| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 12:59
- Nahlásit
jana33
Máme amstafy, pity i jejich křížence a jde to.
No každopádně páníčci jsou občas opravdu na zavření. Opravdu by to mělo být na povolení, protože u některých lidí je to v ruce zbraň.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 14:59
- Nahlásit
No to jsou dneska jobovky! A taky je to dneska přesně 2 roky, co nám odešla naše nezapomenutelná Sali.
bilksa Ať se prcek zahojí a hlavně ať brzo rozdýchá tu zlou zkušenost.
Zuzana Conny... to už je let, co jsme spolu byli v jedné skupině v Třeboni na všestrankách.... ach jo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 08:01
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Tak u nás od včera připadlo dalších 5cm sněhu, tak je to moc fajn. Odpoledne panička od Ruppíka sundavala obvazy a čistila mu ouško řapíkem. Vypadá to zatím nadějně, musíme držet moc, moc palce, aby se ouško chytlo a přirostlo zpět.
Dnes přijedou do Třeboně, tak se za ním dojdu podívat.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 16:19
- Nahlásit
Tak jsem se právě vrátila z veteriny, kde jsem byla s Ruppíkem. Musím říct, že když jsme sundali obvaz, tak jsem málem omdlela. Ouško sice nehnisá, ale to ošetření od veterináře z Prahy..... no nechci být sporstá. Nejen, že mu ucho ani kolem rány neoholil, ale neuspali ho, klečeli na něm, ukouslou část mu k zbylému oušku přišili sešívačkou (svorkama), má mezi tím chlupy, chrupavku mu otočili na druhou stranu, takže má přední stranu ucha otočenou nahoru. Můj veterinář hodně dlouho přemýšlel, jestli Ruppíka uspat a operativně mu to vyspravit lépe, ale vypadá to, že se část ucha už začala chytat, tak se nakonec rozhodl, že to necháme takhle. Je to tak nejlepší pro pejska.
Já jsem ale tak naštvaná!! Takhle bych to neošetřila ani já a to nejsem doktor. Fakt hrůza!!
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 17:16
- Nahlásit
bilksa
Teda, to je hrozné pokaždé se divím, když se něco takového stane a vet to takhle domrví ... ale není to bohužel výjimka.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 19:29
- Nahlásit
pošli je ke Kubátovi,je fakt prima!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:19
- Nahlásit
Zuzana T
Jsou v Třeboni u mého doktora - je vynikající, tomu věřím. Když budou muset v Praze k doktorovi, tak určitě zajedou ke Kubátovi.
Teď byli jen dvě možnosti - buďto nechat takhle srůstat, když to vypadá nadějně a nehnisá to, nebo uspat a operovat.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 20:44 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Takže pro představu, jak vypadá ouško...
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 21:54
- Nahlásit
bilksa
Proboha, to mu ošetřovali bez narkózy?
Chuďátko malé . Doufám, že majitelé staforda platí veškerou léčbu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:13
- Nahlásit
Ewka
Jo, nastřílel mu to tam za živa. Léčbu platí pojišťovna- mají psa pojištěného.
Vždycky, když vidím tuhle fotku, tak se mi fakt chce brečet.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:18
- Nahlásit
bilksa
Tak snad mu to lokálně umrtvil,ne? jinak fakt prasárna,nevíš,kam chodí?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:26
- Nahlásit
bilksa ty jo, vypadá to hnusně...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 10:05
- Nahlásit
jana33
Ani lokálně.... Normálně bych toho doktora zažalovala za týrání zvířete.
Já nevím, jestli jsme to neměli nechat přeoperovat, ale panička evidentně už nechtěla a doktorovi se do toho také nechtělo vrtat, když už to začalo srůstat...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 10:57
- Nahlásit
bilksa
Hele,jestli bude ten váš vet k tomu ochotnej,tak bych si o tom nechala napsat zprávu a normoš bych to poslala se stížností na veterinární komoru. Hele,to snad není možný,to by přeci nevydržel? nevíš,co to bylo za veta? Bych mu udělala reklamu všude
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:09
- Nahlásit
bilksa
Proboha bez umrtvení?! Také bych sepsala stížnost a poslala na Veterinární komoru a rozhodně bych ani na FB netajila jméno daného řezníka, jen ho všude hezky jmenujte!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:29
- Nahlásit
Chci to sepsat a poslat na veterinární komuru...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 14:46
- Nahlásit
Tak jsem si byla trošku zvednou náladu - vyrazili jsme všichni na běžky, já si vzala sedák, holky na úvaz, udělaly mi radost, že nezapomněly a krásně tahaly.
jana33
Jinak opravdu ho sešíval bez jakéhokoliv umrtvení - klečeli na něm čtyří.
Nakonec jsme se s paničkou po poradě s naším veterinářem a Libuškou Štorkovou rozhodly, že ouško už necháme tak, jak je. Risk, že mu ucho rozeberou a už se mu ukouslá část zpět nechytne je velké.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 15:54
- Nahlásit
bilksa
Huf teda ((( Ten vet musi bejt obrovskej magor, za vsechny jeho minuly i budouci pacienty prosim o to, abyste podnikli potrebny kroky k tomu, aby se to nejak resilo Ja to nejak nemuzu pobrat, ze tohle je schopnej udelat veterinar. A pak budu moc vdecna za jmeno onoho experta, abych pred nim pripadne mohla varovat. Ale chapu, ze nejdriv to asi chcete resit jinou cestou.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 16:46
- Nahlásit
bilksa
Jinak opravdu ho sešíval bez jakéhokoliv umrtvení - klečeli na něm čtyří.
A to fakt paničku nenapadlo,že něco je špatně?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 16:55
- Nahlásit
jana33
Má prvního psa.... Takže u veterináře zatím byla jen na očkování.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 09:56
- Nahlásit
bilksa
Každdopádně bych zveřejnila veta,a´t k němu nejdou zase nějací začátečníci a nemůže napachát další zvěrstva
Já dneska jedu za labradoříma štěkanátkama,já se těším
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 10:15
- Nahlásit
jana33
Jéééé, tak to závidím. Mucholování, to je paráda.
Já v poledne opět vyrazím s holkama na běžky, Brita bude chvíli naštvaná, že si nemůže běhat všude, kde chce, ale za chvíli to bude dobrý.
Jinak u nás letos největší mráz -28°C.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 18:04
- Nahlásit
Tak dnešní pokusy na běžkách...
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=22632 0994128396
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 19:50
- Nahlásit
bilksa
Pěkný
Já se pomuchlovala se štěkanátkama,jsou nádherný a úžasný, nejúžasnější a nejakčnější opět slečna oranžová,to už není náhoda ale byla jsem statečná a žádný si nezamluvila
Bohužel u Helči je dneska smutno
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:00
- Nahlásit
jana33
Brestička??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:09
- Nahlásit
bilksa
jj
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 20:20
- Nahlásit
jana33
Tak to je mi moc, moc líto. Hrozné loučení. Poslední dobou nějak moc škaredých zpráv, takže teď už jen ty dobré, prosím.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 21:40
- Nahlásit
jana33
Právě to dala Helča na FB .To je tedy týden!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 07:52
- Nahlásit
...ach jo, ale zase už je Brestičce lépe a užívá si s ostatníma pejskama psí hrátky...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 07:57
- Nahlásit
Ahoj,
no jo, smutno je a ještě bude... Člověk si myslí, že je na to připravený, když to nebylo nečekané, a houby. Ale jsem ráda, že jsem se dokázala odstřihnout od falešných nadějí, neprotahovat to a rozhodnout tak, jak bylo nutné - od pátku se horšila hrozně rychle.
Teď je v psím nebi se Salinkou a s Beníkem a my už budeme vzpomínat jen na to dobré a hezké - a že toho bylo.
|