| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2012 20:57
- Nahlásit
A docela jsem "koukala", když říkali, že u Clumber spanielů nedostal žádnej BOBa,takže v závěrečný přehlídce není. To by mě zajímalo,co se rozhodčímu nelíbilo
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2012 08:57
- Nahlásit
Jani, BOBa dostal, ale nepostoupil do závěreček - je to jedno z plemen hlídaných v souvislosti s extrémní stavbou těla, stejně jako např baset, buldog atd, do BOGa jdou psy přes vet kontrolu, přes kterou clumber neprošel - hodnotí se to, jak pes dýchá, je-li schopen normoš pohybu a tak...on na to Kennel Club hodně dbá, po pár tv reportážích a velké vlně nevole vůči pedigree psům ze strany veřejnosti . což není až tak od věci, řekla bych.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2012 09:01 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Lucie od Arta
aha,tak to jsem špatně pochopila spíš je tedy otázka,jak mohl takový pes vyhrát
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2012 18:26
- Nahlásit
Zdravím všechny!!
Jak jste strávili dnešní krásný den?? Já využila počasí a konečně vyrazila s Charlotte pocvičit.
Aporty a slídění s dohledávkou skvělé, ovšem vysílačka dopředu tedy nic moc. Stále nemůže pochopit ten rozdíl, kdy má slídit v kličkách, a kdy po ní chci, aby běžela rovně... No každopádně na to, že to bylo první pořádné cvičení od doby honů a naháněk, kdy mi zvlčí a naučí se totální samostatnosti to celkem šlo.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 10:41
- Nahlásit
jana33
Asi si v tomhle plemeni nevybereš, to samé je u pekinézů a boldoků, ty taky nepustili dál, protože ta zvířata jsou už prostě chudáci jen kvůli tomu, jak vypadají. Je dobře, že se to snaží změnit. Možná když by ta zvířata odcházela bez titulu, začali by se jejich chovatelé víc snažit chovat zvířata, která ještě připomínají psa. Vždyť i labíkům se v rámci této kampaně Fit for function" měnil standart. Zatím to zjevně nijak nepomohlo. Crufta vyhrál Američan a americká krev je v Evropě teď hodně populární. Dobré je, že jejich chov je na tom patrně zdravotně líp, ale jinak - hlavy ještě širší, hrudníky ještě mohutnější.... vypadá to Jani, že naše holky nejsou úplně trendy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 10:47
- Nahlásit
Petra Bailie
hele to mě je jasný,že labíci,co se mi líbí, nejsou trendy,tudíž ani to,co si domů pořizuju,trendy nebude ale děsím se toho,kde to skončí.... aby labíci nedopadli jak baseti - stále mají vlohy, stopičky je zajímají,hlas jak zvon,ale s tím,jak krátké mají nohy a břicho tahají po zemi, je pro ně pohyb mimo jemnou trávu už životu nebezpečný...
Jinak chválím naší ošklivku, o víkendu jsem jí ještě na dodělání párkrát hodila bážu a byla moooooc šikovná
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 10:55
- Nahlásit
Tak jsem objednala 3x Scalibor obojek celkem za 804 Kč i s dopravou - budu doufat, že za tu cenu nejsou 3 roky staré a potom budu ještě doufat, že je budu stíhat hlídat a sundavat aby je Kokino kolegům nesežral
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 11:01
- Nahlásit
Vlasta
to jsem teda zvědavá, u nás s Fanuškou přišli spoty
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 11:09
- Nahlásit
jana33
spoty jsou drahé - takže mám v plánu hlídat, hlídat, hlídat a eventuálně sundávat na časy kdy nebudu osobně přítomná - no uvidíme co to udělá při realizaci...... doufám, že to není jedovaté při požití
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 11:25
- Nahlásit
jana33
Hlavně že máme na dvorku (v posteli) to co se líbí nám! I když, jednu třídu vyhrál pes, který se mi hodně líbí, takového bych brala. Do Anglie se nepotáhnu, ale být trochu blíž.... A Seatallan bude určitě i slušně pracovat!
http://www.pbase.com/image/137919494
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:26
- Nahlásit
Vlasta
ten,co dávám já, drahý není
Petra Bailie
Ono to vypadá jako normální labroš, není možná
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:27 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:29
- Nahlásit
Petra Bailie Hezký pes, normální labrador v dobrém slova smyslu.
U nás se topíme v bahně ještěže syn fasuje v armádě hodně maskáčů - pro mne nyní ideální na vycházky. Labradorstvo je spokojeno, co slezl sníh už zas nechodíme ven bez dummíků.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:34
- Nahlásit
Ketrin1
vítej mezi normální smrtelníky
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:43
- Nahlásit
jana33 jsi konečně spokojená?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:02
- Nahlásit
Ketrin1
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:03
- Nahlásit
Ketrin1
v pátek jsem jezdila Náchod, Broumov,Hronov a všechny ty XXX nad Metují - Police, Teplice a spol - a sníh tam byl
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:20
- Nahlásit
Vlasta tady sníh taky ještě je - v lese ve stínu a tak.
Ale jinak - sra*ka blátotlačka, cesta příšerná.... no ale berme to pozitivně, zas už je ráno docela brzo světlo a blíží se jaro a dlouhé dny
jana33
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:27
- Nahlásit
jana33
Petra Bailie
Já jsem tátovi ukázala trialového labradora a ten kříčel u PC - konečně pes, který se vejde do křoví a do lesa. Ne, pro mne je tedy trial až moc, ale ideálně takový normál a je to fakt hezký pes. Máme teď ve druhém domácím sdružení novou labrošku - nevím, odkud ji pán má, ale zvládne dvě leče, a pak už prostě nemůže.
Ketrin1
Ne, že bych byla škodolibá, ale my teď už máme sucho...
Vlasta
Kdes objednávala Scalibor?? Také potřebuji nakoupit... Fuj, to zas bude darda. Klíšťat tu máme šíleně, takže na nejhorší období jara bude obojek na krku a pipeta na zadku. Je to šílená kombinace, ale fakt to tu jinak nejde. Navíc u Charlotte, když s ní polohuju musím to riziko klíštěte vyloučit co nejvíc na minimum, je to otrava.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:35
- Nahlásit
bilksa
já mám teda pocit, že bahno je věčné, alespoň v lese
JInak já jsem byla loni max spokojená s tím spotem od Biovety (kupuju balení pro koně)
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:55
- Nahlásit
jana33
No já zkusila téměř vše a na ten počet klíšťat, co tu je mi nic nezabíralo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:32
- Nahlásit
bilksa
mám to od ZOO profit nebo Profi zoo když si dáš do vyhledávače Scalibor tak ve zboží se Ti narovnají všechny ceny pod sebe a jenom vybereš od koho to koupíš - a rozdíly mezi jednotlivýma prodejcema jsou i 150 Kč na kuse - takže je třeba vybrat - ovšem jak jsem psala - doufám, že to bude opravdu Scalibor a ne nějaká polská šajzka a že nebude prošlý
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:34
- Nahlásit
tady je to porovnání:
http://www.zbozi.cz/vyrobek/obojek-antiparazitni-s calibor-65-cm-1-ks/
tedy doufám, že se to ukáže
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 14:44
- Nahlásit
Vlasta
jj, díky. Jdu na to mrknout. Doufejme, že si nekoupíme něco, co nebude fungovat. S tím, jak se mi v oblasti finanční teď daří by mi to bylo podobné...
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 15:04
- Nahlásit
bilksa
No já když bych si musela vybrat mezi tím, co docela často běhá v kruhu šampionů a trialákem, tak snad radši toho trialáka. Všichni nejsou úplně děsný, třeba tenhle je nádhernej, skoro jako Bailinka za mlada: http://www.pbase.com/woodmist/image/140552558
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 15:25 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Petra Bailie
Jj, já neříkám, že jsou všichni děsní. Líbí se mi tak akorát - ne úplně hubeňounký. Třeba Martina fenka se mi líbí.
Tenhle pejsek je také moc pěkný.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 16:19
- Nahlásit
Tak co si budeme povídat,tohle není zrovna typickej tralalák,alespoň v našich končinách. Já si myslím,že normální hezkej labrador se vybrat dá,akorát člověk musí počítat s tím,že to nebude žádnej megažampion výstavních kruhů koneckonců je přeci máme doma
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 16:45
- Nahlásit
jana33
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:21
- Nahlásit
Petra Bailie to je fakt trialák?? Tak to bych vůbec neřekla - ani nepřečetla bo to neumím
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 18:29
- Nahlásit
Petra Bailie
To bych teda neřekla, že je to trialák, nevypadá špatně, ale stejně, ten jeho ocas, to se mi nelíbí.
Já letos budu zkoušet novou značku pipet, tak jsem zvědavá. Měli jsme loni cosi pro koně, ale Denda a i psi ostatních po aplikaci vždycky začnou šíleně línat, musí v tom být nějaké sviňstvo.
Mě se tedy nelíbí u labíků psi lehkých koster, ale to, co vídám na výstavách povětšinou také ne.
Byli jsme od čtvrtku na Vysočině s přáteli a pesany a když jsem se koukala na fotky, nejsem si jistá, co to mám doma za štěňátko ... posuďte sami
http://ahsia.rajce.idnes.cz/Horni_Vrist_u_Snezneho _-_8._-_11.3.12/#DSC_8474.jpg
http://ahsia.rajce.idnes.cz/Horni_Vrist_u_Snezneho _-_8._-_11.3.12/#DSC_8873.jpg
|