| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 11:58
- Nahlásit
Ewka
JJ,to se mi taky u Fany líbilo
Koukala jsem,že KCHLS vypsalo termíny veverek a holky z Kolodějí budou mít letos jen jeden tábor v srpnu,to jsou věci...
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 12:08
- Nahlásit
jana33
Já to s veverkama vidím až příští rok
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 12:23
- Nahlásit
Ewka
Ale nekecej
Já to nepsala kvůli veverkám,ale víceméně všechny tady jsme měly/máme s cvičákem v Kolodějích nějaký vztahy a vždycky byly dva termíny táborů plně obsazený,tak mi je to divný,asi holky nestíhaj
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 12:29
- Nahlásit
jana33
Druhý je ještě v jednání - možná bude. Ačkoliv, jestli ho dají zase na poslední týden v červnu, tak stejně nemůžu ani na jeden...
Jinak moje chovatelka s p. Šablaturou také budou pořádat dva tábory, ale budou pro všechna plemena, tak se zajedeme určitě mrknout.
Chtěla bych zkusit letos OVVR s Athoskem, no budu muset začít cvičit - panička ho dost rozmazluje, tak je to paličák. Ještě, že ho často hlídám - já ho vždycky srovnám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 12:34
- Nahlásit
bilksa
No,tak pro mě už jsou tábory pasé, i když bych docela i jela,ale smečku na krku Karlovi nenechám A proč nemůžeš na ten druhej,to už musíš být ve škole?
Já bych letos ráda s Barbuchou veverky dala,ale to se teprve uvidí,jak jí dokážu zpacifikovat a jestli vůbec bude čas a enegie,nějak tenhle rok začíná na dvě věci.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 12:50
- Nahlásit
jana33
Jani, nekecám já chci aport se zvěří a nechci si nic kvůli veverkám zkazit a uspěchat. A nechodím nikdy na zkoušky s tím, že bych nebyla připravena tak, jak si představuji. Nejezdívám zkoušky zkusit, ikdyž někdy to tak vypadá .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 13:00
- Nahlásit
jana33
Jj, od 27. srpna už jsem zase v práci. No taky bych mohla zkusit nějaký jiný, ale nevím, od koho jsou dobré.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 13:31
- Nahlásit
jana33 mám dojem že některý rok byla Albeř i 3x
Ewka super spací fotky černých tlam na FB
já bych tááák letěla někam za sluníčkem, aspoň na týden ... a našla jsem i last minute za super ceny, jenže mám děsně práce a taky nechci odjíždět od Bresty, jsem s ní v podstatě 24 h denně....
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 13:58
- Nahlásit
Ketrin1
Koupila jsem foťák, tak tady s ním pejsky trošku obtěžuju . Děkuji !
Já bych zase ráda sníh, u nás vlastně vůbec nebyl .
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 14:08
- Nahlásit
jj, buďto sníh, nebo slunce, popř.obojí najednou, ale jak to tak vypadá - v dohlednu je jen bláto
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 14:37
- Nahlásit
Ketrin1
Já jsem taky pro sníh. To bláto už mi fakt leze na nervy. Po každé kratičké procházce psy neustále sprchovat, to už je fakt na nervy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 16:17
- Nahlásit
Ketrin1
Taky si myslím,proto je mi právvě divnej jen ten jeden termín
bilksa
Souhlasím,když už ne sníh,aspoň mráz!
Ewka
To bych na zkoušky nešla nikdy,vždycky tak týden před mám pocit,že neumíme vůbec nic. Takže se utěšuju tím,že to jdeme jen "zkusit"
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 16:41
- Nahlásit
jana33
Za ty prachy bych nic nechtěla jen zkoušet
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 18:06
- Nahlásit
jana33
Souhlasím, u nás je to úplně stejné. Bohužel to i na zkouškách občas tak vypadá, že jsme to přišli jen zkusit...
Jinak jsem se hrozně těšila na víkend, protože jsme měli v plánu dva myslivecké plesy, ale mám neskutečný kašel, takže místo plesání bude válení doma a maximálně venčení psů.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 18:17
- Nahlásit
bilksa
No,zas máme tu výhodu,že vždy můžeme být jen mile překvapeny, Ewka naopak překvapena nemile
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 18:32
- Nahlásit
jana33
No to máš pravdu, ale taky si připadám, že budu za chvíli šedivá!!! Někdy mě fakt dovede vytočit, když si ode mne sedne na pět metrů, valí oči a tváří se, že nikdy s lovečinou nic dočinění neměla.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 18:46
- Nahlásit
bilksa
Joo,to znám taky,to bych vyrostla btw samozřejmě po tom napadení má blok, přijde ke kusu a rozhlíží se,když je v blízkosti jinej pes (dokonce i naše Rozárka),tak to radši nevezme,resp. tak na třetí povel obávám se,že na zkouškách se to projeví,jestli teda ještě na nějaký půjdeme...
Achjo,jsou vypsaný propozice na mojí oblíbenou Mladou Boleslav a letos teda žádná motivace
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:06
- Nahlásit
jana33
No, když jsem viděla, že na zkouškách byla slečna s pejskem, co jí kravil se zvěří a pak říkala, že to ví, že prostě zkusila, zda to bude dělat i tady, to prostě nikdy nepochopím . Nebo byla na zkouškách paní, co její pes neměl nikdy zvěř a samozřejmě vyletěla na první disciplíně, prostě jdu až tehdy, když vím, že máme natrénováno a nikde nemáme nějaké velké mezery.
Jani, kdo posuzuje?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:10
- Nahlásit
Ewka
Nj,tak to už je přehnaný
Krajská Nosek, národka Malíková, mezinárodka Jílková
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:13
- Nahlásit
jana33
Tak to by mne tedy nelákalo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:24
- Nahlásit
jana33
Hm, to je otrava, tohle fakt nesnáším, když na hon nebo naháňku berou agresivní blby. Ještě mě fakt rozčílí, když pes napadne druhého u aportu a v půlce cesty k pánovi aport stejně pustí.
Jinak jdu mrknout na propozice, koho tam máme my. Chtěla bych moc vyrazit.
Ewka
Tak to už je fakt extrém, my máme s Janou namysli něco jiného - u našich holek je to prostě vždycky risk, jestli nevymyslí nějakou inovaci.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:27
- Nahlásit
jana33
Jani, kde jsi to našla?? Nemůžu to na jejich stránkách najít.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:28 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Ewka
Jenže ono letos fakt nic není aspoň nebudu utrácet peníze
bilksa
to mi povídej....ten pes fakt nic nedělal,akorát se na každýho prsil a pak to takhle dopadlo. Pěkně mě to štve
Jj, inovace,to je ten správný výraz
Normálka,stránky interdogbohemia,sekce výstavy
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:36
- Nahlásit
jana33
Jo, už se mi to zobrazuje.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:40
- Nahlásit
No tak my na krajské taky Nosek, národka pí. Jílková a mezinárodka p. Šimek.
Od p. Noska máme výbornou, ale to byla Charlottka mlaďoch, tak nevím, no?
Zbylé dva jsem nikdy neměla - nechám si poradit od zkušenějších - co Zuzko??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:53
- Nahlásit
bilksa
Já mám od Noska V2,teda ne já,ale Fany ale vyhrát nechá prostě vždycky mastodonta, vždyť on ten mastodontí typ tady zavedl. Kamarádky pes od ní dostal taky V2 a ten,co vyhrál,to byl molos. A sám nám říkal,že to není o kvalitě psů,ale o osobním vkusu,takže tak.Proti němu jako rozhodčímu nic nemám,ale prostě preferuje opačnej typ psů Jílkovou taky neznám. No a Malíková podle mě preferuje taky jiný typy labísů,ale to se jednoduše uvidí,protože je rozhodčí v Litoměřicích
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:58
- Nahlásit
jana33
No mne tenkrát Nosek naštval, protože nás vychválil a nakonec dal na první místo fenku nic moc, ale u stolu se vybavoval s paničkou a nahlas prohlásil, že se s ní zná 20 let. No asi tak.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 20:06
- Nahlásit
bilksa
nojo,tak to naštve,ale tak bude to jen krajská. Předpokládám,že tam pojedou logicky ti,co byli loni úspěšní,takže je to skoro jasný,ale na krajskou na 90% pojedu,aby se tam otrkala Barbucha ošklivka. A pojedou tam moji cvičenci s mladou zlaťandou,takže tam budu muset tak nebo tak
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 20:20
- Nahlásit
jana33
Já to rozmyslím, uvidím, co odchovy. Máme toho ale v plánu dost, tak možná vynecháme, uvidím, co oni na to.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 20:32
- Nahlásit
bilksa
Nečil, to je jediná výstava,kde se mi dvě můžeme sejít
|