| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 07:47
- Nahlásit
Hezké sváteční ráno!! Tak u koho už sněží? Koukala jsem na předpověď a opravdu má...
Mrkněte na Arlettku - neumí vůbec stát v postoji, stále si sedá, tak bohužel lepší fotku nemám, ale myslím, že rozhodně nevypadá špatně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 09:07
- Nahlásit
bilksa u nás sněží.......... zatím to taje...
Koukala jsem na tu fotku na FB, nevypadá malá - je to ta s tím zažíváním??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 09:08
- Nahlásit
Ano, to je ona, co jim doktorka řekla, že už nevyroste, a že je malá. Už teď ji do Charlotte schází tak 4cenťáčky.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 12:07
- Nahlásit
bilksa
Tak to je dobře,že budou jezdit k vašeu vetovi. Vůbec mi nepřijde nějaká malá,drobná,podle toho,co říkala ta vetka,bych čekala nějaký nedochůdče...
Já včera byla na zábavě, vrátila se po druhý ráno a dneska od pěti slaví kamarád narozeniny. Je to nějakej náročenej víkend
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 15:54
- Nahlásit
jana33
No jo, slavíš ve velkém stylu...
Já jsem taky byla podle slov veterinářky připravená na nějaké nedochůdče, no naštěstí vystoupila pěkná, sice subtilnější, ale hezká fenka.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 10:36
- Nahlásit
Hezký sváteční den!!
Tak k nám dorazilo sněžení a od rána chumelí. Dneska máme sváteční oběd, tak nás tu zase bude jako psů.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 11:38
- Nahlásit
Tady střídavě chumelí od včerejška,občas do toho svítí sluníčko,je to docela legrace
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 18:04
- Nahlásit
Tak jsem se vrátila vymrzlá z KOnopiště - WT byli hezký, ani ne moc těžký, ale my jsme s Greenem vypadli hned na první disciplíně - šli jsme poprvé M. To ostatní jsme nějak prošmudlali, ale nula je nula, takže odchod
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 18:08
- Nahlásit
Vlasta
A copak se dělo tentokrát? Bylo to těžké, nebo si něco vymyslel zase Mydlíček? Každopádně zasloužíte pochvalu, že se vydáte!! Škoda, že vám nevyšlo lepší počasí. My jsme měli rodinný oběd a teď už sedím tři hodiny u PC a dělám ještě poslední věci do práce - v úterý to musím komplet odevzdat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 18:57
- Nahlásit
bilksa ne těžký to nebylo, kdyby byl ve formě tak to vysekne jako nic - tebtokrát se rozhodl že nebude hledat v lese jak měl, ale vyběhne na pole a najde tam dummy který vůbec nebyl pro něho, a mohla jsem servat píšťalku - vůbec nereagoval, lítal tam jako pošuk. Tak dostal výstrahu!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:17
- Nahlásit
Vlasta
Hmmm, tak to se stane. Také Charlotte občas nemůžu uřvat ani upískat. Rozhodne se hledat a já se můžu zbláznit.
Jakou dostal výstarahu??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:17
- Nahlásit
Vlasta
Cos mu chudákovi slíbila?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:33
- Nahlásit
jana33 že půjde k boudě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:34
- Nahlásit
Vlasta
To ti tak sežere
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:41
- Nahlásit
Vlasta
No jo, souhlasím s Janou - taky si nemyslím, že by ti to sežral...
Já tedy vyhrožuji podobně - že si sbalí raneček a půjde přes plot do útulku...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:06
- Nahlásit
jana33bilksa no co s ním s psycháčem??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:26
- Nahlásit
Vlasta
No pro začátek ho vypakuj z postele a postav čemodan ke dveřím.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 11:15
- Nahlásit
půjde k boudě
v paneláku postav čemodan ke dveřím
Holky, já jsem na šrot bylo tu asi milion koledníků manžel přijel z Prahy z Daviscupu, vaří a má ze mě prču
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 11:31
- Nahlásit
Ketrin1 to je hustý
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 11:33
- Nahlásit
Zuzana T no když ho vyhodím z postele tak utrpí další šok a asi už se nevzpamatuje - fakt nevím jestli po dobrém, po zlém, ignorovat - neřešit ?????? Co bude správně, je to jako s potomkama....ach jo....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 11:56
- Nahlásit
Vlasta
Můj názor na chrápání psů v posteli znáš.A myslím,že na něj neusíš být zlá,jen mu tím dáš na jevo,že přišel o určitá privilegia.Musíš ale udělat stejné i s malým.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 14:52
- Nahlásit
Ketrin1
To je dobře! Taky jsem jich pár měla... Naši kluci ještě pořád někde koledujou. Čekám, že přijdou po čtyřech.
Zuzana T
Souhlasím. Naši psi také nesmí do postole - nesmí ani na gauč, do ložnice. Mají jasná pravidla a ty bez problému dodržují. Stejně jako ví, že doma se prostě neřádí, neokusuje, nelítá.
Vlasta
Taky bych mu ukázala jasné mantinely, ovšem musí to být na všechny stejně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 15:48
- Nahlásit
Nemyslím si,že tím,že ho nepustí po letech do postele,mu něco dokáže,leda ho ještě víc znejistí. Můj názor
A jinak nám zas dneska připravil infarktové situace Ferda. Ráno jsme se vydali do revíru,že vytáhneme Barbuchu a Ferdu na větší procházku (Rozárka a Fanuše byly včera procházet sady a vyhánět škodnou, Samoušek má utrum). Nejdřív to vypadalo na krásnou pohodovou procházku,jenže pak Ferda vlítnul do trnkového a šípkového bordelu, řev, vrčení,kvičení, začal se tam rvát s prasetem. Samozřejmě se tam nedalo dostat, tak Karel vlítl co nejblíž a začal střílet do vzduchu,já odchytla Barbuchu. Pak v křoví hlomoz, v dálce byl ještě slyšet pes (ale už jsme nevěděli,jestli to není z vesnice) a ticho. Na pískání na píš´talku,ani na obojek žádná reakce. Takže tři varianty - nejlepší, Ferda se vyděsil střelby a zdrhl, střední, zdrhl s prasatama, nejhorší,leží někde v tom bordelu mrtvej nebo smrtelně zraněnej a nemůže se hejbat. Tak jsme se rozdělili a vzali to okolo toho čurbesu, každej z jedný strany. Holky to jste neviděly,tam byla jedna bacha se selatama vedle druhý,do toho kňourci,který nás obcházeli,takže jsme akorát na sebe vzájemně řvali,aby věděli,kudy jdeme a nevlítli do nás nebo my do nich. A samozřejmě Ferda nikde. No hledali jsme ho asi půl hodiny, pak už se vraceli k autu,že ho začneme hledat v autě a obvoláme myslivce, a v tom jsme viděli v dálce přibližující se černou tečku Má víc štěstí než rozumu, normálně se mu nic nestalo,má jen jeden škrábanec a te´d už teda vypadá dost ztuhle,asi je naraženej,jak ho ta bachna válela po zemi. Ale jinak je náramně spokojen. Když jsme se vraceli k autu,tak proti nám z remízku vylezl další rudl prasat, kdyby nebyl na vodítku,tak už jim jde zas něco vysvětlovat. Jagoš bláznivej
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 16:22
- Nahlásit
jana33
Ježiš, tak to je tedy blázen. Má štěstí víc než rozumu!! Teď narazíš na bachnu fakt kdekoliv. Bojím se holky tady u nás taky pouštět. Takhle mě vyděsila na poslední naháňce Charlotte. Také jí naštěstí nic nebylo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 17:20 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
No,minule měl v pupku díru, on se je fakt snaží zabít,blbeček jeden. Nejhorší bylo,když jsme fakt netušili,co se s ním stalo a bylo najednou po tom všem řevu úplný ticho a člověk fakt přemýšlí,jestli už je po Ferdovi nebo ne. Jenže s ním je to mžik. Každopádně má utrum,říkala jsem,jakmile jedeme někam,kudy nechodíme každej den,takže nevíme přesně,kde by mohla prasata být,tak chodí na vodítku. V toma našem nejbližším okolí to mám už zmáklý a rizikový místa obcházíme nebo jdou psiska u nohy....
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 18:18
- Nahlásit
Já koukám, co je tady za "tyrany", moji psi smějí naprosto všude a spávají se mnou v posteli, dokonce jsem koupila postel větší, když jsem si pořizovala Cloe.
Souhlasím s Jančou, po letech nebude smět do postele .... to ho ještě více znejistí, než aby to mělo jiný účinek.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 18:20
- Nahlásit
jana33 No tedy - tak to do lesa nejdu - dejte vědět až zalezou jo?? Já se jich bojím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 18:24
- Nahlásit
Ewka
Naši psi taky smějí všude a vše je zařizováno s ohledem na ně
Vlasta
No,oni bohužel teď budou mít selata ve velkým až do podzimu. Každopádně já se normálně nebojím,ale dneska už jsem byla nakonec vycukaná z každýho zašustnutí. Myslím,že se mi o tom bude ještě dneska zdát,brrr
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 18:55
- Nahlásit
Já jsem včera našla Denimu i Cloe zapité klíště, takže už raději dám spot, nesnáším to, ale klíšťata víc .
jana33
Mě to bylo hned jasné, že jsi taky postižená
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2012 19:03
- Nahlásit
Ewka
Naši maji spoty už tak tři týdny,jak se oteplilo,tak jsem jedno lezoucí sundavala z Rozárky
|