| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 09:40
- Nahlásit
bilksa
A termín? Tak to je zvláštní. Tak to tam taky vyžerete
Btw loni tu výstavu v Chomutově vyhrál Míšek se zlaťákem
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 09:50
- Nahlásit
No nebudeme říkat hop. Dostaneme D a půjdeme.. Jak znám české rozhodčí, tak už si nedělám iluze. Termín se dokonce nekreje s žádnou výstavou, tak je to zvláštní.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 09:58
- Nahlásit
bilksa
Dej mi odkaz na tu výstavu
Ty jsi trubka, jaký D
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 12:35
- Nahlásit
bilksa
Šárko, vy jako jste BIS 3 a jedete na krajskou jo??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 17:12
- Nahlásit
Vlasta
JJ. Tak trénink dobrý.. A já mám krajské moc ráda - méně psů, pohoda...
jana33
http://www.kynologie-cbks.cz/
Tak jsme byli na prochajdě s Athosem - vody se nebojí, jednou pro klacík i doběhl až do hloubky, kde musel začít plavat, ale pak už tam nechtěl, je to vyčůránek. Jen tam, kde ještě stačí.. Tak asi budeme muset počkat, až bude teplo a vleze tam s ním panička.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 17:29
- Nahlásit
bilksa
Tak on tam labík byl loni 1 a zlaťáci 4,to zas není takovej rozdíl
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 17:30 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
A Athosek teda dobrej, já tohle neznám,ale je pravda,že Karel říkal,že s Rozárkou taky musel napoprvé do vody. No a Samouška radši nebudu komentovat,ale to byl jinej případ
Kam se vůbec chystáš s mlaďochama na veverky?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 18:31
- Nahlásit
jana33
Dobrej?? Já bych radši, kdyby tam skočil a plaval a mohli bysme cvičit aporty z vody. Takhle ho tam nedostanu. Jen tam, kam stačí.
Na veverky se chystáme tady kousek do Malého Ratmírova. Budeme tam na táboře čtyři dny, tak si okoukneme pole působnosti. Snad to mlaďoši zvládnou. Amálka si myslím, že ano, Athos má teď zpomalení z tou vodou.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 18:45
- Nahlásit
bilksa
A kdy to je?
No dobrej, jako vyčůránek Ale ono se to poddá, já jsem včera taky z Barbuchy nemohla holt se na tom musí zapracovat, oni z nich ty voduchy za chvilku budou. Já plánuju,že vezmu B k vodě společně s Fanuší nebo Rozárkou a ona si ani neuvědomí, že plave
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 18:58
- Nahlásit
jana33
8. května.
Já už vzala kalibr v podobě Charlotte a Brity sebou a ani za nimi se neodhodlal na hloubku. Třeba až bude tepleji a strávíme tam více času. Dnes byla zima nám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 19:02
- Nahlásit
bilksa
Tak to je stejně, jako v Neuměřicích, kam se chystám s Barbuchou. Jsem na to žádostivá, co si utrhneme za ostudu
Tak to já ještě nezkoušela, myslím,že to se chytne rychle. Ale znáš to, Athosek je chlapeček,těm vždycky všechno dýl trvá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 19:07
- Nahlásit
jana33
No to je taky fakt. A on je přeci jenom menší magor, než většina Charlottky dětiček... Tak budeme trénovat a snad to chlapečkovi dojde, jako ségře. Ta skočila za Charlotte do vody, zjisitla, že je vodní pes a teď už zdrhá do vody na kilometry...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 19:16
- Nahlásit
bilksa
To mi připomíná Fandulu. I když ta vlítla do řeky poprvé, když jí bylo asi deset týdnů, málem se utopila, vysápala se na břeh a hned tam skočila zase jsem myslela,že mě z ní klepne
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 20:34
- Nahlásit
http://spechato.cz/inzeraty/stenata-labradorsky-re trivr-s-pp-zluta-cerna-hneda-ID73jL.html
Neuvěřitelné UCI štěně 10.000Kč ! A kryl pes FCI, není to proti nějakým stanovám, klubu například?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2012 20:55
- Nahlásit
jana33
No jo, holky mají hodně společného... A jelikož už takové magorky máme doma dvě, tak je u nás veselo... Tuhle si Amálka ořízla drápek až na lůžko, protože v Budějovicích skáče do Vltavy a pak se hrabe zpět po vybetonovaném břehu, slepice. Teklo jí to tři dny...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 08:20
- Nahlásit
Ewka
Zírám samozřejmě je to ze strany maj.krycího psa porušení organizačního a zápisního řádu a vystavuje se kárnému řízení...ale takových případů je nejspíš plno, jen to více tutlají... vždycky se nejspíš dá říct, že se onen šampion s UCI háravkou náhodou někde potkali v polích, majitelé nikde, no tak ji holt nakryl
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 09:47
- Nahlásit
Ewka
Tak pošli na klub stížnost ale jak píše Helča,nehody se přeci stávají...
Já tohle beru za větší prasárnu než štěnda bez papírů,protože mnohdy majitelé zjistí,co mají za papíry,až když je odmítnou na výstavě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 09:51
- Nahlásit
Btw mi přijde,že majitelka psa na tom asi neshledává nic špatného,protože štěnda inzeruje i na stránkách své FCI CHS
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 10:44
- Nahlásit
Ketrin1
To by moc neukecala, protože měla na www, jak k nim přijeli na krytí a tak dále ...
Já to taky beru za větší prasárnu, protože lidé si koupí štěně s PP a pak jim zbývají jen oči pro pláč .
Jani, no právě, ona to inzeruje i na svých www ... to mě zaráží.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 10:58
- Nahlásit
měla na www, jak k nim přijeli na krytí a tak dále ...
aháá
jak říkáte - je to pěkná sprosťárna. Běžnej člověk vidí "s PP" a dál nepátrá. (blicí smajlík)
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 11:01
- Nahlásit
NO to je tedy síla. Chudáci neznalí věci....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 11:16
- Nahlásit
No tedy taky mě nenapadlo že by vůbec něco takového bylo možné........ proč jako ne FCI - co to má za význam dělat takovýto stěnda???
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 11:46
- Nahlásit
Vlasta
co to má za význam dělat takovýto stěnda???
Naivko!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 12:03
- Nahlásit
Ketrin1
myslííš ??? to by mě nenapadlo
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 16:49
- Nahlásit
Tak RK - už to má svých stránkách jako varování .To o tom vrhu LR.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 18:43
- Nahlásit
http://www.retriever-klub.cz/aktuality/570/dulezit e-upozorneni
Někdo tam asi napsal. Ale myslím, že chovají pod KCHLS.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 18:54
- Nahlásit
tý jo, Martinu F. by asi jeblo,kdyby viděla,že její odchov kreje fenu z UCI.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 19:52
- Nahlásit
Tak dnes skvělá návštěva Arlettky s páníčky.
Arlettka vůbec není hubená ani malinká - bude evidentně drobnější a je to další kopie Charlottky jen ve světlým podání.
Vyrazili jsme k mému veterináři, ten si nechal převyprávět celý případ a problémy a sám si myslím, že SIBO to není, že je to jen výštěk paní doktorky, která si neví rady.
Průjmy se jim stále občas vrací a ona jim vždy nasadí antibiotika. Takže se domluvili, že budou dojíždět sem. Dorazí příští týden, nabere se krev, bude se dělat chemický rozbor trusu.
Jsem moc ráda, že jsou ochotni dojíždět k veterináři 70km.
Zkoušela jsem kočku postavit do postoje, ale je to šílený drak.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 20:02
- Nahlásit
bilksa
tak snad už bude dobře
Chvilku jsem přemýšlela,proč si stavěla kočku do postoje
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 20:15
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, říkám jim kočičko.
Zatím je to na začátku, jsou domluvené na několik návštěv, první příští týden.
|