| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 15:20
- Nahlásit
Ewka jak nadává, to bych chtěla slyšet Borgo děsně srdceryvně píská, tichounce skoro neslyšitelně. Ale kdyby byl ponechán o samotě, tak by vyl
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 15:20
- Nahlásit
Ewka
přihlaš se a v tom řádku,kde je ted diskuse-odpovědět-statistika atd. budeš mít preference
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 15:23
- Nahlásit
Ketrin1
jj,jestli se ta čočka nehnula a tak
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 15:25 - Změnil/a: Ewka
- Nahlásit
Ketrin1
jana33
Už jsem to našla, děkuji .
No pláče, kňučí, píská, bručí, mručí, mrčí, je to srandovní, ale jen chvíli
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 15:36
- Nahlásit
Samouš taky nadává, holt to jsou chudáčci
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 18:12
- Nahlásit
jana33
Ewka
Je mi blbé jim dávat příkazem, ať chodí jinam. Ale štve mne to, protože teď jim zase rozmlouvala výstavu, že už nevyroste, tak to nemá cenu. 19kg je málo, to ano, ale věřím, že až úplně dospěje, tak to dožene. Nikdy to nebude velká fenka - už když odcházela, tak byla nejmenší, ale rozhodně si nemyslím, že se v 7mi měsících zastaví.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 12:18
- Nahlásit
Hezkou neděli!! Tak jak ji trávíte? Já jsem tentokrát zůstala doma a nevyrazila na chalupu a pustila se do oken. Až bude na Velikonoce sněžit, aby byla čistá.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 12:31
- Nahlásit
bilksa
Já mám spoustu věcí na práci (na psaní),což s tou zafačovanou a bolavou rukou jde jedna báseň a lítám otvírat ¨Samouškovi,protože on je přecitlivělý na kortikoidy a po té operaci má Prednison, takže furt pije a nezahušťuje pořádně moč,takže furt čůrá. Už jsem to jednou nestihla,děs
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 13:12
- Nahlásit
jana33
No tak to se tedy opravdu užíváš klidnou neděli... Uf, já mám okna hotová, tak se vrhnu na vymytí polic. Prach ze skříní už nechám na Michalovi, ať si taky užije.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 14:56
- Nahlásit
Tak musím říct, že tento víkend na procházkách jsme zažili opravdu všechno počasí, které se na apríla dá zažít - silný vítr, déšť, kroupy, zimu, sněžení i sluníčko.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 14:58
- Nahlásit
EvkaS
No vidíš, jak budete odolní...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 15:02
- Nahlásit
bilksa
Děkuju. Hafanům se to moc líbilo a šli by ještě jednou.
A mimochodem moc gratuluji k výsledkům v Budějkách. Jsem se dostala k počítači až dneska, tak jsem to dříve nestihla. Odchovečky se moc povedly!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 15:08
- Nahlásit
EvkaS
Díky, zatím my dělají samou radost... Čekám, kdy spadnu z obláčku na zem...
Včera mi udělala obrovskou radost i Charlotte - moc hezky se vystavovala a druhé místo je pro nás skvělý úspěch.
Foto zde: http://www.lueurdoree.cz/fotogalerie/mvp-ceske-bud ejovice-3132012
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 17:25 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Šárko, jestliže je blbě krmená nebo špatně tráví v dospívání,tak to už bohužel nedožene.Buď okamžitě začne být krmena jinak - co já vím,změna veta,vyšetření,jiný druh krmení nebo malá zůstane,bohužel.
Jinak gratuluji k úspěchu - včera to bylo opravdu zajímavé
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 17:37
- Nahlásit
Zuzana T
Ale ona přibírá - problém s průjmeme byl snad zažehnán - už ho po antibiotikách neměla. Je na speciálních dietních granulích a přibírá tak 1kg týdně. To mi nepřijde špatné.. Počítám, že menší bude, ale tak strašné to snad nebude, když od měla problémy od listopadu do konce prosince, a od té doby už pravidelně přibírá, ne??
Jinak už na změnu přistoupili, ale zase nemám žádné reference, kam je poslat, ach jo...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 17:45
- Nahlásit
A Iva Maříková ti neporadí - má tam určitě nějaký typ.Oslov jí soukromně.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 17:50
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, už jsem jí psala. Ještě mne napadlo, že by mohli zkusit začít barfovat, třeba to pro ni bude lepší. Přeci jenom tyhle granule jsou hodně dietní a tak po nich moc nepřibere....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 19:14
- Nahlásit
bilksa
Dietní granule určitě nejsou pro štěndo na dlouhodobý podávání jestli je v pořádku,tak by tto určitě chtělo změnu
Tak jsem Samovi odpol vzala misku s vodou,protože je jak průtokáč, a teď mále zbořil sprchu,jak se snažil dostat ke kohoutku. Chudáček
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 19:55
- Nahlásit
jana33
Chudák jak to dlouho bude muset brát?
My jsme se včera i dnes vyřádili ve sněhu, větru, vodě, krupobití, blátu, sluníčku....prostě apríl jak vyšitý. Borgo si dneska tak zprasil podvozek, že vypadal jako polomáčená oplatka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 19:57
- Nahlásit
jana33
Ježiš, to je šmudlínek, je mi ho líto, chuděry.
Souhlasím, že by to chtělo přejít. Na dietních jsou skoro čtyři měsíce, tak si myslím, že pomalý přechod na rybí nebo jehněčí granule by mohli zkusit. Nebo ten barf, ale to je přeci jenom náročnější... Zkusím se poradit z mým vetem, zítra tam mažu na očkování s Britou.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 20:11
- Nahlásit
V úterý jdeme na kontrolu, vetka říkala,že by to event.od úterka snížila,ale asi jí budeme přesvědčovat, pokud bude oko a čočka v pořádku, aby mu vysadila ten Prednison úplně,protože tohle fakt nejde,chudinka....
Dneska vzal Karel po dlouhé době psiska na chvíli sám ven a hned jsem si to vyslechla,jak je neumím vychovat-Barbucha mu vzala draka a submisiva Fanyna mu chodila furt u nohy, jak se rozčiloval.Jak mu mámvysvětlit,že ta chyba asi nebude ve mě?
Btw včera jsme vedli zajímavej rozhovor:
Karel: Hele, Fany měla vždycky tu hlavu výrazně širší než Bára a teď je to nějak míň znát. Ona jí ta hlava nějak hubne...
Já: a není to opačně?
Karel: Jak opačně?
Já: Že Fany hlava nehubne,ale Barbuše roste
Karel: To mě nenapadlo
bilksa
No, jehněčí asi taky budou dietní....možná by ten Barf opravdu nebyl marnej,ale muselo by se na to s rozmyslem, primárně začít se surovinama,který má teď v těch granclích a přidávat...poraď se s vetem
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 20:22
- Nahlásit
jana33
Chuďátko malé, ať je brzy v pořádku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 20:29
- Nahlásit
jana33
Já vím, že jsou jehněčí dietní, ale jsou už o hodně výživnější, než ty, co má teď. Poradím se... Ach jo, nechci aby zůstala malá, ale v teď má 7 měsíců a má 20kg, je to sice míň, ale myslím, že to není tragický.
Jinak rozhovor moc pěkný - ten včerejší i dnšní...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 20:37
- Nahlásit
bilksa
hele,já myslím,že bude drobnější,ale zas ne nějak hrozně. Mě se to taky nezdá jako taková trága
Ewka
doufám...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 20:52
- Nahlásit
jana33
Tak jsme se dohodli, že ve čtvrtek nebo v pátek přijedou a zajdeme společně k mému veterináři. Teď musí začít přibírat, to je jasné. Oni jsou holky kromě Apolline drobnější, ale Amálka má 23kg, tak to není takový rozdíl.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 20:55
- Nahlásit
jana33
Teď krmí tímhle: http://www.veterinarni-diety.cz/trovet-intestinal- dpd-pes-10-kg/d-70355/
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 21:26
- Nahlásit
bilksa
No, píšou,že se tím nemají krmit štěnda...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 21:59
- Nahlásit
jana33
No taky jsem koukala... Uvidíme, co řekne vet.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2012 22:18
- Nahlásit
bilksa
To je jasný,může se to krátkodobě nasadit,ale rostoucímu štěndu to nemůže dlouhodobě stačit. Ta jejich vetka,to fakt bude expertka. Tak uvidíš,na čem se domlouvíš se svým vetem
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2012 07:02
- Nahlásit
jana33
Jak mu mámvysvětlit,že ta chyba asi nebude ve mě?
Chlapi jsou roztomilí můj nechodí sám se psy nikdy, naposled snad někdy před 7 lety, když jsem byla po velké operaci... smečka, se kterou tehdy jedenáctiletá neteř chodila bez vodítek a bez problémů, se mu rozutíkala jako pytel blech
|