožňuje takže jsem se rozhodla ji netrápit.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání