Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ewka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 15:03
- Nahlásit

Dneska je tak krásně, tak jsem ven vytáhla foťák a dobře jsem udělala, konečně jsem mohla vyfotit ty "dárečky", které mi Cloe snad každý den nosí.
Tohle je ale slabý odvar, nejhorší byl polorozložený mrtvý potkan, to mi bylo fakt zle
Tady fotky z dneška, kdo by se chtěl podívat.
http://ewiczka.rajce.idnes.cz/3.3._2012_na_poli_s_ Denim_a_Cloe/#

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 15:44
- Nahlásit

Ewka
Cloe je šikulka, tyhle "dárečky" známe, nejhorší je,jak je za to člověk musí chválit a přitom by zvracel

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 16:40 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Tak jsem doma - bylo to náročné, ale pěkné. Pan Adlt mě celkem mile překvapil, posuzování mu šlo pěkně od ruky, ale rozhodně to neodflákl - psi prohmatal, koukl na zuby, na varlata a psal celkem dlouhé posudky, což se u našich rozhodčích moc nevidí... Navíc rozhodně neplatilo - jeden pes ve třídě = V1, VT, dokonce padlo i D.

Takže celkově pro naši výpravu opět úspěšná výstava:
Amélia - VN1, postup do BIS puppy
Aramis - VN2 (vůbec neběhal, ale rval někam pryč, praštěnec)
Athos - VN1 a 2.místo BIS puppy.

Mám radost.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 16:43
- Nahlásit

bilksa no tedy vy válíte - to bude hustý v Humpolci Gratuluju!!!!!!

anyny29
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 17:14
- Nahlásit

zdravím,
chtěla bych se optat jestli někdo nevíte o nějakých přípravcích na línání.Mám labradorku ale ta líná jak byk.Slyšela jsem že něco existuje aby to línání nebylo masivní.Díky moc za radu

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 17:22
- Nahlásit

Vlasta
Hele o Humpolec bych se nebála - bude tam spousta krásných pesanů a lepších.. Viz. třeba ty s Hawkeyem. Moc se těším, to bude pokoukáníčko.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 17:22
- Nahlásit

bilksa
Super,mooc gratuluju
anyny29
no,labradoři obecně jsou psiska hodně línací a teď je to správné období. Aby se výměna srsti urychlila můžeš přidávat biotin (doporučuju koupit v lékárně lidský Biosil), mořské řasy, lososový nebo pupalkový olej, ale vesměs je to stejně jen pro tvůj pocit, ten kožich vyměnit musí

anyny29
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 17:37
- Nahlásit

Moc děkuji,já vím že musí vyměnit ten svůj kožíšek ale mě je oto aby to bylo co nejdřiv protože to její línání trvá až 2 měsíce ale to je fakt jízda.A máš nějaké stím zkušenosti?

Ewka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 18:42
- Nahlásit

jana33
Jani, hlavně mi s tím potkanem v tlamě skočila do obličeje, takže jsem ho měla všude, opravdu jsem málem dala ven oběd ... utíkala jsem s psisky domů jako o život a celá se myla dobrou hodinu
Ale samozřejmě mám radost, správný retrívr .

bilksa
Moc gratulujeme.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 19:32
- Nahlásit

Ewka
Díky, taky máš šikuly!! Takhle to má být! Ovšem chápu, že potkan v obličeji není nic moc...

Ewka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 20:06
- Nahlásit

bilksa
Teď už se směju, ale v tu chvíli jsem měla do smíchu daleko
Kam přijedete, tam záříte, to je krásné .

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 21:27
- Nahlásit

Ewka
No jo, zatím jsou to miminka!! Křest ohněm bude v Humpolci na klubovce, kde jim bude týden 9 měsíců, takže šup do mladých. Tam se teprv ukáže.

Naši nikdy nechtěli druhého psa, tak hrozně nadávali, když jsem přivezla Charlotte (řekla jsem jim to hodinu před odjezdem pro psa, kam jedu) a první, co viděli, když jsem ji přivezla, jak vlítla do rákosí a přinesla polorozpadlou rybu. No dáma se předvedla... Ovšem teď je to jejich miláček největší, kterého mi ani nedali, když jsem si sbalila kufry a odstěhovala se.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 23:00
- Nahlásit

Ewka s tím potkanem v tlamě

Nejlepší je ta poslední fotka - totéž provozuje Cora na sněhu, jenže já s foťákem nikdy nejsem tak rychlá...
bilksa Gratulace!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 23:40
- Nahlásit

jé a teď čtu na předchozí straně o chytré a šikovné Tině, co chodí sama na nákupy jsem ráda, že v tom nejsem sama - Cora chodí "nakupovat" ke krmelcům. Jakmile jdeme někde poblíž, musím ji zaujmout nějakým povelem, aportíkem apod. - běda, jak zapomenu - začne se nenápadně loudat a jakmile se mi octne za zády, je pryč a už futruje tvrdý chleba. Několikrát dostala na místě činu vyčiněno, ale chtivost chleba je silnější - dneska zdrhla zas. Chtěla jsem ji vytrestat a tak jsme s Borgem šli normálně domů, že ji -až přijde- nechám vydusit za vrátky, než ji pustím domů. Nojo, jenže ona si asi přece jen vzpomněla, že bude zle, a domů nešla - zůstala dřepět na kraji lesa a čekala tam pěkně dlouho, až ji půjdu volat a hledat.

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 07:27
- Nahlásit

bilksa
Moc gratuluju!

Ketrin1
“nákupy“ u krmelce jsou běžnou součástí procházky,je to Edy samoska

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 07:47
- Nahlásit

Ketrin1
Taky hezké, ale tedy na Tinu to nemá - ta to dovedla do dokonalosti. Ovšem Cora to taky vyřešila - počká si, až pro ni panička dojde...

Naše holky nekradou - asi jsou zvláštní, ale nic tvrdého nechtějí. Jedině, kdybychom tam dávali syrové masíko.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 08:22
- Nahlásit

Tak jsem si říkala, že mám dnes volné dopoledne, tak že se vyspím a houby - stejně tu straším od čtvrt na osm...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 08:39
- Nahlásit

bilksa taky strašíme - Kokinko dělá bordel, ale jenom dokud jsme nevstala - teď už se mu to líbí, jsme vzhůru a on si tady pospává

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 09:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Ranní ptáče....,já vyexpedovala všechny pryč,dopiju kafe a jdu trochu vyčistit byt.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 09:39
- Nahlásit

Zuzana T
Já jsem se teď vrátila z prochajdy s klukama, v jedenáct naložím Amálku a Aramise a společně s Athosem pojedeme na chalupu. Oliver zůstane doma - ten nemá rád velký ruch psů a lidí a to na chalupě je stále.

Úklid nechám na týden.

Ewka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 09:42
- Nahlásit

Ketrin1
Denýsek se po sněhu vozí, najde kopeček a jezdí dolů a zase vyběhne a zase dolů po břiše, miluje sníh. Ale ve vodě mi to dělá jen Cloe, hrozné čuně si pak vedu domů .

bilksa
Ta se teda předvedla hned první den . Také jsem chtěla do Humpolce, ale bohužel to nevyšlo, mám v té době souborné zkoušky a stejně, ségra má o 6 kg víc, nechtěla bych vidět, o kolik kg více by měl zbytek fenek s náma v kruhu .

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 10:05
- Nahlásit

Ewka
o 6 kg víc
proboha to je prase,ne
!

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 10:21
- Nahlásit

Ewka
Tééédy, přijde mi Cloe akorát, tak to čučím, když ségra má o 6kg víc....

My bychom měli vyrazit komplet, ovšem těžko říct - podle hárání holek...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 11:05
- Nahlásit

Zuzana T taky uklízím - jako každý víkend - ale mám pocit, že je to marný, všichni línají, Kejsi včera přidal k vyžraným dírám do koberce v obýváku od Kokinka lívanec - měl průjmík a v noci nevydržel - ach jo, musím tu podlahu letos vymyslet, manžel nechce dlažbu a já zase plovoučku - asi dáme na ten beton noviny nebo co.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 11:47
- Nahlásit

Vlasta
Mám oboje - plovoučku i dlažbu a pokud jsou psi, tak tedy je lepší dlažba. Nevsákne se do ní nic, jde to z ní dobře umýt. Já když mám psi u sebe, tak je nechávám jen v předsíni, kde je dlažba, abych měla po noci a při příchodu z práce snadnější úklid...

U nás nelíná nikdo - naopak Charlotte jde do srsti - konečně!!

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 12:33
- Nahlásit

Vlasta
A Marmoleum v designu dřeva? Mě se to moc líbí, je to teplý, psům to neklouže....
Tak u nás se líná ve velkým, Samoušek tedy ani ne, ale blondýny všechny

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 12:38
- Nahlásit

jana33 o tom jsem nepřemýšlela, neznám nikoho kdo to má vyzkoušené jestli je to ono. Hlavně potřebuju něco co se podkládá - sousedi dole by asi zešíleli - oni ti 3 moji psi nadělají i na koberci docela randál....

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 14:19
- Nahlásit

Marmoleum je měkký,takže zvuky tlumí. Mě se moc líbí,ale na psiska to ozkoušený nemám,ani neznám nikoho s psiskama,kdo by ho měl. Ale zrovna dlažba je pro sousedy mor, ještě když jsem bydlela u mamky,tak si dali dlažbu všude sousedi nad náma a to jsme slyšeli opravdu všechno

Ewka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 15:43
- Nahlásit

Zuzana T
bilksa
Já jsem ji neviděla od Duocacibu, tam vážila stejně jako Cloe, takže nevím, ale 33 kg v osmi měsících na fenu labíka mi přijde dost, až mi to dech vyrazilo .

Vlasta
My máme doma novou podlahu položenou na linu, skládají se kusy do sebe, je to rychlé a moc hezké. Jen nevím, jak se to jmenuje.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2012 17:30
- Nahlásit

Ewka no to asi je fakt moc - mám 8 měsíčního psa GR a váží 30 kg a nevypadá že by strádal .-)

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání