Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:39
- Nahlásit

Ketrin1

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:50
- Nahlásit

jana33
Mám ji na FB - nejde o fotku, jde o to, že jsem chtěla zkusit, jestli to jde. no tak zase nic

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 11:16
- Nahlásit

Ketrin1

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 11:42
- Nahlásit

jana33

Ewka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:34
- Nahlásit

Tak Cloe hárá dvacátý den a Deni je od včera v pohodě, takže jen 5 dní byl mimo a ráz naráz přestal. Je to šikovný chlapík.

Cloe pořád bere ATB a čekáme na výsledky moči, zda ATB proti zánětu zabírají, chuďátko moje.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 14:53
- Nahlásit

Ewka
Jejda, nějak jsem prošvihla s čím bojujete?? Ať je co nejdřív fit!!

Já dnes měla ve dvě ráno budíček - volala mamka, že ji z hodiny na hodinu přepadla chřipka, tak že za ni musím do práce, takže jsem odučila a šup zase na penzionek. Alespoň si to tu před prázdninama zase zopáknu.

Ewka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 15:16
- Nahlásit

bilksa
Zánět močového měchýře má chudinka, první hárání a hned to takhle schytala.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 16:53
- Nahlásit

Ewka
No,to odpovídá krycím dnům,to jsou jak praštěný po palici....tak to je dobře,že už nemusí do školky

Já hlásím,že oko se hojí výborně, nemá už límec,ale nesmí běhat,skákat atd.,takže ho hlídám jako ostříž. Kortikoidy ještě brát musí,ale budeme je postupně snižovat..... a Samouš byl úžasnej, vetka tam měla fenu naháče, a ta si z něho udělala gauč a kamínka v jednom,normálně si mu vlezla na záda a usadila se tam a Samoušek flegmoušek nic,v klidu si leželtomu se říká vynervovanej pes na veterině

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 17:34
- Nahlásit

Ewka
Jejda, šmudlinka, tak přejeme brzké uzdravení!!
jana33
To je pašák!! Hlavně, že se hezky hojí!! Už aby se zbavil kortikoidů, co? Musí ho to taky šíleně obtěžovat.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 17:44
- Nahlásit

bilksa
No, to určitě. Aspoň jsme teď trochu vybalancovali tu dávku tak,aby neměl tak příšernou žízeň,když nemá vodu k dispozici. A dneska už se nepočůral, sice ho tedy pouštím furt ven, ale předtím to dvakrát nestihl i tak

Ewka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 19:53
- Nahlásit

jana33
Tak to jsou dobré zprávy

Já jsem dneska nesla moč na rozbor, tak máme pryč pasterellu, leukocyty a máme tam ještě koky, tak ještě pokračujeme v ATB. A máme skoro konec hárání dle moči, tak to jsou dobré zprávy.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 13:21
- Nahlásit

Ewka
no jo, těch 5 dní, to je klasika.
Ewka jana33
tak ať se čerňouši pěkně kurýrují - dělá se hezky, začíná koupací sezóna

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 13:52 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin1
Tak to nám zrovna včera na tři měsíce vetka zatrhla,jakožto i kalištění se, bahnění se atd. Takže to bude dost vopruz, pro Samouše to znamená kromě luk, chození u nohy nebo na vodítku,protože jinak jsou kaliště a tůňky jeho hlavní cíle

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 14:27
- Nahlásit

jana33
to je teda ovšem zrada

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 14:38
- Nahlásit

Ketrin1
Jj,radši jsem mu to ani neřekla. Dneska jsem ho vzala na vodítku na louku a koukal na mě,jak na debila, furt šel u nohy,protože na vodítku se přeci u nohy chodí,tak nechápal,jakýže to má volno....nejsme zvyklý,no

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 15:37
- Nahlásit

Tak jsem se odhodlala a jdu poprvé s Barbuchou vyrazit k vodě. To jsem na to žádostivá,teda

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 19:19
- Nahlásit

Koukám,že si tu budu povídat sama se sebou
Tak první návštěva rybníka - nejdřív to vypadalo,že dumík zůstane ve vodě, pak se tedy odhodlala,málem utopila,plavecký styl je tedy příšerný. Celkově je hodně opatrná a musí se povzbuzovat,neumí "vplout" do vody, s packama ve vodě přešlapuje a natahuje se,a pak najednou udělá veleskok. Je to prostě trdlo každopádně na "ochotě k práci v hluboké vodě" musíme zapracovat,ale zase mě potěšila,že i když si nebyla jistá,tak nakonec touha po aportíku převládla. A kupodivu nepouštěla. Tak to teď musíme pilovat,máme na to měsíc

Ewka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 20:01
- Nahlásit

jana33
Jdete na OVVR?

Ketrin1
Děkuji, doufám, že už bude brzy zdravá, moc ráda bych s ní vyrazila k vodě, loni vlastně byla ještě malé prtě, takže řádila tam, kde dosáhla a maličko si zaplavala 2x, tak jsem moc zvědavá, jak na tom bude letos.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 20:10 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ewka
Ráda bych,jen tak cvičně na kchlsácký, na podzim půjdeme na rkáčkové k Helče a tam chci,aby všechno už klaplo na sto procent (v rámci možností).

Samoušek včera coby kamínka a gauč pro paní naháčovou

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 20:25
- Nahlásit

jana33 hezkýýýýýýýý

Ewka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 20:26
- Nahlásit

jana33
Tak budeme držet pěsti .
Úžasný chlapeček.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 20:29
- Nahlásit

Ewka
Jo, já předpokládám,že by je udělat měla, samozřejmě otázka je jak,chci si jí otestovat mezi více psama a lidma,abych věděla,jestli bude pracovat stejně nebo jinak,tak to prubneme tam,když je to tak blízko.

Ad Samouš,to fakt byla chvilka,najednou sestřička ode dveří šeptala,ať se na ně podíváme, my se báli pohnout,aby to Karel stihl vyfotit ale nakonec tak byli docela dlouho, Samouškovi to bylo jedno a čuba byla navýsost spokojená

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 21:23
- Nahlásit

jana33
to je Barbucha šikula, co chceš - poprvé. Třeba ještě ve vodě vůbec nebyla To se poddá, ne každej LR hned skáče šipky do vody jako ten náš černej blázen
Sam je zlatíčko a ještě chudák musí na vodítku Borgo to má taky tak - vodítko = u nohy... a to jsem předloni zkoušela, jestli by mě v postroji netahal na běžkách - kdepáák, jak se vodítko natáhlo, omluvně se ohlédl a přiřadil k noze

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 21:34
- Nahlásit

Ketrin1
Jsem rozmazlená Fandulí. A hlavně oni měli zpuštěnej bazén,tak myslím,že už plavala,ale třeba to už zase zapomněla ale jak jsem psala,hlavní je,že zájem o aportík převážil a nemusela do vody panička
Nj,to jsou ti psi,co neznají vodítko,pak to takhle dopadá,když na vodtíku být musí...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 21:52
- Nahlásit

jana33
že má někdo bazén, to ještě neznamená že do něj smí pes...
hlavní je,že zájem o aportík převážil a nemusela do vody panička
no právě, tos ani neměla s sebou pro jistotu záložního přinašeče?

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 21:55
- Nahlásit

Ketrin1
Kuš babo,na jediný fotce,co máme Barbuchy coby štěkanátka,je mokrá a sedí u bazénu
ale já jí vážně chválíííííím

Neměla, jsem hazardér aspoň vidíš,jak jí důvěřuju

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 08:17
- Nahlásit

Hezký den!!

jana33
Samoušek je úžasný!! Jak se na něm šmudla usadila...

Barbuchu samozřejmě moooc chválíme a styl se jistě vylepší - Charlotte taky plavala hrozně a jak teď maká. My jdem dneska prubnout Athose, zrovna se zhoršilo počasí, ale není to tak hrozné.

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 08:34
- Nahlásit

Tak jsem se po ránu pobavila - mám přihlášená psiska na krajskou výstavu, která je koušíček od nás a jsou přihlášení jen 3 goldeni a žádný labrador.... To tedy vidím prvně a to už jsme taky pár oblastních a krajských výstav sjeli.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 09:09
- Nahlásit

bilksa
A kam se chystáte? A není to první ročník,že by to ještě nebylo profláklý? Já jsem zvědavá na tu mysliveckou výstavu v Chomutoě,protože to je v termínu Humpolce. Každopádně tam budou min. naši čtyři labradoři a jedna zlaťanda

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2012 09:28
- Nahlásit

jana33
No jo, tak to tam vyžerete - všichni se budou nesmyslně bít v mega obsazených třídách a vy pohoda...

První ročník to není - už osmý. Je tu u Hluboké nad Vltavou.

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání