Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ewka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:33
- Nahlásit

A když se podívám na společnou fotku mých pejsků ...

http://ahsia.rajce.idnes.cz/Horni_Vrist_u_Snezneho _-_8._-_11.3.12/#DSC_8309.jpg

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:57
- Nahlásit

Ewka
No normoš labroš...

Ewka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:09
- Nahlásit

bilksa
Já takového prdlého nikdy neměla tak mě to chvílemi udivuje

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 22:06
- Nahlásit

Ewka
moc hezké fotky, velmi podobné jako náš ďábel tasmánský a létající drak

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 09:32
- Nahlásit

Ewka
ten jeho ocas, to se mi nelíbí
Jsi moc náročná, trialového šampiona s takovým ocasem bych si vážně dala líbit. Jo, je to čistej trialák, žádnej mix, ale je fakt, že druhýho takhle pěknýho neznám.... Ale dá se vybrat exteriérově slušnější zvíře, třeba Miuška od Míči je hezká. Jasně, je lehoučká, ale pořád vypadá jako labrador.

Já takového prdlého nikdy neměla
Ne??? Tak já zase nikdy neměla něco neprdlýho.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 09:54
- Nahlásit

Petra Bailie
Ketrin1
A mě pak naivka tvrdí,že mám divný psy

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:19
- Nahlásit

no dá se to říct všelijak, Honza kupříkladu nedávno decentně pravil, že Corina do všeho dává moc emocí (když vítala jeho kamarády)
ale ten pes co linkla Petra, je fakt pěknej, taky bych nevěřila že je to trial

Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:29
- Nahlásit

Petra Bailie
Já takového prdlého nikdy neměla
Ne??? Tak já zase nikdy neměla něco neprdlýho.

No fakt ne, Denýsek je největší flegmatik, co znám, on pořád někde spí, jen u výcviku je živý až moc, jinak o něm vůbec nevím .

Někteří trialáci vypadají jako labradoři, ale ne takoví, jací se mi líbí :-P.

jana33
A mě pak naivka tvrdí,že mám divný psy
No za tím si stojím .

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:29
- Nahlásit

Ketrin1
Tak naši psychopsi mají na nestandardní chování nárok

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:59
- Nahlásit

jana33
Bailinka za mlada:

Pak se divím, že na stará kolena chodí trochu ztuha, když provozovala tohle.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 12:11
- Nahlásit

Petra Bailie
No,na Samouška už to taky bohužel dolehlo,ty nalítaný kilometry a hony (a asi i ten první rok a půl života). Prostě je vidět,že si užívali (a užívají) naplno

Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 13:54
- Nahlásit

Petra Bailie
To je skvělá fotka

Denýsek mi chodí stále skvěle, tak snad mu to vydrží co nejdéle.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 14:21
- Nahlásit

Ewka
To Sam taky, ale po celodenním honu už kulhal. Holt už to není jako za mlada

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 14:26
- Nahlásit

Ewka
jana33
Petra Bailie
Vaši "veteráni" jsou ještě čupr - to pomalé chátrání přichází většinou až po 10.roce... pokud teda byl pes do té doby zdravý.

Bailie baleťačka

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 14:32
- Nahlásit

Ketrin1
Dej pokoj, to vědět nepotřebuju.....btw děsný je,že od příštího roku budeme mít veterány tři. I když Ferďas tu bude honit kočky do sta

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2012 15:21
- Nahlásit

jana33
Co na to říct. Máte je brzo za sebou... Carpe diem!
Dneska jsem poprvé mohla s někým mluvit o Brestě, aniž bych se bála že se rozbrečím. Pořád se kdekdo na ni ptá, lidi v poslední době byli zvyklí že tu (v práci) se mnou denně byla. teď je tu prázdný pelíšek, ještě jsem ho neuklidila.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 07:37 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

další pes odešel, jeden z těch se kterým jsme se s Brestou často potkávaly

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 09:25
- Nahlásit

Ketrin1
smutný,ale měl krásnej věk

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 16:06
- Nahlásit

Teda jaro je hezký období,ale ty hnijící kousky čehosi,co psiska neustále nosí, jsou fakt nechutný. Zvlášť, když je psiska chtějí nosit stále dokolo, jednoho odeženu a čtyři se na chcíplotinku jdou kouknout, tři odvolám a čtvrtý to stihne chňapnout a se zářícíma očičkama mi to znova ukazuje

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 16:35
- Nahlásit

jana33
No jo, to mi povídej - to je neustále nějaký hnus. Brita to nechá, ale Charlotta to chce nosit, nebo se v tom vyválet, prase..

Já jsem teď zase otrávená - před týdnem mi volala paní, že by chtěli od nás štěňátka, tak jsem jí vysvětlila, že teď nemám, ale že jí doporučím kvalitní chovky. Tak jsem jí poslala si 8 chovek, kde mají štěňátka, nebo mají nakryto, či plánují.

Ona mi dneska volá, jestli jí jako můžu poradit, že už pejska mají doma. Tak jsem se rovnou zeptala, kterou chovku vybrali a ona, že žádnou, že chvátali, že mají děti teď prázdniny, tak si vzali bez PP. No a čím že mají krmit psa, tak jsem jí odpověděla, že slušný chovatel jim poradí sám a dá jim spoustu rad a také krmivo, kterým byla štěňata krmena.
To mám nejradši - vezmou si štěně Bůh ví odkud a teď budou volat o rady.... Ach jo.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 16:41
- Nahlásit

bilksa
Fandule se v tom poválí a pak to přinese jak se to všechno rozkládalo v tom bahníčku,tak je to ve stavu,kdy to k váleníčku přímo vybízí

No,to je fakt dobrý, že jí to není blbý...

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 17:00
- Nahlásit

jana33
Není, no. Ono to těm lidem asi prostě vůbec nedojde. Nebo já nevím....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 07:45
- Nahlásit

Zdravím,
Ketrin - veteráni nám odcházejí Conny,Bresta,Fabio - stará dobrá vojna ).To je život.
Cathy je tzatím ťuk ťuk v pohodě,veselá a hravá,až si říkám,jestli na ní nepasuje rčení " Tety Kateřiny " ze Saturnina : " Kůň je jednou hříbětem,člověk ( v tomhle případě goldenka ) dvakrát dítětem "

bilksa
Většina lidí chce koupit za levno.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 08:24
- Nahlásit

Zuzana T
Jo jo. Cathy držím palce, ať ještě dlouho skáče přes kaluže!
Včera jsme se stavovali u Nollíků a muchlala jsem Budulínka, heč
jana33
ty hnijící kousky čehosi,co psiska neustále nosí
to patří k předjaří stejně jako bahno
bilksa
Proč nás to ještě překvapuje, i když je to pořád dokolečka dokola, stejně jako krytí nemocnými psy,

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 08:31
- Nahlásit

Ketrin1
myslíš to na FB ?? To už nějaké druhé dusno kolem stejné osoby - kdysi už jsem četla něco o penězích....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 08:38
- Nahlásit

Vlasta
mně stačilo ji jednou sledovat v kruhu

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 08:49
- Nahlásit

Ketrin1
vůbec si nevybavuju o koho jde ani podle fotky na FB
Ale vybavuju si nějaký velmi lustrační dotazník u zájemců o štěně - o tom jsem slyšela, ale nevím, jestli jde o stejnou osobu asi jo, jak tam píše ta slečna co se nemohla dopídit jestli na ni zbyde štěně...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 09:02
- Nahlásit

Vlasta
no já ji taky neznám, ale tenkrát se vystavovali LR i GR v 1 kruhu, já už měla odvystavováno a čekala na kamarádku, a psa této slečny nešlo přehlédnout, takže jsem se i koukla do katalogu, kdo to je. Pes špinavý, smutný, přikrčený. Chudák!

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 09:58
- Nahlásit

VlastaKetrin1
Tak to mne nějak minulo... vůbec nevím o co jde.

Zuzana T
Fakt mě to štve, stráví s ní člověk drahocený čas, snažím se jí poradit a ona si stejně vezme štěně Bůh ví odkud....

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2012 10:32
- Nahlásit

bilksa
Něco podobného se teď řešilo na muj-labrador, někdo tam chtěl poradit s výběrem štěněte, hodně se zajímal o povahu, všichni mu radili hlavně s PP z kvalitní chovky a co myslíte? Za pár dnů se chlubil se štěnětem z množárny, majitel měl šest fen v kotcích a ani nevěděl, jak se která jmenuje. Ale to prý dotyčného nezajímá, štěně bylo roztomilé.... Je to marnost, když je někdo pitomej. Chudáci ty feny, další hárání další štěňata, ať se kšefty hýbou. Takové lidi prostě nepochopím. Ať si máma mýho štěněte třeba zdechne, hlavně že já jsem pořídil lacino.
Když vidím, jaký nádherný štěňata má teď doma Ilonka Bártová,.... škoda slov. Jen se vždycky zbytečně naštvu. Takovým lidem cokoliv radit je jen ztráta času.

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání