| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 21:43
- Nahlásit
Eda My to máme za humny.... a na letiště chodíme málo, ono vůbec jak se oteplí vyrazit někam je o tom, že vyrazili všichni
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 07:43
- Nahlásit
Dobré ráno všem.
U nás se neděje vcelku nic,holky se obě flákají pouze na procházkách od soboty spojených s koupačkou.Stále čekáme na Lexy hárání.Od toho se odvíjí všechny naše budoucí plány .Je to děs,štěňátkový rok se nedá naplánovat nic.
Jinak marodům a sebevrahům přeji brzké uzdravení .
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 08:34
- Nahlásit
Zuzana T Krytí musíš plánovat podle nějaké hodně drahé výstavy, třeba světovky - jakmile ji zaplatíš (+ hotel, letenky atd.), tak se fena zaručeně rozhárá asi tak týden před odjezdem
Borgo už je ok, asi to bylo nějaké podvrtnutí... ale ještě musím hlídat, sousedka je čerstvě nakrytá, tak aby neměli labroovčáky...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 08:37
- Nahlásit
Ketrin1
Krytí musíš plánovat podle nějaké hodně drahé výstavy, třeba světovky
to je dobrýýý
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 08:43
- Nahlásit
Vlasta
nojo, majitelé psů se tomu můžou smát
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 08:47
- Nahlásit
Ketrin1
no bychom se rádi smáli, ale zase nebudeme mít nikdy žádný štěňátka - tož to je taky naprd
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 10:07
- Nahlásit
Vlasta
Hele,jestli to není lepší,když člověk vidí ty nervy okolo....
U nás si včera Samouš strhl na procházce kus polštářku,výborný hlavně vzhledem k tomu,že ve čtvrtek jde na tu operaci,takže bude mít dva týdny bez procházek....
Já si užila Prahu, boty zakoupeny,ale oběhali jsme teda toho hafo,ale nakonec se mi podařilo koupit Columbie, původní cena dva a půl, teď za třinácet Ad diskuze o pohorkách - bohužel mám dojem,že už jsou i trekový pohory dělaný jako vše ostatní - aby vydržely dva roky,co je záruka,pak rok navíc a šmitec. Už jsem vystřídala několik značek a všechno stejný
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 13:43
- Nahlásit
jana33
ad boty - vtip je samozřejmě v tom, kde jsou vyrobeny. Třeba mám taky už x let (asi 6) obyč Prabosy, dělané ještě v ČR, chodim v nich pořád v létě v zimě se psy + párkrát i do větších hor a drží pořád. o Garmontech už jsem se zmiňovala...no tak teď uvidím jestli ty Meindly co je každý vychvaluje, mi taky vydrží 10 let (za ty prachy by teda měly
a co v Praze, už kvete zlatý déšť? my máme na rybníku za lesem pořád led, nesvítí tam slunce, ale na malém zahradním už Cora zahájila koupací sezónu
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 13:51
- Nahlásit
Ketrin1
Zlatý déšť jsem si nějak nevšimla, ale keře v parku na Karláku už jsou zelený.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 14:19
- Nahlásit
Ketrin1
Já myslím,že se to všechno už vyrábí v Asii...
Jj,zlatý déš´t už tam kvete. I když u nás už jaterníky v lese taky rozkvetly v pátek jaro zase skončí,tak si to ještě musíme užít
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 18:49
- Nahlásit
Petra Bailie
Moc gratulujeme k výsledkům WT
Cloe už hárá třináctý den a doma vládne klid (ťuk ťuk ťuk), šikovného chlapečka mám.
Jen chudák Cloinka má cystitidu, takže má nasazené ATB a brusinky.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 19:09
- Nahlásit
Ewka
Moooc ti to přeju.... Fany i Barbucha měli první hárání kritické dny až kolem dvacátého dne hárání
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 19:39 - Změnil/a: Ewka
- Nahlásit
jana33
Díky, to mě povzbudilo
A háraly jak dlouho? Já žiju v představě, že 21. den a šmitec hárání
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 20:36
- Nahlásit
Ewka
No uvidíš, jak bude dáma hárat často - Charlotte hárala jen jednou ročně, ale zase skoro víc, jak měsíc.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 20:51
- Nahlásit
bilksa
Jednou ročně, to bych si přála ale spíš je pravděpodobnější hárání 2x ročně, bohužel.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 21:54
- Nahlásit
Ewka
Musíš se nechat překvapit
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 07:31
- Nahlásit
Ewka může být i tři až čtyřikrát, ale nebudu malovat čerta na zeď
jana33 Už balíš Samouškovi nemocniční župánek?-budeme na vás moc myslet a držet palce, ať to proběhne hladce a rychle!
My jsme včera večer v rámci plánování letních akcí pouštěli nějaká 6 let stará nezpracovaná nesestříhaná videa z Alp, a byla tam hodně Bresta - jé, to bylo vzpomínání
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:25
- Nahlásit
Ketrin1
Hádej, kam bych šla s Cloe, kdyby hárala více, jak 2x ročně?
jana33
Moc na vás myslíme!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:40
- Nahlásit
Ketrin1
Ewka
Holky až zítra v šest. Ale je tedy pravda,že už teď jsem na palici,až ho zítra uspí,tak mě klepne. V pátek jde švagrová na císaře a z toho tak nervní nejsem,no,jsem já normální?
Dneska jsme ráno v lese před sebo hnali prase, vždycky jen popoběhlo a zastavilo se a čučelo, fakt nevím,co si myslelo,každopádně jsem měla,co dělat,abych smečku udržela u nohy
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 10:55
- Nahlásit
Ewka
Díky, umístění fajn, ale jinak to Tině moc nesedlo, asi to horko, na první disciplíně mi dokonce plivla dumík, což bylo hodně drahé - a to jsem si myslela, že tohle máme dávno docvičené. Pracovala tak nějak neslaně nemastně, prostě nebylo to ono, vím že umí dělat úplně jinak. Teď jsem zvědavá na rady od Bollena, snad nebude v sobotu moc pršet.
jana33Myslím na tě, Samoušek bude jako novej!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 11:16
- Nahlásit
Právě mi bylo zvěstováno, že Borgova černá dcera Jasmína (někdo ji možná pamatuje z Albeře) porodila 5 černých a žlutých štěňat po Quidovi, takže jsme s Janou33 zas o trochu víc příbuzné
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 11:23
- Nahlásit
Ketrin1
Tak to mají hezký počet,to se snad snadno udá. Hele,příbuzná,jsem zvědavá,jestli budou žlu´táci zase takový ksichty
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 12:25
- Nahlásit
jana33
uvidíme, jak se to tam namíchalo. Mamina má docela výraznou palici á la Borgo a třeba se i vyvede nějaká ta sladká hlavička po prabábě Brestě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 16:33
- Nahlásit
Ketrin1
Uvidí,ale Quidovi geny v tomhle bývají dost dominantní
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 18:02
- Nahlásit
jana33
Uvidí, ale Quidovi geny v tomhle bývají dost dominantní
Což je jistě dobře
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 18:51
- Nahlásit
Ewka
Já jsem teď koukala na štěnda po něm v Muchově boudě a to je celej tatík, resp. podoba s Barbuchou je nezaměnitelná
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:31
- Nahlásit
jana33
Taky jsem koukala, on ty geny předává silně ...
A Cloe má asi právě ty nejlepší dny, soudím dle praštěného Deniho a ocásku na stranu Cloe, která má neustále mokré uši
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:36
- Nahlásit
jana33
Ewka
Srandovní ksichtíky nevadí, hlavně aby předával to zdraví
Udělala jsem si radost a objednala z USA triko "Keep calm and walk the Lab"
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:46
- Nahlásit
Ketrin1
Tak to bezpochyby a člověk si zvykne,mě už se to začíná zdát roztomilý a je fakt,že takový ksichty,co umí Barbucha,to se jen tak nevidí
A kolik chtěj za poštovný? Dej si bacha,ať ti to neproclí
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:53
- Nahlásit
jana33 poštovné je v ceně (29 USD = 554,31 CZK) , už to mám v mailu potvrzené.
Tohle nakupování, aniž člověk vstane od PC, je stejně paráda .. a s proclením se uvidí, no
|