| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:43
- Nahlásit
Sláva, konečně i v lesích a na loukách (místy) odtálo natolik, že jsem dnes zas poprvé mohla vzít dummíka a potěšit psy aportíkovacíma zábavičkama!
jana33
Marmoleum je to co dřív bývalo linoleum?
-pro psy výborné, měkké, teplé, neklouzavé. Máme ho v práci.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:45
- Nahlásit
Vlasta
Jsem zvědavá, až ji uvidím naživo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:51
- Nahlásit
Ewka
Tak to prasátko bude.
33 má má dospělá fena s výškou 56 cm a silnou kostrou.
Vlasto já mám ve většině buty lino se strukturou dřeva - úžasný.Najdu ti odkaz.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:55
- Nahlásit
33 má Cora - dospělá čtyřletá fena - a to věru žádný tintítko není.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 18:56
- Nahlásit
Ketrin1 marmoleum není lino - je to něco výrazně dražšího a lepšího - ale nevím jak to přesně říct
Zuzana T jo pošli - díky moc - no jo vlastně Ty už máš rekonstrukci co?? Jsi se ani nepochlubila
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 19:50
- Nahlásit
Vlasta
Tak je to druh PVC. S tím dezénem dřeva je to opravdu k nerozeznání
Fany má 32,ale je teda pravda,že na roce jako vychrtlo měla 30, a to jí to nikdo netipoval. Ale sestřička Cloe už byla kusanec před Duocacibem,co si pamatuju na fotky. To bude úspěšná
Já dneska vzala odreagovat Samouška ven, udělali jsme velký okruh přes lesy,tak teď dokonce dal Barbuše pokoj,ale někde si natáhl packu a pokulhává,dědek jeden
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 19:56
- Nahlásit
jana33
Ketrin1
Zuzana T
Ráda bych viděla aspoň fotku sestřičky v postoji, ale bohužel, no.
Fakt mě to zajímá.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 06:38
- Nahlásit
jana33Vlasta
je to druh PVC
není lino - je to něco výrazně dražšího a lepšího
jasně, vím - vyjadřuju se jak tatar - já to chtěla do pokojů v podkroví, co jsme loni rekonstruovali, moc se mi líbil ten design dřeva nebo parket... ale manžel nakonec prosadil plovoučky...no, mi je to celkem jedno, já v těch pokojích nebydlím a kluci si tam uklízejí sami a psi nahoru nesmí.
Jinak ale, nedávno mám nový vysavač a je úžasně výkonný, takže mi přestaly vadit i staré celoplošné koberce co máme ve zbytku podkroví.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 15:04
- Nahlásit
Ahoj
Prosím,prosím o doporučení chovek jak zlaťáků,tak labroušů - kde by se dalo vybrat klidnější - já vím, já vím - ale prostě štěndo, které by bylo dobré jako parťák pro slečnu, pro kterou by to byl první hafan. Nechce se věnovat právě lovečině a ani snad výstavám, ale papíráka určo chce. Tak abych jí jen doporučila nějaké chovky,kde je aspoň nějaká záruka zdraví a kde by jí pomohly vybrat pro ni vhodné štěndo ...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 15:23
- Nahlásit
klidnější - já vím, já vím -
No, Hani, to se přece nedá takhle, v každým vrhu jsou draci i salámisti, myslím že s tímhle požadavkem bude nejlepší objet ty CHS, kde mají volná štěňata k odběru -a je jich teď dost- a přesvědčit se a vybírat naživo - ony ty povahy a temperamenty se v tomhle věku už celkem jasně ukazujou.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 15:32
- Nahlásit
Ketrin1
No to jo, tak jsem to i myslela,že si to skoukne,obtelefonuje a pak objede a vybere - ale aby věděla, kde koukat a kam se vydat... klidně mi to pošlete na mailík choco@seznam.cz
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 16:13
- Nahlásit
choco
Máš něco v mailu.
Před chvílí jsem přijela z chalupy - Athos s Charlotte se dnes vykoupali, což to by mi nevadilo, ale Athos během chvilinky potom našel hromadu spáleného listí a v tom popelu se vyválel!! Jestli já toho psa nezabiju teď, tak už nikdy.
Na druhou stranu stranu musím říct, že mu šlo skvěle cvičení. Nejdřív jsme potrénovali aportky, a pak že hodím Charlotte dummíka na dohledávku, Athos se mi vysmekl a než se stačila Charlotte vzpamatovat, Athos dummíka našel a přinesl. To jsem tedy čuměla, protože slovo hledej slyšel asi dvakrát.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 08:53
- Nahlásit
choco
Velmi slušná štěňata má teď Cambrella, ale jestli by se vybralo něco klidnějšího nevím, Tracy je docela drak. Odtud bych si vzala štěně s klidem sama. Další zajímavé spojení Belle Moravia.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 16:51
- Nahlásit
Petra Bailie
Ilka má dráčata jeden černej pes byl totál salámista,ale ten už je pryč
Hlásím,že jaro je tady, dneska jsem v lese viděla první rozkvetlý jaterník
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 17:20
- Nahlásit
choco
Hani, souhlasím s Peťou, Cambrella by byla dobrá volba.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 17:48
- Nahlásit
Halo kdo chodíte na FB - zakládá se OS retrívr v nouzi,zatím jsou tři členové,chovající GR,přidá se někdo od labíků,fletů,tolerků ,kudrnek či čespíků? Bylo by fain,kdyby byla zastoupená všechna plemena. OS se chce zaměřit na jednotlivé psí osudy -s heslem raději jeden zachráněný a šťastný pes,než 10 nevhodně umístěných.Za posledních pár týdnů byli zachránění Felly,Andy,Bingo,Rita a Baruška,našly se dva tři zatoulaní..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 18:33
- Nahlásit
Zuzana T jsem tak zblblá, že jsem chtěla dát TO SE MI LÍBÍ - a tady na to není tlačítko
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 18:36
- Nahlásit
Vlasta
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 20:16
- Nahlásit
Vlasta
jana33
Janča už se chytla.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 21:50
- Nahlásit
Vlasta
Vlastičko,ty jsi má krevní skupina
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 15:58
- Nahlásit
Hezký den!!
Tedy dneska je tu někam mrtvo.. kde jste všichni? Já jsem vstávala ve čtyři, protože už na půl osmou jsem musela být u doktora v Praze, kde mne tedy nepotěšil - už nějakou dobu jsem cítila, že nemůžu udýchat cesty na kole, ale přisuzovala jsem to tomu, že jsem prostě lenivá a schnilá. No bohužel - zhoršilo se astma, ale naštěstí to není tak hrozné.
Pak jsme jeli s Michalem na rychlou návštěvu tchýně, babičky a já sedla do vlaku a hurá domů.
Teď se tu válím na gauči a padá mi hlava.
Brácha mi poslal video ze závěrečného kruhu, kde bojujeme s Athosem - je to bohužel z dálky, ale kdo by chtěl - může se mrknout: http://bilksa.rajce.idnes.cz/Vrh_A_-_OVP_CB_3.3.20 12#BIS_puppy_-_Athos_2._misto.jpg
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 16:08
- Nahlásit
bilksa
Moc hezké video.
My se procházkovali,když je dneska ještě jaro,pak jsem uklízela a te´d si jdu dělat oběd.A pak musím pracovat.
A mám rádost,v rámci úklidu jsem našla Babušin očkovák i rodokmen,jak jsem kvůli jejím demoličním sklonům všechno narvala do přepravek a krabic,tak vůbec nevím,co kde mám...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 18:20
- Nahlásit
jana33
Já jsem tuhle také něco šíleně hledala, sváděla jsem na Michala, že to někam dal, no nakonec jsem to samozřejmě výborně schovala já...
Tedy vrátila jsem se z venku a pěkně se tam ochladilo, zatáhlo se a čekám sníh, brrr.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 19:01
- Nahlásit
bilksa
Hihi,já na zítra vyndala Fandulce bažanta,tak budou padat trakaře.-)
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 19:05
- Nahlásit
jana33
Tééédy, Fanča se bude mít. My jedeme jen ve spárkách a dummíkách.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 19:09
- Nahlásit
bilksatedy pěkný, musím říct, že Ti moc hezky stál a ti psi kolem Tebe to bylo dost hustý, ti tedy nestáli vůbec a ten Tvůj na sebe nechá hodně sahat na úpravy - já takto pořád rovnat Kokina tak už stojí jako vopruzák
Zuzana T no jo Zuzi, my jsme ta stejná generace - tož už to asi lepší nebude - jsme domluvený s p.Mášou na návštěvě příští týden
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 19:12
- Nahlásit
bilksa
No,já jsem si zavařila,objednala jsem si 12 bažantů a zítra mi mají dorazit, do toho mi zavezli maso a KArel střelil prase, takže mrazák narvanej masem, plus škárou,kterou si nechávám na barvu. Tudíž nevím,kam ty bažanty frknu,mám tam asi pět bážů ze sezony a kachny, plus srnčí škáru a nějaký spárky,tak jsem aspoń jednoho bážu vytáhla,musím si udělat místo (že mě ten jeden vytrhne ) Dneska jsem Karlovi zakázala cokoli střelit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 19:35
- Nahlásit
jana33
My už máme dva velké pultové mrazáky, jeden velký šuplíkový a stejně, když něco táta střelí, tak si půjčujeme mrazák našeho mysl. sdružení.
Táta řve, že mám jen ten šuplíkový stále pro sebe.
Vlasta
Díky, stojí moc hezky, tedy když se mu chce - bála jsem se, jak bude spolupracovat po tom Brně, kde se lekl, ale v pohodě. Nechá se upravit naprosto v pohodě - pro mne naprostý zázrak. Rád se předvádí..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 19:38
- Nahlásit
bilksa
Nám se bohužel už nikam druhý pulťák nevejde,ale můžu něco dát ke kamarádovi.
Jdu se oblíkat,Samoušek má práci,Karel střelil lišku,tak si zahledá a zanosí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 20:14
- Nahlásit
jana33
Hmm, lištička - to už je pro profíka!! Charlotte taky lištičky ráda, táta teď sedět nechodí, tak má Charlotte pauzu.
|