| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 13:56
- Nahlásit
jana33
A neporazí ohrádku? Nebyla by nakonec přeji jenom nejlepší uzavíratelná klec? O kennelku bych se bála - mně ji roztrhala Brita a to není žádný ničitel, jen opřela packu o tu síťku a ta se rozjela.
Ketrin1
No tak to jsou dobré zprávy, když má zase trošku jiskru!! Jen tak dál. No a sněžnice a operu ani radši nekomentuju.... Já chci takýýýýý!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 15:04
- Nahlásit
Chumelí se chumelí tak jsem vzala všechny najednou na louku, jsou z toho úplně paf. Akorát moc fučí,takže na dlouhý procházení to není
Ketrin1
Jéé,to by bylo super,to je u Radky?A jak je vysoká? Aby to nepřeskočila,jak píše Šárka. A vejdou se tam dva psi?
bilksa
Záleží na tý výšce,psala jsem si s holčinou,co má fenku od Petry Bailinky,mega ničitel a právě jí pořídila ohrádku a nemůže si to vynachválit, nepřelezla to,jen se zkoušela podhrabat
Ketrin1
Tak babušce vyvářej,třeba se předtím fakt přetáhla,víš,jaký jsou to blboni a jak jde o aportíky,tak neznají hranice,to se asi věkem nemění
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 15:11 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
Tady se z nebe sype sníh už dvě hodiny. Venku už je celkem bílo, kdyby neroztálo to, co už bylo nasněžíno, tak bychom tu už měli i na běžky.
No a já ležím doma jako lazar. Válím se v posteli a nevím, co dělat. Ještě, že na ČT4 jdou od dopoledne závody na lyžích, alespoň mám na co koukat.
Tak začínám přemýšlet, že letos asi vyrazím na tábor ke Chlupaťákům - je to v celkem dobrém termínu a mám to kousíček. Navíc se to hodí i majitelům štěňat, tak bychom si udělali takový malý srazík.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 15:15
- Nahlásit
bilksa
No hele,tady to toho fakt tak fučí,že na nějaký velký procházení to taky není,takže jsem zalezlá, i když zdravá i sřelbu pro Barbuchu jsme kvůli tomu odložili
bilksa
Tak to byste měli fajn,kolik štěkanátek se chystá jet?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 15:20
- Nahlásit
jana33
Uvidíme, zatím jsou v jednání tři. Nevím, jestli se přidají i s Arlettkou, Apolline to má přeci jenom daleko.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 15:56
- Nahlásit
A my stále bláto, bláto, bláto .... takže jsme si aspoň hezky pocvičily s Cloe, čekám, kdy padne a pořád tady otravuje
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 16:48
- Nahlásit
Ewka
já myslela,že Brno hlásilo sníh včera? My už musíme odhazovat,tak aspoń den,dva by to vydržet mohlo
bilksa
Tak to by bylo hezký a Apolline je kde?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 17:06
- Nahlásit
U nás chumelí a chumelí - akorát je to mokrý, takže za chvíli bude po sněhu - zatím drží
bilksa bych tu poslala krásné DVD - Secretariat - o koni co vyhrával v Americe dostihy - moooc pěkný, jsem si pobřečela
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 17:35
- Nahlásit
jana33
Hlásilo, napadlo, zamrzlo a za chvíli okamžitě vše rozmrzlo a bláto ... teď zase sněží, ale scénář bude stejný ...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:12
- Nahlásit
Ewka
Nj,tak to u nás taky, je to mokrý a je nad nulou...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:34
- Nahlásit
Ewka
To vypadá všude úplně stejně - tady také napadlo dost, ale je nad nulou, tak to půjde dolů A zase břečka a zase sprchování psů... fuj.
Vlasta
No dneska bych na něco ráda koukla. Odpoledne jsem to ale vyřešila - čučím, čučím na biatlon, pak najednou koukám a on je tam fotbal.
Jdu si ohřát něco k jídlu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 19:05
- Nahlásit
bilksa
to se mi taky stává
Tak tady do těch dvaceti cenťáků už prší. Ale já si uvědomila,že vlastně potřebuju,aby to roztálo,protože v pondělí přijede Vetamix a tahat sto kilo masa z návsi kolečkem se mi faakt nechce a roztaje to tak nebo tak,tak radši rychlejí
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 19:08
- Nahlásit
jana33 u nás taky začalo pršet - škoda, sněhu napadlo asi cm
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 19:25
- Nahlásit
jana33Vlasta
Koukám, že je to všude stejné - tady do toho taky začalo pršet.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 19:30
- Nahlásit
bilksa
Tady zatím velmi hustě sněží, krása, jdu s malou ven, dokud tam je sníh.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 19:33
- Nahlásit
Ewka
No,to k vám došlo to,co bylo u nás přes den. Teda tady lije...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 19:38
- Nahlásit
Ewka
Jj, přesně, jak píše Jana, ono to šlo od západu, tak užívejte, dokud máte krásně. Tady taky leje.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 10:52
- Nahlásit
Hezký den!!
Tak u nás sníh do ráno úplně slezl a zase zavládlo jaro. Jen šíleně fouká, takže dnes ještě žádná procházka venku.
Jinak už opravdu začínáme uvažovat o pořízení nějaké vesty pro Charlotte, protože včera si ji dvakrát i táta spletl s liškou. (Dáma nám po štěňatech dost ztmavla). Tak fakt nevím - na jedné straně se bojím, aby nezůstala viset, na druhé straně se jí obojek v srsti ztratí a není vidět.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 12:03
- Nahlásit
bilksa
To tam máte tak velký lišky?
Tady je taky vichr, sníh roztál a na mě leze teta M takže dneska bez procházek
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 12:16
- Nahlásit
jana33
No jo, taky jsem se divila, ale ona jak lítá, tak si ji už pletou. No uvidíme. Zkusím najít nějaké širší obojky.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 12:34
- Nahlásit
bilksa
Já viděla takový s třásněma,zkusím to najít
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 12:49 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Tady
http://www.loveckakynologie.wbs.cz/Signalni-obojky .html
http://www.prohunting-shop.cz/produkt/reflexni-obo jek-pro-velka-plemena
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 13:03
- Nahlásit
jana33
Ty jsou fakt dobrý
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 14:17 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
No obávám se, že tohle nám moc nepomůže - všechno Charlotte zmizí v chlupech.
Začínám uvažovat o tom, že už bychom koupili i proti prasatům, teď mi dvě prasata honila z rákosu a tam už jsem se o ni fakt bála. Uvidíme, jestli taťka něco připlatí, když jo, tak možná tahle: http://www.e-lovec.cz/shop/index.php?main_page=pro duct_info&cPath=1products_id=674
Líbilo by se mi něco takového URL ale v reflexní barvě.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 16:32
- Nahlásit
bilksa
To jsem přesvědčená že ne,to je právě pro chlupatý a huňatý pesany,to by se jí v srsti určitě neztratilo.
Co se týká vest, tak doporučuju projít tohle forum,dobře vybrat opravdu funkční model není jen tak http://www.loveckeforum.info/viewtopic.php?f=27&t= 1349
Ten druhej odkaz to je jen termovest,ne proti prasatům
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 17:52
- Nahlásit
jana33
Já vím, že druhý není proti prasatům. Právě, že stále přemýšlím, jestli koupit tu proti prasatům, nebo jen obyč.
Jo, to fórum jsem pročítala.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 19:02
- Nahlásit
jana33
Je dost vysoká, asi 80-90 cm (?) měla jsem v ní několikrát na výstavě Borga i Coru (oba najednou), možná najdu nějakou fotku. Není to u Radky. Tyhle lidi mají ode mě čubku z A vrhu a teď od Haltufů Borgovu vnučku. Jestli chceš, tak já se s nima domluvím a pak ti napíšu na ně tel/email, ať se dohodnete na předání.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 19:05
- Nahlásit
Ketrin1
Jo,mě pak došlo,že to není Radka Já vím,že jsem jí na výstavách viděla,ale už si to neuvědomuju. Ale super, byla bys moc hodná,kdybys to domluvila,nová stojí dva litry, tak je ráda ušetřím Co Brestička?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 19:16
- Nahlásit
jj, já jsem to pořizovala pro céčkový vrh, no a teď už to nepotřebuju, tak je ohrádka putovní - pro prapotomstvo a jiné spřátelené ničitele, dle potřeby. Dám vědět.
Brestík docela dobrý, dlabe, ale má záklopku. Krmím ji víckrát denně. Ale aspoň že tak. pohled na LR odmítavě se odvracejícího od jídla - není nic smutnějšího!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2012 19:23
- Nahlásit
Ketrin1
Tak fajn. Já ti zítra stejně budu psát,tak se dohodneme,ale budu dlužník
Ono krmit víckrát denně už asi budeš muset,ale hlavně,že baští. Já si pamatuju,jak jsem byla na nervy,když nežrala Fanča a to bylokvůli blbý falešce,ale prostě člověk není zvyklej
|