| Autor |
Zpráva |
Fresh
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 12:45
- Nahlásit
Zuzana T
jj, kdyby to tak mely i zensky, to by byla parada ))
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 12:49
- Nahlásit
Fresh
Pak by to bylY/i chlapi
|
michna
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 12:56
- Nahlásit
To by teprve poznalY/I, jak to mame s vama zenskejma na tom svete tezky
Freshi bacha, tady se asi poustime na tenky led a jsme na ne jen dva
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 15:51
- Nahlásit
michna
jaaa se nebooojiiim, jaaa se neboooojiim
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:10
- Nahlásit
bezva, zrovna jsem sem nakoukla, že si počtu o LR, příp. GR a ejhle, řeší se tu věčná otázka
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 17:49
- Nahlásit
Eda
Nic si z toho nedělej,já už se taky nechytám Jak se má hnědka?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:12
- Nahlásit
jana33
No a co Barbucha?? Je v ohrádce?? Já už tu mám Athose - měla jsem ho mít už od pondělí, ale syn majitelky byl doma, tak teprv dnes. Ještě ho nemám ostřihaného, tak se na chudáka musím vrhnout. Se mnou nebude mluvit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:35
- Nahlásit
bilksa
na fotce už vypadá ostříhaně .
No já vám snad vyfotím 1.českého nahatého goldena.Je to děs - až ji vykoupu bude ještě horší.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:50
- Nahlásit
bilksa
Ohrádka je úžasná,jsem Helčin dlužník,protože opět můžu domů chodit v klidu a ne s tím,že budu hodinu uklízet škody zavíráme tam s Barbuchou Fanču a jsou tam hodný,dokonce tam i vcelku ochotně chodí, jen jak v ní řádí,tak s ní trochu cestují,takže nikdy nevíme,kde jí najdeme
Jo a dneska jsme byli po dlouhé době cvičit a zas všechno zapomněla,je to náš malý retardek
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 19:02
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, to už měl rozdělaná ušiska.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:55
- Nahlásit
Ahojte - dneska nikdo??? Včera jsem měla šichtu - oba psy mám vykoupané, ostříhané a dneska má za úkol manžel který je doma na neschopence namáčet Greena a česat do vyhlazení srsti - oba jsem vysušila a vlhké jsem je nechala jít spát - zatímco Kokinko je dokonalý a srst má naprosto rovnou tak Greeny je přeleželý snad všude a je do vírů - fakt krasavec....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:38 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Vlasta
Mě čeká koupání dneska večer. Jsem zvědavá, co to udělá s Athoskovou srstí, protože ještě koupaný nebyl.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:50
- Nahlásit
Vlasta
tyhle vase kalvarie s goldenama me vzdycky strasne bavi Chudak Cody, ta jeste vubec nevi, co strasneho ji to o vikendu ceka, se to bobek dozvi az v sobotu rano na miste...a stejne ji to asi bude jedno
Jinak holt casu malo na kecani, ja si delam pripravy na treninky na tenhle mesic, upravuju prezentaci na pripadne seminare na letosek atd., do toho litani kolem stavby baraku a normalni prace, proste roboty nad hlavu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:14
- Nahlásit
Fresh
no jo no - goldeni před chvílí volal manžel, že už na to sere, namočí psa, učeše a pes si hned lehne, takže je to nastejno jako když nedělá nic - ty chlapi - to je fakt terno
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 14:44
- Nahlásit
Já jsem se po více jak čtyřech hodinách procházkování přilepila na krb a už se dneska neodlepím
Nejdřív jsme byli s Fandulí a Barbuchou na strakách,ale jak mrzne,tak nikde není ani pírko,ani chlup,tak jsme aspoň Barbuše vystřelili z brokovnice (ani si toho nevšimla). Holky lítaly po zamrzlým potoku jak prdlý,načež si Fandule v rákosu našla kus nezamrzlý vody a bahna,takže byla zaprasená,jak kdyby bylo deset nad nulou a s ostatníma jsem pak prošla kus lesa a luk,ale kromě našich psů,tak nikde žádný zviřátko,všichni jsou zalezlý.
Jo a Fanča si pořídila na stehno obrovskej svítivě zelenej pruh, kdo ví od čeho, se divím,že nejedeme taky na výstavu,to by odpovídalo
A taky jsem se přihlásila na tenhle seminář,beru sebou Fany,třeba ho něco napadne http://www.facebook.com/events/178842192220003/
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 15:12
- Nahlásit
Tady dneska bylo -22 a k pohybu po cestě u nás na kopci jsou nejvhodnější brusle, ráno jsem jela domů a v poslední zatáčce mě to vtipně otočilo nazpátek, málem jsem synovi zrušila autíčko o strom
Jak mohla Fanča najít něco nezamrzlýho??
My jsme v poledne na sněžnicích potkali divoká prasata, těm asi zima neni
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 15:16
- Nahlásit
Ketrin1
najít něco nezamrzlýho??
To se neptej mě,podle mě se do toho nějak v tom rákosu probořila,fakt netuším. Ale ona je schopná všeho
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 16:15
- Nahlásit
Vlasta
zadni chlapi, ti goldeni, to je terno
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 17:54
- Nahlásit
Fresh hele nevím, nevím...... goldeny mám sice kratší dobu než manžela, ale i tak......
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 19:31
- Nahlásit
Tak mám vykoupáno - zlitá celá koupelna, já i Michal. Pes naštvaný a nemluví se mnou. Dobrá úspěšnost.
Vlasta
Fénuješ je?
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 19:48
- Nahlásit
Ufff, tak Cloe nachystána na výstavu, 30s a ocásek zastřižen .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 19:57
- Nahlásit
Ewka
Závidím - já včera na Athoskovi pracovala asi dvě hodiny a dneska ještě koupání.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 20:08
- Nahlásit
Ewka
vidis, na to jsme zapomneli!!! Myslis, ze nam to k VDcku pomuze?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 20:12
- Nahlásit
ocásek zastřižen
kdo bude přistižen, tomu bude ustřižen
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 20:34
- Nahlásit
Ketrin1
To jsou teda večerní myšlenky
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 20:41
- Nahlásit
to je myslím nějaká hláška z vojny, u nás doma to chlapi říkají Borgovi, když se domnívají, že tento něco vyvedl
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 20:47
- Nahlásit
Ketrin1
Jen nepovídej chudák Borgo,aby z toho neměl psychickou újmu
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 21:01
- Nahlásit
Fresh
Myslím, že by jsi měl dbát na celkový profesionální dojem !
Ketrin1
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 23:56
- Nahlásit
Ewka
a to se zas neboj, to Tanicka nejak zvladne
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 07:14