Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 11:05
- Nahlásit

Petra Bailie
jj a nejvíc mě baví ty diskuze kolem toho že je vlastně zbytečné si kupovat s PP - což v podobných diskuzích zazní skoro vždycky, když chovatelé s PP jsou taky množitelé a šmidlik - takže všichni na jednu hromadu a noví páníčci potom fakt nevědí která bije .....

Ewka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 12:42
- Nahlásit

Tak Cloe asi začíná hárat, "říkal" Denda, tak snad to zvládneme.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 13:10
- Nahlásit

Ewka
Tak si to užij, hlavně ať Denda ze samý lásky nezbourá barák!

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 13:14
- Nahlásit

Ewka
Tak přeju,ať je hárání "fanouškovský",tj. Denda ať to zvládá a Cloe je stále hravé štěkanátko a neví, o co jde, a ne o hárání "barbuchovský", kdy Samouše málem kleplo a B zalomovala ocas před úplně všema,pes nebo fena,všechno jedno

Ewka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 18:39
- Nahlásit

Petra Bailie
jana33

No jsem na to velmi zvědavá, on není typ, co by nejedl a prožíval to extra extra nějak moc, jen se tupě směje a povídá a v nestřežené chvíli se samozřejmě snaží.
Tak uvidíme, jak to bude prožívat doma s Cloe.

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 19:52
- Nahlásit

Vlasta
Ketrin1
Tak už jsem v obraze i na FB. Přemýšlela jsem, že to jméno znám a už vím, kam ji přiřadit: byla s námi v Brně v kruhu - oba dva dny moje kluky porazila.

Blíž ji neznám...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2012 08:07
- Nahlásit

bilksa je to docela hustýý...
Já mám dneska home office bo mi umřelo sl.auto, to jsem fakt zvědavá kolik toho udělám, když se venku schyluje ke krásnému dni

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2012 09:36
- Nahlásit

Vlasta
U nás od rána nádherně. Ráno sice mráz, ale teď azuro. Já jsem ráno málem nevstala z postele, nějak mě přepadly ženské bolesti. Nikdy jsem na to netrpěla, ale mám nové prášky na astma a píšou, že zhoršují srážlivost krve, tak jestli mi bylo špatně s tím, nebo nevím.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:16
- Nahlásit

Tak u nás ráno byla megamlha,psiska jsem během procházky skoro neviděla,ale teď už taky svítí já od včerejška zavážím psům "výběh", včera pískem, teď jdu pokračovat kačírkem. Lopata,kolečko a hrábě, moji velcí kamarádic

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:38
- Nahlásit

jana33
My máme psiska na dvoře, kde je trávník, tak táta řval, že si majitelé štěňátek, která u nás byla od února hlídána udělají brigádku - nakoupí travní osev, hrabičky a půjdou na to.

Je to hrůza, zase holky dostanou zákaz a budou se muset pohybovat jen po vydlážděných cestách, aby se tráva trochu obnovila.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2012 16:27
- Nahlásit

bilksa
Po týhle zimě je bohužel v desolátním stavu a bahnitá celá zahrada,takže tam psiska teď nemůžou. Zbývá plac vedle baráčku,kde je udržet trávu stejně nemožný - kdykoli vylítnout,tak je to první místo,kam se běží všichni vyčůrat. Takže jsem se rozhodla tam navézt písek a kačírek a bude ...bohužel mě přepadlo to samé,co tebe,dodělávat se bude zítra

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2012 16:45
- Nahlásit

jana33
Že si to vybralo, co?? Zrovna takhle krásně...

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2012 16:48
- Nahlásit

bilksa
Tak u mě je to normálka akorát jsem se těšila,že už to dneska dodělám

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2012 19:35
- Nahlásit

Tak jsme si byli zacvičit na cvičáku a bylo to fajn. Přijela Lucka s Rupíkem (Aramisem), tak jsem je trošku potrénovala, Rupík celkem šlapal, na to, jaké je to pako.
V neděli vyrážíme na lovečinu k Chlupaťákům, tak se moc těším. No a zítra Mautendorf a lyžičky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2012 20:59
- Nahlásit

Ahoj.. chjo, prosim, kouknete a kdybyste o nekom vedeli.. dik. http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_12514_0.html

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 18:19
- Nahlásit

Tak jste si užili sluníčkovej víkend? Já dodělala výběh a dneska jsme "oslavili" narozeniny všech tří blondýn, odkaz na fotky mám na FB.
Alejinak další jobovky, jestli si pamatujete,jak jsem cca před půl rokem hlídala jorkšírku,tak jí zakousl vlčák a má to holčička za sebou,achjo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 18:31
- Nahlásit

jana33 co jsou ty červené tyčinky v dortu?? Jinak tedy gratulujeme k narozkám - to jste si to fáákt užili

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 18:36
- Nahlásit

Vlasta
To jsou krabí tyčinky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 18:45
- Nahlásit

jana33 já jsem si to myslela ale připadaly mi moc dlouhý

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:09
- Nahlásit

jana33
Na fotečky jsem koukala, máte to tedy pěkně pohromadě.

Já o víkendu paráda - včera lyžovačka v Mautendorfu, bylo to tedy pro dobré lyžaře, ale já si zajezdila parádně. Jen jsem se samozřejmě, trouba, zapomněla namazat, takže vypadám jako úplný blbec - mám obličej místy rudý a místy bílý - jsem opálená podle brýlí a helmy, no paráda...

Dnes jsme hromadně vyrazili cvičit lovečinu - Charlotte, Amálka a Aramis. Štenda mi udělala radost, byla chválena, když páníčci s nimi udrží jejich vražedné tempo, tak budou makat dobře.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:59
- Nahlásit

bilksa to opálení podle brýlí a helmy musí být fáákt slušivé to máš z toho že jsi ďábel

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 21:06
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/262203-majitelka-nau cila-sve-retrivry-perfektne-zahrat-duet-na-piano.h tml?ref=ostatni-clanky

už jste to viděli????

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 07:13
- Nahlásit

Vlasta
NO jo, velmi slušivé. Ráno trávím v koupelně půl hodiny, ale make-up také moc nezabírá.

Jinak video je úžasný, fakt slušné.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 10:57
- Nahlásit

Fanynka dnes oslavila narozeniny,jak se patří na loveckého psa. Včera večer Karel střelil prase (sele), odešlo, hledali s kamarádem,kterej sedělo kousek dál a s jeho psem nástřel,barvu, nic. Tak jsme se domluvili,že se tam pojedeme ráno podívat. Celou noc lilo jako z konve, takže nástřel apod. naprosto bez šance. Nejdřív Fany se Samoušem vyhnali z bordelu jedno sele, a o něco později začala Fanuše hlásit jako blázen, co hlásit, ona řvala jak protržená a furt furt furt V tom největším bordelu, ve změti šípků,trnek,lián,náletovýho křoví, než jsme se k ní dostali,trvalo to min. pět minut a ona furt hlásila a hlásila, naprosto sama od sebe a nadšeně. Když jsem se k ní dostala,tak zmlkla,mrkla na mě,kde se courám , zmizela,načež mi přiaportovala něčí lebku
Takže suma sumárum dosled po 12 hodin, z čehož min. šest hodin lilo a dosled jako hlásič. Normálně jsem byla dojatá

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 11:45
- Nahlásit

jana33
Je to skvělé, jen to čtu, tak se úplně vžívám do tvé nálady. Fakt nádhera. Je to ohromná šikulka!! Takhle skvěle jsem se cítila při tom, když Charlotte takhle také dohledala sele a strčila do kapsy dva jezevčíky, kteří s námi dohledávali. Ovšem to ještě nehlásila. Tak snad se také rozhlásí, poslední prase už zahlásila.

Fakt gratuluju k takhle šikovný pesance, je to paráda.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 12:18
- Nahlásit

jana33
To je prostě nádhera!!!

Jenom..... čí lebku???

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 13:29
- Nahlásit

Holky,děkuju,ona je prostě úžasná, a tohle je třešinka na dortu Já se jí k tomu snažila dovést při nácvicích,ale pak jsem se na to vybodla,protože měla daleko větší radost,když se mohla s nalezenou dekou přetahovat.Na takový blbosti hlásit nebude ale asi dvakrát hlásila prasata ve křoví,tak jsem čekala,jestli bude někdy hlásit i zhaslé a je vidět,že "dozrála". Každopádně z toho máme s Karlem oba ohromnou radost,protože tady se dosledy na řemeni moc dělat kvůli terénu nedají a Karel střílí selata do těch třiceti kil,takže k těm se nebojíme psiska pustit navolno,ale je potřeba,aby dali vědět,že kus našli,protože třeba dneska bychom do toho bordelu jen tak určitě nelezli
Prostě pro mě je Fanuška můj vysněný prototyp labradora,čert vem všechny choroby,ona se se vším popere
Petra Bailie
Hele,já to radši nezkoumala,co všechno tam ty prasata mají natahaný

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 13:33
- Nahlásit

jana33
to je paráda
doufám už vyplňuješ přihlášku na ty VZ a jde jako hlásič?!

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 14:00
- Nahlásit

Ketrin1
to jsi mě pobavila

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 14:08
- Nahlásit

jana33 no co, kdekdo to pracně učí na žrádlo apod. a ty to máš zadarmo

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání