| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 14:10
- Nahlásit
Ketrin1
Souhlasím, už se těším na zprávy ze zkoušek...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 14:13
- Nahlásit
Já se obávám,že na nějakýho přiblblýho přicmrndlýho srnečka by to asi neklaplo. Nehledě na to,že já jsem ouplně slepá a určitě bych si všimla lože jen v případě,že by na něj spotřebovali kbelík barvy
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 14:21
- Nahlásit
jana33
A co jako? To já taky - od toho máš psa, aby našel lože. A byla jsem párkrát i na zk., kde bylo na barvách prase a ne srnec.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 14:28
- Nahlásit
Ketrin1
Nj,ale to F přechází,jak kdyby se nechumelilo prase dávaj hodně na honičský zkoušky,ty ještě nemáme
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 14:39
- Nahlásit
jana33
Na všestrankách u Jedličky měli u lože na stromě asi tak půlmetrové bílé Lko.
Jinak Bailinka se nějakým ložem taky nikdy nezdržovala.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 14:40
- Nahlásit
jana33
my ho měli i na obyč barvářských..
no, sníh slezl, asi seženu barvu a konečně to s Corou taky zkusím a půjdem letos aspoň na LZ , ať se nezaobíráme pořád jen dummíkama
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 14:49
- Nahlásit
Ketrin1
To je slovo do pranice.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 15:00
- Nahlásit
bilksa
Ketrin1
Žádný slovo do pranice,letos slibovala všestranky
Petra Bailie
To bychom potřebovali a na konci prase, trošku zamaskované,aby vypadalo podezřele
Ketrin1
Btw já si slibuju už měsíc,že zas začnu kapat barvu a tohle byla první a nakapaná někým jiným
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 15:02 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 15:08
- Nahlásit
jana33
,letos slibovala všestranky
a nebyla sama, žeee???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 15:21 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
No vždyť jo, počítám s těma karlovaráckejma,který nám loni zrušili, a doufám,že letos to bude to samé co si budeme povídat,klid na stanovišti v lese nemá, ještě pár prasátek a na obyč krev se vybodne..... prostě to bude legrace. Ale jsem ráda,žes nezapomněla a půjdete s náma
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 06:40
- Nahlásit
jana33
Do Karlových Varů nejedu, bojím se Rusů pojeď do Jičína, na začátku října.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 08:05
- Nahlásit
Ketrin1
a v Jičíně jsou OMsový?? Na Jičín jsem myslela jít na derby v červenci - když mi loni zrušili Úštěk. Ale červenec je naprd - bude verdo a to Greeny nemá rád..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 10:01
- Nahlásit
Ketrin1
V Jičíně jsou všestranky??
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 10:01
- Nahlásit
Vlasta
Hm, tak koukám že jak LZ, tak VZ v JC jsou jen pro ohaře, což z oblastního přehledu, co ho mám doma, nebylo jasné škoda, ale ještě se zkusím přeptat, jestli by neudělali jednu skupinku pro malá plemena.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 10:02
- Nahlásit
jana33
a co se divíš?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 10:02
- Nahlásit
Ketrin1
nj,paní neumí číst to je stejný jako u nás,všestranky jen pro ohaře, rozhodčí mi říkali,že nezbývá,než F natřít nahnědo a vydávat za kraťase
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 10:07
- Nahlásit
jana33
to víš, zaslepilo mě nadšení, že bych to měla 20 km a mohla spát doma
vydávat za kraťase A vystavuje?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 10:10
- Nahlásit
Ketrin1
Nevystavuje,ale pánové mi říkali,že to jenom dopilujeme
takže se zbav strachu z Rusáků, jedeš do KV,neboj,oni po lesích neběhaj a na kolonádě se dohledávka nedělá
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 10:17
- Nahlásit
na kolonádě se dohledávka nedělá
noó jen aby, když můžou být veverky na parkovišti...
A kdy to je? no, třeba je zas zruší škoda že těch omsáckých VZ je tak málo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 10:25
- Nahlásit
Ketrin1
Na konci října. Koukni na ČMMJ, do sekce kynologie,tam jsou všechny zkoušky na všech OMS. Ještě jsou všestranky u Prahy, v ČL, dokonce píšou i Teplice,což je u nás,ale jednak si myslím,že to je chybka,protože to je bašta ohařů a dělají podle mě taky VZ jen pro ně, a jednak jsem se tam byla podívat na lesky a byl to dost otřesný zážitek.... ale mohla bys spát u nás
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 11:38
- Nahlásit
jana33
Ketrin1
tady škoda že nechci jít na OMSový Všestranky - jinak bych vás ukecávala aŤ to dáme v CL - to máte obě napůl cesty
Teď jsem se hrdinně přihlásila na WT do Milovic - teď o víkendu - dokonce do třídy M - a co myslíte? Jsem jediná přihlášená takže třída M nebude to je pešek, když jsem se odhodlala zkusit těžší třídu ....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 15:17
- Nahlásit
Vlasta
Klasika... Já když už se někam dokopu, tak zkoušky buď zruší, nebo jsou tak těžké terény, že je skoro nikdo neudělá a nebo když se vydám na OMSový, tak nás posuzují podle ohařů. Stále se přemlouvám, že ještě zkusím nějaké zkoušky letos, než se změní řády, ale upřímně: než se nervovat a vztekat se Charlotte, která se na zkouškách tváří jako úplný blbec, tak si to radši půjdu užít na hon.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 15:34
- Nahlásit
Vlasta
V tom případě doporučuji přihlásit se na Konopiště, tam už budeš druhá a někoho třetího snad ukecáme.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 15:41
- Nahlásit
Petra Bailie
No já myslím, že to se Vlasta určitě přihlásí.
Tak jsem pěkně naštvaná - na webu ČMKJ jsou rozkreslené plánky kruhů na mezinárodku v ČB a goldeni jsou uvnitř. To je tedy otrava, ach jo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 16:56
- Nahlásit
Hele já jsem překvapená zjistila,že řády se mění až od 2014,myslela jsem,že už od příštího roku, a že tak s B budu chodit už komplet podle nového...
bilksa
To mě taky vždycky naštve,ale třeba bude lejt a ještě budeš ráda
Vlasta
Holt je ti dáno zářit ve třídě nižší,no
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 17:01
- Nahlásit
Vlasta
A jinak neboj,my se ještě rozhoupeme a pojedeme do Třeboně. Já bych nejradši jela na Pohár prezidentky od RK,ale to je bohužel v létě, takže pro Fandulku to je zabitý...holt třeba jednou s Barbuchou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 17:48
- Nahlásit
jana33
No tak super, už se těším!! HOlky už u mne byly, tak teď vy... Alespoň bydleníčko byste měly zdarma.
Řády se tedy mění až od 2014? Tak to jsem taky nějak pozadu - myslela jsem taky, že už od 2013.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 18:21
- Nahlásit
bilksa
Zas se tolik toho nechytej to abychom začali ty klidy v lese nacvičovat už te´d, nevím, kdo nám bude dokolečka simulovat ty naháńky
Jj,teď jsem to četla,že vlastně letošek je k předložení a prvním diskusím, a příští rok k doladění a od 2014 k realizaci. Taky mě to překvapilo...
Jinak dneska mě opravdu pobavila Barbucha, včera při cvičení byla na zabití, flusala dumíky a kravila,tak dneska měla cvičeníčko jen na držení v klidu na dvoře, na závěr se mi vyšplhala prdelí do klína,packama na ramena a hlavou nad moji hlavu,ale furt držela blbka jedna
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 18:42
- Nahlásit
jana33
Se chtěla tulit, kočička...
Takže s vámi počítám...
Vyrážím si zacvičit zumbu, tak paaa!
|