Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 17:43
- Nahlásit

Eda
My máme ještě led na rybnících, tak dnes proběhlo jen koupání v obrovských loužích na loukách.

Jinak půl osmá není tak hrozné, ne?? Já chodím do práce na čtvrt na osm.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 18:02
- Nahlásit

Měl jste někho jako rozhodčího pana Adlta?? Máme ho teď v Budějovicích, tak co od něho mám čekat.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 20:30
- Nahlásit

Radši ani nebudu říkat, od kolika pracuju já... (ale zase jsem brzo doma)
Už máme taky bláto, hrůza

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 08:15
- Nahlásit

Ketrin1
No je už teplo všude, tak to muselo dojít i k vám.. Ale na příští týden hlásí zase ochlazení.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 09:08
- Nahlásit

jana33
Všechno nejlepší!! Hlavně pohodu ve smečce, a ať se rozrůstá dle tvého přání..

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 09:09
- Nahlásit

bilksa
Čekat můžete asi cokoliv, je to all-round, chová snad dogy, nevím přesně, retrievery posuzuje trochu zvláštně, vytýká témuž psu úplně jiné nedostatky než všichni ostatní.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 09:33
- Nahlásit

Ketrin1
bilksa
Eda
to je kuxus - já pracuju od 7,ale vzhledem k tomu že dojíždím 75km do práce, vstávám ve 4,45 2x venčím psy, před 6 vyrážím a domů se vracím nejdříve kolem 17 hodiny - takže 7,30 nástup v méstě bydliště je luxus

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 09:52
- Nahlásit

Vlasta
Jj, to já také považuji za luxus. Dojížděla jsem do školy a to mi bohatě stačilo. Fuj. Jsem šťastná, že mám práci minutu od baráku.

Petra Bailie
No super, tak to jsem zvědavá, co se dozvíme... Jestli chová dogy, tak to se tedy těším na vítěze...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:00
- Nahlásit

bilksa
Hele na těch oblastkách a krajskejch je to stejně o tom, si to užít, o nic jiného
Vlasta
Ty jo,tak to bych nepřežila, já vstávala trvale nejdřív v půl šestý a už to mě málem zabilo

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:03
- Nahlásit

Vlasta
Vyhrálas já vstávám v zimě v 5,15 a v létě v 4,45 doma jsem ovšem o hodně dřív než Ty. To dojíždění je masakr, to denně jedeš 150 km?? Doufám že ta práce za to stojí
bilksa
mám dojem že jsem jednou slyšela, že je Adlt zatížený na zuby, pes s 1 chybějícím zubem automaticky VD, ať je ve standardu cokoli.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 10:52
- Nahlásit

Ketrin1
Tak to je v pohodě - jsme plnochrupý. No uvidíme...

jana33
Což o mne nejde - já si to jedu užít, ale odchovy by rádi nějakou pěknou známku a úspěch.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:19
- Nahlásit

bilksa
Tak ještě nejsou zatžený, musíš jim vysvětlit,že všechno kromě "neposouzen" je dobrý a VD je na oslavu

Tak jsem dostala k narozeninám opravdu "dívčí" dáreček - kombinaci elektrickýho paralyzéru a peřové střely. Ať se teď ke mně zkusí místní rotvajler, když venčím, přiblížit

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:39
- Nahlásit

jana33
A komu se zdálo, že jsi málo ozbrojená?? Flinty nestačily??

Neboj, pracuju na tom... Lucka od Ruppíka (Aramis) už ví, že bereme všechno, kromě neposouzen. S tím, jaký je Ruppík magor, se začíná bát i toho neposouzen...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:46
- Nahlásit

bilksa
Já na procházky s flintama nechodím, a co si budeme povídat, u psa bych se tak dlouho rozmýšlela,jestli je fakt nutný střílet, až by byl v jednom klubku s našima a pistole by mi byla na nic. Tak mě Karel vybavil tímhle
Hele, já když vidím Barbuchu, tak si taky říkám, že do toho kruhu s ní asi ani lízt nebudu

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:47
- Nahlásit

Hlásím že Tina má novou zábavu: chodí žebrat do masny! Už si umí otevřít i dveře, sedí u pultu a kouká, většinou něco opravdu vyžebrá. Když jí to chtěl tatínek zatrhnout a cvaknul ji na vodítko, tak si prostě před masnou lehla na záda a že se bez buřta nehne, neřád jeden! Zkrátka divadýlko pro kolemjdoucí. Včera to zkusila stejně se samoobsluhou, než jsem ji doběhla a vykopla ven, už ji prodavačka futrovala piškotama, jakej je to šikovnej pejsek! Jestli mi začne chodit takhle samostatně po nákupech a já budu lítat a hledat, v kterém krámě mi zase zmizela.... Otočím se, že uklidím hromádku a už je mizera v trapu!

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 14:10
- Nahlásit

Petra Bailie
Dobrý!! Holka se umí postarat!!

jana33
Taky flintu nenosím. Teď už je to tu dobrý, ale taky jsme tu měli agresivního psa, který neustále lítal na volno po vesnici.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 14:27 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Grrr, teď jsem musela totálně osprchovat Athose a Amálku. Než jsem si stačila dojít pro věci na střihání, tak se mi úplně zaprasili. Z krásné barvy byli oba černí, prasata. Takže teď musím zase čekat, než uschnou, no k zbláznění... Asi mne trefí!!

Charlotte zůstává zítra doma - stále hárá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 15:22
- Nahlásit

Ketrin1
jj, denně 150 km jen do práce a zpět.... někdy něco navíc když jedu ještě někam - celkem nemám o víkendech tužby cokoliv mimo domov podnikat a hlavně ne autem a teď mě čeká řada výletů na výcviky, zkoušky a výstavy - pomooc

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 16:13
- Nahlásit

Vlasta
To se ti nedivím, že se ti nikam nechce. Já tě obdivuju, že máš ještě sílu jít s pesanama. Jsem fakt šťastná, že mám práci tam, kde bydlím. Sice je to jen záskok za mateřskou, ale tři roky dobré, pak se uvidím.

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 17:03
- Nahlásit

bilksa
Já chodím do práce na čtvrt na osm
ale vracíš se poměrně brzo, ne? tedy já alespoň jo, když jsem byla na ZŠ
Vlasta
takže 7,30 nástup v méstě bydliště je luxus
ale nebudu pracovat v místě bydliště alébrž v matičce stověžaté
jana33
krásné narozeniny a "závidím" ti ten dámský dáreček ale zase ho využiješ, není to žádný nesmysl

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 18:48
- Nahlásit

Eda
ale zase ho využiješ, není to žádný nesmysl
No,tak já pevně doufám,že nevyužiji, ale budu mít lepší pocit, když to budu mít u sebe

bilksa
A to už máte zítra?

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 18:49
- Nahlásit

Eda
Jj, brzo. Jen ve čtvrtek mám do čtvrt na pět.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 18:50
- Nahlásit

jana33
Jj, výstava je zítra. No ještě, že se rozhárala, když jsem měla přihlášenou oblastku, a ne klubovku...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 19:00
- Nahlásit

bilksa
Jj, únor je docela dobrej termín. Samouš úplně z B šílí,to jsme s Fančou nezažili, ještěže máme tu ohrádku, buď je tam Barbucha nebo Samouš, je to o nervy

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 19:47
- Nahlásit

jana33
No my to teď taky pytlíkujeme, jak se dá - jezdí k nám sestřenka, ta už má teď tři psy, teď já mám Athose a Olíka, tak je taky veselo.

Ona většinou v tomhle termínu hárala, teď se ještě modlím, aby jí vydrželo hárání jednou ročně - vůbec mi to nevadilo...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 19:54 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

bilksa
Tak já budu spokojená, když B nebude mít stejně brutální falešky jako měla Fanynka

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:23
- Nahlásit

jana33
Není nad romantické dárečky!

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 22:54
- Nahlásit

Ketrin1
Jj, já jsem taková romantická holka

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 23:27
- Nahlásit

Uf, tak jsem úplně hotová - přilítla jsem domů v půl deváté, ještě přistřihla Athose, hodila ho do vany, vykoupala, trochu vysušila, nechala venku vyběhat, pak pročesávala, sbalila věci a teď jsem padla mrtvá do postele. Nevím, nevím, jak zítra vstanu...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 14:20
- Nahlásit

bilksa tak jak?? Nějaký úspěch ??

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání