Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:46
- Nahlásit

Petra Bailie
jj,na Cathy občas platí přísloví tety Kateřiny ,že kůň je jednou hříbětem,člověk( stará fena goldena ) dvakrát dítětem.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 19:52
- Nahlásit

jana33musíš mít aprobaci na normální vlohy? Na vlohy a PZ, protože těma se začíná.
Eda Zrovna včera jsem si vzpomněla, jak asi v nové práci válčíš.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 07:40
- Nahlásit

Dobré ránko!! Tak u nás dnes prvně ráno mlha, že by se dala krájet. Večer jsem si zase zašla na zumbu, tak mám ze sebe dobrý pocit, že zas něco dělám. Na vysoké jsem měla tělák 5x v týdnu a najednou nic.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 09:42
- Nahlásit

Pááátteček a já jedu za kamarádkou do Prahy! Už se těším,potřebuju vypnout a ve čtvrtek pak jde Samoušek na operaci,tak budu vynervená,tak se aspoň trošku zrelaxuju předem

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 09:55
- Nahlásit

Pááátteček
Optimista je člověk, který v pondělí ráno při nástupu do práce zvolá: A pozítří už máme středu!"

jana33 užij si jarní Prahu já mám chuť vyrazit na kolo, tak to asi zítra nebo v neděli udělám.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 10:36
- Nahlásit

Ketrin1
No hele,budu si asi muset užívat pražských kaváren a hospod, předevčírem do mě na procházce vrazily v plný rychlosti dvě bloncky,až jsem slítla na zem a od včerejška nemůžu na koleno.... ale aspoň musím zvládnout nějaký sporty, nutně potřebuju nový nízký trekový botky a event. ještě polosandály

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 11:42
- Nahlásit

vrazily v plný rychlosti Blbky bloncky, ouvej na tohle si dávám velkej pozor.
Co se týče bot, já potřebuju nové do hor, včera jsem byla na výzvědách a zkoušet, už mám vybráno a objednám po netu, ale ta cena!! i když na netu o 1000,- míň než v kamenným krámu...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 12:31
- Nahlásit

Ketrin1
Já si taky dávám pozor,normálně dupou jak stádou koní,takže včas uhýbám,ale tentokrát jsem prostě nebyla dost rychlá...
Já mám pohorky počítám poslední sezonu a taky budu muset pořizovat nový - jaký sis vybrala?

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 12:31
- Nahlásit

A hlásím odjeeezd,tak si užijte krásný jarní víkend

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 13:26
- Nahlásit

jana33
Meindl Island Lady MFS Active. Ale tim se neřiď, je to B/C, já potřebuju tvrdou botu vzhledem k mým chromým a plochým nohám. Staré dobré Garmonty, co mi sloužily v horách 11 let, teď dodělávám při běžnodenním chození se psy po lese - dřív by mě to ani nenapadlo, s nima se nedá ani řídit

Tak se měěěj, závidím a chci domů... místo toho předělávám 12 stránkovou smlouvu o dílo pro jednoho obzvlášť prudícího zákazníka

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 14:01
- Nahlásit

Ketrin1
Zrovna včera jsem si vzpomněla, jak asi v nové práci válčíš
řekla bych, že o 106 ale jsou hodní na novou šéfku
z okna můžu sledovat pitvy v přímém přenosu, jsme naproti anatomáku((
Staré dobré Garmonty
na ně nedám dopustit, promazávám je stále, aby vydržely co nejdéle
už se těším za hnědkou a o víkendu hurá ven!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 14:04
- Nahlásit

JUPÍÍÍÍÍÍ PÁÁÁÁTEČÉÉÉÉÉK

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 14:50
- Nahlásit

EdaStaré dobré Garmonty
na ně nedám dopustit, promazávám je stále, aby vydržely co nejdéle
Ať ti vydrží! Chtěla jsem je zase, jenže jsem byla poučena - že už to není co bývalo - přesunuli výrobu do Vietnamu a je na ně prý hodně reklamací, někteří prodejci už je vůbec nevedou.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 07:59
- Nahlásit

Dobré ránko!! Tak jaký máte program na další krásnou jarní sobotu?

Já za chvilinku vyrážím na canisku. Tentokrát budeme mít zdravé děti - prezentace na náměstí, tak bude veselo a asi hodně lidí... Těším se, moc.

Včera dorazila na cvičák Athosek s paničkou, tak jsem jim dala individuální lekci výcviku a musím říct, že jim to celkem jde. Mám z nich radost.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 09:02
- Nahlásit

bilksa no já jsem měla být na WT, jenže v MIlovicích to M nebude tak si uděláme program v lese a půjdeme i k vodě - jak moc to bude lákat Kokinka

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 10:45
- Nahlásit

Dobré dopoledne .
My máme dneska v plánu pocvičit s Cloe a Denda má naplánovanou procházku s kamarádkou a psíma holkama. A odpoledne oslavíme narozeniny Dendy, včera jsem dort dělala celkově 5 hodin, hodinu jsem makala na těstu, pak 3 hodiny sušila v troubě výtvor a pak ještě dělala korpus, tak jsem zvědavá, jak to dopadne, ale chutnat určitě bude, je rybí .

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 18:12
- Nahlásit

Tak tady jsou fotky z dnešní "psí párty", koho by to zajímalo
http://ewiczka.rajce.idnes.cz/Denysek_slavil_osme_ narozeniny/

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:28
- Nahlásit

Ewka
Super, koukám, že dortík už Velikonočně laděný.

Vlasta
Tak jak se Kokino tvářil na vodu? Naše Amálka už se koupala minulý týden.

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 19:29
- Nahlásit

bilksa
Něco mezi Velikonocemi a loveckým výcvikem
Děkuji .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 16:56
- Nahlásit

bilksa Kokinko supééér, byli jsme až dneska, včera nám návštěva přerušila plány. Dneska jsme byli v Hradčanech
a Hawkey jako mazák skočil pro dummy, který jsem hodila Grenovi dřív, než se Greeny vůbec stačil rozkoukat a přinesl ho bez oklepání a do ruky - to jsem vůbec nečekala, ani jsem to nestihla vyfotit jak jsem ho chválila

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:28
- Nahlásit

Ahojte lidičky, dlouho jsem tu nepsala. Měla jsem moc a moc starostí, ale vypadá to, že snad konečně se vše obrací k lepšímu.. pro ty z vás, kteří to ještě neví, tak náš mladý Andrýsek musel před dvěma a půl měsíci podstoupit operaci kolene, protože se mu v kloubním pouzdře vytvořil zánět. Bylo to pro nás moc těžké rozhodnutí, ale nebylo vyhnutí, protože toto se medikací u tak mladého psa řešit nedá. Konkrétní příčina není úplně známá, ale vypadá to na zanesení infekce klíštětem, které opravdu měl. Nyní to vypadá, že to pro Andrýska nebude znamenat následky na celý život, koleno se krásně hojí a po RTG před necelými dvěma týdny to vypadá, že i zánět se nevrací. Až na to bude čas, tak ve spolupráci s naším ortopedem k tomu bude i článek s fotodokumentací z operace a bude i na našich stránkách. Třeba to pomůže někomu dalšímu, protože následky tohoto zánětu jsou velmi vážné - mohou prasknout vazy. A odhalení tohoto problému v raném stádiu je velmi těžké.

Přeji všem krásný sluníčkový den.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:35
- Nahlásit

EvkaS
Držíme palce kámarádovi Andrýskovi aby se dokonale uzdravil a chodil s námi na cvičení a výstavy

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 09:20
- Nahlásit

EvkaS
no já jen zírám, co se všechno může stát Chudina malý. To jste měli dlouho klidový režim,co? Držím palce, ať může zase běhat.
My jsme taky měli kulhací víkend - Borgo v pátek na louce, když běžel pro aport, najednou zavřískal a začal kulhat na pravou přední, takže jsem se ho snažila držet v klidu. Což bylo ovšem komplikované tím, že nám hárá sousedka (NO) a našemu milovníkovi ani bolavá packa nebrání v přeskakování plotu, takže musel být buď pod neustálým dohledem anebo doma .. a zrovna bylo tak krásně, tak jsme ani nikam nevyrazili a s Corou jsem šla jen cvičit. Ale už je to skoro dobré, ještě dnes má sice nucený klid na lůžku, ale spíš už jen pro jistotu.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:04 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Ketrin1
Ano, klidový režim byl velmi náročný. První měsíc jen rychlé vyvenčení na vodítku, další měsíc už měl povoleno jít na 10ti minutovou procházku na vodítku a teď po RTG už máme povoleno pozvolna zatěžovat, protože potřebuje tu nožičku nasvalit. Pohyb potřebuje jako sůl, protože s ním mlátí puberta o 106, ale musíme opatrně. Ideální by byl vyhřátý bazén a plavat.
Chudák Borgo, ten si tedy tak užívá. Tak snad bude pacinka brzy v pořádku...

Vlasta
Vlasti moc děkuji za podporu. Také se těšíme na společné tréninky, ale máme ještě hodně co dohánět, až budeme s vámi moci do party. A výstavy snad brzy.. až nám zaroste nožička.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:59
- Nahlásit

EvkaS
No hlavně že máte nejhorší za sebou, klidový režim v tomhle věku je fakt peklo.
Moje holky se včera koupaly o sto šest, v tom horku jsem poněkud podcenila, jak je ta voda ještě studená. Výsledkem je mrtvý ocásek Tinečky. Je z toho hrozně nešťastná, pořád zalejzá pod postel a vůbec se tváří, že na to jisto jistě umře.
Ketrin1
Garmonty jsem měla, byly úžasně pohodlné, ale po roce se rozpadly na součástky. Účtenku jsem někam zabordelila, takže jsem byla pěkně naštvaná. Nikdy jsem neměla trekovky, co by se rozsypaly takhle totálně a ještě po tak krátké době.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 12:02
- Nahlásit

Petra Bailie
gratuluju k výsledům WT náš ocásek je v poho po včerejšku.

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 12:44
- Nahlásit

Včera jsme vzali Edu na Mácháč a bylo to úplně bezvadné, po zimě poprvé veliká koupačka foťák s videem mám doma, pokud nezapomenu, "vytáhnu" a zveřejním, fakt to stojí za to
Vlasta
Dneska jsme byli v Hradčanech
Hradčany u Doks? nebo jiné?

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 15:11
- Nahlásit

EvkaS
Moc na vás myslíme!! Měli jste to náročné, ale teď už to bude jistě dobré. Je to fakt hrozné, co se může stát.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 18:23
- Nahlásit

Eda jo přesně Hradčany mezi Mimoní a Doksama ....je tam nádherně, moc ráda tam jezdím.

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 20:28
- Nahlásit

Vlasta
Hradčany mezi Mimoní a Doksama
tam jsme byli včera, máme to trochu z ruky, přece jenom, ale moc se nám tam líbí na silniční i horská kola a inliny včera jsme "zničili" Edku v jezeře a počkala na nás v autě, zatímco jsme bruslili. Ještě jsme se jeli podívat na bývalé "letiště", ale to nás moc neoslovilo, zdá se mi to spíš pro motorkáře

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání