| Autor |
Zpráva |
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 18:58
- Nahlásit
Toz auto rano po 25km chciplo, s obrovskym stestim jsme se dostali k nahradnimu a do Brna dorazili vcas, abychom si odvezli VDcko...tak jeste zitra
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:12
- Nahlásit
Fresh
Tak hlavně,ať dojedete i zítra VD vám přeju. Jak dopadla Petra?
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:27
- Nahlásit
jana33
Dik, Petra s Tinou vybornou myslim. No to dojedem, ta nahradni Fiesta je benzinak
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:33
- Nahlásit
Fresh
My se dneska rozhodli s kamarádkou,že až se všichni budou v květnu nervovat na klubovce v Humpolci,my pojedeme relaxovat na oblastku loveckých plemen k Chomutovu. Je to v zámecký zahradě a loni to prý bylo krásné,tak se docela těším,je to v rámci mysliveckýho dne,takže je tam i přehlídka trofejí,vystoupení trubačů...
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:01
- Nahlásit
jana33
az se vsichni budou v kvetnu nervovat na klubovce v Humpolci, tak my si budeme uzivat v CB na dummy trialu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:03
- Nahlásit
Fresh
Co je to dummy trial?
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:06
- Nahlásit
jana33
Vis, co je field trial? Tak v podstate to same, ale s dummikama
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:08
- Nahlásit
Fresh
A kdo ro pořádá? RS?
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:57
- Nahlásit
jana33
ano, to tu asi nikdo jiny moc schopny usporadat nebude. Posuzuje se podle FCI pravidel pro FT. Vzdycky dopoledne "Novice" trial (tzn. pro psy max. WT M) a odpoledne "Open" trial. 2 rozhodci v sobotu a druzi dva v nedeli (s tim, ze ve dny, kdy neposuzuji, tak vedou psy). Chteli jsme, aby lidi meli moznost videt i rozhodci, jak vodi psy, mohlo by to byt pro ne zajimave. A rozhodcim pro FT nabizime moznost jit k rozhodcim a sledovat je, preklad tam bude. Uvidime, jestli to nekdo bude chtit vyuzit.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:11
- Nahlásit
Mě přijde škoda,že se to dělá v termínu klubovky,takže se určitě někdo bude muset rozhodovat,kam jet.
Každopádně my budeme na zámku
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 21:20
- Nahlásit
jana33
bohuzel, je tolik akci, ze neni sance to nikam dat A k tomu poshanet rozhodci, ktere chces. Treba Stefano vubec jiny vhodny termin nemel, a to jsme to domlouvali uz loni v lete...to vis no, nekdo na zamku, jiny v podzamci
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 13:38
- Nahlásit
Všem i dnes úspěšným gratuluju
Jsou to teda rychlíci, dneska už jsou na webu komplet včerejší výsledky. A koukala jsem,že alespoň u labísů byli rozhodčí hodní, i védéček bylo poskrovnu, skoro samé výborné.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 14:55
- Nahlásit
Ahoj všem!! Tak jsme po úspěšném víkendu doma:
včera Athos VN2, Aramis VN3, dnes si to kluci prohodili.
Oba rozhodčí je strašně moc chválili, tak mám obrovskou radost. Ruppík je totální pošuk po mamince, tak s ním panička trošku bojuje, ale nevzdává to a je moc dobře.
Athosek dneska neměl svůj den a v kruhu se mi něčeho při prvním kolečku lekl a totálně se rozsypal. Naštěstí to bylo jen chvilkové a po odpočinku v kennelce už to byl zase ten happy Athos. Jsou to ještě mimča, tak na to mají nárok.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 15:44
- Nahlásit
bilksa
Ještě jednou gratuluju,jste šikulové Btw Rupík,to se mi moc líbí
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 15:58
- Nahlásit
jana33
Mary byla hodna oba dva dny, Martin to sekal podstatne vic (aspon v sobotu u fen, v nedeli jsem se k nemu moc nekoukal na psy).
Jinak my mame splneno, 2x VD a vystavni kruhy nas zas par let neuvidi
A gratulujem vsem ostatnim uspesnym a spokojenym
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 17:48
- Nahlásit
Fresh
Tak výborně, moc gratulujeme, že máte splněno!!
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:03
- Nahlásit
My taktéž moc gratulujeme všem spokojeným. My jsme
Rozhodčí byli skvělí, ale asi začarovaní, tolik psů, co se jich bálo, to jsem ještě neviděla.
Naštěstí Cloe je blázen, ta se jim rovnou snažila vyrazit zuby , málem úspěšně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:18
- Nahlásit
Ewka
No,jen jestli to bylo rozhodčíma. Btw na tolik bázlivejch psů,nějak nevidím odpovídající známky
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:20
- Nahlásit
jana33
Jo, Jani, to nevím, ale já jsem zvyklá, že moji psi bývají nadšení z každého kontaktu s jakýmkoli člověkem, takže jsem zírala. Ale tolik psů, co se bálo, jsem fakt pohromadě neviděla a i psi, co se normálně nebojí, víš.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:24
- Nahlásit
a i psi, co se normálně nebojí, víš.
a to víš jak? Neřeším štěnda,kde je možný,že se vyděsí tolika lidí a hluku (byť já to taky neznám),ale starší
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:25
- Nahlásit
jana33
Jani, hodíš mi link na výsledky, já jsem asi slepá ...
No to vím tak, že na výstavách neměli nikdy předtím problém. A například dnes ano.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:46
- Nahlásit
Ewka
hele,já znám X psů,co nikdy neměli podle svejch majitelů problém, ale když jsem tam zrovna já byla, tak se náhodou báli....náhoda...nějak se mi tomu nechce věřit. Zvlášť,když se ta náhoda opakovala....
Já se teď nemůžu probojovat na stránky vůbec
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:51
- Nahlásit
jana33
Já tam jen vidím výsledky z minulého roku, víš.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:07
- Nahlásit
Ewka
Mě se teď vůbec nenačte stránka. Ale bylo to v novinkách
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:23
- Nahlásit
Ahojte, před chvílí jsme dorazili z Brna: tak Hawkey v sobotu VN4 a v neděli VN2 - byl s bráchou opět nejmladší ve třídě, takže jsem moooc spokojená a v neděli mi p.rozhodčí několikrát opakovala very, very nice boy - což jsem i já negramot pochopila co myslí akorát nevím, jestli jsem to dobře napsala no a Greeny Byl jenom v sobotu a s Evičkou Š byl VD, ale má krásný posudek a Eva pochvalu za předvedení - sledovala jsem je zpovzdálí a Eva to s ním fakt super koulela, pořád vrtěl ocáskem a pěkně stál , no ale výstavní šampík to není Evi, ještě jednou moc díky!!!!!!!!! Jsem Tvým dlužníkem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:33
- Nahlásit
Vlasta
Ještě jednou gratuluju, jste šikulky.
Btw to mám takový závisláky jen já? Pochybuju,že by naši psi spolupracovali s někým jiným,oni by ani do toho kruhu s cizím nevlezli
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:34
- Nahlásit
jana33
Tak já jsem slepá
Vlasta
Ještě jednou gratuluji!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:46
- Nahlásit
Vlasta
Taky ještě jednou moc, moc gratuluji!! Super úspěch!!
jana33
Nemáš - Charlotte jsem chtěla loni chtěla půjčit také Evičce a neodešla s ní ani na pět metrů. Tak se asi nikdy nepodívám, jak vypadá v kruhu.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 20:01
- Nahlásit
Vidím že jste všichni spokojení, všem moc gratuluju
jana33Pochybuju,že by naši psi spolupracovali s někým jiným,oni by ani do toho kruhu s cizím nevlezli já si to sice taky myslím, ale nikdy jsem to nezkusila a kdoví, třeba to není tak horký a to si jen my namlouváme, že bez nás hned hynou steskem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 20:05
- Nahlásit
Ketrin1
Hele nevim,třeba Fany odmítá i nastoupit do kufru auta,když u ní nestojím, a to i ke kamarádce,se kterou všude jezdíme, a i když už je v kufru její kamarád Art. Jednou to Sandra zkusila a závislačka dostala záchvat,že jí chce unést A vidím to i na honech, když si bral Karel Rozárku a šel jinam než já,tak protestovala, a jak jí pustil,byla u mě a to je o pánečkovi,ne o cizákovi
|