| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 21:01
- Nahlásit
Ewka
konečně
http://www.duocacib.cz/cs/item/2162/vysledky.aspx
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 23:11 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Hurá, 190 stran ríga na světě a já jsem jeho maminka
Ani si neumíte představit tu radost, že teď už zase budu moct jezdit na kole, chodit pořádně s Edou hnědou a tak...
Omlouvám se, vím, že to není psí téma, ale když já mám takovou radost po měsících útrap
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 07:31
- Nahlásit
Eda
jana33 Ewka
nejde mi do hlavy, čeho se ti pejsci báli, když byli rozhodčí zjevně opravdu mimořádně hodní
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:02
- Nahlásit
Eda
Super, gratuluji!! To je paráda, vím, co jsem měla práce s diplomkou, tak tohle obdivuju! Teď už volno a odpočinek!!
JInak já Brno odnesla teplotou, takže noc byla moc zajímavá - zima, vedro... No paráda.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:26
- Nahlásit
Ketrin1
Já nevím, já se spíš snažila krotit Cloe, ta totiž miluje všechny a vždycky.
Já mám tyto rozhodčí velmi ráda, jsou oba opravdu báječní.
Pán po určení pořadí za každým přišel, pohladil pejska a ještě pověděl, proč právě takové pořadí. Pravda, že kdo neumí anglicky, má smůlu.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:27
- Nahlásit
jana33
Viz odkaz
Service Unavailable
-------------------------------------------------- ------------------------------
HTTP Error 503. The service is unavailable.
tak zas nic
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:11
- Nahlásit
Ewka vím, taky jsem u nich vystavovala, zvl.způsob posuzování pána se mi tehdy hodně líbil.
Cloe vypadá fakt dobře, přesně jak v tom věku vypadat má
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:17
- Nahlásit
Ketrin1
Také nevím, v čem byl problém, určitě nebyli ke psům nijak hrubí, možná některým vadilo poměrně pečlivé prohmatávání těla, ale to Angličané dělají. Každopádně někteří pejsci se báli opravdu hodně.
Tina oba dva dny výborná, perfektní posudek, do pořadí šla ale typově trochu jiná zvířata - těžší kostry, hodně zavalitá, medvídkovitá, na kratších nohách.
Dvoudenka je vážně úmorná, nechápu jak to ti rozhodčí vydrží, já přijela úplně vyřízená, v osm jsem zalezla do postele a chrněla jak zabitá hůl v neckách.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:34
- Nahlásit
Petra Bailietěžší kostry, hodně zavalitá, medvídkovitá, na kratších nohách. jj, to je jejich preferovaný typ - aspoň je jasné, co se jim líbí a ne jako mnozí rozhodčí každý pes jiná ves.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:38
- Nahlásit
Ketrin1
Taky se mi líbil hlavně pán a jeho styl posuzování. Na některé psy je to asi moc ošahávání, ale já jsem pro, že rozhodčí má právě psa pořádně ohmatat a nikoli jen diktovat od stolku .
Děkuju za pochvalu, já jsem byla popravdě hodně překvapená, že Cloe byla nejdrobnější a to výrazně, oproti ostatním. Také mi právě přijde úměrná věku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:24 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Ewka
No nevím,já už tam vidím výsledky za oba dva dny chyba není na mém konci připojení
těžší kostry, hodně zavalitá, medvídkovitá, na kratších nohách
Nj,takže opačnej typ než se mi líbí,ale jak píše Helča,je dobře,když se drží jednoho typu,který preferují a ne že v každé třídě vyhraje úplně jiný pes
Nicméně tedy fakt nechápu ty skoro samé výborné,pokud tam byli bázlivý psi
bilksa
Já už polehávám od soboty,v poledne jsem ještě byla venku a pak padla a včera byla zalezlá pod peřinou.-)
Eda
Obr gratulace,to bych nedala,takovejch stránek. Jaký téma?
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:33
- Nahlásit
jana33
Jo, nic pro nás, fena co vyhrála v obou dnech mezitřídu měla tak o deset kilo víc než Tina. Možná rozhodčí na klubovku RK budou mít trochu jiný vkus, dívala jsem se, že se svými psy i pracují. No uvidíme.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:51
- Nahlásit
jana33
Užuž vidím
Třeba u nás v dorostu paní neposoudila fenku, co se bála. Takže se nebáli psa neposoudit.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:34
- Nahlásit
Ewka
Právě, ve výsledcích není poznat, jestli pes chyběl, nebo nebyl posouzen.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:36
- Nahlásit
Petra Bailie
o kolik min pak mela Cody?
A vybirali fakt nizsi, zavalitejsi typy, mel jsem tam trosku jine favority A docela mi teda prisel rozdil mezi fenama a psama, feny byly podle me mnohem lepsi.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:56
- Nahlásit
Petra Bailieve výsledcích není poznat, jestli pes chyběl, nebo nebyl posouzen. přesně. dřív se psalo třeba "nelze posoudit chrup - neposouzen" , "kryptorchid - vyloučen" atd... teď se z toho nedovíš nic.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:52 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Dneska se mi fakt daří: nad ránem mě vzbudil zvuk který jsem v polospánku vyhodnotila jako když má pes průjem a jak jsem byla ještě v polospánku tak jsem si pomyslela, že sny o hovnech znamenají peníze - potom mozek zapnul a já rozsvítila a zjistila, že to nebyl sen, tak jsem mazala se Hawkeyem ještě ven(průjmík si dovezl z Brna), uklidit kalamitu a když jsem se chystala ulehnout zjistila jsem, že na druhé straně postele je nablito - tož znova pro kyblík, poté jsem tedy v tom smradu usnula a ráno nevyspalá jsem jela do Hradce Králové a na parkovišti jsem nacouvala do auta Nowaca - taky služebního - fakt super začátek týdne - asi už nikam nejdu aby to nebylo do třetice ... prosila bych o projevení účasti - nesmějte se jo??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 16:16
- Nahlásit
Vlasta
No tak tomu říkám Den blbec! Proti tomu je moje chřipajzna prima dáreček. Přeji dnešní noc a zítřejší den příjemnější!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 16:17
- Nahlásit
Vlasta
Nesměju se,soucítím,ale vy teda máte furt něco,to už není možný....
Ketrin1
Petra Bailie
Každopádně takhle ty povahy půjdou do kopru úplně. Teda ony už jdou,je to k pláči
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 16:44
- Nahlásit
Ketrin1
Souhlasím, vypadá to, jakoby se daný jedinec nedostavil ...
Vlasta
To je tedy den. Hlavně malého je mi líto, snad na výstavě něco neřádilo .
jana33
Jani, neviděla bych to tak tragicky, pořád věřím, že se najdou typické povahy labradorů a že jich není zas tak málo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 17:40
- Nahlásit
Ewka
Ale tak samozřejmě,že se najdou. Ale pokud budeme na výstavách tolerovat psy bázlivé na lidi, a na zkouškách psy bázlivé po výstřelu,kam to povede? A jak může nováček odhadnout,který pes je bázlivý,když na výstavách je výborný a zkoušky taky má? Nehledě na to,že pokud pes není opravdu v panice a jezdí se s ním na výstavy dostatečně často,tak se "otrká" a pak ta původní bázlivost,kterou ale zvesela může předávat dál,už vidět není. A dokud vidět je,nikomu nevadí...S chovem na takových zvířatech to bude prostě jen horší
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 17:41
- Nahlásit
jana33
Ale to vůbec nikdy nemůžeme vyřešit, bohužel ... lidé nevyřadí svého psa/fenu kvůli nějaké "povaze" .... že ano ... když nevyřadí ani jedince nemocné a tak dále, tak nějaká povaha, to je jim zcela jedno.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 18:08
- Nahlásit
Ewka
Jasně,to je jen povzdech nad tím,že je to všude stejné,český,jako zahraniční rozhodčí. Hlavně,když je to kulatý a vypadá to jak medvídek..
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 18:52
- Nahlásit
Vlasta samozřejmě s tebou cítím, ale pokud chceš, abychom se nesmáli, tak nesmíš psát takhle vtipně v polospánku tak jsem si pomyslela, že sny o hovnech znamenají peníze - promiň
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:57
- Nahlásit
jana33
téma Ti asi nic moc neřekne... Systémy pro zpřístupňování seriálových publikací a teď už mám pokoj, konzultantka mi to snad nepohaní
jinak Eda je pes arktický. venku se válí po řece, v lese po sněhu a nejraději by se v něm válela pořád jen mně bylo ráno v -19 zima a chtěla jsem se hýbat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 07:41
- Nahlásit
Dobré ráno ze zasněžené Třeboně. K ránu začalo drobounce sněžit a připadly tak 4 cenťáčky. Psiska si to užívají - já už s chřipkou méně. V noci už jsem alespoň neměla teplotu, tak snad se to už bude lepšit.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:07
- Nahlásit
bilksa
U nás je to přes kopírák - taky drobounce sněžilo,tak je aspoň vrstvička a já včera už neležela,tak mě to zas dohnalo a te´už jsem zas Coldrexem pod peřinou
Eda
pěkné téma
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:56
- Nahlásit
jana33
No tak koukám, že jsme na tom stejně. A to nejen s těma světlýma pošukama.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 08:40
- Nahlásit
Dobré ránko!! Tak u nás dnes největší mráz -21°.
Jinak včera odpoledne si Athosek zkusil, jaké je to trávit čas ve škole, tak chvíli koukal divoce, když se na něho vrhlo 30 ječících dětí, ale rychle si zvykl a byl moc šikovný. Dneska už půjdou ke svému páníčkovi, tak mi bude smutno.
Nevíte někdo, jak to dopadlo s tím flatem od p. Švába? Už je u někoho doma?
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2012 08:47
- Nahlásit
bilksa
Naposled byl u Markéty Zelenkové, ale není to úplně čerstvá informace. Prý si nerozumí s Carsonem, takže jak to nakonec dopadlo nevím, jestli se kluci nějak porovnali....
Nemáte někdo tip na mazání na tlapky, které by pomáhalo na nasolené chodníky? U nás je to vážně peklo, místo úklidu to jen vydatně nasolili, takže slaná břečka. Bailinka už kulhá i doma a začíná být problém dostat ji vůbec ven. Tina to snáší líp, asi že je mladší a tlapky jí tolik nepraskají, ale stejně chvílema hopká po třech.
|