| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:22
- Nahlásit
Petra Bailie jj, už jsem slyšela že je jedna přihlášená a shání se další - tak se asi nahlásím taky - je jedno kde je třeba napoprvé neuděláme
bilksa my se Zuzkou se chystáme si jet Třeboň opravit já když docvičím barvu tak určo pojedu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 19:32
- Nahlásit
Vlasta
Ubytko máme zamluvené my
Jinak barvu musím začít cvičit taky,ale vůbec se mi do toho nechce,je to na dlouhý lokty....ještěže je času doooost
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 20:34
- Nahlásit
jana33
Vlasta
No holčičky, tak se mi nepoperte - barák velký, vejdete se.
Vás všechny ubytuju a sama se na ty všestranky nedokopu....
Tak zumba super, dokonce i cítím pár svalíků v těle.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 20:39
- Nahlásit
bilksa
No to néé,ty jdeš taky
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 21:41
- Nahlásit
jana33
nojo vlastně, ty řády. Tak to letos odpískáme a za rok už půjdeš na VZ s F i B... bude to při jednom, Karel bude rád
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 21:47
- Nahlásit
Ketrin1
jo,jakože letos půjdu s Barbuchou na veverky a příští rok na všestranky? Helčo,ty tam popíjíš něco vysoce alkoholickýho
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 21:54
- Nahlásit
jana33
Mýlíš se, je půst, takže nepiju a co, Rambo byl v květnu na veverkách a v srpnu téhož roku na VZ musíš uvažovat ekonomicky, na co tam jezdit dvakrát
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 21:58
- Nahlásit
Ketrin1
Tak Rambo byl génius Ekonomika je jedna věc, moje chatrný nervy jsou věc druhá vést obě najednou na všestrankách, tak mě odvezou do Bohnic nehledě na to,že zrovna B přesvědčuju,ať aspoň ty aporty nefluše
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:04
- Nahlásit
jana33Rambo byl génius no to vůbec, ale panička tehdá v blahé nevědomosti co všechno by pes mohl vykravit, byla v klídku a pes jen předvedl své vlohy
Vždycky když půjdeš na disciplínu, tak já ti tu druhou podržím, neboj
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:11
- Nahlásit
Ketrin1
: trubko,já ti jednu svěřím a povedeš duo ty ty jo,to by teprve byl koncert,stačí,když během procházky jednu přivážu a druhý hodím aport, to je řev,jak kdyby je někdo čtvrtil a svlíkal z kůže
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:09
- Nahlásit
jana33
No to víš, já s tím svým magorem tak někam půjdu. Od myslivců dostává pochvalu, na zkouškách vypadá, že v životě v revíru nebyla.... Bych ji pak nejradši zabila.
Fakt netuším, proč se takhle předvádí. Při slídění se ode mne nevzdálí dál jak na tři metry. Přitom teď na cvičení, a i když jsme samy, tak mi slídí nádherně daleko.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:51
- Nahlásit
bilksa
protože z nás mají prdel, Fany na zkouškách taky kraví a jede tak na poloviční výkon, ony ví,že to není doopravdy
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:09
- Nahlásit
jana33
Hele, mě teď Eva přesvědčuje, abych vedla obě svoje holky na vlohách, abych měla odvedeno, kdybych náhodou nutně zatoužila stát se rozhodčí z výkonu. Umíš si to představit, celej šedivej šampion práce na vlohách? S Bailinkou jsem je tenkrát vynechala jakožto zbytečné, takže jí opravdu chybí, ale stejně, bodou na mě koukat jak na blázna. A to si radši nepředstavuju, co by tam Bailina vyváděla, na starý kolena sice hůř chodí, ale zato o to víc řve, sama ví nejlíp, jak se co má správně udělat, ona starej mazák si přece nenechá do ničeho kecat. No nevím, ještě si to sakra rozmyslím. Stejně, jestli ty řády budou podle KCHLS, tak žádný rozhodčí z výkonu být nechci.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:19
- Nahlásit
Petra Bailie
ty mě bavíš to jdeš na ty vlohy od RK? Ty plánuju příští rok. A jinak je to faaakt divný. Když jsem dělala na podzim doprovod Scotíkovi,tak tam byla holčina se starší stafbulkou, co už měla taky složené všestranky,bylo to fakt zvláštní hele,tak ať ti Eva půjčí tu svojí hnědku,ne?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:24
- Nahlásit
Petra Bailieať ti Eva půjčí tu svojí hnědku,ne
jasně a já ti půjčím Coru - ZV sice má, alee výcvikem je vcelku nedotčena, takže nikdo nic nepozná - a máš odvedené všecky 3 potřebné psy najednou jak říkám, heslem doby jsou úspory, ještě by ti měli dát množstevní slevu na startovném
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:27
- Nahlásit
Ketrin1
Hele,Fandule vlastně vlohy taky nemá,jen veverky takže Petra už má odvedeno natuty
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:29
- Nahlásit
jana33
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:30 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit
edit -duplicita
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 11:04
- Nahlásit
Taky mohu jednu bez vloh poskytnout. Dokonce dvě - ještě Amélii.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:16
- Nahlásit
Ketrin1jana33bilksa
Výborně, jsem ráda, že mám v zásobě celou řadu náhradníků.
Zatím nejdu nikam, fakt si to musím ještě rozmyslet. Aspoň kdybych nějak zvlášť toužila být rozhodčím, ale takhle? Pískat WT mě docela baví, rozhodčí si může vymyslet co chce, obodovat taky jak chce a ne se s každým hádat, jestli tráva nebyla o 5cm vyšší než má být podle zkušebního řádu.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:46
- Nahlásit
Petra Bailie
A kdyby byl zájem o chlapečka, Denýsek je k dispozici, my taky nemáme "vlohy"
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:49
- Nahlásit
Petra Bailie
chápu, já do toho taky jdu jen kvůli těm OVVR, to jsou, i když se to nezdá veledůležité zkoušky, tak si - pořád ještě ve svém věku trestuhodně naivní - říkám, že třeba něco malinko ovlivním k lepšímu
a WT rozhodčí nemusí mít odvedené psy, nebo jak to tam je?
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 20:14
- Nahlásit
Ketrin1
Dobře děláš, rozhodčí retrieveráři jsou potřeba, je jich pořád málo.
Jasně že na WT musíš mít odvedeno, ale tuším do roku 2014 platí přechodné období, takže pár lidí může posuzovat na vyjímku. Je to WT L + aprobace na LU, nebo dva psi na M, nebo jeden na S. Škoda že jsme s Bailinkou to Mko nedaly, výkonostně by myslím zvládla i S, ale nedokázala u toho kušovat. Škoda, ale tohle prostě k WT patří. Ale říkám si, že za dva roky už bude dost jiných, lepších, kteří budou mít odvedeno. Fakt je, že v konkurenci trialáků to výstavák nemá lehké.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 21:36
- Nahlásit
Petra Bailie
Kdyby jsi chtěla ještě jednu paličatou veteránku,tak Cathy má taky jen veverky - vlohy nešla , .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:10
- Nahlásit
Zuzana T
To není špatnej nápad,ještě a´t Vlasta dovalí svého veterána a Tinu nemusí Petra vůbec brát
Kolik psů vůbec musí mít člověk odvedeno,aby mohl být rozhodčí?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:42
- Nahlásit
jana33
můj veterán je natolik svéhlavý že žádné vlohy nemá( vyjma vloh otravovat feny včetně vykastrovaných) - tož nenabízím nemá ani OVVR on je nedotčený čímkoliv a to co kdysi uměl z Obedience tak to tedy už zapomněl - na povel k noze momentálně táhne vodítkem do opačné strany než je noha - prostě: je to marný, je to marný, je to marný
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 11:43
- Nahlásit
jana33
Nejmíň tři na každém typu zkoušek, na který chce získat aprobaci, ale musí se to brát postupně, takže ty vlohy nejdou vynechat.
Možná že u těch veteránů by se to dalo pojmout jako že už začínají senilnět, takže mezi veteránem a štěnětem vlastně není až takový rozdíl.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 11:54
- Nahlásit
Petra Bailie
A na rozhodčího veverek musíš mít aprobaci na normální vlohy?
Jj,to by se mohlo,ale měla by se dělat vždycky nějaká seniorská skupinka,aby veterány nestresovalo,jak jsou ti mladí rychlí. A taky by měli začínat dřív,aby to stihli dopajdat,úplně to vidím
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:07
- Nahlásit
jana33
Navrhnu to na příští výborové schůzi.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:12
- Nahlásit
Ahoj všem, už dlouho jsem tu nebyla... Jsem od pondělí v nové práci a hlavu mám jak pátrací balón a skoro už nevím, jak se jmenuju tolik informací jsem musela vnímat leda tak před státnicema těším se na víkend jako už dlouho ne!
|