| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 07:04
- Nahlásit
Jsem to přivolala - u nás už chumelí... Tak asi nechám kolo v garáži a vyrazím autem - pan profesor by měl radost, že budu šetřit dýchání. Já radost nemám, protože místo dýchání bych radši šetřila benzín. Nějak se nám teď absolutně nedostává financí a nic se nám nedaří...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 09:42
- Nahlásit
bilksa
To známe,akorát Karel by to teda na kole do Prahy a zpět nedal
Tady taky chumelí,chtěla jsem dneska vytáhnout jen holky na cvíčo,ale to nemůžu ostatním udělat,tak se holt půjde ven třikrát
A už dorazili bažantíci,až na jenu škáru se mi do mrazáku vlezlo všechno,uf
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 09:49
- Nahlásit
jana33
Šikovnááá!!
Tady chumelit přestalo a vypadá to spíš na pěkný děšť.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 09:58
- Nahlásit
bilksa
To nééé,fuuuj. Vyrazím na louku se všema radši hned,protože tady ještě slabounce sněží a jakmile přestane,tak se z toho stanou sračky mačky. A to už byla louka docela vyschlá,blee
Jj, jsem ráda,že jsem zásobená,můžeme začít Fanynce odblokovávat mozeček
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 12:23
- Nahlásit
jana33
No tak moje předpověď opravdu vyšla- už dvě hodiny nám tu prší, fakt nevím, kam vyrazím se psama, protože budu zase jako prasátko...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 12:50
- Nahlásit
bilksa
Tady mží a vše se změnilo v jeden blátivej mejdan a tak to hezky ráno vypadalo..
uf, tak jsem se konečně rozhoupala a přihlásila holky na malé výstavy do MB a Chomutova a Fany na mezinárodku do Lt Tak ještě Konopiště, ale na to je času dost,tak až dorazí zase nějaký penízky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 14:09
- Nahlásit
jana33
tak v LT se uvidíme - tam jdeme taky - doufám, že nebudou zase kruhy mezi sloupama a dají nás do chládečku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 14:18
- Nahlásit
Vlasta
Tak to se musíme sejít, učitě budeme u sebe Já hlavně doufám,že nepůjdeme na řadu zase ve čtyři,jak loni. Zrovna to vyšlo blbě,máme tady dětskej den,tak mě musí letos oželet,ale ráda bych aspoń se závěrem pomohla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 14:21
- Nahlásit
jana33
Já jsem taky ještě přihlásila na malou krajskou. Ještě máme mezinárodku v Budějovicích, a pak až Humpolec a Konopiště. Dál se uvidí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 14:27
- Nahlásit
bilksa
Já se těším do toho Chomutova,doufám,že bude hezky MB jedu jen ze zvyku, Nosek naše děvčice neocení a na Kono se uvidíme
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 17:14
- Nahlásit
jana33
Já jsem MB také chtěla jet, ale máme oslavu dědových osmdesátin, takže dáme přednost zákuskům, zpěvu a pití.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 17:27
- Nahlásit
bilksa
Nj,to se nedivím Já furt s MB byla kvůli Noskovi na vážkách,ale slíbila jsem to a na zahájení sezony to stačí a Barbucha se tam rozkouká
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 17:41
- Nahlásit
jana33
To jo. Jak dopadla lištička?? Našli?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 17:43
- Nahlásit
bilksa
Jj,našli rádcové,našli,ale byla dost rozstřelená,tak se ani Samouškovi moc nechtěla nosit, a to už je dost co říct. Ale našli a to je hlavní
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 17:49
- Nahlásit
jana33
Jasně, důležité je najít!! Já musím najít kůži z divočáka - hrajeme s dětma na besídce pověsti trošku jinak, tak jsem slíbila Bivojovi kance.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 17:52
- Nahlásit
bilksa
Hele,mě se nepodařila ta kančí správně vysušit a vždycky se mi do ní daly breberky....a to byla přibitá na vratech od stodoly,v průvanu, nasolená, vyčištěná... tak jí mám na mrazáku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 17:55
- Nahlásit
jana33
My ji máme upravenou odborníkem, tak snad vydrží...
Tak jsou vypsané seznamy psů ve třídách na mezinárodku v Budějovicích a musím říct, že jsem docela koukala, že je dost psů.
Ve fenách v pracovce nás bude 7.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 17:58
- Nahlásit
bilksa
Jako klasicky vyčiněnou?
Do Budějic bych bývala byla jela,ale nikdo mě nechtěl svézt Je tam jediná dobrá rozhodčí kromě klubovek to je koncem března,že?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 18:00
- Nahlásit
jana33
Jj, klasicky vyčiněnou.
No já jsem na to zvědavá, bude to po roce další výstava se Charlotte - snad zase nesháže srst, když ji teď tak krásně nabrala...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 18:01
- Nahlásit
bilksa
Co zlaťáků,ale labrošů je víc než vás ale samozřejmě ostatní retrievři před labrošema,tak to ještě že jsem se nehlásila,to bude do večera
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 18:10
- Nahlásit
jana33
My máme naštěstí kruh sami pro sebe - loni na jaře před námi byli křepeláci a já s Charlotte nastoupila v půl druhé. Hnus.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 18:16
- Nahlásit
bilksa
No to vy skoro vždycky,nechápu ten systém, proč teda třeba před labroše nešoupnou flaty a před zlaťáky aspoň těch pár ostatních....půl druhá to je pro nás klasika
Šárko,Vlasto,nechce se mi to hledat, jaký ty domky máte na výstavy? Rozhodla jsem se jeden koupit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 18:24
- Nahlásit
jana33
My máme hummer, ale dnes už se nevyrábí, byla to jen limitovaná edice. Na Athose mám od stejné firmy nový a je stejně super - pevná konstrukce, dokonce už má stínící látku proti slunci i na přední a vrchní straně:
http://www.psisvet.cz/store/goodsdetail.asp?strGoo dsID=4pGR
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 18:27
- Nahlásit
A velikost?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 18:58
- Nahlásit
jana33
My máme XXL.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 19:10
- Nahlásit
bilksa
A co říkáš na tohle
http://aukro.cz/skladaci-prepravni-klec-pro-psa-ve likost-92-i2180023467.html
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 19:17
- Nahlásit
jana33
To vypadá také dobře. Důležitá je konstrukce, ale vypadá to fakt pěkně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 19:21
- Nahlásit
jana33 já mám taky Hummera jako Šárka a k tomu ten mega domeček...... - to co jsi našla je dobrý
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 19:24
- Nahlásit
bilksa
Vlasta
Já si říkám,že když to vytáhnu pětkrát do roka, tak by to mohlo stačit. Kdybych to chtěla používat i doma, tak bych si asi dávala na kvalitu větší pozor,ale tohle vypadá docela dobře a myslím,že na to naše užití by to mohlo stačit. A do téhle velikosti se myslíte vejdou na chvíli i dvě labiny?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 19:25
- Nahlásit
bilksa
to je teda náhoda, já se chtěla do MB jet podívat na Janu a Barbuchu a na Borgovo dcerku, ale budeme tu s širokou rodinou slavit 80 mojí mámy
A dneska jsem se byla podívat na malá cambrellátka, co ještě nemají páníčky a už by je potřebovali... jsou k sežrání
Jinak my máme asi 10 cm čerstvého sněhu, ale vzhledem k tomu že je březen, už mi ho snad ani nezávidíte?!
|